Annons

12 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Idag tar vi oss vidare till sommarstaden Varberg och Svanenmärkta Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Här väntar en upplevelse för sinne och kropp som bygger på den unika mixen av svenskt hotellhantverk från sekelskiftet och tusenårig japansk spatradition på Asia Spa.

Nu har du chansen att vinna ett presentkort på spapaketet ”Lilla Asia Spa” för två personer. Värde totalt ca 4180:- för två personer.Ett spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Asia Spa och en 3-rättersmiddag. 

 • En övernattning med vår stora frukostbuffé.
 • Tillgång till Asia Spa med bad, bastur och aktivitetspass.
 • Yukata och tofflor att ta med hem
 • På kvällen avnjuter ni en 3-rättersmiddag i vår restaurang. 


Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett boutiquehotell med 178 hotellrum. Alla inredda med en unik touch. Vad sägs om att sova i ett krispigt vinterlandskap, en afrikansk safarilounge eller i en urban designmetropol? Hotellet har fokus på hållbarhet på många sätt. Bland annat genom att tänka klimatsmart kring såväl mat och städning som vatten- och energiförbrukning. Hotellet har bland annat ett eget vindkraftverk som förser hela hotellfamiljen med el. I hotellfamiljen Lotus Hotel Group ingår Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Hôtel Eggers och Arken Hotel & Art Garden Spa.

Frågor

 1. Varbergs Stadshotell & Asia Spa bär på en fascinerande historia. Vilket år startades hotellverksamheten i dåvarande Stadshuset som är grunden till verksamheten?
 2. Hur skulle din drömvistelse på Varbergs Stadshotell & Asia Spa se ut? Motivera kort.

  TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
  Grattis till Annie som svarade 2020-12-12 KL. 13:16

Fri uppgradering och värdecheck!

Ange koden ”Trendenser” vid bokning av hotellpaketet Kurortspaketet så bjuder de på uppgradering till något av deras allra finaste hotellrum (Boutique eller De Luxe). Du får dessutom en värdecheck på 300:- att använda till valfri konsumtion i samband med vistelsen. För att ta del av erbjudandet – boka före den 31/1 2021 med ankomst senast 31/3 2021.

*Tävlingen pågår i 24 timmar t o m 13/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Deras beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas och redovisas av respektive vinnare. Ett presentkort ligger i potten.

Kategorier:

Kommentarer

 • Andrea skriver:

  1. Stadshuset och hotellet öppnade år 1902, först år 2001 invigdes Asia Spa.
  2. Genom att njuta av tiden tillsammans med min man, innan bebis nr två kommer. Sova ut, äta i lugn och ro, och bara vara i nuet med gott samvete när dottern leker hos farmor även kallad mamo.

  • Christina Johans skriver:

   1. 1902

   2. Att tillsammans med min son få njuta av god mat, bad och värme, efter en tuff tid med ett virus som inte velat ge med sig. Den återhämtningen vore underbar.

  • Hanna skriver:

   1) år 1902!
   2) Att stiga in på Varbergs stadshotell är som att välkomnas in till en kär vän. Hela kroppen slappnar av och man bara mår bra med en gång. Att få checka in på ett fantastiskt inrett rum, byta om till yukata och sen tassa in på Asia spa och bara vara för att runda av kvällen med en god middag i restaurangen är som balsam för själen.

 • Erica skriver:

  1. 1902

  2. Jag är uppväxt i Varberg, men har aldrig varit på Asia SPA… Flyttade från Varberg för 15 år sen, så varje gång jag är på besök bor jag hemma hos mamma. Det hade varit helt underbart att vinna ett spa-paket, och få sova i hotellsäng nästa gång jag är i Varberg 🙂 Självklart tar jag med mamma på upplevelsen, det är hon värd efter att ha drivit Mom’s bed & breakfast i många år 😉

 • Sabina skriver:

  1. 1902
  2. Få bo, njuta och koppla bort tillsammans med min man. Den där första natten som alla föräldrar ser fram emot efter att man fått barn, 3,5 år senare och två barn 😆.

 • Sara skriver:

  1. 1902
  2. Drömmen vore att få bo i en av sviterna ihop med min nyblivna pojkvän, att få uppleva badet, yoga och avsluta med en underbar middag i restaurangen på kvällen ❤

 • Madeleine skriver:

  1. 1902 startade hotellverksamheten!

  2. Med en stillsam och avkopplande atmosfär,
  jag tar min mamma på en resa som bär,
  till Varbergs hjärta med Asiatiska influenser,
  där vi kan bada och vila helt utan gränser.

