Annons

Upplevelsekalenderns vinnare

Nu har äntligen samtliga arrangörer/hotell läst igenom alla bidrag och utsett sina vinnare i Upplevelsekalendern så att jag kan posta en översikt. Hotellnäringen har ju haft lite kämpiga tider så jag hoppas ni har överseende med eftersläpningen. Jag har samlat ihop en fullständig lista med länkar till varje lucka nedan. Respektive arrangör/hotell har också fått kontaktuppgifterna till vinnarna (den mailadress som angavs i tävlingsbidraget) och ansvarar för att ge er rätt deklarationsunderlag för vinstbeskattning.

Som ni förstår planerades den här kalendern långt innan de tuffare restriktionerna kom (i slutet av december förra året) men de flesta av presentkorten gäller ju ett helt år så förhoppningsvis kan vinsterna nyttjas när vaccinet rullat ut och tiderna är bättre. Oavsett om du vann eller inte hoppas jag att du som planerar en framtida Sverige-semester (inomsocknes eller annorstädes) nu har fått lite nya uppslag på pärlor du inte kände till sedan tidigare.

Hela Sverige är fantastiskt!

24 december: Ice hotelvinnare Li 28/12 kl. 11:45
23 december: Nobis hotel – Britta kl. 08:59
22 december: Hagabadet – vinnare Lotta (kl. 19:30)
21 december: Grand hotel – vinnare Sara L/A kl. 10:56
20 december: Örenäs Slott  – vinnare Silvija kl. 16.38
19 december: Arken – vinnare Malin J (kl. 12:17)
18 december: Stenungsbaden Yacht Club – vinnare Katta kl 23:07
17 december: Björholmens marina – vinnare Elin S.O (kl 16.34)
16 december: Hotell Skansen Båstad – vinnare Malin (kl 16.28)
15 december: Hotell Strana – vinnare Margareta (kl 11.46)
14 december: Hooks Herrgård – vinnare Celina kl. 14.15
13 december: Torekovs hotell – vinnare Anna (kl 18.56)
12 december: Varbergs Stadshotell & Asia Spa – vinnare Annie (kl 13.16)
11 december: Pensionatet  vinnare Camilla Johansson (kl 21.59)
10 december: Upperud 9:9 – vinnare Åsa (kl 23:59)
9 december: Görvälns slott – vinnare Anna M (kl 13.43)
8 december: Nääs fabriker – vinnare Kenneth (kl. 23:13)
7 december: Stora Hotellet Umeå – vinnare Madeleine (kl 11.44) 
6 december: Hotel Eggers Göteborg – vinnare Katarina (kl: 18:09)
5 december: Granö Beckasin – vinnare Anna (kl.18:48)
4 december: Hagabadet Drottningtorget Gbg – vinnare Anneli (kl 06:38)
3 december: Örum 119 Österlen – vinnare Marie (kl 21:12)
2 december: Sankt Jörgen Park – vinnare Sofia (kl 22.26)
1 december: Yasuragi Stockholm – vinnare Carl (kl 15.34)

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Grattis till alla vinnare! Hoppas att ni alla slipper vänta allt för länge för att få tillgång till upplevelserna. Stort lycka till också till alla som driver dessa verksamheter och tack från oss som fick tillgång till dessa roliga och utmanande tävlingar. Kalenderluckorna var till stor glädje under hela december!

 • Kajsa skriver:

  Massor av människor har valt att inte besöka sin familj på ett år, så nog har det varit opassande att åka även om det inte varit strikta restriktioner hela tiden.

  • Elisabet skriver:

   Det är ju lätt att inse att arbetet med kalendern åtminstone till stor del gjordes innan någon ens visste om vi skulle få någon omfattande ”andra våg” eller ej. Om du följer bloggen borde du känna till hur Frida och många andra ”härinne” förhållit och förhåller sig till resande under pandemin. Att då ifrågasätta detta fina initiativ för att – när situationen normaliseras igen – stötta den svenska besöksnäringen och ge glädje och inspiration till oss läsare tycker jag känns…. ogenomtänkt

 • Anna skriver:

  Jag blev jätteglad över att ha vunnit, det gjorde verkligen min dag (ja, det här lever jag längre på än en dag!). Så stort tack Frida för kalendern!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.