Annons

19 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Jag hoppas att ni gillar Upplevelsekalendern. Idag har det blivit dags att presentera pärlan Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg. Tänk en grön oas, men ändå närhet till stadens utbud. Inspiration och aktivitet, men ändå avkopplande, välgörande och sköna upplevelser. Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg är precis så.

I vinstpotten på dagens lucka ligger ett presentkort på spapaketet ”Lilla Art Garden Spa” för två personer. Värde från 1390:-/person. Ett spapaket för sköna, avkopplande dagar.

I PAKETET INGÅR: • En övernattning med vår stora frukostbuffé. • Tillgång till Art Garden Spa med bad, bastur och aktivitetspass. • Lån av badrock och tofflor. • På kvällen avnjuter ni en 3-rättersmiddag i vår restaurang.

Arken Hotel & Art Garden Spa är många saker. Ett hotell, ett spa, en naturupplevelse och en konsthall. Men framförallt är det en oas för sinnet och en plats för fokus. Här kan du fokusera på jobbet, dig själv eller din relation med hjälp av naturen som omger och utgör huset. Arken Hotel & Art Garden Spa har fokus på hållbarhet på många sätt. Bland annat genom att tänka klimatsmart kring såväl mat och städning som vatten- och energiförbrukning. Hotellet har bland annat ett eget vindkraftverk som förser hela hotellgruppen* med el. Även den sociala hållbarheten ligger i fokus här. Arken Hotel & Art Garden Spa är en må-bra-destination

Frågor

 1. Hur skulle du beskriva Arken Hotel & Art Garden Spa med tre ord?
 2. Om du vann, vem skulle du ta med dig och varför? Motivera kort.

  TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

  Grattis till Malin J som svarade 2020-12-19 KL. 12:17

*Tävlingen pågår tom 20/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Arken. Deras beslut kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av respektive vinnare och medverkande hotell. Ett presentkort ligger i potten.

* Inlägget är reklam för Arken Hotel & Art Garden Spa


Kategorier:

Kommentarer

 • Nora Eriksson skriver:

  1. Rogivande, mysigt och estetiskt.

  2. Jag ska flytta till Göteborg men min pojkvän blir kvar i Malmö. Jag vill muntra upp honom med en mysig upplevelse som också kan visa Göteborg från sin bästa sida. Kanske han kan komma att älska staden lika mycket som jag gör.

 • Heléne Gustavsson skriver:

  Fantastiskmiljö. Lugn.. Lyx.
  Min kära skulle fira 25 år i mitten av mars var bjuden till han i Stockholm jag bor i Småland pandemin slog till inställt. Fyllde 20 år festen planerad då dog hans 10 åriga kusin plötsligt i sömnen festen inställd. Nu hoppas jag på en vistelse hos er o fira han dubbelt

 • Cissan skriver:

  Jag har varit på Armenien gång och då stormade det fruktansvärt över havet. Inne i Arken kände jag mig trygg och tillfreds. Det var en underbar kontrast som jag alltid kommer att förknippa med Arken.
  Jag tar gärna med min systerdotter. Vi har inte setts på länge och vi båda älskar spa.

 • Jeanette Unfors skriver:

  Vackert, harmoniskt och energigivande

  Jag skulle bjuda med min syster till er, därför att hon är den bästa systern man kan tänka sig. Hon finns alltid där när man behöver henne och man kan lita på henne i vått och torrt.

 • Malin J skriver:

  Rofylld, energigivande, harmonisk

  Tänk vad jag skulle bli gla’
  av att få njuta på Arken Hotel & Art Garden Spa!
  Då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Se hur ”arga rynkan” i pannan försvinner
  och känna hur stressen ur kroppen rinner.
  SPA är det bästa för återhämtning och precis vad jag och bästis behöver,
  Engagemang finns – det som saknas är klöver.
  Därför gör jag nu mitt tappraste försök,
  för att Tomten (d.v.s. ni på Arken Hotel & Art Garden Spa) ska komma på besök.
  Vi småbarnsmammor som mot vardagspusslet slåss
  är väl de som behöver relaxen allra mest förstås.
  Under SPA-upplevelsen skulle vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor!

 • Tanya Pinto skriver:

  Luft, eld, vatten

  Jag vill gärna ta med min bästa vän som snart blir pappa till vår son.
  Vi har firat två stora dagar på Arken så det känns som en fin tradition nu när livet tar en ny vändning.

 • Carina Gustafsson skriver:

  Avslappning, egentid och lyx.
  Jag skulle ta med min kollega Pia. Vi båda behöver avslappning och att få njuta av god mat och lugn och ro. Vi arbetar i äldrevården. Det är tungt och slitsamt och vi båda kämpar med värk i rygg, axlar och nacke. Just nu har vi det extra jobbigt pga av Covid-19.

