Annons

15 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Idag ska vi ta oss till ett nyöppnat hotell på Västkusten. På Hotell Strana i Hälleviksstrand kan du njuta av modern skandinavisk gastronomi i en vacker skärgårdsmiljö. De har 12 nybyggda moderna hotellrum och sjöstugor i direkt anslutning till havet där du kommer få en upplevelse att minnas. Varje hotellrum är unikt designade och de erbjuder även en svit med utsikt över marinan.

I vinstpotten ligger en övernattning samt en trerättersmiddag (exkl dryck) för två personer till ett värde av ca 3200 kr. Ni får också tillgång till en timme i Stranas bastu med utsikt över havet.

Frågor
1) Vad heter Stranas instagramkonto?
2) Vem skulle du ta med dig på en weekend?


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Grattis till Margareta som svarade 15/12 kl 11.46

*Tävlingen pågår tom 16/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Strana. Deras beslut kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av respektive vinnare och arrangör/hotell. Ett presentkort ligger i potten.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  @hotelstrana
  Till Strana tar jag min make sedan tio år. Vi går ned mot varvet och jag berättar om de många timmar och vådliga resor i skrotbilar jag gjort som ungdom hit från Göteborg för att jobba med Kryssarklubbens skutor som låg på varvet. Vi bastar och drömmer oss tillbaka till vår bröllopsresa, en helg på västkusten i mars för tio år sedan. I vinden, doften från havet och med fisk och skaldjur som smakar Göteborg

 • Sandra skriver:

  @hotelstrana
  Skulle ta med min pojkvän som fyller 30 år nästa år, tänk vilken fin överraskning att få bo på detta underbara hotell och få en varm stund i bastun och minnas länge.

 • Anna skriver:

  @hotelstrana
  Jag tar med mig min kille för en weekend på Hotel Strana, kan inte tänka mig en bättre plats att fira våra 10 år tillsammans som infaller i början av nästa år!

 • Anna Fransson skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle tagit med mig min 7 åriga dotter. Det händer mycket när man är 7 år, både att se sig själv i ett större sammanhang som i skolan och massor av känslor som är svåra att beskriva. Jag hade uppskattat att få spendera tid på tu man hand bara jag och hon utan syskon på ett vackert hotell i en underbar västkustmiljö. Hade varit en upplevelse att leva på länge❣️

 • Emma skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle ta med min man. Vi båda tycker mycket om Hälleviksstrand eller Strana som det kallas. Har spenderat mina barndoms somrar där då min mormor bodde i närområdet. Skulle verkligen njuta av att få återupptäcka platsen och framförallt det nya hotellet och restaurangen! Så roligt att det är igång.

 • Anna Kanberg skriver:

  Kontot heter @hotelstrana

  Jag skulle ta med mig min man och fira att vi tog oss igenom pandemin starkare och mer sammansvetsade än någonsin både som familj och som par.

 • Henrika skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle ta med min man, vi bor i Finland och har aldrig besökt andra delar av Sverige än Stockholmsregionen!

 • Maria skriver:

  @hotelstrana

  Jag tar med mig min man. Han är nästan för bra för att vara sann. Han kan snickra och byta däck och har en helt fantastisk häck! Han är den bästa pappan till min prins och den härligaste äkta man som finns. Han förtjänar en lyxig helg på Hotell Strana, som ett tack från mig och barna’.

 • Caroline skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Jag skulle ta med mig min barndomsvän, då vi båda fyller jämnt. Det varit trevligt att få komma iväg tillsammans och lämna alla krav och måsten hemma.

 • Olivia skriver:

  1. @hotelstrana
  2. År 2020 kan vi snart konstatera, inget blev sig likt, det vet vi numera. Ett år som vi inte fick träffas och ha några fester, nej det var bara negativa/positiva tester. Den som lyckat hålla humöret uppe hela året och gjort mitt år komplett, är min mor som jag vill fira och ge henne denna upplevelse att se fram emot under tjugotjugoett.

 • Lisa skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Jag skulle ta med min vän Maja, hon jobbar som IVA-sjuksköterska. Efter vårens, höstens och julens kommande slit är hon så värd att få komma bort en weekend och njuta av natur, god mat och att bara vara. Jag tror att Strana är den perfekta platsen för det!

