Annons

Provtryck och manuslämning

Innehåller reklam för egen verksamhet och adlink till Bokus


Vet ni vad? Nu har min nya bok gått till tryck! Nu finns det ingenting mer jag kan göra än att lita på processen. Den känslan är så otroligt befriande. Efter en intensiv vecka med huvudbry över färgprover, reprofrågor och blåkopior känns det ungefär som att någon har öppnat fönstret på vid gavel i mitt huvud och släppt in nytt syre i systemet. Jag känner livet i mig och är så himla pirrig och förväntansfull för hur det här konceptet kommer tas emot. Tanken är ju inte att skjuta upp en ensam ljusraket på himlen – min vision är att den här boken ska bli den första i ett långsiktigt koncept.

Nu ska jag åka ut till Spinneriet för att göra ett fotojobb tillsammans med min kollega Maria, som jag inte har träffat på över en månad. Ljuset är disigt och helt perfekt idag och jag känner mig nästan orimligt taggad.

Missade du inlägget om möjlighets till förhandsköp så hittar du det här och du kan beställa Övningsboken med 20 kronors rabatt via Bokus (adlink) fram t o m 14/3. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Ordrarna behandlas i turordning vid en eventuell slutförsäljning av första upplagan.

Boken släpps 25 mars och börjar levereras under vecka 13!

Kommentarer

 • Marita skriver:

  Längtar sjukt mycket efter denna bok
  Heja dig Frida ????

  • Frida skriver:

   Tack! Hoppas verkligen ni ska tycka om konceptet. Har så många fler idéer på det här temat som jag skulle vilja förverkliga som jag tror kan vara till hjälp för många som känner sig lite rådvilla idag.

 • Josefin Nordlund skriver:

  Åh perfekt tajming eftersom vi ska bygga hus till hösten????????

  • Frida skriver:

   Vad kul! Det är så många beslut som ska fattas i den processen så hoppas verkligen att denna ska kunna vara till hjälp.

   • Josefin Nordlund skriver:

    Jag lusläser din andra bok nästan så att det nästan känns ohälsosamt ????, du är en klippa i inredningsdjungeln!

    • Johanna B skriver:

     +1 för att du ger mig så mkt mer än habegär. När jag läser tips från andra bloggare nu kan jag t om ifrågasätta dem, inombords. Fin lampa absolut javisst men du har ju inte något bra ljus över matbordet osv

     TACK!

 • Kristin skriver:

  Hurra och heja! Beställt och längtar ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.