 • Emma Kitti skriver:

  Lugn, fridfullt och avkoppling

  Jag skulle ta med min kompis på komponerad spa- och shoppinghelg när pandemin är över. Då skulle hon inte få veta något innan kram bli ”kidnappad” till detta.

 • Sara skriver:

  1. Lugn, harmoni, lyx
  2. Vill besöka er ihop med min nyblivna pojkvän för att arahafira vår kärlek ❤

 • Jeanette skriver:

  Rörelse, Svalka, Harmoni
  Maken som bilen kör som ständig långvägschaufför, själv annars bara småärenden jag ju gör

 • ida skriver:

  1. Nära, oas, paus
  2. Mamma- som jobbar som förskollärare och har haft en riktigt tuff höst med akutjuk hund, påfrestande arbetsbelastning och inre stress!

 • Anna Fransson skriver:

  1. Avkopplande, välgörande och sköna upplevelser.
  2. Min man, hade varit skönt att pausa vardagen, leva i nuet, äta fantastisk mat, spa:a, få sovmorgon, äta långfrukost och få tid för avslappning och värmande kärlek❣️

 • Jenny skriver:

  1. Lugnande, egentid och njutning
  2. Min man då vi båda längtar tillbaka till Arken spa!

 • Kristina L Ekman skriver:

  1. Avkopplande, harmoniskt och vackert

  2. Till Arken tar jag med min fina dotter. Vi älskar att göra egna små äventyr och utflykter tillsammans, men Spa har vi inte testat ihop. Är dock helt övertygad om att det blir en njutbar succé.

 • Maria S skriver:

  Rogivande, härligt och energigivande.

  Jag skulle ta med min sambo som arbetat hårt hela vintern och förtjänar lite avkoppling. Även jag som är gravid och jobbar på för fullt, tränar och försöker fortsätta som vanligt hade tyckt att det hade varit helt underbart avslappnande att få ligga i varma bad och äta gott.
  Under Corona finns det inte så mycket annat man vågar sig på att göra, och spa är ju något av det mest fantastiska som finns. Hade varit helt underbart att kunna tillbringa en kväll/natt på Arken.

 • Sabina skriver:

  1. Harmoni, natur och lyx
  2. Jag hade tagit med mig min kille då vi bor på två olika orter för tillfället och därför inte kan ses lika ofta som jag hade velat. Att umgås och bara få vara på detta fantastiska spa vore underbart!

 • Sara skriver:

  Lyxigt, härligt, avslappnande.

  Jag skulle ta med min vän Anna, vi bodde nära varann och umgicks jämt förr men så flyttade vi båda 5 mil åt motsatt håll så nu blir det inte så ofta längre. Arken spa ligger mittemellan oss båda!

 • Anita Lundqvist skriver:

  Lyxigt! Avkopplande! Underbart!
  Tar gärna med mig min ”kärbo” Mikael och upplever ett par fantastiska dagar hos er.

 • Michalina skriver:

  1.Utmärkt, lugnt, avkoppling
  2 Jag vill ta med mig min sambo . Vi har aldrig varit på ett spa tillsammans. Vi har haft mycket stress, vi har kunnat slappna av lite nyligen och det är snart hans födelsedag ???? ???? ❤️

 • Anna skriver:

  Själsro. Andningshål. Vardagslyx.

  Tar med mig en person som betyder mycket för min själ och mitt hjärta. Som är värd att ta hand om sig själv och få spatid extra-allt.

 • Sanna skriver:

  1.) Jag har aldrig besök Arken Hotel & Art Garden Spa förut. Så mina tre ord är helt enkelt baserade på de vackra bilderna som du visat upp och den känslan dessa ger mig. Så mina tre ord blir följande:

  Avkoppling, harmoni och rogivande.

  2.) Om jag vann skulle jag gärna bjuda med min min fina mamma. Det hade varit en perfekt julklapp att överraska henne med. Vi studerar i samma klass och har kämpat, slitit och pluggat ihop nu i 1,5 år. Det är bara en termin kvar tills vi tillsammans tar examen i maj månad. Vi hade bägge båda behövt pausa och få ett litet avbrott från skolan och studierna för lite avkoppling.

  Kram Sanna

 • Robin skriver:

  Avkopplande, kreativt, serviceinriktad

  Jag skulle vilja bjuda min flickvän på detta som en ettårspresent då hon verkligen gillade anläggningen senaste gången vi var där i somras.

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Överraskande, kravlöst, rogivande
  2. Skulle ta med min sambo som jobbar borta på veckorna medan jag jobbar hemma och tar hand om barnen och hemmet. När han kommer hem på helgerna finns inte utrymmet för oss att bara få rå om varandra så en liten get-away hade varit fantastiskt

 • Nina skriver:

  Närhet, välbehag, energi.
  Linda, havets drottning och min bästa vän som bor kvar i Göteborg.