  En upplevelse som denna till västkustens kärna,
  vill jag då vinna, mer än hemskt gärna. <3

  Tack för en fin tävling och möjligheten att vara med!

 • Anna Fransson skriver:

  1. 1902 startade hotellverksamheten.
  2. Vilken dröm tävling. När jag och min man gifte oss i all enkelhet den 1/7 2005 skulle det här varit vår bröllopsresa eftersom jag var gravid med vårt andra barn. Men både jag, min man och vår dotter blev sjuka så vi fick avboka och sedan blev det för tätt inpå BF för att boka om och sedan dess har vi inte kommit iväg. Det är fortfarande en drömvistelse att få spendera tid på Asia spa med min man på tu man hand❣️

 • Helen W skriver:

  1. 1902
  2. Att mitt i allt som händer i världen nu bara få en stunds total avkoppling från jobbet i hemvården. Att få njuta av god mat, varma bad och underbar miljö! Bara trappan där är ju värd ett besök!

 • Katharina Nilsson skriver:

  1. 1902

  2. Skulle vilja bjuda med en fantastisk vän som aldrig tvekar att ställa upp för mig i vårt och torrt. Det är ibland de små sakerna som betyder mest.

 • MB skriver:

  1. 1902 startade hotellverksamheten.
  2. Skulle vilja ha en helg med min fina Mamma som skulle älska en helg på detta fina hotell och spa. Vi tar en helg ihop varje år när jag kan komma till Sverige och Varberg är en absolut favorit.

 • Lina skriver:

  1. Hösten 1902
  2. Min drömvistelse vore ett dygn tillsammans med min 16-åriga dotter. Att åka på Spa har blivit vår grej som vi försöker göra minst en gång per år. Att få umgås med henne själv under ett dygn är lyx. Detta år blev det tyvärr inget bl a på grund av Covid.

 • Frida skriver:

  1. 1902
  2. Jag skulle vilja återuppleva Varberg Asia Spa tillsammans med min pojkvän. Hit gick nämligen vår första resa tillsammans. Vi skulle njuta av en avkopplande sparitual och avsluta kvällen med en riktigt god middag och ett glas vin. Denna gången skulle jag också gärna testa på yogan eller en massagebehandling för att verkligen få ut maximalt av vistelsen.

 • Elin Kvist skriver:

  1. 1902. Att få vakna sent i krispiga vita lakan, att få äta en god lunch på tu man hand långt bort från vardagsstressen. Att bara få andas, vila & få en massage i vackra omgivningar. Få lite tid tillsammans med min sambo utan avbrott, störande moment. DET vore en drömvistelse för mig 🖤

  • Henrik Braun skriver:

   1902
   Hade velat ge detta till min underbara sambo som efter en tuff mamma ledighet förtjänar lite vila. Vetat detta hade varit grymt uppskattat då hon pratat om spa väldigt länge.

 • ida b skriver:

  1. 1902
  2. Jag och min mamma anländer tillsammans efter allt för lång tid isär, nu ska vi få njuta ovh bara vara HÄR. Checkar in och inleder med bastubad, för att ladda upp för middagen njuta av tre rätter på rad! Bara få prata och umgås hela kvällen lång, för att sedan hinna med lite träning innan vi njuter av frukostbuffén lång! Sedan när vi checkar ut har vi fått ta igen allt vi missat när vi inte setts, och dessutom fått en välbehövlig paus från vardagen och all hets!

 • Emmi Bramis skriver:

  Svar 1902. Skulle vilja fly verkligheten för en da`gärna på Asia spa. Där får själen en refill och verkligheten tiger still.

 • Christina skriver:

  1. Stadshuset och hotellet öppnade år 1902, först år 2001 invigdes Asia Spa.

  2. Stänga av mobilen och försöka bara vara.
  Njuta i en sofistikerad miljö av god mat, behandling och mitt sällskap.

  • Sue skriver:

   År 1902.
   Önskar överraska min dotter Carolina med nästa spa hotellet då hon varit utomlands i 15 månader, en dröm få äta middag igen tillsammans mor & dotter❤️

 • Mikaela Moberg skriver:

  1. 1902 ❣
  2. Vistelsen på ert hotell & spa, skulle värma våra hjärtan var eviga da. Att bada, basta & njuta av bubbel, få äta god middag & slippa massa vardagstrubbel. En dröm vore en vistelse som denna, att lugn & ro några dagar på tu man hand få känna.

