Annons

14 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Idag åker till Hooks Herrgård som ligger söder om Jönköping. Sedan 1963 har familjen Edberg välkomnat gäster till Hooks Herrgård som har anor från 1300-talet. Med sina två golfbanor, 1300 kvm spa, 20 konferenslokaler och 103 hotellrum lockar man såväl golfare, som spa och konferensgäster.

I vinstpotten ligger ett spapaket (söndag) för två personer med spaentré, trerätters middag, övernattning söndag-måndag samt frukost. Värde från 3170 kr.
Spapaket en söndag? Självklart! Skippa söndagsångesten och förläng helgen med oss. För vet du vad? Söndag är nog den absolut bästa dagen att komma hit. Det är generellt lite lugnare, vilket ger dig en fridfull och avkopplande avslutning på veckan. Vinn ett spapaket söndag med spaentré, trerätters middag, övernattning söndag-måndag samt frukost. Värde från 3170 kr. I deras spa sjunker du ner i vår ångande utomhuspool med bedårande utsikt. Tar ett avkopplande bad i varma och kalla källor, njuter av bastulandskapet med uppfriskande upplevelseduschar och kanske även ett dopp i sjön. Tips! Ge bort en julgåva med upplevelser! 

Fråga;
1) I vilket landskap ligger Hooks Herrgård?
2) Varför vill du åka på spa till Hooks Herrgård? 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till Celina som svarade 2020-12-14 KL. 14:15

*Tävlingen pågår i 24 timmar t o m 15/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Hooks Herrgård. Beslutet kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av respektive vinnare och arrangör/hotell. Ett presentkort ligger i potten.

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  1.Småland
  2.Som uppvuxen i jönköping är det där jag har min mor, vilka jag saknar och önskar att vi närmre bor. Så nästa gång jag beger mig på besök vill jag överaska henne till tusen, med en spavistelse som för själen gör susen!Bara få njuta att av att umgås utan att behöva ta itu med vardagens bestyr, och visa hur mycket jag om henne mig bryr!

 • Linnea skriver:

  Jönköping.
  Jag vill uppleva utsikten över sjön från det spaet. Ser helt magiskt ut!

 • Jenny skriver:

  Hooks ligger i Småland
  Här vill jag möta min syster, mitt emellan oss båda. Vi lämnar barn och familjer hemma och hänger oss åt lugn, fantastisk mat och den Hookska ostkakan!

 • Felicia skriver:

  1. söder om Jönköping
  2. Jag skulle vilja ge denna present till mina föräldrar. Dom har jobbmässigt blivit drabbade av pandemin och fått jobba mycket för att klara sig ekonomiskt. Dom förtjänar ett spa dygn tillsammans! Dessutom firar dom 35 år som förlovade dagen innan julafton. ❤️

 • Anna skriver:

  1) Småland
  2) Jag har åkt förbi Hooks Herrgård oräkneliga gånger under närmare 30 år, på väg mellan Göteborg och Vrigstad, och kastat lystna blickar över sjön upp mot den vackra byggnaden och omgivningarna. Det vore fantastiskt att få en anledning att stanna till ett dygn och njuta av spa, promenad och trerätters middag med en kär familjemedlem eller vän!

 • Molly Persson skriver:

  Småland

  Det har varit ett tufft är iår för alla tror jag. Corona har drabbat oss alla och jag har förlorat mitt jobb pga av detta. Jag skulle sååå gärna vilja komma hit och få slappna av tillsammans med min sambo. Vi har årsdag snart och pga av arbetslösheten har vi inte råd att åka någonstans. Skulle vara så skönt att bara få komma bort.

 • Jeanette R skriver:

  Småland, Jönköpings Län
  När vi var unga och barnfria åt vi julbord där många år, men sedan dess har bilen bara rullat förbi. Nu på gamledagar har vi tänkt nyttja pensionärsspa, men bilen har inte hittat dit än. Så att få en chans att fira vår 50-åriga förlovningsdag där vore perfekt! Ska pyssla om bilen så att den vill köra oss dit…

 • Sara skriver:

  1. Småland
  2. För att koppla av och skämma bort min nyfunna kärlek ????

 • Johanna skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle vilja bjuda med min äldsta bästa kompis som lika långt från Jönköping som jag, fast åt andra hållet. Hon är gravid och blir mamma i april och en spahelg tillsammans innan dess vore så fint.

 • Elin Hederos skriver:

  – Småland
  – Åhh, en lisa för själen skulle detta vara för mig och min man. Kan inte tänka mig ett bättre ställe än Hooks herrgård att finna lugnet och återfå kraft och energi❤️

 • Carin östling skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle vilja ta med min kära sambo på en weekend för bara oss två. Under 2020, mitt i pandemin fick vi vårt tredje barn och sen dess har vi ju spenderat ALL tid hemma. 3 barn, jag som ”föräldraledig” och sambon jobbandes hemma.ett miljöombyte skulle göra oss gott helt enkelt!

 • Hanna skriver:

  Småland! Har aldrig besökt Hooks, vore skoj att få uppleva tillsammans med min man.

 • Eva skriver:

  Småland

  Som för många andra har det varit ett tufft år. Min man är en av dem som gått igenom stora livsförändringar och jag skulle önska honom en vistelse hos er. Det skulle vara början till en nystart i livet. Vad vore då inte finare än en hotell- och spaupplevelse i de småländska skogarna.