 • Malin Forsberg skriver:

  Rofyllt, harmoniskt, värmande
  Jag skulle ta med min vän Malin, vi har inte kunnat ses så ofta den senaste tiden och jag saknar henne!

 • Margot skriver:

  1. Uppassande, avstressande, inkännande
  2. Jag skulle ta med min bror om jag var den lyckliga vinnaren. Han behöver nämligen bli både uppassad och avstressad just nu. Och inkännande och igenkännande blir det att ha lite härlig syskontid tillsammans.

 • Katarina skriver:

  Andrum, lyxigt, lugn

  Jag skulle ta med mig sambon då vi skulle behöva komma ifrån, bara vara och landa i allt efter ett jobbigt besked om en ovanlig sjukdom som han fått, osak och prognos vet vi inte än kan bara hoppas på det bästa

 • Karin Wiking skriver:

  1, Harmoniskt avslappnande lyx.
  2, jag skulle ta med min dotter för att få kvalitetstid tillsammans med henne , bonus till henne som precis gjort klart påbyggnads studier.

 • Jag har varit på Arken några ggr, men det var länge sen nu sen jag flyttade till Stockholm.

  1, men jag minns det som ett av Sveriges bästa SPA, avkopplande, personligt och välgörande. Minns ett ljusrum som jag gärna suttit i idag.

  2, jag skulle bjuda med mig min vän Elin. Vi åker alltid på spa en helg om året, att få bjuda henne på ett helg 2021 skulle var mysigt. Då skulle vi kunna unna oss lite behandlingar också.

  God Jul!

 • Magdalena skriver:

  Sofistikerad, harmonisk, minnesvärd

  Min vän Moa, vi lär känna varandra för några år sedan. Hon kommit mig nära, att bli vän med någon i vuxenålder är lika magiskt som en vistelse på Arken, därför vill ja ge mig själv och Moa en stund hos er.

 • Linda skriver:

  Jag har inte tidigare besökt Arken, men baserat på er hemsida och vänners upplevelser skulle jag beskriva det med;
  Närhet, Harmoni, Kvalitet

  Jag skulle ta med min man. Vi fick en dotter i september och skulle behöver en dag (och natt) tillsammans för att åter ladda batterierna

 • Therese skriver:

  1. Tryggt, lugnt och stilla

  2. Min bästa vän, vi fyller båda 30 och vill gärna fira, fast utan att samla människor. Kanske att vi 2022 ”fyller 30 igen” 😉

 • Åsa Briggert skriver:

  Ombyte vilsamt andrum
  Jag skulle ta med min dotter Lovisa som är en fantastisk tjej som är värd att bli ompysslad o jag skulle få tid att umgås med henne

 • Rebecca Eliasson skriver:

  Harmoniskt, lyxigt och alldeles, alldeles underbart!

  Jag skulle ta med min syster som har en 2020-bebis hemma för hon behöver och förtjänar verkligen avslappningen och lyxen hos er. Vi besökte er i våras och kommer fortfarande ihåg besöket som ett av de bästa spabesöket vi gjort.

 • Linnea Hidland Ingrup skriver:

  1. Kvalitet, kroppsvård och vila

  2. Jag skulle ta med min fantastiska man som kämpar så hårt i sitt arbete inom äldreomsorgen, särskilt nu under pandemin, och gör sitt jobb med så mycket glädje och kärlek för våra äldre. Han är värd allt.

 • Carina skriver:

  1.Inspirerande, rogivande, njutbart.
  2.Jag skulle vilja ta med min dotter Emelie. Få tid till samtal mor och dotter i en fantastisk miljö.

 • Eva skriver:

  Harmoni, sinnesnäring och hållbart.

  Jag skulle ta med mig min man för kombinationerna av det ni erbjuder är precis det vi inte visste att vi behöver just nu.

 • Andreas Karlsson skriver:

  Himmelskt, underbart, rogivande.

  Min underbara fru och mamma till våra fyra barn skulle självklart få välja vem hon tar med sig på denna upplevelse!

 • Anneli Dahlöf skriver:

  Återhämtning, lugn, stillhet
  Tar gärna med min ena dotter som flyttat hemifrån. Saknar henne och skulle vilja umgås på tu man hand med henne.

 • Anna L skriver:

  1. Tilltalande, ljuvt, oas

  2. Bara samla ny kraft och energi
  Känna sig mera fri
  Fokusera på välmående
  Vacker vy se
  Och låta alla sinnen
  Samla nya minnen
  Med
  Min man

 • Petra skriver:

  1. Lugn, återhämtning, energi

  2. Min man! Han fyllde både 40 år och vi hade tioårig bröllopsdag som inte blev firade som sig bör under detta väldigt speciella år.

 • Petra skriver:

  Helhet, hälsa, harmoni.

  Min 15-åriga son har allt mer sitt eget liv och som kille har han aldrig fått följa med på spa tidigare, tror att vi skulle få en fantastisk upplevelse tillsammans.