 • Henrika skriver:

  1. 1902
  2. Skulle njuta av att bara vara, utan mobil och TV. Långa härliga bad, god mat, stilla yoga, promenader och tid tillsammans med min man.

 • Louise skriver:

  1. 1902 startades hotellverksamheten i dåvarande Stadshuset som är grunden till dagens verksamhet.

  2. Min drömvistelse skulle vara den stora lyckan att få ta sig ut efter en lång covid-isolering, njuta av varma bad, havets kalla vindar, god mat och härligt sällskap. En batteriladdare!

 • Annie skriver:

  1. 1902

  2.
  Tänk att få möjligheten till total sinnesro. Att få djupdyka in i en annan tid. Lämna det vita, minimalistiska & digitala samhället bakom sig för en stund & insupa lugnet, stillheten & magin i ett asiatiskt palats mitt i Varberg❤️
  Prova världens smaker i skenet av levande ljus, uppleva känslan av total njutning på SPA & lära känna min kropp på ett nytt sätt genom ett stärkande yogapass. Att få njuta med både kropp & själ – magiskt✨

 • Linda skriver:

  1. Hotellverksamheten startade 1902
  2. Åh, hit har jag velat åka länge! Helst skulle jag vilja åka hit med en väninna, det är så svårt att få tid att träffas ens i vanliga fall med jobb och familjer. Vilken dröm att få spendera två dagar med bara avslappning och bli omhändertagen, och framförallt att få prata färdigt någon gång!

 • Catharina skriver:

  1. 1902
  2. Min man och jag tar med sonen och hans nya flickvän. Vi badar, bastar, promenerar, äter, dricker och vilar. Men mest av allt pratar vi och lär känna varandra. En fantastisk miljö är underbart men vänner och familj är ändå viktigast av allt.

 • Hanna skriver:

  1) år 1902!
  2) Att stiga in på Varbergs stadshotell är som att välkomnas in till en kär vän. Hela kroppen slappnar av och man bara mår bra med en gång. Att få checka in på ett fantastiskt inrett rum, byta om till yukata och sen tassa in på Asia spa och bara vara för att runda av kvällen med en god middag i restaurangen är som balsam för själen.

 • Elin skriver:

  1902.

  Jag skulle ta med min bästa vän och njuta av havet, hotellet, baden mm och vi skulle prata till vi tappar rösterna 😍

 • Året är 1902. Men 2018 gick till bröllopsresan till Japan. I dessa tider när man nu inte kan resa dit skulle erat ASIA SPA väcka blomstrande minnerna tillbaka med långa skrub innan man hoppar ner eller sätter sig i en underbar varm bastu.
  Att avnjuta en meditation med en dong klocka skulle vara som balsam för själen och minnena blir till verklighet.

 • Märta skriver:

  1. 1902
  2. Dröm eller verklighet skulle jag fråga mig i denna märkliga tid, jag skulle njuta
  av allt och bara vara.

 • Jenny skriver:

  1. 1902
  2. Till Varberg och Asian Spa tar jag min syster. Vi ses sällan själva och ett dygn med omgivningen i harmoni där hotell, mat och spa bryr sig lika mycket om hållbarhet som vi vore eufori!

 • malin Fredlund skriver:

  1. 1902
  2, Låter helt underbart och lyxigt att få bo fint, äta gott och umgås med någon som man tycker mycket om.

 • Beatrice Ander skriver:

  1, 1902
  2, jag längtar efter mobilfri tystnad, värme och omsorg om mig själv. Och att bara få vara utan att hela tiden vara behövd eller på väg. Få vara mig själv en stund! ❤️

 • Andréa Lundberg (Enköping) skriver:

  1. År 1902
  2. Min drömvistelse är Stora Asia Spa paket som vi bokar varje år. Att kliva in genom dörrarna till ett så magiskt hotell med allt! Receptionen, bartenders, servitörer, kockar – alla som jobbar har sådan exceptionell service och godhet. De blir genast ens vänner. Hela Asia Spa konceptet och behandlingarna är så enormt bra. Därför, om jag skulle vinna detta, ge bort Lilla Asia Spa till min mor, för jag vill att hon ska få uppleva detta underbara hotell som jag bara lovordar varje år efter år!

 • Karin Sofia Margareta skriver:

  1.1902

  2. Min drömvistelse består i att överraska min mamma med en överraskningsresa till er. Drömmer om att ligga i era varma källor, andas in frisk havsluft, titta ut över takåsarna och berätta den fantastiska nyheten för henne att hon till sommaren ska bli mormor. Hon kommer bli överlycklig och vad kan bli bättre än att sedan toppa dagen med en fantastisk trerätters middag i er makalösa resturang.

