Annons

Nyhet! Övningsbok i inredning och styling

Innehåller reklam och köplänk till Bokus

Nu kan jag äntligen avslöja vad jag har arbetat med den senaste tiden. Ett helt nytt bokkoncept som utgår från läsarens eget hem! Med start idag släpps Övningsbok i inredning och styling till förhandsbeställning i Sverige, via Bokus.Med över 65 metodiska och kreativa övningar får du hjälp att använda inredarnas yrkesknep i ditt eget hem, steg för steg. Boken är upplagd som en inredningskonsultation där jag vägleder dig genom dina rum, med konkreta uppgifter som du får svara på och göra, för att skapa effekt direkt.

»Varför en övningsbok i inredning?«  kanske du undrar. »Hur kan det komma sig att det inte finns någon sådan?«, blir mitt svar. Det är ju stor skillnad på att förstå något i teorin och att omsätta kunskapen i praktiken. Ändå får vi så sällan hjälp med just den biten idag när vi söker inspiration till våra hem. I Övningsboken hjälper jag dig att försöka förstå vad du tycker om och trivs med och att hitta lösningar som utgår från dina specifika utmaningar, i den bostad du faktiskt har.

——————————————

ERBJUDANDE! Förhandsbeställ till specialpris!
Beställ Övningsboken via Bokus idag och ange koden ÖVNINGSBOK när du kommer till kassan så får du 20kr rabatt (erbjudandet gäller mellan den 25/2 – 14/3 2021). Vi reserverar oss för slutförsäljning. Ordrarna behandlas i turordning vid en eventuell slutförsäljning av första upplagan.

Boken släpps den 25 mars och levereras under vecka 13!

———————

Antal sidor: 160
Omslag/grafisk form: Edholm Ullenius
Illustrationer: Sofia Gustafsson
Teckningar: Anna Elzer Oscarson
Förlag: Roos Tegnér


* Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet samt köplänkar/adlink till Bokus

Kommentarer

 • Moa skriver:

  Wow, ett måste att ha ju! Redan förhandsbeställd, betalad och klar!???? Ser även framemot ditt nya trädgårdskoncept, ska bli spännande att följa!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack! Vad roligt att du köpt boken, blir så glad! Och vad kul att du gillar den idén med trädgårdsinspiration för nybörjare ???????????? Let’s unite.

   • Susanne Helenius skriver:

    Så spännande, det ser jag fram emot! Har stor nytta och glädje av din första bok. Så det blir ett roligt komplement.

 • Kristin skriver:

  Briljant ju!

 • Johanna R skriver:

  Wow! Vilken rolig idé! Om jag ska ge någon feedback så är det att dina böcker är alldeles för billiga. Huvudboken har lärt mig så oerhört mycket att jag hade kunnat betala det dubbla – minst. Tack för allt du delar med dig av ❤️

  • Nina skriver:

   +1 på den!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack! Prissättning är alltid svårt men inget man styr som författare. Det är förlaget som sätter priserna. Jag tänker att det viktiga är att många kan ha råd. Det är ju vad som kan skapa verkligt värde ❤️

   • Emma skriver:

    Förhandsbeställt! ???? Vad glad jag blev när jag läste om din nya bok! Kan knappt vänta tills den kommer ???? Heja dig! ????????

 • WILHELMINA skriver:

  WIHO!

 • Paula skriver:

  Du går från klarhet till klarhet! TACK Frida för att du hjälper oss ”vanliga döda” att få till ett hållbart och harmoniskt hem att trivas och må bra i! Klick klick och så har jag lagt min beställning… Tror denna kompletterar din första bok (som fungerar som uppslagsbok här hemma) helt fenomenalt! Önskar dig allt gott, varma kramar från Paula

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack snälla! Vad roligt att du köpt övningsboken. Det betyder så mycket att det är fler som tror på idén och förhandsbokar. Sådant kan göra hela skillnaden för att förlaget ska våga satsa. Så tack!

 • Lova skriver:

  Wow! Vilken nyhet så här inför helgen! Frida, du imponerar med att återigen bryta ny mark. Också jag har nu förbeställt boken. Det ska bli så roligt att få hem den om några veckor.

  Kan inte annat än hålla med Johanna R här uppe, du tar alldeles för snålt betalt för din kunskap!