 • Hanna skriver:

  1) Hemester, njutningsfullt och ompysslad
  2) Till Arken vill jag fara, bara få vara och oss tvaga. Med min man vill jag fara till detta underbara!

 • Julia V skriver:

  Energigivande, vackert och lugnt!

  Jag skulle vilja ta med min kompis som jag skriver D-uppsats (examensarbete) med för att ladda batterierna ordentligt och bli redo för att jobba hårt under vår sista termin! Vi skulle ha så härligt roligt på spa tillsammans då båda älskar hud- och kroppsvård, avkoppling och god mat.

 • Malin Boqvist skriver:

  Vila, kraft och återhämtning.
  Jag skulle så gärna vilja ge min bästa vän en fin present. Hon fyllde 50 år i början av året men jag har pga pandemin inte haft möjlighet att fira henne än!

 • Hollie skriver:

  Serviceminded, harmoniskt och magiskt.

  Jag skulle vilja ta med min mamma som jobbar som mellanstadielärare. Hon tar verkligen hand om sina elever och gör allt för att de ska lyckas, och jag skulle önska att hon fick några timmar på spa så hon får möjlighet att ta hand om sig själv också.

 • Alexandra skriver:

  *naturkänsla
  *rogivande
  *återhäntning

  Jag skulle ta med min mamma, hon har snart varit isolerad ett år och bor ensam. Jag längtar tills vi kan ses igen och hon får träffa sina barn barn. Hon är så värd detta.

 • Frida Elmgren skriver:

  Ekonatur, hjärtligt, sinnesro

  En hemsemester på lyxiga Arken Hotel & Art Garden Spa skulle jag vilja njuta av tillsammans med min käre make. Skulle vara gott att bara släppa vardagen och njuta av egenlyx.

 • Helena Nordgren skriver:

  1. Avkopplande, lyxigt, grönt
  2. Tar med mig min man som fyllt 50 under pandemin och som därför inte blivit firad ordentligt.

 • Anna skriver:

  Tre ord: värme, vatten, havsnära.
  Jag tar med: min bästa make.
  För att: han ÄR bäst och det är viktigt med extra tid för varandra i fin miljö och med god mat.

 • Sarah Schiller skriver:

  1. Rofyllt
  2. Mysigt
  3. Fräscht

  Jag hade valt att ta med mig min mormor.
  Hon förlorade båda sina föräldrar och sin nyfödda lillasyster på 1930-talet.
  Men trots det har hon aldrig gnällt eller klagat utan uppskattat det lilla i livet.
  Hon älskar verkligen Arken.
  Nu fyller hon 86 år 1/1 och vad passar inte bättre än en vistelse på härliga Arken.

 • Sara skriver:

  1. Genuint, hygge och värmande
  2. Vill ta med min sambo. Är så himla kär i honom och i Göteborg. Kan inte tänka mig någon bättre kombination.

 • Max skriver:

  Fridfullt, stilfullt och värdefullt

  Jag skulle tagit med min mamma för en fridfull paus i vardagen. Mor-och-son-tid på en stilfull plats som denna skulle varit värdefullt.

 • Caroline skriver:

  1. Cityspa, oas, avkoppling
  2. Egentid efter en sommar/höst utan barnvakter (due to corona) med min make hade varit underbart.

 • Tina skriver:

  Återhämtning, lugn och underbart!

  1. Efter tuffa veckor på jobb (jobbar inom sjukvården..) så hade det varit underbart att komma iväg och släppa jobbet och vardagen. Min sambo hade jag tagit med ????

 • Amanda K skriver:

  1.) Avkoppling, natur och lyx.

  2). Min sambo. Efter extra mycket jobb det här året som egenföretagare förtjänar han lite extra avkoppling. Att dessutom få göra det i Arkens vackra och harmoniska miljö hade varit en guldkant på tillvaron!

 • Malin Sturesson skriver:

  Jag har inte varit där men efter att ha läst om det och googlat lite vill jag landa i vackert, harmoniskt och tilltalande. Om jag vann skulle jag åka med min man som jag pga den här pandemi inte kunnat gå på dejt med på tu man hand sedan början av 2020. Inga barnvakter tillgängliga pga riskgrupp och ålder. Då blir det så. Spa ihop hade varit fantastiskt så snart barnvakterna fått vaccin! Blir gråtfärdig av lycka av bara tanken.

 • Pierre S skriver:

  1. Vilsamt, vackert, välkomnande

  2. Vill ta med med min kära som haft ett svårt år av sorg och bråkig kropp och nu får avsluta året på sjukhus.

  Vi skulle så väl behöva samla ihop kropp och själ och få tid för varandra. Starta om ett nytt år
  Med nytt mod och ny kraft och vilsamma själar.