 • Eva skriver:

  Hotelstrana

  Att upptäcka nya platser och smakupplevelser tillsammans med den man håller kär är magiskt så jag skulle ta med min kille! ❤️

 • Martina skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Min vän Josse som hjälpte oss så mycket förra året när vi gifte oss. Hon bara löste saker utan att blinka. Detta hade varit en värdig present för hennes slit.

 • Marianne A skriver:

  -@hotelstrana
  -Jag skulle ta med min man. Då skulle han paddla kajak i skärgården och jag ta en promenad innan vi äter och sover gott.

 • Maria skriver:

  1, hotelstrana
  2, Jag skulle ta med min man, trevligt att umgås bara med honom utan att bli avbrutna mitt i samtal avantingen barn eller hund. Som oxå är trevligt ioförsig:)
  Men ändå, det blir trevligt som omväxling.

 • Sara skriver:

  1. hotelstrana
  2. Skulle ta med mig min nyblivna kärlek Erik för att fira att vi efter ett tufft år vågade satsa på varandra ❤

 • Stina skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Drömvinst att få ta med min man tillbaka hit, vi har varit förlovande i 10 år i år och det hände just i närheten av Hälleviksstrand <3

 • Beata skriver:

  1. @hotelstrana

  2.
  När livet blir vanligt igen
  När vi ska mötas och kramas igen
  När oro och rädsla är minnen blott
  Vill jag träffa min son…
  Han finns i Stenungsund, jag finns i Skåne
  Vad passar bättre är Strana?…..

 • Eleonore Jonsson skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Under det jobbiga 2020 finns det en person som gjort livet mycket lättare och trevligare att leva. En nyupptäckt bekantskap som jag tror stark på. Tänk att få ge en sådan här fin upplevelse till honom för att visa min glädje och uppskattning.

 • Margareta skriver:

  1 @hotelstrana
  2 Jag skulle vilja åka till hotel Strana med min underbara dotter Julia.
  Julia har detta året arbetat som läkare på de stora akutsjukhusen i Stockholm mitt i pandemins centrum.
  Hon har utan att någonsin klaga arbetat mer eller mindre dygnet runt iförd tung skyddsutrustning för att rädda liv. Jag tycker verkligen att hon är värd att uppskattas.
  Dessutom älskar hon västkusten med dess kala klippor och salta vatten.

 • ida skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Självklart min mor, som har hjälpt mig från litentillstor! Dessutom jobbar hon på dagis vilket hösthar varit tufft, och hon har stressat och knappt fått luft. Så för att ge henne en paus från allt vill jag unna henne riktig lyx och sinnesro, och för en natt nära havet leva och bo!

 • Jennie skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Jag hade tagit med min nyfunna vän Marie. Flyttade till en ny stad för snart ett år sen och träffade Marie genom jobbet. Vi är verkligen av samma skrot och korn och jag är så glad över att ha hittat en sån nära vän i vuxen ålder!

 • Elina Karsna skriver:

  1. hotelstrana

  2. Vill ta med mig min fina Daniel ????

 • Amanda Koch skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Jag skulle ta med mig min lillasyster Lina, skulle vilja ge tillbaka till henne eftersom att hon är fantastiskt.

 • Linnea skriver:

  @hotelstrana

  Jag hade tagit med min soontobebaby-daddy! För att tja, våren 2021 blir sista chansen för oss att hitta på något bara vi, för en gissningsvis ganska lång tid framöver.

 • Sarah skriver:

  1. hotelstrana
  2. Jag skulle ta med min man. När våra tvillingar äntligen blev så stora att vi kunde få passning, så kom pandemin. Vi behöver egentid, vi behöver dejta, vi behöver bara få rå om varandra. En natt här skulle vara fantastiskt!

 • Celina skriver:

  1. hotelstrana

  2. Min mamma! Hon fyller 60 år i vår och jag 30 år några dagar efter. Vore himla mysigt att fira tillsammans på Hotell Strana!

 • Maria V skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle vilja ta med mig min man för att fira 17 år tillsammans. Efter detta år, vill vi fira, njuta av stillhet, vackra vyer och framförallt varandra.