 • Jessica skriver:

  1. Småland
  2. Jag vill bjuda med min bästa vän Charlotte! Hon sänder radio (StarFM) och har därför hållt sig i karanatän sedan i mars, så att iaf radioshowen kan fortsätta som normalt. Vi har bara setts en gång (under sommaren) sedan Coronan och jag saknar hennes sällskap otroligt mycket. Men framför allt behöver hon detta!

 • Caroline N skriver:

  1. Småland (Jönköping)
  2. Det hade varit trevligt att få ta med barndomsvännen på ett dubbelt födelsedagsfirande. Både jag och hon fyller 40 och det hade varit kul med en avkopplande resa, god mat och mycket skratt.

 • Margot skriver:

  1. Småland
  2. Jg vill väldigt gärna åka dit på en söndag för att verkligen helga vilodagen!

 • Emmy Lillieberg skriver:

  1 Småland
  2 Jag tillbringade en härlig dag hos er när jag var höggravid tillsammans med två andra vänner i samma läge. Verkligen mysigt och välbehövligt! Jag hade väldigt gärna velat dela den upplevelsen med min sambo, för extra guldkant i vardagen!

 • Johanna B skriver:

  1. Småland
  2. Bara tanken på att få glida ner i ett varmt bad utomhus med ett glas kallt bubbel i handen OCH med en fantastisk utsikt får mig att längta till att få vistas på Hooks Herrgård. Känns som det perfekta stället för att varva ner och bara vara. Sedan ser ju kvällsmenyn helt fantastisk ut! Självklart med vinpaketet till så vi får njuta rejält????

 • Li J skriver:

  1. Småland
  2. Att få åka till Hooks Herrgård ger mig lite extra livskvalitet, i en historiskt intressant miljö med fokus på det goda i livet.

 • Sandra skriver:

  1. Småland
  2. Jag vill ta med mig min syster som faktiskt behöver en liten paus från både allt jobbansvar, familj-och barnansvar om så endast för ett dygn. Vi två hade haft så jäkla kul ihop, vi hade verkligen uppskatta den tiden tillsammans.

 • Celina skriver:

  Småland! ????

  Skulle vilja åka hit med med min mamma som älskar Hook! Vi fyller 60 resp 30 nästa år, vore mysigt att fira detta hos er!

 • Sofie skriver:

  Småland ❤️

  Skulle vilja ta med mig min man och få lite tid tillsammans. Trots att vi ser mycket mer av varann under Corona med hemarbete osv är det svårt med två små barn att stanna upp och se varann. Det skulle passa perfekt att få njuta av tid tillsammans och spa på samma gång.

  • Charlotte skriver:

   Småland

   Jag vill åka med min man för att kunna umgås bara vi två, något som inte händer så ofta med två små barn. Har hört mycket gott om Hooks herrgård så vill verkligen uppleva detta fina ställe

 • Elin skriver:

  Det ligger i fina småland.

  Jag skulle verkligen vilja besöka Hooks herrgård tillsammans med min sambo. Det ser otroligt fint ut och vi skulle behöva komma bort lite tillsammans.

 • Johanna Åkerström skriver:

  Det ligger i Småland.

  Efter en lång höst hemma längar jag bort så en tur till Hooks herrgår med min man skulle passa perfekt!

 • Max skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle vilja bjuda min flickvän på det här mysiga spapaketet. Jag vet att hon skulle uppskatta det enormt och det skulle verkligen vara en ljusglimt nu i dessa mörka tider!

 • Lina skriver:

  Hooks Herrgård ligger i småland.

  Jag och min man skulle behöva lite ”andlig vård”,
  uti himmelriket på Hooks Herrgård.
  Vi skulle bli så glada,
  Stressa av och härligt bada.

 • Lisen skriver:

  Hooks Herrgård ligger i Småland.

  ”Jag är säker på att ett besök hos er skulle få mig att må toppen.
  Säkert stärka både kroppen – och ge klarhet till knoppen!

  Kallbad har för mig numera blivit givet
  för det är då man utikroppen känner livet!

  Så en söndag hos er skulle göra mig redo inför arbetsveckans möda,
  Efter en stund hos er räcker orken säkert ända till lörda!”

 • Linn W skriver:

  1. Småland

  2. Min kära lilla mamma ❤️ Vi bor i olika länder och på grund av covid-19 har vi inte kunnat träffas så mycket som vi vanligtvis gör. Det hr varit tungt att inte kunna vara med sin familj och den här hösten har varit tung för oss båda med trista sjukdomsbesked och diverse sjukdomar hos både stora och små. Att få avsluta året med att vinna ett spa-paket där vi två kan få umgås, äta gott, koppla av och få skapa fina minnen tillsammans hade verkligen bidragit till att vi kan välkomna 2021 med längtan mot annat än ett fungerande vaccin ????

 • Märta skriver:

  1.Småland

  2. Småland är namnet på landet det kära….. och Hooks Herrgård den vackraste pärla som finns, skulle vilja ha massage av finaste Inna.