 • Silvija skriver:

  1. Som att kliva in i en dold oas. När jag lämnar parkeringen och kliver in genom entrén är det som att komma in i en helt annan värld

  2. Jag skulle ta med min syster. Vi har båda fyllt jämt i år och det har blivit alldeles för lite firande av våra födelsedagar

 • Karolina skriver:

  1. Genuint, varmt och själsligt rogivande.
  2. Jag skulle ta med mig min pappa som fyller 59 år i morgon. Själv är jag ofta hos er men min far är dålig på att unna sig. Han har dessutom dålig rygg så det är väldigt bra för honom att få tillbringa tid i värme ????????
  Håller mina tummar och tår, att jag och pappsen min till Arken får gå! Njuta, bada och slappna av, hitta lugnet och bara va!

 • Olivia skriver:

  1. Flärd.
  2. Min kära mamma skulle få följa med. Hon är 70+ och vi har bara setts utomhus senaste året. Hon smsade igår och skrev ”Du vet att det första jag skall göra när jag fått vaccin är att sitta och hålla om dig. Det andra att besöka mina barnbarn. Det tredje att åka till frissan.” Hade väl varit fantastiskt att få lägga till en spavistelse på henne lista?

 • Elin skriver:

  Harmoniskt, vackert, upplevelsefyllt.

  Jag skulle ta med min bästa vän som kämpat så hårt på många sätt under året. Hon är värd all omtanke och lyx.

 • Emelie skriver:

  1. Rogivande värmande oas.
  2. Hade tagit med min syster som inte är den bästa på att faktiskt ta sig tiden och slappna av. Hon förtjänar en ordentlig paus!

 • Johanna skriver:

  Nära till njutning.

  Jag tar med mig mamma. Vi har ofta pratat om att vi borde åka på spa tillsammans men det har aldrig blivit av. Sen slog pandemin till och man insåg hur kort om tid man kanske har. Mamma är riskgrupp dessutom. Så att få åka på spa tillsammans skulle vara ett fantastiskt firande av att allt blivit bättre och vi äntligen får ses igen!

 • Elin SO skriver:

  Hållbar avkopplande njutning!

  Jag skulle ta med min lillasyster. Hon hade verkligen uppskattat hotellets profil likväl som en rolig stund med mig. Och jag en stund bara med henne! Många skratt, avkoppling och god mat skulle ge ett välbehövligt tillskott i vintermörkret ❤️

 • Marie Helen L skriver:

  1. Njutfylld-Upplevelse-Oas
  2. Min mamma – att tillsammans njuta, koppla av och bara vara, så härligt! Mamma behöver bli ompysslad och varva ner efter ett tufft sjukdoms år!

 • Misan skriver:

  1. Fem-Sinnenas-Oas
  2. Min bästa väninna – skulle vara härligt att åka iväg till denna må-bra-destination tillsammans!

 • Erica Hjelm skriver:

  Vackert, inspirerande och fridfullt.

  Jag skulle ta med mig min make som är löjligt förtjust i att basta och bada, han skulle blir jätteglad för överraskningen om jag har turen att vinna! Själv skulle jag njuta mest av gourmetmaten och harmonin i miljön.

 • Marianne A skriver:

  -Spa, Natur, Konst
  – Min dotter tar jag med. Hon bor i Göteborg och har suttit inne i sin lägenhet nästan hela året eftersom hon fått barn i maj. Hon är värd att komma iväg och njuta en stund.

 • Emma skriver:

  1. Avkoppling, gott, vackert!

  2. Min vän Helen som precis fått nytt jobb, efter ett år med mycket tid hemma och oro för att hitta jobb hade varit värd en avkopplande spa upplevelse.

 • Caroline skriver:

  Arkitektoniskt, avkopplande, aptitretande

  Jag skulle bjuda med mig min syster. Det här året har vi inte kunnat ses som vanligt och det hade varit så fint att ha något kul att se fram emot och få dela samtal IRL istället för på telefon. Gå in i en oas tillsammans utan att det yttre livet ständigt avbryter.

 • Karin skriver:

  1. Ro, paus, local
  2. Skulle vilja ta med min syster. Bara vi. En paus. En stund ihop. Behövligt & önskvärt.

 • Anna J skriver:

  1) Vackert, vilsamt och hållbart.
  2) Jag skulle ta med min fantastiska man som är min klippa!