 • Johanna M skriver:

  @hotelstrana
  Dröm att få en weekend-end här med min syster ❤️

 • Isabell skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle åkt dit med min man. För 10 år sedan åkte vi till västkusten och det var så otroligt mysigt! En spontanresa mitt under högsäsong så alla boenden i vår prisklass var uppbokade vilket slutade med att vi sov ett par nätter i bilen. Övernattade i den mysigaste lilla dungen med högt svajande gräs, jag nöjt varje sekund av den resan. Vill väldigt gärna tillbaka till västkusten och uppleva allt igen. Dock utan att ett toalettbesök inte innebär 10 fästingar krälandes över benen…

 • Albert skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Får man åka själv? Skulle självklart vilja åka med en respektive om man får en sådan under tidens gång.

 • Helena skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle vilja åka med min bästa vän (hon är en ensamstående, fenomenal mamma till sina två fina barn!), för återhämtning, långa samtal och det njutbara i att få fästa blicken långt borta i det blågrå.

 • Helena skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med mig själv som sällskap. Efter intensiv höst med mkt av allt utom stillhet och lugn för tankarna att få spelrum i skulle ett dygn i tystnad med havet som utsikt göra gott för mig.

 • Amanda skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle ta med mig min man. Jag fyllde 30 i år och hade gärna haft ett sent firande på detta härliga ställe tillsammans med honom.

 • Johanna skriver:

  1. hotelstrana
  2. Min mamma. Finaste lilla mamma som kämpar på i coronan i Göteborg.

 • Silvija skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min dotter, som är 14 år. Hon har haft alla sina barndomssomrar i Skåne. Jag vill ha med henne på en mor&dotter-helg i vackra Bohuslän. Att hänga med mamma står kanske inte högst på en tonårings agenda till vardags … En sådan här helg skulle verkligen vara mysig för oss tillsammans. Klippor, hav och skaldjur. Vackert både på sommaren och i vinterns gråskalor.

 • Petronella skriver:

  @Hotelstrana

  Jag skulle ta med min syster som fick barn i maj. Det har varit många tuffa nätter med lite sömn, så jag tror att hon verkligen skulle uppskatta att få komma hemifrån lite och få tid till att återhämta sig, äta god mat och framförallt få en hel natts sömn.

 • Margot skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Min man! Vi firade tioårig bröllopsdag i somras men pga karantän den ens i Bohuslän och den andre i Italien. Skulle gärna vilja kunna fira tillsammans i Bohuslän och var bättre än på Hälleviksstrand! Efter den lyxiga vistelsen kan vi dessutom besöka kyrkan där, en av Sveriges snyggaste och i kärlekens röda färg!

 • Charlotte skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle absolut ta med min syrra! Som tvåbarnsmamma har nog inte direkt mycket egentid. Inte för att hon inte trivs med att vara mamma, det passar henne perfekt! Men jag tror att hon inte riktigt känner efter ibland, så att bara få sova ut och äta gott i lugn och ro utan barn som ständigt pockar på uppmärksamhet tror jag skulle ge henne lite extra energi. Det kommer även barnen få nytta av då mamma kommer hem lite extra sprallig och utvilad!

 • Ted Fransson skriver:

  @hotelstranda
  Jag hade överraskat min fru. Älskar att spendera tid och upptäcka tillsammans med henne. Det här hade vi älskat!

 • Sara skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min sambo då vi tagit oss igenom ett riktigt skitår och fira att klarar vi de här så klarar vi allt. Sen kan vi även passa på att hälsa på hans mamma och syster då vi bor över 100 mil ifrån varandra.

 • Erika Nilsson skriver:

  @hotelstrana
  Min man. Han med det stora hjärtat som alltid sätter familjen främst. Han som är den klokaste, mest ödmjuke jag känner, och som alltid har haft en positiv syn på livet. Honom skulle jag vilja uppmärksamma med en fantastiskt mysigt dygn i detta paradis.

 • Nina skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Min bästa vän Linda som är fridykare. Hon om någon kommer att uppskatta närheten till det klara havet. Och jag kommer uppskatta att havsluften och att bo på hotell.

