Annons

Övningsbok i inredning

Innehåller reklam för min bok och adlinks till återförsäljare


Min Handbok i inredning och styling har översatts till 27 länder och sålt i över 150 000 exemplar. Nu tar jag nästa steg och släpper branschens första Övningsbok i inredning som finns i butik, från och med den här veckan!

Ett helt nytt koncept för inredningsintresserade
Övningsboken är en helt ny typ av inredningsbok och ett koncept jag själv har saknat. Som utgår från ditt eget hem, din planskiss och dina preferenser – inte andras – och som guidar och visar dig steg för steg hur du kan förstå din egen smak och gå från tanke till handling för att inreda din bostad så att du ska trivas bättre. Utan onödiga omvägar via felköp och frustrationer.Med hjälp av 65 metodiska, handfasta och kreativa övningar går vi igenom ditt hem så att får du hjälp att förstå hur du kan förändra och förbättra det för att göra det bästa av de förutsättningar du har.

Låt mig gärna veta om du gillar idén, för jag har utkast på många fler fördjupningar och teman som jag gärna skulle vilja djupdyka i, tillsammans med dig.

Var kan man köpa boken?
Både Handbok i inredning och styling och den nya Övningsboken finns där böcker säljs, bland annat hos;

Akademibokhandeln
Bokus (adlink)
Adlibris (adlink)

Båda böckerna finns också hos Åhléns, Designtorget, Artilleriet, IEMS och ett 100-tal lokala inredningsbutiker och färgfackhandlare runtom i landet.

Klicka här för att hitta din närmsta återförsäljare!

Kommentarer

 • Anne-Lee skriver:

  Jag förbeställde boken och har redan hunnit bläddra lite.
  Det känns som den kommer att hjälpa mig jättemycket! Tror till och med att jag kan få med min man på ett hörn. Ska bli så kul och intressant att börja jobba i den. Tack för en bok som verkligen har fattats på marknaden.

 • Minna skriver:

  Wow så spännande!
  LÄNGTAR att få sätta pennan i min bok ????????

 • V skriver:

  Hi!

  Is it gonna be an English version soon…? Can’t wait!

  🙂

 • Anna skriver:

  Köpte boken i butiken förra veckan och har redan hunnit göra en del övningar. Den är toppen! Älskar hänvisningarna till Handboken (gärna mer sånt), och övningsboken har redan hjälpt mig undvika några felköp – jag älskar rosa blommor mer bor i terracotta grannskap och tycker färgerna skär sig så satsar nog på vitt och grönt i trädgården i stället 🙂 hade aldrig ens funderat på det annars. Hoppas detta blir en riktig hit och det kommer fler!

 • Mia skriver:

  Bra att du lyfter att även du gjort en resa i att bli mer medveten om hållbar utveckling och att du var mindre medveten när du skapade ditt företag! Dags att byta företagsnamn kanske?

  • Frida skriver:

   Eller så gör jag som jag svarade i intervjun, satsar all min kraft på att skapa nya hållbara trender och tendenser i den här branschen. En trend är ju definierad av ”att många gör samma sak samtidigt”, men det behöver inte vara dåligt. För att skapa förändring i samhället är vi beroende av just sådana massrörelser, men som går åt rätt håll och som baseras på kunskap och eftertanke inte begär och affekt. Just det vill jag vara med och bidra till mina plattformar och böcker ????

   Då får namnet trendenser plötsligt en annan betydelse.

 • Hanna skriver:

  Fin bok, tack! Fick bok och tillträde till hus samtidigt, verkligen bra. Du sticker upprepat ut som klok och ansvarstagande jämfört med många av dina kollegor. Strålande, inspirerande!

 • Lotta skriver:

  Grattis till din bokförsäljning! Grymt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.