 • Emma T skriver:

  1. Bara tre?
  A – Avkoppling
  R – Ro
  K – Konst
  E – Energi
  N – Natur

  2. 2. Jag tar med min tonåring. Det behöver liksom vara något extravagant för att hon skall vilja hänga med sin mamma nuförtiden 😉

 • Malin skriver:

  1. Göteborgs skönaste skärgårdsoas

  2. Min härliga mamma

 • Helen Rydell skriver:

  1. Varmt, vänligt, vilsamt.
  2. Min älskling.

 • Emelie skriver:

  1. Drömmigt, återhämtning, energiberikande
  2. En sambo som jobbar hemifrån (i köket) i snart 1 år samtidigt som jag varit föräldrarledig med andra barnet första halvan av året. Andra halvan av året har jag jobbat på covid-IVA och verkligen fått se vad detta hemska virus kan ställa till med. Jag och min sambo drömmer oss ofta bort för en stund, kunna lämna barnen en liiiiten stund (även om vi älskar dem mest av allt såklart) för att få tid att återhämta oss och samla ny energi. Självklart skulle jag ta med min sambo!

 • Birgitta skriver:

  1) Avkoppling, aktivitet, inspiration.
  2) Jag skulle ta med min syster, hon behöver detta mest av alla i min närhet just nu.

 • Petra skriver:

  1. Balans i livet
  2. Kommande år innebär kärlek på distans.
  Det blir extra viktigt att satsa på romans.
  Hos Arken, tyst, stilla och i total balans.
  Ser jag oss njuta en helg av elegans!

 • Emilia skriver:

  1. Rogivande, avkoppling, mysigt
  2. Jag skulle ta med min bästa kompis som är sjuksköterska, hon om någon behöver avkoppling <3

 • Linda R skriver:

  Själsligt, ljuvligt och berikande.

  Jag fyller 40 i januari och istället för en formidabel fest skulle det vara underbart att ge kroppen den present den förtjänar. Skulle dessutom ta med min bästa vän som fyller samma dag!

 • Malin Starvall skriver:

  1. Eden, mysigt, jordnära.
  2. Skulle ta med min stackars sambo som både blivit arbetslös och behöver dras med mitt dåliga humör varenda dag när jag försöker plugga på distans i vårt lilla bo utan ro.

 • Elina Karsna skriver:

  1. Lugnande. Skönhet. Enkelhet.
  2. Vill ta med mig min vackra fina kärlek! Han kom in i mitt liv och visar mig vad äkta kärlek är ???? Vill bjuda honom på denna fina rogivande gåva, för att visa min uppskattning för den han ÄR ????????????

 • Åsa L skriver:

  NJUTBAR KREATIV OAS!

  Jobb, stress, corona – glöm,
  Lilla Garden Art Spa – dröm!
  Tänk att på Spa få mysa,
  då skulle dotterns ansikte av glädje lysa!
  Bastu, massage och peeling,
  skulle ge henne en helt fantastisk feeling!
  Middag väntar också där,
  så vad i hela världen gör hon här?!
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska henne på 30-års dagen med bravur!

 • Lina skriver:

  1. Nära, återhämtning och harmoni
  2. Jag tar med mig min 16-åriga dotter. Spa är vår grej och att få umgås med henne under ett dygn är sällsynt och väldigt lyxigt.

 • Märta skriver:

  1. Hållbart globalt och lokalt
  2. Min man får följa med och så passa vi samtidigt på att besöka vår dotter som bor i Göteborg.

 • A Andersson skriver:

  Idealiskt för romantik! ❤️

  Karin är kryddan i mitt liv,
  värd dom finaste adjektiv.
  En riktig glädjekälla,
  som pizza med extra mozzarella.
  Hoppas få överraska henne med romantik,
  Arken Hotel & Art Garden Spa låter som ljuv musik!

 • Petronella skriver:

  Vackert, rogivande, hållbart.

  Jag skulle ta med min mamma, som alltid ställer upp för allt & alla. Både hon & hennes rygg skulle dessutom behöva en paus från hemmakontoret. Förhoppningvis kan vi även kombinera resan till Göteborg med att träffa min bror & hans familj, som fick ett nytt litet tillskott för en månad sen. Spa & bebisgos – det kan nog inte bli så mycket bättre.

 • Helen skriver:

  Rofyllt, vackert och energigivande!

  Skulle ta med maken! Han jobbar som lokförare, jag i hemvården, båda med oregelbundna tider så ibland får vi vara glada om vi har en dag lediga ihop/månad! En dag och natt på Arken skulle vara välbehövligt för oss!

 • Pontus Lundström skriver:

  Lugn, harmoni och frid

  Skulle ta med min fru som slitit i vården under dessa tider. Skulle göra henne gott!

 • Ida V skriver:

  1. Rogivande, harmoniskt och smakfullt.
  2. Jag skulle skicka iväg mina två fantastiska lärarkollegor som gör ett fantastiskt jobb varje dag, men som också skulle må väl av en paus i vardagen.

 • Annika skriver:

  1. Harmoni, natur, design
  2. Joakim, min underbara sambo. Han ställer upp i vårt och torrt. Kämpande med nybygge och heltidsjobb. Skulle må bra av ert fantastiska spa. Oss ihop få en nystart. Nyss firat sju år ihop och nu vill jag slå på stort. En kväll på ert spa vilken underbar dag.