 • Li J skriver:

  1. hotelstrana
  2. Jag skulle vilja spendera en oförglömlig weekend med min käresta på Hotell Strana.

 • Jeanette Unfors skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min man och fira hans 35årsdag som försvann i coronan och för att fira oss och vår tid tillsammans. Det har ju varit svårt att hitta tiden för varandra som förstagångsföräldrar. En liten weekend hade ju därav varit super

 • Hanni skriver:

  hotelstrana

  Jag skulle ta med min sambo. Vi skulle djupdyka ner i de mjuka sängarna. Somna en liten stund. Äta något gott. Ta en promeand. Ett dopp i havet. PRATA till punkt.SE varandra…låter som en utopi när man lever ett småbarnsliv : )

 • Eva skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min man på äventyr! Efter dryga 30 år som gifta har vi fortfarande äventyr som bästa aktivitet. Och kan man dessutom basta med havsutsikt är äventyret i min mening komplett.

 • Birthe skriver:

  @hotelstrana
  Läste först vad jag skulle ta med mig och tänkte på krabbspöt, såg sen att det var vem???? Det får bli mannen och krabbspöt ????

 • Elin Kvist skriver:

  Deras konto heter: @hotelstrana . Jag skulle ta med mig min sambo sedan 15 år, Martin. Vi skulle fira för de 15 år som gått & de 15 år som komma skall. Får vi , så tar vi gärna med vår 4årige son Ludvig också vid eventuell vinst????

 • Helena Palmborg skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Jag skulle ta med min sambo för att fira dels hans 40-årsdag som vi inte hunnit uppmärksamma pga Corona, men även våra 15 år tillsammans! ❤️

 • Rebecka skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Ett fantastiskt ställe som jag spanat på via @emmapriwin! Tänk att hänga under deras ”porch” i en härlig gungstol, sippandes ett glas vin. Eller promenera längs med havet och känna hur härligt livet kan vara! Att få upptäcka en ny kust och bli förälskad i både plats och person (mannen alltså 😉 ).

 • Emilia Abrahamsson skriver:

  Hej.
  1) Kontot heter @hotelstrana
  2) Jag skulle ta med min sambo och fira hans födelsdag på hans älskade västkusten.

  God jul!

 • Catharina Winblad skriver:

  @hotelstrana

  Jag hade tagit med mig min man, livskamrat, bästa vän sen 34år. Vi har varit igenom mycket jobbigt med min svåra utmattning, son med drogproblem osv. Med hans bergfasta Tro på vår kärlek och vår familj är vi nu på en bättre plats i livet.
  Han är värd en vistelse hos er

 • Karin Josefsson skriver:

  @hotelstrana

  Skulle helt enkelt ta med min man????

 • Eleonor skriver:

  @hotelstrana

  Min min älskade man som älskar allt som Hotell Strama kan erbjuda – havet, bastu, utsikt, natur, mat och dryck. Listan kan bli lång och upplevelsen kommer garanterat bli minnesvärd – håller tummarna!
  Ser helt fantastiskt ut, som en dröm!

 • Jennie skriver:

  1. @hotelstrana

  2. Jag skulle ta med mig min pojkvän som älskar Bohuslän och bastubad (särskilt i kombination), och som har fått upp även mina ögon för detta. Vi skulle behöva lite tid att rå om varandra, gå en promenad längs med havet, basta, äta gott och sova länge. Dessutom blir det ett perfekt tillfälle att utöva min nya tradition sedan april; minst ett kallbad i månaden.

  Tack för ert övervägande och god jul! Allihop, ta hand om er och varandra!

 • Caroline skriver:

  1. Kontot heter @hotelstrana

  2. Jag skulle ta med mig min mamma som alltid ställer upp och sätter andra före sig själv. Att få njuta av en helg ihop på Västkusten vore magi!

 • 1, de heter @hotelstrana

  2, jag skulle alla gånger bjuda med mig mamma på en mysig natt här. Saknar henne massor i dessa tider så när pandemin är lite lugnare ser jag framemot att få skämma bort henne rejält. Detta vore en perfekt ingrediens i det.