 • Charlotte skriver:

  1. Småland
  2. Det är inte så långt så hit skulle till och med min farmor kunna åka! Då kan vi ha en barnbarn-farmor-söndag, där vi pratar om lite andra saker än när man ses lite snabbt sådär. Min farmor är ganska rak och ärlig i sin feedback, så jag kommer nog få mig en skopa eller två haha… Men med åldern kommer ju faktiskt en viss klokhet, så ofta ska man nog lyssna 😉

 • Jeanette Unfors skriver:

  Småland

  Jag skulle vilja ta med min syster till er. Vi brukar besöka ett spa om året, men med corona och nykläckt bebis så har vi skjutit på det i år. Ert hotell och spa ser riktigt mysigt ut och där hade vi gärna bara slappat och bara varit en stund

 • Elin skriver:

  1. Småland
  2. Jag och min sambo har länge pratat om att åka iväg bara vi och få lite egentid och avkoppling, men med en ettåring, en renovering som dragit ut på tiden och en pågående pandemi har detta varit svårt att få till. Ett besök på Hooks Herrgård skulle vara den perfekta julklappen till min sambo och skulle ge oss energi för en lång tid framöver.

 • Clara skriver:

  1. Småland
  2. Jag och min sambo ska gifta oss i vår, ett pyttelitet borgerligt bröllop. Vi kommer inte ha någon bröllopsresa (både pga Corona och ekonomin) så en övernattning på Hooks herrgård hade varit ett perfekt sätt att fira!

 • Johanna skriver:

  Småland

  Egentligen säger väl 1300 kvm spa allt! Så härligt! Jag skulle särskilt njuta av de olika poolerna/baden och möjligt att båda bada inne och ute. Älskar att ligga i en varm källa och känna kylan i kinderna samtidigt. Det är så avslappnade för kroppen och de vackra omgivningarna gör det vilsamt för sinnet. Sen skadar det inte att jag har hört att maten är riktigt bra, för magen ska ju såklart ha sitt också!

 • Caroline skriver:

  1. Småland

  2. Jag skulle bjuda med min mamma som alltid sätter andra före sig själv och tillsammans njuta av god mat och total avkoppling i vackra omgivningar.

 • Sofia skriver:

  1. I fina Småland!

  2. Jag skulle vilja skämma bort min älskade mamma i julklapp. Då hon varje dag tar hand om min pappa skulle jag vilja att hon fick ta hand lite om sig själv också! Vi har pratat om att besöka Hooks herrgård då det ligger på ett lagom avstånd men det har inte blivit av. Detta skulle passa perfekt då det kan vara svårt att vara iväg hemifrån, en perfekt julklapp helt enkelt!

 • Elin Ö skriver:

  Åhhh vad jag önskar vinna!
  1. Småland
  2. Jag önskar vinna så jag får en härlig helg tillsammans med min man för att fira 40årsdag och 18år tillsammans. En barnfri natt, det är äkta lyx. Håller tummarna för vinst och maken med som gärna går en 18-hålsrunda eller två.

 • Felicia Forthmeiier skriver:

  1. småland
  2. När släkten är långt bort,
  Kan det vara skönt att checka in på en resort,
  På lugna sköna Herrgården i Hook
  Får vi chans att mysa, spaa och läsa bok!

 • Pernilla H skriver:

  1. Småland
  2. Efter flera månader av hemarbete, där vardag och helg ibland flyter ihop, så vore det underbart att resa iväg och få ett avbrott. Nya vyer och god mat – kan det blir mer underbart?!

 • Eva A skriver:

  Småland

  Hooks herrgård har lockat länge. Men ännu mer nu när padelbanor har byggts! Kan inte tänka mig någon bättre staycation! Padel, spa och middag på hooks skulle vara helt perfekt och med noll soltimmar i december så skulle den kommande lyx söndagen på hooks vara ljusglimten som så väl behövs!

 • Carin skriver:

  1) Småland
  2) 2020 skulle vi ha tredagars bröllop och åka på bröllopsresa till Japan. Kärleken är dock det viktigaste och vi bestämde oss för att gifta oss utomhus med bara våra respektive föräldrar på plats och alla gäster var med på livelänk. Bröllopet blev helt fantastiskt! Men vi har fortfarande inte kommit iväg på någon bröllopsresa, så detta vore drömigt att få komma iväg på!

 • Josefin skriver:

  1 Småland
  2 har så många i min närhet som besökt Hooks Herrgård o bara pratat gott om det! Skulle så gärna vilja uppleva det med min bästa vän som inte heller har varit där❣

 • Jessica skriver:

  1. ligger i Småland
  2. För 15 år sedan, den 28 december, gifte jag mig med min man på Hooks Herrgård. Vigseln ägde rum i gula salongen och middagen med 17 gäster, åt vi i rummet bredvid. Vi bodde över i bröllopssviten och var hotellets enda gäster just den natten. På kvällen snöade det, stora sjok över Hokasjön. För 15 år sedan fanns inget spa, så detta hade vi gärna velat uppleva tillsammans. Vore en fantastiskt fin bröllopspresent att såhär 15 år efter, få åka tillbaks till Hooks Herrgård.

 • Hillevi Blomster skriver:

  1. Småland
  2. Hooks herrgård ger mig minnen från en spännande värld! När min kusin på mitten av 1970 talet berättade om sitt yrkesliv som kallskänka på Hooks herrgård.
  Allt sedan dess har jag tänkt, att någon gång ska jag åka dit…

 • Åsa Briggert skriver:

  1. Småland
  2. Smålands i mitt hjärta. Jag har hört så mycket gott om Hooks Herrgård så det vore fantastiskt att själv få upptäckta denna oas.

 • Helen Rydell skriver:

  1. Småland
  2. Min man och jag behöver intryck. Vi är båda hemma efter ett avslutat arbetsliv. Det händer inte lika mycket nu! Saknar intryck, det ger oss herrgården säkert.

