Annons

En inredningsbok som pocket?

innehåller reklam för/information om egen verksamhet


Lördag förmiddag, helgen har precis börjat och mina tankar brusar fortfarande som en Treo i ett vattenglas. Jag kommer inte få ur mig något vettigt idag, men vill göra ett instick och berätta det här; Jag har blivit utgiven i pocketformat! Hur coolt? En inredningsbok. Har det ens hänt förut?

Den tyska översättningen av min Handbok i inredning och styling har sålt slut i flera omtryck och nu har Ullstein förlag valt att satsa på den som pocket. Väldigt okonventionellt för en titel i genrén heminredningsinspiration och en dröm som gått i uppfyllelse för mig. Den känslan ska jag fokusera på idag. Önskar er en fin lördag!

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Grattis, så speciellt och roligt! Tipsade direkt min dotter som precis har flyttat till Tyskland och försöker lära sig tyska så snabbt som möjligt.

 • Elna skriver:

  Hej,
  Grattis o lycka till !
  Ska köpa boken på måndag, ska bli så himla roligt att ta del av den.
  Trevlig fortsättning på helgen!

 • Johanna skriver:

  Grattis! Det måste kännas mäktigt.

 • Martina skriver:

  Jag tycker att det var väldigt fin layout på pocketboken! Jag bor i Tyskland och tänker att det är en superbra present som kostar som en blomma ungefär. Det får bli min nya ”gåbortblomma” 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.