 • Heidi skriver:

  1. 1902
  2. Tänk att få njuta med syster i lugn och ro
  Smyga runt i yukata bland bastur och pool
  Ja njuta av spa och en härlig kvällssupé
  Vore för kropp och själ en underbar succé

 • Eva skriver:

  1902
  En dröm är att få uppleva en vistelse på ett anrikt hotell och kunna riktigt slappna av. Att både själsligt och kroppsligt försvinna bort från vardagens gråa tillstånd för att en stund väcka den där gnistan och inspireras till ett omtag i livet.

 • Sanna skriver:

  Varbergs Stadshotell & Asia Spa bär på en fascinerande historia. Vilket år startades hotellverksamheten i dåvarande Stadshuset som är grunden till verksamheten?

  Svar: 1902

  Min drömvistelse på Varbergs Stadshotell & Asia Spa skulle äga rum någon gång på vårkanten innan jag tar högskoleexamen. Det skulle bli en belöning till mig själv och min fina mamma (som studerar i samma klass som mig) och vårt hårda slit med studierna. Vi skulle få tillfälle att slappna av, släppa vardagsstress och bara vara i nuet för en liten stund. Äta god mat, njuta utav behandlingar och en skön natts sömn.

  Kram Sanna

 • Isabell skriver:

  1) 1902
  2) Ikväll ska jag och min man ha datenight. Det innebär att vi preppat i en vecka för att barnen ska komma i säng i tid, vi beställer take away som vi äter efter att barnen lagt sig och sedan bara njuter av varandras sällskap. Det är så här vi datear. Och så har vi gjort sedan barnen kom för alldeles för många år sedan nu. När vi gifte oss ansåg vi att barnen var för små och valde därför bort en bröllopsresa/helg. Men nu är barnen i skolåldern och jag längtar efter en möjlighet att få åka iväg tillsammans med min man. Låta någon annan skämma bort oss. Så en perfekt helg hade varit att inte behöva tänka på något, få maten serverad och få ägna all tid åt varandra.

 • Olivia skriver:

  1. Long time ago, 1902
  2. En perfekt uppladdning för spa är faktiskt att bli lite kall först. Så man riktigt längtAr till en vArm pool. Så först en lång promenad så benen blir alldeles kalla hehe, sen är man redo för att bli ett russin 🙂

 • Frida A.E skriver:

  1. 1902
  2. Min drömvistelse på Varbergs Stadshotell & Asia Spa skulle vara just en dröm! Checka in och spana in rummet för att därefter smita in till spat och bara njuta av avkopplingen som spa ger! På kvällen skulle maken och jag ta en bit mat i restaurangen och dagen efter vi checkat ut blir det en heldag i vackra Varberg!

 • Amanda K skriver:

  1.) Det öppnade år 1902!

  2.) Hade varit perfekt att ta med sambon på en spa-helg. Som egenföretagare jobbar han väldigt mycket så det hade verkligen varit en guldkant på tillvaron efter ett jobbigt år. Att koppla av i massagepool, eukalyptusdoftande ångbastu och saltbastun för att sedan njuta av utsikten från de varma källorna är något som man verkligen kan gå och längta efter när tillvaron känns grå.

 • Marie skriver:

  1: År 1902

  2: Barnen hos morsan kvarteret bort
  Det känns tryggt när avståndet är kort

  På Asia Spa kan vi bada och basta
  Slappna av, bli som kokt pasta

  Vi äter gott och sover tolv timmar i sträck
  Dagen efter är 2020:s oro puts väck

 • Albert V skriver:

  1. 1898 skickades motionen in och hösten 1902 startade hotellverksamheten 🙂

  2. Efter att ha läst historien om Varbergs historia så hade det inte ”bara” känts som att besöka ett spa utan även en över 100-årig historia vilket är fascinerande. Kanske man fortfarande hittar kalvkött med dillsås för 2,60:- ? 😉 Att ge en sån härlig julgåva till min hårt jobbande sambo som snart tar sin phd skulle ge mycket glädje!