 • Åsa Briggert skriver:

  1. hotelstrana
  2. Jag skulle ta med min man till detta fina hotell

 • Mikaela Moberg skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med mig min mamma som av flera anledningar gått igenom kanske det tuffaste året i sitt liv. Att få ta hand om henne under en helg på Hotell Strana skulle vara en ära!

 • Elin Ö skriver:

  På första frågan svarar jag @hotelstrana
  Och på andra frågan så svarar jag att jag drömmer om att fira min 40-årsdag nästa år tillsammans med min make. Äta gott och njuta, bara vi! Vad kan bli mer lyx än så?

 • Hanna skriver:

  1. @hotelstrana

  2. Jag tar med mig syrran. Efter ett svårt 2020 med sjuk far, föräldrahemmet som såldes och pappas bortgång när hösten gjorde entré så behöver vi få landa tillsammans. En bit hemifrån för miljöombyte ger också energi.

 • Maria Bäckman skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle ta med mig min 24-årige son, som det alltför sällan blir tid och möjlighet att umgås med (särskilt under Corona-tider). Han älskar, precis som jag, bastubad, svala havsdopp och god mat!

 • Lydia skriver:

  Deras instagram heter @hotelstrana, och jag hade tagit med mig min närmsta vän och stöttepelare för att fira att vi båda fyller 25år 2021!

 • Sussi skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Min syster Pernilla som fyller 40 år i vår. Hon har planerat stor fest på Strandbaden i Falkenberg vilket inte lär bli av så jag tänker en festlig övernattning i Bohuslän istället tillsammans med sin storasyster med allt vad det innebär. Det hade varit fantastiskt trevligt i dessa märkliga tider.

 • Märta skriver:

  1.@hotelstrana

  2. Att då och då göra något tillsammans med sin partner som bryter av i vardagen och komma ur ekorrhjulet är för mig väldigt viktigt för att öka livskvaliteten och må bra, därför tar jag med mig min man.

 • Nickan skriver:

  @hotelstrana
  Jag vill ta med min dotter. Hon fyllde 18 i höstas och tar studenten i vår. Vi kunde inte fira 18-års dagen som önskat och vem vet hur studenten blir… det hade varit fantastiskt om mor och dotter kunde åka iväg på tu man hand och ha en fin tid tillsammans.

 • Tove skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle ta med min älskade syster som alltid ställer upp för alla, och som har det tufft med ofrivillig barnlöshet och är mitt uppe i jobbiga behandlingar. Hon är verkligen värd en helg att vila upp sig och bli omhändertagen!

 • Birgitta skriver:

  @hotelstrana
  Tar med mig min dotter Linda. Vi bor i olika länder sedan 1,5 år tillbaka och har inte kunnat träffas under pandemin. Saknar henne så. Som vi skulle njuta av Västkusten.

 • Malin Forsberg skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle vilja ta med mig min syster! Det var längesedan vi såg och en barnfri helg vore underbart! ????

 • charlotte skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle gärna ta med mig min fina syster som jag inte träffar så ofta pga att vi bor i olika delar av landet med avstånd på över 80 mil mellan oss. Ett ställe som jag aldrig hört talas om jag tror inte hon heller gjort det så att få upptäcka detta ställe vilket jag tror är en ”pärla” tillsammans med henne skulle vara helt underbart.

 • Anna skriver:

  @hotelstrana
  Jag tar med min mamma såklart!!

 • Annika Lorensson skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle bjuda med min vännina Karin. Tillsammans skulle vi njuta av bastubad, härliga promenader i salt frisk luft och sköna långa samtal i den vackra verandan.

 • Annika skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle oerhört gärna besöka ert hotell. Jag ha faktiskt försökt kontakta er för att boka själv men e-posten verkar inte funka då jag får ett felmeddelande. ???? Men om jag skulle föräras med en helg är det ju verkligen inget problem.

 • Lena skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Min fina vän Emma som det var alldeles för länge sen jag träffade och som har haft ett tufft å, och vi behöver båda en flykt från vardagen å varför då inte sammanstråla på Västkusten som varit den plats där vi byggt vår vänskap.

