Annons

Pressklipp: Ica Kuriren

Prenumererar du på tidningen Ica Kuriren? Håll utkik i brevlådan efter nummer 42 som kommer ut nu i oktober 2020. På sidan 46 hittar du en helsida om mig och min bok. Jag är så glad för rubriken de satt på artikeln. Jag kan bara hålla med. Jag är helt övertygad om att ju bättre man blir på inredningskunskap desto mer långsiktiga köpbeslut gör man.


Foto: Faksimil från Ica Kuriren n 42/ 2020.

Kategorier:

Kommentarer

 • Carina Ladow skriver:

  Har precis fått din heminredningsbok i present. Jag har slukat varenda sida. Så pedagogiskt upplagd, med bra bilder och texter. Dessutom bra ur historiesynpunkt, då du, med respekt berättar om hur det var förr, tex vilka byggnadsstil som var gällande ett visst årtionde. Vardagstips i mängder, samt trygga råd för de som skall göra ett större inköp.
  Du gör det lätt med heminredning.
  Bästa julklappen, både för de som är osäkra och de som kan en massa.
  Carina

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack snälla Carina! Åh vad glad jag blev av att läsa detta. Har alltid sett upp till dig, så ditt beröm betyder extra mycket.

   Kram Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.