 • Molly P skriver:

  1: år 1902

  2: Efter 9 månader fylla med stress och utbrändhet börjar jag må bättre och min älskade stöttepelare i detta är såklart min sambo. Att få överraska honom med detta som ett tack hade ju varit underbart. Att få god mat och få slappna av i en pool bara han o jag, kanske till o med lämna mobilerna hemma? Det har varit så skönt och kul att få komma iväg bara vi 2❤️

 • Sofia Hagelin skriver:

  1 1902
  2.
  När smittan är över jag mor min ta
  Till Varbergs Stadshotell & Asia Spa
  I fina Yukator, vi njuter till max
  Och äter utsökt, och somnar sen strax
  En härlig boost för kropp och själ
  Det skulle göra min mor så väl

 • Johanna skriver:

  Svar: 1902

  När jag kikar på hotellets hemsida känner jag mig säker på att det skulle vara en drömvistelse att bara få känna atmosfären på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Att bli välkomnad inomlands av engagerad personal och vila i ett spa där det finns plats för stillhet och reflektion ger ett lugn i kroppen. Jag vill sjunka ner i det varma vattnet och spana ut över havet och Varberg fästning. Addera yoga, ljusterapi och våfflor till frukost så känner jag redan harmonin sprida sig i mig. Om man får drömma då.

 • Alexandra skriver:

  1. 1902
  2. Att vakna i krispiga lakan på Varberg stadshotell
  Önskar jag mig av tomten då jag varit snäll
  Att ta på mig en yukata och filosofera
  Det finns få saker jag önskar mera
  Att få gå på spa och bli mysigt slö
  För att sen avnjuta mat i vacker miljö
  Att bara få vara på Asia spa
  Är något jag önskar mig en vacker dag

 • Susanne skriver:

  1. År 1902
  2. Tänk att bara vara, eller fånga dagen på spa! Vilket underbart hotell, att bara vara i ett rum i varmt beige i ett boutique rum. Eller fånga dagen i ett classic rum med härliga William Morris tapeter!

 • Anette Bryngelv skriver:

  1902
  Som så många andra finns det en önskan att få en paus, ta ett andetag, njuta av värme ,närhet och stanna världen en stund…för att sedan ta nya tag så att vi, alla tillsammans, kan njuta av allt det som vi innan tog för givet

 • Ida skriver:

  – År 1902
  – Vakna upp och sätta på mig yukata och tofflor. Inte behöva tänka på vad jag ska ha på mig utan bara få njuta av de japanska inslagen som ni erbjuder. Älskar Japan och älskar att ni ordnat en mobilfri oas. En tillflykts plats för att finna mig själv.

 • Mini skriver:

  1.1902
  2. Min drömvistelse skulle vara med min söner. Dom och jag, bara få njuta, ha det bra och uppleva lite lyx i tillvaron, utan skärmar!

 • Malin skriver:

  1902
  Miljön är ju magisk i sig på Aisa Spa med alla olika upplevelser man kan njuta av, mycket mer behövs inte än ett superbt sällskap. Skulle tagit med mig sambon för ett dygn på tu man hand och ladda energi inför bebis nr 2 ankomst. Lyxen att få prata ostört i en varm källa eller över en god middag.

 • Emma Kitti skriver:

  1. 1902
  2. Drömvistelsen skulle vara att få besöka er tillsammans med min man, som aldrig varit på SPA förut. Vi skulle inleda vistelsen med att njuta av lugnet inne på SPA- delen. Jag älskar att ni eftersträvar lugn och ro så att man kan gå ner i varv direkt. På kvällen skulle vi njuta av en barnfri middag med gott vin. Bättre än så blir det inte.

 • Annamow skriver:

  Vilken drömmig vinst! Har hört mycket gott om Varberg Stadshotell, då det är brorsans favoritresmål.

  1. 1902
  2. Jag är ingen van spa:are, så skulle njuta för fullt av vattenritualer, massage och andra behandlingar. Skulle nog undvika hårdare träning, men gärna en joggingtur längs kusten. Toppat med god mat så låter det som ett perfekt dygn!

 • Malin Forsberg skriver:

  1902
  Vistelsen skulle starta med att beundra det fina trapphuset på väg till det vackra rummet. Efter tvagningsritualen och massagepoolen är det dags för favoriten, hängstolarna högst upp, med utsikt över havet

 • Sara skriver:

  1. Stadshuset och hotellet öppnade år 1902, först år 2001 invigdes Asia Spa.

  2. Jag skulle ge bort vistelsen till världens bästa svärmor som alltid finns där för oss, de skulle betyda oerhört mycket att kunna ge en sån fin gåva i dessa tider ❤️

 • Anna skriver:

  1902
  Reflektionstid istället för mobilhäng. Havsutsikt och ljusterapi istället för mörker. Varma och kalla bad som ger energi. Vacker miljö för ögat. Hälsan i fokus. Detta är nog det jag drömmer om.

