Annons

Pressklipp: Correio da Manhã

Jag vågar faktiskt inte blogga om alla artiklar jag är med i just nu med risk för att trötta ut er läsare och uppfattas ”skrytig”. Samtidigt kan jag inte sticka under stol med att det är stort, åtminstone för mig. Herregud, för bara något år sedan hade jag ju hjulat runt kvarteret över att få en helsida i Correio da Manhã. Portugals största dagstidning. Därför måste jag ändå tillåta mig själv att jubla lite – ibland. Jag är så himla glad för att få internationellt gehör för mina tankar om att ett mer hållbart och långsiktigt inredande inte bara hänger på materialval och tillverkningssätt, utan också på vårt handhavande. Alltså hur vi inreder, inte bara vad vi köper.


Pressklipp/faksimil: Correio da Manhã

Kategorier:

Kommentarer

 • Marianne Persson skriver:

  Hjula på duktiga o bästa Frida, det är du verkligen värd, sååå stort ????

 • Marianne Persson skriver:

  Hjula på duktiga o bästa Frida, det är du verkligen värd, sååå stort :- )

 • Elisabet skriver:

  SÅ välförtjänt!! Förstår din vilja till återhållsamhet, sympatisk på alla sätt, men jag tror ingen skulle något annat än hurra för dig! Jag tror också att det mest är kloka personer ”härinne” som kan se värdet i att vi jublar för och lyfter varandra ????????????

 • Amanda skriver:

  Viktigt att skryta! Vad härligt, underbart! Dessutom tycker jag att det är intressant som läsare. Hejakram.

 • Erika Tubbin skriver:

  Det är fantastiskt – klart du ska jubla! Så himla bra jobbat ????????????

 • Nina skriver:

  Roligt och välförtjänt, grattis!

 • Jennie skriver:

  Jo, klart du ska berätta! Det är fantastiskt och välförtjänt. Grattis!

 • Susanne skriver:

  Jätteroligt! Stort grattis!

 • Monika skriver:

  Ett sort och innerligt grattis till dig Frida! Det värmer mig djupt in i hjärtat. Jag känner en stark övertygelse om att du redan gjort och kommer att göra stor skillnad! Efter många år inom heminredningsbranchen och ett ursprung från en liten by i Dalarna med ett ”ingjutet” naturligt tänk kring människans behov som utgångspunkt för hemmets funktion och respekten för tingen, har det alltid funnits ett litet ”skav”( i allt det roliga) kopplat till just det du sätter fingret på trender, yta och sådant som inte skapar ett hem som blir hållbart i längden. Jag älskar det du gör och tycker du är fantastisk!

 • Helena skriver:

  Det är du värd det är din förtjänst….kom ihåg ditt inlägg när frustrationen var som störst och boken var nästan klar…

 • Kristina skriver:

  Berätta på säger jag! Det känns inte skrytigt, utan mest spännande att få höra var dina ideer slår rot. Så kör, mer sånt här!

 • Lina skriver:

  Heja dig Frida! Jag tänker ibland på ditt otroliga driv och hur långt du kommit på din resa. Jag har följt dig sedan 2005. Minns så väl ett inlägg där du tipsade om att sätta rund Ikea (plast-)speglar på en innerdörr för att ge lite rymd. Tror att det var när du bodde i din studentlägenhet. Tänk om du vetat då hur långt du kommit idag. Jag hjular med dig!

 • Annika skriver:

  Jag säger stort grattis, det är verkligen stort! Jag har också följt dig i många år och tänk vad jag lärt mig och inspirerats av dig!

 • Clara skriver:

  Jag tycker du ska tillåta dig att jubla för varenda liten (och stor) framgång!
  Det är så viktigt att fira och glädjas och våga vara stolt över det man gör. Det gäller så klart för alla men kanske extra mycket för tjejer, och jag tycker själv det är viktigt att se andras framgång. Förebilder gör att jag själv vågar mer! Vågar ta plats, vågar säga vad jag vill och vilka mål jag har och framförallt vågar tro på mig själv!
  Heja dig!

 • Glory skriver:

  Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: [email protected]

 • Laura skriver:

  Goddag allihop! Jag vill använda detta medium för att berätta om ett ärligt låneföretag som hjälpte mig att få ett kommersiellt lån med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av lån.
  Kontakt e-post: [email protected]
  Whatsapp +447300508785

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.