 • Emilia skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle ta med mig min man som fyller 40 år 2021! 🙂 Vi bor i Göteborg och han älskar kusten, hav och salta bad <3

 • Malin J skriver:

  @hotelstrana

  Snälla tomten jag har varit snäll,
  låt mig njuta på detta ljuva hotell.
  Då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Se hur ”arga rynkan” i pannan försvinner
  och känna hur stressen ur kroppen rinner.
  En weekend med havsbris är precis vad jag och bästis behöver,
  Engagemang finns – det som saknas är klöver.
  Därför gör jag nu mitt tappraste försök,
  för att Tomten (d.v.s. ni på Hotell Strana) ska komma på besök.
  Vi småbarnsmammor som mot vardagspusslet slåss
  är väl de som behöver komma iväg allra mest förstås.
  Under Hotell-upplevelsen skulle vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor!

 • Elin skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min bästa kompis som bor 20 mil bort. Det skulle vara fantastiskt att ses på detta ställe och få kvalitetstid tillsammans.

 • Susanne skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min man, min bästa person i livet❤️

 • Sanna skriver:

  1. @hotelstrana (som jag givetvis följer på Instagram där jag heter mammasvardag).

  2. Jag skulle bjuda med mig min fina mamma. Hon om någon förtjänar att få lyxa till vardagen lite extra efter ett tufft år. Ett tufft år har vi nog alla haft i år med Covid-19 som har påverkat oss alla på olika sätt. Men utöver det fick mamma sin diabetes diagnos, det var inte alls något hon hade väntat sig.

  Kram Sanna

 • Louise skriver:

  @hotelstrana
  Min sambo. Han är bäst och min klippa i livet. Det hade varit en fröjd att dela vistelsen med honom.

 • Charlotte skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min man utan tvekan. Vi båda jobbar hem sen i mars och har träffats oftare än vad vi gjort på många många år. Jag trodde att det skulle bli super jobbigt eftersom vi båda är väldigt sociala men det har visat sig precis tvärtom. Jag är nykär i min man efter 3 barn och lång tid tillsammans. Så utan tvekan skulle jag ta med mig min man❤️

 • Karin B skriver:

  @hotelstrana
  Jag skulle ta med mig en god väninna som älskar att basta liksom jag.
  Vi har mycket att prata om så tid för att prata umgås, äta gott och bada bastu skulle vara en ynnest för oss.

 • Ida Löfqvist skriver:

  1. Det heter @hotelstrana.
  2. Jag hade tagit med min man – bröllopsdagar missar vi alltid, vardagen springer förbi med barn, läxor och aktiviteter och ibland möts man i dörren… jag älskar familjelivet men en micropaus att faktiskt hinna prata och verkligen se varandra vore fantastiskt!

 • Malin skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Min underbara sambo som fyller 25år. Vi älskar västkusten och brukar åka dit på vår semester. Skulle vara så kul att få överraska honom med något nytt. Även uppmuntra honom med en weekend då han har skadat sitt knä och väntar på operation. Det skulle vara så välbehövligt.

 • Annica Mårtensson skriver:

  1 @hotelstrana
  2 mamma!

 • Katarina Torstensson skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle så gärna vilja upptäcka denna pärla med min älskade man Philip????

 • Charlotta skriver:

  @hotelstrana

  Så satt han där, han som kom att bli min man
  I rutig flanell, med träkosan i han’
  Och bara njöt av hav och luft och land!
  Nu är han min man, som fortfarande njuter av vidder och väder och bastu!
  Så självklart är, att om nu möjlighet finns att få chans på denna fantastisk vinst, att det ju är med han, min man ❤️ jag vill dela den med!

 • Christina skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min man. Vi har båda väldigt lite erfarenhet av Bohuslän men står högt på vår lista av ställen att besöka i Sverige. Dessutom har man ju förstått via Emma Priwins Instagram att Strana är något alldeles extra.

 • Lina skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Jag tar med min lillasyster. Hon är 3-barns mamma med 1-åring hemma och behöver få komma bort och andas lite.

 • Frida A.E skriver:

  1. @hotelstrana

  2. Min make såklart ♥️
  Om Corona inte släpper till står världen ganska still
  Då får vi upptäcka vad som finns nära
  och på nytt på 5 årsdagen bli kära ????