 • Minna skriver:

  Men åh så spännande!
  Färskt i minnet hur snabbt första boken tog slut så är det jag som rusar in och beställer några ex direkt!
  Måste tillägga att Handbok i inredning varit den absolut bästa Gå-bort presenten, födelsedagspresenten, krya på dig presenten. Och nu kan jag ju fortsätta att ge bort övningsboken.. HUR bra??!!!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack! ???????? Jag hoppas verkligen att du ska tycka om denna också. Har försökt tänka att den ska passa många åldrar och livsfaser så absolut en presentbok.

 • Sofia skriver:

  Om den är lika bra som textboken så måste jag ju ha den också. 🙂 Bokat och klart.

 • Emma skriver:

  Vilken rolig idé!! Imponerad av att du uppfinner dig själv om och om igen. Heja dig ????????????????????????

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack! Det är enda som är konsekvent för en influencer är konstant förändring ???? Skämt åsido, tack snälla för peppen. Tar det som en komplimang i detta knepiga ”yrke”.

 • Monnah skriver:

  Underbart! Det här är ju toppen! Stort grattis.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack Monnah! Jag hoppas du ska gilla den. Tänker på ditt yrke och hoppas få din feedback sen. Del 1 rör nämligen en del vid frågor jag kan tänka mig att du touchar vid. Insidan i dubbel bemärkelse! ❤️ På torsdag nästa vecka ska jag förresten på kalligrafikurs, inspirerad av ditt fina brev.

   • Monnah skriver:

    Så spännande! Har beställt till dottern och syrran som just köpt nytt hus. Räknar helt kallt med att denna bok blir ännu en fullträff.

    Och vad glad jag blir av att höra om kalligrafikursen! Hoppas att du gillar det. ❤️

 • Sara skriver:

  Blir sååå nyfiken! Den boken måste jag köpa. Stor kram till dig som vågar utmana och testa nya idéer. Det är hälften vunnet bara det! ????

 • Lina skriver:

  Heja vad kul! ????????

 • Amanda skriver:

  Vilken bra fredagsnyhet ???? Älskar första boken och har läst den många gånger. Bygger hus nu så beställde direkt den nya boken för hjälp i inredningen.
  Är imponerad av ditt sätt att inspirera utan att uppmana till överkonsumtion. Heja!

  • Frida skriver:

   Tack Amanda! När jag skrev Handbok i inredning och styling tänkte jag hela tiden att ”om allt slit med researchen kan göra skillnad för en enda person så är det värt det”. Därför gör det mig så himla glad att höra att du läst boken flera gånger. Tack! Övningsbok (1) bygger vidare på huvudboken, så jag hoppas du ska ha glädje av den här med!

 • Agneta skriver:

  ✅ Förhandsbokat! Ska bli så spännande att läsa. Stort grattis till dig! ????????????????

 • Maria skriver:

  Fantastisk idé och satsning! Heja dig!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack så mycket! Jag hoppas ni ska tycka om det när ni ser boken. Ha gärna i åtanke att jag ser detta som en serie, har så mycket mer jag vill göra/skriva på det här temat så håller verkligen tummarna att det går hem!

 • Henrietta skriver:

  Vilken briljant idé!!
  Självfallet förhandsbokad! ????????

 • Magda skriver:

  Vilken rolig nyhet!!! Beställt så klart ????

 • Annmarie skriver:

  Vilken bra idé! Den ville jag ha såklart så nu fick jag äntligen tummen ur att beställa båda böckerna. Ser fram emot leverans, kanske kan de få mig att se mitt hem i nytt ljus och lära mig att uppskatta det jag har och att jobba med det. Istället för att hela tiden längta till något annat…

 • Denice skriver:

  Kunde inte komma mer lägligt. Boken landar hos mig två veckor efter att vi flyttat in i vårt nybyggda radhus. ❤️ Grubblar just nu över belysning, skafferilösningar, förvaring, arbetsplats, hur soffan ska stå…

 • V skriver:

  Hi!

  I’ve just finished ’The Interior Design Handbook’, and I really enjoyed it. Thank you so much for making the book I was looking for.

  Now I’m wondering… I can’t find the one you’re talking about in this post in English. Is it gonna be translated?

  Thank you so much again! Can’t wait to read the next one! Oh! And I also would love a book about the garden!

  Cheers! ❤️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.