 • Pernilla skriver:

  1. Småland
  2. Älskar att åka på söndagsspa, man får ett underbart slut på veckan och en mjukstart på veckan efter, har aldrig varit Hooks Herrgård så det skulle vara kul att testa ert Spa.

 • Helena S skriver:

  1.Småland
  2.Efter 7års uppehåll från golfen för min del vore det härligt att starta upp igen efter barnen och gå en runda med mannen. Att sen också få njuta i hotellets spa hade ju blivit kronan på verket. En helg som hade passat oss båda!!

 • Malin Forsberg skriver:

  1. Småland
  2. För att koppla av och skämma bort mig själv!

 • Malin J skriver:

  1. Småland
  2.
  Tänk vad jag skulle bli gla’
  av att få njuta på Hook Herrgårds SPA!
  Då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Se hur ”arga rynkan” i pannan försvinner
  och känna hur stressen ur kroppen rinner.
  SPA är det bästa för återhämtning och precis vad jag och bästis behöver,
  Engagemang finns – det som saknas är klöver.
  Därför gör jag nu mitt tappraste försök,
  för att Tomten (d.v.s. ni på Hooks Herrgård) ska komma på besök.
  Vi småbarnsmammor som mot vardagspusslet slåss
  är väl de som behöver relaxen allra mest förstås.
  Under SPA-upplevelsen skulle vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor!

 • Emilia skriver:

  1) Småland
  2) Hit vill jag åka med min man och njuta av lugnet utan bebis 🙂 Vår sju-månaders har haft kolik och avkoppling och sömn har det inte blivit mkt av det senaste 😉

 • Maria skriver:

  1. Småland
  2. Trots att jag bott i Småland i drygt 10 år har jag aldrig varit på Hooks herrgård. Har sneglat flertalet gånger på weekend dit tillsammans med mannen, men det har inte varit tid för att åka. Nu är barnen större och jag och mannen skulle definitivt kunna ta en weekend för oss själva och njuta av att bara ha det lugnt, skönt och lyxigt!

 • Linda Gladh skriver:

  1 . Småland
  2. Jag bor i Jönköping och har inte ens varor på detta spa än, man prioriterar sig själv sist ofta med familj och barn och jag har inte känt att det funnits vare sig tid eller pengar att åka hit, men jag har hört så mycket gott om det!

 • LINA skriver:

  Hooks Herrgård ligger i Småland.
  Jag och min man åkte hit på minibröllopsresa efter bröllopet när vi gifte oss. Jag skulle gärna komma tillbaka för att få uppleva detta fantastiska ställe igen tillsammans med honom och få minnas tillbaka.

 • Olivia skriver:

  1 Småland, Jönköpings Län
  2 jag skulle vilja åka på spa för att få lite egentid med min kära mor. Jag har haft köpstoppp hela året så hade varit fint att kunna ge henne detta i julklapp utan att bryta mitt köpstopp 🙂

 • Lisa M skriver:

  Småland
  Att få lite extra ledig tid med min mamma nu när hon går i pension vore fantastisk och att få göra det med en förläng helg på spa för att varva ner vilken present till själen!

 • Linda skriver:

  Småland
  Jag vill ta med min mamma som behöver avkoppling och energiboost för kropp och själ!

 • Fanny skriver:

  SMÅLAND! ????
  Då hade jag bjudit med mig min älskade sambo som 40-års present. Han är så otroligt värd detta då han slitit med att renovera huset och med två småbarn har vi inte kunnat unna oss sånt här på väldigt länge. De vore verkligen härligt att ha något roligt att se fram emot. ♡

 • Susanne skriver:

  1. Småland
  2. Hooks Herrgård är ett underbart ställe jag gärna vill se igen! Badet utomhus är magiskt. Kanske vågar man sig på ett dopp i sjön nedanför. Maten är bland det godaste jag har ätit. Sambon får följa med!

 • Pierre S skriver:

  1. Småland

  2. Känner mig inte alls som en elit
  nu när vintermörkret hittat hit
  vill lysa upp och överraska det finaste jag har
  Kärleken och jag åker iväg ett slag
  Tror det hade varit välbehövligt för oss trötta två
  att se fram emot att på Hooks Hergård bo få
  vända glädjen tillbaka
  för mig och min maka
  Ni och Tomten så snäll
  på julaftonskväll
  hjälper mig ge en gåva med lyx och charm
  och när jag hennes leende ser blir jag i hjärtat alldeles varm

 • Cissan skriver:

  1, Hooks herrgård ligger i Småland.
  2. Jag tror inte jag har varit där sen min morfar firade 60 år med hela släkten. Det måste ha varit 1981. Ett fint minne av min småländska morfar som gick bort straxt efter träffen. Jag är nyfikenhet att uppleva det moderna Hook i vuxen ålder och samtidigt få ha kvar mina minnen.

 • Rebecka skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle vilja överraska min man med weekend till Hooks, då vi skulle spela golf 18 hål följt av spa och middag, underbart!

 • Caroline skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle ta med min man. Vi har länge pratat om Hook, men så blir det alltid att vi bokar någonting som är närmre geografiskt. Men jag ser fram emot att Hook överbevisar oss och att det är
  Väl värt de där extra timmarna i bil.