 • Tove skriver:

  1: Lugn, frid och nystart.
  2: Min fina vän Lina som, liksom jag, sliter och tärs av småbarnslivet. Vi hinner aldrig ses bara vi två längre och en vinst skulle vara den perfekta ursäkten! 😉

 • Anna Bengtsson skriver:

  Bästa batteriladdaren, rogivande, magiskt

  Min man är så värd en vistelse hos er. Han älskar spa och är värd det bästa. Trots sjukdom och nedsatt ork gör han allt för mig.

 • Charlotte skriver:

  Harmoni, konst och stämning.

  Jag har varit på Arken i jobbsammanhang. Skulle gärna vilja ta med min man dit och bara vara.

 • Susanne skriver:

  Rofullt
  Återhämtning
  Själfull

  Jag tar med mig min man❤️

 • Amelie skriver:

  Skandinaviskt, lyxigt, välbehövligt

  Jag och min sambo älskar att gå på spa tillsammans och det hade varit så himla roligt att upptäcka en ny pärla med honom. Han förtjänar allt här i världen så jag hade verkligen velat ta med mig honom.

 • Hanna skriver:

  1. Nära. Grön. Medveten.

  2. Min sambo. Efter tre år av sjukdomar, nya jobb och död mitt i småbarnsåren behöver vi få landa. Och tillsammans rita ny väg på vår resa genom livet.

 • Hans skriver:

  Hållbart, helande, händelserikt

  Jag tar med sonen för en riktig far och son-upplevelse där vi kommer lite närmare varandra.

 • Katarina skriver:

  Njutbart, oslagbart, hållbart

  Jag tar med min nya svärdotter så att vi får lära känna varandra lite bättre. Girls night out!

 • Ida skriver:

  Avkopplande, härligt, energigivande.

  Jag skulle ta med min man och bara få tid tillsammans vi två, vore underbart!

 • Annefrid Nielsen skriver:

  Mina sinnens godis.

 • Johannes skriver:

  Vila, kraft och balans.

  Jag vill ge min fru presentkortet så att hon kan ta med sig sin pappa. Min fru förlorade sin mamma i höstas och hennes pappa sin livskamrat. Det har varit en väldigt tuff tid för båda två och de behöver tid bara dem. Avkoppling tillsammans i en harmonisk miljö som Art Garden Spa vore magiskt att få ge dem.

 • E skriver:

  1. Avslappning, återuppladdning, inspiration

  2. Jag skulle ge det till min nygifta bror och hans underbara fru, i väntan på att de kan åka på en riktig bröllopsresa.

 • Elisabeth skriver:

  1. Harmoni, kreativitet, avkoppling

  2. Det känns som jag sprungit ett maraton lopp detta året, kropp och knopp är helt utmattat. Jag känner mig på bristningsgränsen och tror att jag under jul kommer komma till insikt med att jag måste sjukskriva mig.

  Att jag är på väg in i väggen har även påverkat min relation. Jag orkar ingenting, vill inte göra någonting och så fort jag kommer hem efter jobbet vill jag bara sova. Min sambo är världens finaste och ställer upp i alla lägen. Hade varit underbart, när jag mår bättre, att få åka iväg och njuta av varandra sällskap.

 • Stina skriver:

  1 dröm att besöka
  2 tid på tumanhand men min kära dotter som bara är 8 år, men älskar livets goda och skulle njuta av egentid med sin mamma på detta underbara SPA!

 • Anna Wahlberg skriver:

  Avstressande – kravlöst – harmoni

  – det som vi har för lite av i samhället!
  Jag vill ta med min make till Västkusten. Vi är nyinflyttad till ny stad, nya jobb och nya människor. All ledig tid går till att bygga på vårt nya hus och det lämnar inte mycket tid över till oss! En magisk helg tillsammans är de enda vi vill!

 • Bea skriver:

  1. rogivande, miljövänligt, grönskande
  2. Jag skulle ta med min man.
  Han har haft det jätte jobbigt på jobbet. Det skulle vara perfekt ställa till avkoppling.

 • Anna skriver:

  Paus, avkoppling, energi

  Hampus! Han som utan att klaga sätter sig i badrummet när vi båda har möte samtidigt i vårt gemensamma kontor (dvs, vår lägenhet på 20kvm). Efter snart 5års studier är det dags att skriva exjobb på distans och ge sig ut på arbetsmarknaden under en pandemi. En övernattning på Arket hade varit ett fint tack, och en chans att ladda om inför utmaningarna 2021!

  • Evelina Arvidsson skriver:

   Vackert, harmoniskt & proffesionellt

   Jag skulle vilja ge bort detta till min syster och hennes man. Dom har gjort allt för mig genom åren och jag tror inte dom förstår hur mycket jag älskar dom! Så en barnfri natt på detta underbara spa hade varit perfekt att kunna ge dom.