 • Emma T skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min mormor som fyller 90 år snart. Hon hade under många år sommarstuga på Orust, men med åldern (och dålig pensionärsekonomi) var det inte möjligt att ha kvar den. Fortfarande uppskattar hon god design väldigt mycket och det i kombination med havet hade gjort henne överlycklig.

 • Tove skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle möta upp min vän där och hoppas på att få prata länge ostört och utan att bli avbrutna av någon. Jag saknar att umgås med vänner, och den här vännen i synnerhet.

 • Anna L skriver:

  @hotelstrana

  Min fine man som alltid finns där.
  Vintertrötta vi. Efter ett långt år av sorg. Låta Västkusten och Hotel Strana tina oss frusna och låta kärleken få en chans. Vackra västkusten med vidunderligt vacker vy.

 • Christina skriver:

  @hotelstrana
  Vilken fantastisk julklapp!
  Den här upplevelsen vill jag överraska min älskade man med .Det är ju inget han räknar med att jag skulle ha planerat in för oss två. Vi fyller båda år i månadsskiftet Februari/Mars då vi båda är fiskar så det skulle bli toppen att fira det här på västkusten. Kärlek till er alla!
  Kram Christina

 • Pierre S skriver:

  @hotelstrana

  Vi som pratat om hotellnatt
  På Strana jag och min skatt
  Ett underbart julklappsförslag
  det skulle min sötsak gilla med behag
  På ert vackra hotell
  det vore en riktig smällkaramell
  Lämna småbarnslivets vardag
  för en övernattning av bästa slag
  komma hem med ny energi
  och ingen ska tindra som vi

 • Hans skriver:

  hotelstrana
  2021 är det 35 år sen det hände
  något som gjorde att hela livet vände
  En het junidag på Mallis
  träffade jag min bästa brallis
  Nu vill jag bjuda henne bort
  till ett hav av en annan sort
  En julklapp som hon aldrig kan ana
  en romantisk natt på Hotel Strana.

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. hotelstrana
  2.
  Min man byter gärna vardagens tristesser,
  mot en helg med havets delikatesser!
  Tänk hummer, krabba, räka,
  så himla gott att käka.
  Det vore verkligen inte fy,
  på hotell med havsvy.
  Vilken jätteskräll,
  att vinna Strana Hotell.
  Trendenser skulle vara det bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken grymt bra julpresent!

 • Kattis skriver:

  hotelstrana

  Jag tar med min allra bästa vän
  som också är mannen i mitt liv.
  Vilken lycka!

 • Annelie P skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Min man…. vilket mysigt ställe att lyxa till det på!

 • Josefin skriver:

  @hotelstrana

  Jag skulle ta med min vän som är lite vilse just nu. Där skulle vi kunna sova gott och få prata till punkt????

 • Jenny skriver:

  1. @hotelstrana

  2. Covid hit och covid dit,
  Kämpar på med mycket slit.
  Ingen semester i år har jag haft, så att i vår få umgås,
  komma bort en släng med min älskade vän hade gett mig mycket kraft.

 • Paula skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Jag skulle ta med min man. Vi väntar barn nummer två i början på mars, och då vi bor bara en timme bort från Hällevikstrand och Hotel Strana så skulle det vara en perfekt sak att göra bara vi två, innan vi går in i bebisbubblan och föräldraledighet med allt vad det innebär.

 • Li skriver:

  1) hotelstrana
  2) Jag skulle ge denna till min lillebror så att han skulle kunna ta med sin fru.
  De har varit fast i olika världsdelar större delen av det gångna året pga. C19. Men nu är de åter på samma adress och väl värda en staycation eftersom de bor ett stenkast bort från denna pärla!

 • Anna Jacquerye skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Önska får man o då önskar jag att min mor och jag skulle kunna checka in här och få ta igen lite av all den mammalängt man har nu ????

 • Emilia Wulff skriver:

  @hotelstrana
  Hit vill jag åka med min man, i vår fyller vi båda 30 år och firar dessutom 10 år ihop. När vi spenderar tid tillsammans och upptäcker nya ställen runt om i Sverige trivs vi som allra bästa.

 • Johanna B skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Vilket fantastiskt läge???? Jag skulle ta med min sambo o sitta o njuta av den efterlängtade solen med utsikt över havet. Kanske med ett glas bubbel i handen????