 • Anna L skriver:

  1. Småland

  2.
  Vilket underbar vinst att få
  Att på Hooks Herrgårds spa gå
  för utvilande känsla -behöver och vill
  Låta tanken hålla still
  en fulländad dag
  med välbehag
  Precis vad jag behöver
  få chans att relaxa ner
  lite trött i adventstid men
  kan ändå känna mig fin igen
  Mörkar ringar trollas bort
  och jag får första hjälpen fort
  avslutningar, lucia och basar
  mamman har inte så många timmar kvar
  och det syns minsann det
  behöver en spadag i hemlighet

 • Björn L skriver:

  Hooks Herrgård ligger i Småland

  Först en härlig ”drive” till Hooks för att sen fastna i vattenhindret (kallbadet) och känna sig het i bastun. Senare avnjuta en härligt birdie i restaurangen och kanske ett järn i baren. Dagen efter gör vi en riktig Hole in One på golfbanan. Detta blir perfekt!

 • Pontus Lundström skriver:

  Småland

  Jag och familjen åker alltid förbi herrgården när barnen ska träffa farföräldrarna. Tycker det ser väldigt trevligt ut och hade varit kul att testa på stället!

 • Lykkes pappa Johannes skriver:

  1. Småland
  2. Förra gången jag och min fru var på Hooks Herrgård var sommaren 2018. Det var en helt fantastisk upplevelse på alla sätt och vistelsen resulterade inte bara i att vi hade en härlig och avkopplande tid utan även i att min fru två veckor senare fick ett oplanerat plus på graviditetsstickan. Vi blev så klart chockade, för vi var ”klara” med barn – men det visade sig att natten på Hooks Herrgård gjorde att vi skulle få välkomna ytterligare ett litet barn i vår familj.
  Så vår lilla älskade minsting Lykke är ”made at Hooks Herrgård”! Nu drömmer vi om att åka tillbaka till Hooks Herrgård och uppleva denna magiska plats igen, minus ny graviditet då 😉 Tre barn är perfekt för oss, men vi är evigt tacksamma för att ni gav oss tillfälle att skapa vår lilla ögonsten Lykke!

 • Anna Janson skriver:

  1) Småland
  2) Jag skulle ta med min fina syster dit för avkoppling! Underbart att varva promenader spa och god mat och utbyta lite mer än vad som hinns med när barnen är med när vi träffas. Hade vart fantastiskt att få ta årets första utomhusloppis där och utmana systern att göra detsamma!

 • Sanna skriver:

  1. Småland

  2. Det hade varit underbart att få besöka Hooks Herrgård. Har hört så mycket positivt om denna anläggning, men själv inte haft nöjet att få besöka den. Det hade därför blivit en fantastiskt julklapp att få överraska min fina mamma med. Vi studerar i samma klass och sliter nu lite extra hårt nu då det börjar närma sig slutet. Tänk att vi i maj tar högskoleexamen tillsammans. Innan dess borde vi få nöjet att koppla av, njuta och ha det lite extra trevligt tillsammans.

  Kram Sanna

 • Rex Tigerstrand skriver:

  1 Småland.

  2. För att jag och min flickvän tidigare bara varit där på middagar men inte kommit ifrån Stockholm för att kunna besöka igen. Fick vi chansen skulle vi njuta till fullo av detta vackra spa. Spaavdelningen ser helt fantastiskt ut.!

 • Rex Tigerstrand skriver:

  1 Småland.

  2. För att jag och min flickvän tidigare bara varit där på middagar men inte kommit ifrån Stockholm för att kunna besöka igen. Fick vi chansen skulle vi njuta till fullo av detta vackra spa. Spaavdelningen ser helt fantastiskt ut! Det här vill jag verkligen vinna. God Jul

 • Malin Weimarsson skriver:

  1. Småland.
  2. Egentid. (Heltidsjobbande småbarnsförälder.)

 • A Andersson skriver:

  1. Småland.
  2. Vill strosa runt i badrock utan stress,
  till Hooks Spa få full access.
  Relaxa med utsikt över Hokasjöns vatten,
  läsa bok, dricka bubbel och sova gott om natten.
  Varva bastubad med stilla pool,
  samla fräknar under efterlängtad sol.
  Läget är oslagbart,
  så en vistelse där vore underbart.
  Bröllopsdagar ska firas med finess,
  hoppas presentkortet landar på min adress!

 • Lovisa skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle så gärna vilja ta med min älskade mamma in i värmen. Tänk att få komma och tina upp våra konstant frusna tår, lyxa med god mat och framförallt få spendera tid med min favoritperson. I dessa mörka kalla tider finns det inget jag hellre skulle vilja. Att bara få ett litet ljus i mörkret.

 • Erica Hjelm skriver:

  Hooks Herrgård ligger i Småland!
  Att få uppleva nya platser är alltid en fröjd, särskilt nu när man i flera månader har försökt hjälpa samhället genom att hålla i och hålla ut med de angivna restriktionerna. Jag håller tummarna för att en mer än välbehövlig söndag-måndagsweekend väntar mig och min man framåt vårkanten!

 • Lina skriver:

  1. Småland.
  2.Tänk att kunna få lyxen att ge detta till mamma,
  till min mamma som gett mig allt hela livet.
  Till mamma, som gett mig mycket mer än vad som krävs.
  Kärlek, mod, styrka och som lärt mig hur man lever.
  Till mamma, som behöver få koppla av.
  Som sliter i vården och skjutit upp sin semester för att ta hand om andra.
  Till mamma, som är värd kärlek, vänskap och lycka.
  Hon är värd en dygn av lyx, spa och god mat.
  Till mamma, som är värd livets goda som vi kan få på Hooks herrgård.