 • Linnea skriver:

  Lugn energigivande lyx

  Jag skulle ta med min man, för att få just lugn och ny energi och samla tankarna tillsammans kring ett nytt år med många utmaningar

 • Ella skriver:

  1. Lugn oas & lyxigt!
  2. Jag skulle ta med min maken. Vi är inne i en tuff period som par och kämpat på. Som småbarnsföräldrar är de svårt att få ihop egen tid, därför hade jag varit tacksam över denna underbara vinst. VI BEHÖVER EGENTID! ???????? Önskar din en mysig Jul & Gott Nytt År ⭐️????

 • Ida skriver:

  Hållbar harmonisk avkoppling!
  Min älskade lillebror blir 25 i sommar och kämpar med din psykiska ohälsa, jag tänker att detta kunnat göra honom gott samtidigt minska min systerliga oro!

 • Lotta skriver:

  Harmonisk livsbejakande oas!

  Att få besöka er tillsammans med min man hade bara varit sååå bra
  För det är han jag älskar och han skulle må som en prins på Arken Hotel och Art Garden Spa ????

 • Petra skriver:

  1) Kropp, själ & oas

  2) Jag tar med min älskade mamma till Arken. Vi behöver båda bli påfyllda i vardagen med behandlingar för kropp & själ. Dessutom fyller vi jämt nästa år, 50+80 år, så detta blir en fantastiskt present till oss!

 • Anna Fr skriver:

  1) Härligt avkopplande oas

  2)
  Efter tuffa småbarnsår är det nu ”time”
  att ladda batterierna med min ”partner in crime”
  Vi byter stress och minusgrad
  mot avkoppling och varma bad.
  Vacker miljö, skönt spa och god mat.
  Njuta att för en gångs skull ha vuxet prat.
  Så nu packar vi väskan och lämnar vår trygga bas
  för incheckning på Arken, vår nyupptäckta oas.

 • Susann Cederlund skriver:

  1. Harmoniskt, hållbart och helande
  2. Jag skulle ta med min fantastiska granne Anna. Hon har ett jobb där hon reser mycket och en stor familj och hinner sällan tänka på sig själv.

 • Britta skriver:

  Hej ????‍♀️!
  Beskrivning:
  Sinnesro
  Sköna stunder
  Havsnära njutning.

  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag bjuda med min älskade dotter Lovisa som älskar havet ???? så mycket och har jobbat som dykinstruktör.
  Längtan till havet är konstant när man som jag bor i inlandet.,
  Hon pluggar just nu på distans med alla utmaningar som det innebär och jobbar dessutom.
  Hon är sååå omtänksam, när jag var sjuk i Corona i våras och låg totalt isolerad så kom hon hem och fixade all mat till mig bland annat.

  Vi skulle verkligen vilja ha lite tillsammanstid på finaste Bästkusten med sin underbara och läkande natur.
  Att dela upplevelser är det bästa som finns och att sedan dela härliga minnen.
  Vi tycker mycket om att spaa med allt vad det innebär av sköna bad -varma och kalla, sköna behandlingar och att njuta av härlig, vällagad mat tillagad med omsorg av fina råvaror.
  Hoppas på tur!????

  • Emma Guldbrand skriver:

   Magiskt. Rofyllt. Wow.

   Jag hade valt att ta med mig min fästman. Jag blev precis färdig med min lärarutbildning och han har hjäpt och stöttat mig så mycket under dessa 3,5 åren. Det hade varit underbart att få bjuda med honom till fantastiska Arken Hotel & Art Garden Spa och njuta till fullo!

 • Louise skriver:

  1. Rogivande, en återhämtningsplats, härligt!
  2. Jag skulle ta med mig min syster som jag inte har träffat på mycket länge och jag tror att vi båda är i stort behov av återhämtning, lugn och ro och några härliga skratt och härlig mat och utsikt.

 • Evgenia skriver:

  Nöje, avkoppling och lycka. Jag skulle ta med mig min make. Han fyller år 25 december så det kab vara hans födelsedagspresent ☺️

 • Lillemor Martinsson skriver:

  Rofylld oas njutning
  Jag skulle ta med mig min bästa barndomsvän Renate Söderberg.
  Vi har inte sett varandra sedan pandemin började. Hon får inte åka till Sverige och vi får absolut inte åka till Norge. Det hade varit så skönt att träffas och umgås bara vi två, ta igen all förlorad tid.

 • Sara skriver:

  1. Göteborgs trevligaste spaanläggning
  2. Skulle ta med min kompis Sandra. Vi har varit vänner sedan vi var tre år då våra föräldrar ”tvingade” oss att umgås. Nu delar vi, som systrar, livets upp och ner. Just 2020 har varit mycket ner, inte bara på grund av Covid, och vi skulle verkligen behöva fylla på med positiva upplevelser båda två. Två dagar på Arken hade varit perfekt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.