 • Johanna skriver:

  1) Vad heter Stranas instagramkonto?
  hotelstrana
  2) Vem skulle du ta med dig på en weekend?
  Världens bästa syster!

 • Anna skriver:

  1) @hotelstrana
  2) Jag skulle ta med mig min man – och våra två flickor. Några av våra bästa stunder har vi när vi är tillsammans, upplever naturen, badar, äter gott och bor på hotell, pensionat, camping – det skapar ett minne och en gemenskap att vända tillbaka till i tröttare och mörkare perioder.

 • KarinM skriver:

  1) @hotelstrana
  2) Utsikten från Strana hotell,
  är verkligen helt speciell!
  Där finns alltid nåt att göra,
  strosa runt tills vi blir möra,
  njuter gör vi i er restaurang,
  här njuter vi smaker av högsta rang!
  Jag tar med min man till bästa kusten,
  när vardagen ur oss har sugit musten,
  vi får ny energi av salta bad,
  det är nåt som gör mig väldigt glad!

 • Anna F skriver:

  1) @hotelstrana
  2) Efter några tuffa småbarnsår är det nu ”time”
  att spendera egentid med min ”partner in crime”
  Rekreation med utsikt över salta hav,
  få äta gott och njuta utan några krav.
  En weekend varje sommar på Hotell Strana,
  det får bli vår återkommande vana.

 • E skriver:

  @hotelstrana

  Min man och dotter, så att hon får springa över hällarna, och plaska i havet! Eller nej, jag skulle kanske bjuda ett nygift par som står mig nära. Så romantiskt att gifta sig under brinnande pandemi ju. Och då skulle det här bli en minibröllopsresa på hemmaplan.

 • A Andersson skriver:

  1. @hotelstrana (följer!)
  2. Vill strosa runt i badrock utan stress,
  till bastuflotten ha full access.
  Relaxa med utsikt över fridfullt vatten,
  läsa bok, dricka bubbel och sova gott om natten.
  Läget är oslagbart,
  så en vistelse där vore underbart.
  Bröllopsdagar ska firas med finess,
  hoppas presentkortet landar på min adress!

 • Britta skriver:

  Hej!
  Instagramkontot heter @hotelstrana

  Jag skulle vilja vinna detta presentkortet och ge det i present till min fantastiske, underbare son.???? Han skulle i sin tur bjuda med sin urgulliga flickvän ????på en härlig helg hos er.
  Det vore en härlig överraskning!
  Kanske en Lazy Winter Weekend! ????
  De är verkligen värda ett avbrott ifrån vardagen.
  Detta med total avkoppling!!
  Härligt bastubad och havsbad såklart, det bästa som finns! ????
  Dessutom ljuvlig mat och roomservice.
  Han jobbar sååå hårt på en kombinerad cancer OCH coronaavdelning på ett sjukhus i Skåne
  Detta med svårt sjuka patienter.
  Hoppas på tur!! ????

 • Lotta skriver:

  @hotelstrana

  Västkusten (eller är det bästkusten?) har vi länge velat se. Man och dotter får självklart följa me’, det blir ett saltstänkt äventyr för tre.

 • Tove skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Vill prata, mysa, bada, sova, äta och njuta med min fina vän Madde, som har varit isolerad, föräldraledig med sitt första barn och dessutom fyllt 40 år, detta märkliga Corona-år.

 • Anna skriver:

  Instagramkontot heter @hotelstrana och jag skulle ta med mig min älskade bästis sen drygt 30 år, Josefina. Vi står båda inför att fylla 40 året som kommer och känner oss både vilsna och förväntansfulla… Vi pratade just om att vi behöver träffas och sätta våra intentioner för det här nya kapitlet av livet. Hade ju varit perfekt att få göra det i bastun med havsutsikt på Strana!

 • Sandra skriver:

  1. @hotelstrana
  2. Vilken drömvinst att få ta med mig min sambo dit nästa år. Det var alldeles för länge sen vi såg varandra som par och gjorde något bara vi två (pga att vi är nyblivna tvåbarnsföräldrar kombinerat med pandemi). Vinner jag lovar jag att pussa ikapp alla pussar som uteblivit detta slitiga år!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.