 • Hanna skriver:

  1. Småland

  2. Jag gillar ställen som har ett så tydligt hållbarhetsperspektiv! Som väljer ekologiskt, som utökar utbudet av vegetariska och veganska alternativ och som värnar den närliggande naturen. Som Hooks! Därför vill jag besöka detta ställe ✨

 • Susanne skriver:

  Småland

  Skulle ta med min man. För att få fira att vi båda fyllt 40 år, 5 år som gifta och snart 24 år tillsammans! Stället ser underbart härligt ut!

 • Lisa skriver:

  1. Småland
  2. Häromdagen konstaterade jag och min sambo att ingen av oss har varit på spa(!), skulle därför vara roligt och fint att få ta med honom till Hooks som jag tycker verkar vara en helt fantastisk plats!

 • Caroline skriver:

  1. Småland

  2. Jag började spela golf för tre år sedan och sedan dess har Hooks seglat upp som en plats jag verkligen vill besöka för att alla som varit där talar så gott om det. Kan inte tänka mig bättre avkoppling än att spela en runda och sedan relaxa i det så fina spat. Helst skulle jag ta med alla tjejerna jag lärt känna via golfen, för att hitta andra unga tjejer som också spelar golf är det bästa som hänt mig på länge. Och det förtjänar att firas och njutas av på ett så underbart ställe som Hooks!

 • Martina skriver:

  1. Småland
  2. Det vore fantastiskt att kunna ge detta till mig själv i push-present. Hur fantastiskt att skämma bort sig själv i den fjärde trimestern med lite spa efter att ha fött barn?! Har BF i morgon – wish me luck ✨

 • Louise skriver:

  Småland
  Levt hela mitt liv på skånska slätten och omgivningen runt herrgården ser så exotisk ut för en skåning: skog och sjö. Utöver vackra vyer lockar också spa och golf.

 • Caroline skriver:

  1. Småland
  2. Då det inte blir julfirande med min smålandsläkt utan vi får fira var och en på varsitt håll, vi på västkusten och de i smålandsskogarna hade det varit så fint att ha detta som en framtida julklapp att kunna dela med sig av där vi kan mötas på halva vägen och ha något att se fram emot.

 • Alexandra skriver:

  1. Småland
  2. Hade varit så kul att få ta med min sambo på detta efter ett tufft år. Att njuta av spa och lite egentid i den annars så stressfyllda vardagen. Vi har tidigare ätit julbord på hooks herrgård och miljön är helt fantastisk! Vilken återhämtning det varit att få åka på detta.

 • charlotte skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle självklart ge denna vistelse till min fina dotter och sambo som har haft det väldigt jobbigt nu under pandemin och tänkt på oss föräldrar som bor långt ifrån och inte kunnat hjälpa oss så mycket som de önskat men gjort så gott det kunnat på lång distans.
  De skulle verkligen uppskatta denna vistelse.

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. Småland
  2.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska min man med bravur.
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Spapaket – DRÖM!
  Spa med massage och peeling,
  skulle ge oss en underbar feeling.
  Det vore ren magi,
  att få njuta av lugn och harmoni.
  Middag väntar också där,
  så vad i hela världen gör vi här?!
  Trendenser och Hooks Herrgård skulle vara det bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken fantastisk present!

 • Petronella skriver:

  Småland.

  Jag har bara hört en massa positivt om Hooks herrgård från nära och kära som har varit där. Själv har jag aldrig varit där, trots att jag bor i Småland. Jag skulle dock väldigt gärna vilja uppleva det, då det ser magiskt ut. Jag skulle gärna åka tillsammans med min man som fyllde 40 år i våras men som dessvärre aldrig blev ordentligt firad pga pandemin som bröt ut lagom tills när vi skulle ha överraskningsfest för honom.

 • Ida Löfqvist skriver:

  1. Småland.

  2. Jag skulle helst av allt åka med min fina vän Maria, som ursprungligen är från Jönköping. Nu bor vi i olika delar av landet och ses inte ens varje år. Men en gång i tiden sågs vi varje dag och hon lärde mig att ta saker och ting mindre seriöst och att skratta och bjuda på mig själv som nyexaminerad lärare i en främmande stad. Bästa hon – vad roligt det vore att gå på Spa tillsammans och bara njuta!

 • Hans skriver:

  1. Småland
  2. Äntligen har min fru kommit igång med GOLF! Det vore toppen att få bjuda henne till både en fantastisk golfbana och ett härligt hotell med spa. Då skulle hon nog bli biten på riktigt.

 • Anna skriver:

  Småland.
  Varför till Hooks Herrgård? Jo, för att jag gillar vackra miljöer, god mat och att få känna sig ompysslad. Dessutom golfar mina barn vilket gör att de nog gärna hänger på. En bra vistelse då vi kan vara tillsammans!

 • Hans skriver:

  1. Småland
  2. Äntligen har min fru kommit i gång med sin golf! Det vore ju toppen att få visa henne både en fantastisk golfbana och ett underbart hotell med spa.

 • Therese Ericson skriver:

  Småland!

  För att få uppleva det min man tjatar om. Han har varit där säkert 10 ggr med sitt jobb. Jag 0. Så klart. Men hela tiden får jag höra att det är såååååå bra. Inte sjutton tar han med mig dit för det!
  Om han får följa med? Nej, det känns inte helt aktuellt 🙂

 • Catharina skriver:

  1. Småland
  2. En drive, en chip och så rätt i kopp
  en middag, ett gas vin och ett bubblande dopp.

  • Ottilia skriver:

   1. Småland
   2. De senaste veckorna har jag känt ett behov av att komma bort, koppla bort och bara koppla av. Jag är just nu i en process då jag söker nytt jobb och nya utmaningar (så taggad på vad som komma skall och så redo för nästa steg!) men ibland behövs lite miljöombyte för att kunna lägga i nästa växel och nå ännu högre! Hade helt enkelt varit välbehövligt för både kropp och själv ????????????

 • S skriver:

  Det ligger i Småland.

  Jag vill uppleva avkoppling, rekreation och vänskap med en av mina närmaste vänner vi har under året blivit kollegor vi har kämpat hårt med att i Pandemins hårda vindar driva ett företag som syftar till att ge kanstötta människor en ny chans i livet, vi månar om alla men glömmer oss själva och i motvinden har vår vänskap satts på prov och jag tror att ett dygn på spa i en fantastisk miljö är en nödvändig lisa som kan ge oss nya krafter inför 2021!

 • Annika M skriver:

  1) Det ligger i Småland!

  2) Att ”skippa söndagsångesten” låter som det bästa lockbytet någonsin i dessa tider! Jag vill checka in på Hooks av just den anledningen – att lämna vardag, världspandemi och ett vansinnesår bakom mig. Det låter som en dröm att få sjunka ner i en ångande utomhuspool och njuta av varma källor – kallbadet och doppet i sjön lämnar jag däremot helst över till någon annan… 🙂

 • Petra skriver:

  Småland.

  För att min mans söndagsångest är i nivå med Gustafs.

 • Charlotte skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle ta med min man. Vi har haft ett slitsamt år bakom oss och längtar efter normalitet och tid att bara andas lugnt tillsammans.

 • Elina Karsna skriver:

  Hooks herrgård ligger i Småland.

  Vill verkligen vinna denna gåva att ta med min älskade vackra Daniel på ???????????? Han kom in i mitt liv för ett halvår sedan och är en så otroligt fin man, som ger mig så mycket av sig själv och visar mig vad äkta kärlek är! ???? Jag vill bjuda honom på denna upplevelse för att visa min tacksamhet och uppskattning för att han finns och för den han ÄR ???? Vi behöver verkligen rå om varandra och få miljöombyte och det vore SÅ mysigt att ta med honom på denna upplevelse ???????????? Vi längtar efter att mysa på SPA och bada i varma pooler ???????????? Hoppas med hela hjärtat på vinst! ????

 • Sabina skriver:

  1. Småland
  2. Efter all stress med studier den sista tiden vore det helt underbart att få vinna det här spapaketet. Jag skulle vilja bjuda med mig min kille för att få mer tid med honom och bara vara. Vi har tidigare spanat in Hooks Herrgård och det ser ut att vara fantastiskt fint där!

 • Camilla skriver:

  Småland

  Lyx för kropp och själ

 • Amanda skriver:

  Småland
  Jag skulle vilja ta med min man och njuta av detta spapaket ihop innan vi blir 2 barnsföräldrar. Småland ligger mig varmt om hjärtat eftersom hela min släkt bor här, så om situationen tillåter skulle jag även passa på att hälsa på nära som jag inte fått träffa på länge.

 • Annelie P skriver:

  1. Småland
  2. Jag startade ett företag för några år sedan och har jobbat i min anställning samtidigt… nu har jag äntligen sagt upp mig och en spahelg hade varit en rejäl boost efter dubbelarbetet. Rekreation!

 • Li skriver:

  1) Hooks herrgård ligger i Småland.

  2) Skulle gärna uppleva en spa-söndag på denna fina plats med tjejerna jag spelar padel med. Vi har länge pratat om ”lagfest” men det har helt klart varit svårare än väntat att få till för fyra småbarnsföräldrar. En dag med spel och skratt varvat med spa och bad hade gjort susen för oss alla. Även äta och sova i egen takt hade varit ett stort tack!

 • Karin Darle skriver:

  Hooks herrgård ligger i Småland.
  Jag bor i Göteborg och hur trevligt det än är så längtar jag efter vinter. Snö, knarr och vita träd. Det hoppas jag få uppleva på Hooks herrgård!

 • Anna lindberg skriver:

  Hooks Herrgård ligger vackert beläget i en underbar miljö i Småland.
  Trots att jag bor i Jönköping har jag aldrig besökt herrgården utan bara susat förbi på väg till andra stopp. Det skulle var supermysigt att få stanna ett dygn och ladda batterierna i denna stillsamma miljö????????. Efter ett dystert år som inte liknat något annat vi varit med om skulle det uppskattas med en nystart in i ett nytt kapitel 2021 so vi hoppas bli bättre så vi kan börja leva som vanligt igen????
  God jul till er alla ???????????????????? va rädda om er och håll avstånd❤️

 • Maria skriver:

  1. Småland
  2. Jag vill åka! Hade varit ljuvligt att få uppleva knarrig härlig snö under fötterna istället för att bli regnad på från sidan här i Göteborg.

 • Maria skriver:

  1. Småland
  2, skulle behöva en spadag med min man att se fram emot nu när jag är sjuk i covid 19.

 • Karin B skriver:

  Hooks Herrgård ligger i Småland.
  Jag har varit på Hooks för mycket länge sedan och skulle uppskatta mycket att komma tillbaka till en underbar miljö.

 • Silvija skriver:

  1. Småland

  2. Jag skulle vilja ta med min man till detta fina ställe. Han är från Småland men vi åker alltför sällan till hans gamla hemtrakter. Här skulle det vara fint att fira hans födelsedag i början av nästa år

 • Jessica skriver:

  Hej, vilket otroligt fint ställe!
  Hooks Herrgård ligger i nordvästra Småland.
  Jag älskar att resa och upptäcka nya platser och omgivningar, vilket har varit mycket svårt det senaste året under rådande omständigheter. Jag och min syster brukar varje år åka iväg på en helg-weekend till någon av Europas alla städer, vilket såklart inte har blivit av. Vi båda har varit mycket strikta med restriktioner och hållit oss i Göteborg där vi bor. Jag hoppas innerligt att en förändring kan ske inom en snart framtid, mot det bättre.
  Jag hade därför velat ge ett spa-paket på Hooks herrgård i julklapp till min syster, som ett hopp om framtidstro och tid för välbefinnande i dess fina omgivningar.

 • Alexandra Andersson skriver:

  I tider som dessa behövs avkoppling istället för att stressa.
  Covid-19 kom som en blixt från ovan. Ett spapaket från hook skulle bli den bästa julgåvan. En paus från vardagen jag behöver, förhoppningsvis blir det ett besök på Hooks Herrgård framöver.

  • Alexandra Andersson skriver:

   Hooks Herrgård ligger i Småland.
   I tider som dessa behövs avkoppling istället för att stressa.
   Covid-19 kom som en blixt från ovan. Ett spapaket från hook skulle bli den bästa julgåvan. En paus från vardagen jag behöver, förhoppningsvis blir det ett besök på Hooks Herrgård framöver.

 • Rebecka skriver:

  1. Landskapet är Småland
  2. Uppvuxen i skogen i Småland har jag länge varit ”hooked” på Hook!
  Ett ställe jag fått äran att besöka via mitt jobb ett fåtal tillfällen och alltid blivit lika imponerad utav service, boende, mat & spa. Hooks har helt enkelt allt utav det man vill ha!
  Att få dela en dygn med min syster & vän, utan både barn & män, hade gett oss båda ny energi och en god natts sömn.

 • Gunilla skriver:

  Hooks Herrgård ligger i Småland

  En stund på löpbandet med underbar utsikt, följt av ett dopp i sjön och sköna timmar i spa:t… kan det bli bättre…?
  Det skulle ju vara god mat och en skön övernattning också!

 • Decibel skriver:

  1. Det ligger i Småland.
  2. Jag har varit på spa en gång i mitt liv, tillsammans med min familj för en herrans många år sedan när jag var tonåring. Börjar närma mig 32 nu och känner att jag längtar tillbaka till en avslappnad atmosfär där man får möjlighet att verkligen slappna av och släppa taget om alla orosmoln om så bara för några dagar. <3 Av någon anledning känns det som om Hooks Herrgård är det perfekta resemålet för en sådan upplevelse, och med mig tar jag min kära mor som jag inte träffat mycket på senast. Tänk vilken kvalitetstid vi skulle få, och fabulöst på detta spa skulle må!
  Mvh och God Jul!

 • Ottilia skriver:

  1. Småland
  2. De senaste veckorna har jag känt ett behov av att komma bort, koppla bort och bara koppla av. Jag är just nu i en process då jag söker nytt jobb och nya utmaningar (så taggad på vad som komma skall och så redo för nästa steg!!!) men ibland behövs lite miljöombyte för att kunna lägga i nästa växel och nå ännu högre! Hade helt enkelt varit välbehövligt för både kropp och själv ????????????

 • Hanna Nyberg skriver:

  1. Småland
  2. Jag skulle vilja dela upplevelsen med min man, även om vi spenderat mer tid än någonsin tillsammans i år (vi har båda haft möjlighet att jobba hemifrån pga pandemin) så skulle det vara underbart att spendera ett dygn utanför hemmet.

 • Britta skriver:

  Hej!
  Fantastiska Hooks Herrgård ligger i Småland.
  Att dela härliga upplevelser är det bästa som finns.
  Jag skulle vilja dela ett dygn med min underbara, kloka och alltid så hjälpsamma dotter Lovisa. ????????
  Hon pluggar för fullt på distans med allt vad det innebär och jobbar dessutom och skulle behöva lite lyx i vardagen.
  Vi skulle utmana varandra i kallbad både ute i Hokasjön och inne och bada, bada och bada!!!! ????
  Njuta av Sveriges godaste räkmacka???? i ert supermysiga spacafe.
  Bli omhändertagna av er jättegoa personal och även koppla av med en skön och väldoftande massage!
  Att få njuta av vällagad middag och frukost får bli pricken över iet och att sussa gott i era fina, ombonade rum förstås!
  Hoppas på tur!????

 • Birgitta skriver:

  1) I Småland
  2) Att få gå på spa med min dotter Linda vore en dröm efter det här året. Linda flyttade till Sverige alldeles innan Covid 19. Jag bor kvar i Finland, så vi har inte kunnat träffas som tidigare. Saknar hene så.

 • Emilia Abrahamsson skriver:

  Ho ho.

  1) I Småland
  2) Jag vill åka dit med min sambo för att njuta av lite ledigt med god mat och bad på tu man hand i vacker herrgårdsmiljö.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.