 • Josefina Jönsson skriver:

  1. 1902

  2. Skulle starta med att sätta mig med en oförskämt god kopp kaffe i den mysiga lobbyn och njuta av atmosfären och vyn över torget. För att därefter lämna min väska på rummet, byta om till yukata och bege mig till spaet, kanske skulle jag unnat mig en behandling för att komma i riktig spastämmning, stone swedana verkar tokpiffig. Hade spenderat timmarna i spaet med att bada och basta tills jag såg ut som ett litet russin. Middag och vin är det perfekta avslutet innan man kryper ner i sängen och får en drömmigt skön natts sömn. För att avsluta på bästa vis med frukost och kaffe 🤗

 • Jeanette Unfors skriver:

  1902
  Drömvistelse är precis som denna vinsten. Man kommer till Er och får avnjuta en trerättersmiddag, man går sedan till spa avdelningen och myser i poolerna tills kroppen är riktigt mör. Då avslutar man kvällen på hotellrummet med att gosa ner sig i sängen och titta på en mysig serie tillsammans. Man stiger sedan upp utvilad på morgonen och frossar i en gudomlig frukost så att man är taggad för en ny dag

  • Erica Hjelm skriver:

   År 1902, så detta är en sedan länge pågående hotellverksamhet, inarbetad och genuin!
   Min drömweekend startar redan när jag och min man lämnar barnen till barnvakt, att spendera ett par timmar i bilen på tu man hand innan vi anländer, fika gott och småprata om stort och smått.
   Innan vi går inomhus tar jag gärna en långpromenad längs kusten, efter det vidare mot… Lyxiga timmar på Asian spa, något gott att dricka, avkopplande miljö, en ansiktsbehandling- gärna nedstressande och lugnande för huden. Att sedan få äta gourmetmat och njuta av den omtalade miljön på hotellet, avsluta med en god natts sömn och frukost innan hemfärd vara den bästa julklappen!!

 • Annika skriver:

  1902•
  Vistelsen skulle vara lugn och harmonisk med en fin ”här-närvaro”. Jag och min partner skulle njuta av hotellet, dess faciliteter och den fina maten. I en tid när upplevelser och resor begränsats till ett minimum skulle det vara helt fantastiskt!

 • Christina Baaz skriver:

  1) 1902

  2) Min drömweekend hos er hade jag delat med min bästa väninna. Efter en stressig höst som lärare och operation av min fot så hade det varit underbart att få varva ner hos er. Har varit hos er två gånger och har har aldrig fått så bra spabehandling som hos er. Att kunna åka iväg till er och tillsammans med gott sällskap få avnjuta en god middag och avkoppling hade varit underbart.

 • Anna L skriver:

  1. 1902 tog det sin början

  2. Jag har en gång varit hos er med min kompis men skulle så gärna vilja göra en reprris med mannen som aldrig varit på SPA.

  Så följa er underbar rutin!

  Lämna all stress därhän och bara träda in i lugnet för total avkoppling och kroppslig och själslig balansering. Få tid för varandra. Bara dela tid i nuet. Utan barn och måsten. Och njuta en delikat måltid i lugn och ro och tina vintertrött kärlek med sovmorgon efter en fin spadag tillsammans. Inte skynda hem utan fortsätta koppla av och boka in varsin massage. Inga huggtänder och ingen stress -b ara jordad och skön när man lämnar för att längta tillbaka

 • Marianne A skriver:

  – 1902
  – Jag skulle njuta av lugnet, de varma baden och god mat innan sovmorgon med fantastisk frukost.

 • Linda skriver:

  1. 1902
  2. Så många gånger mamma och jag pratat om att komma iväg till Varberg på spa. Hon, som alltid ställer upp, behöver få känna sig uppskattad och skämmas bort. Jag hade behövt en stunds avkoppling. Finaste helgen hade varit med mamma på spa, så många år sen sist. Först njuta av bad, bastu och behandlingar. En god middag i hotellets restaurang. Sova gott på hotellrummet för att sedan avnjuta hotellets frukost!

 • Jenny Bång skriver:

  – Vad häftigt med ett så anrikt hotell som startades redan 1902!

  – Varberg Stadshotell och Asian Spa är det bästa av det bästa. Att få komma in och redan i lobbyn känna lugnet och atmosfären , möta den trevliga personalen som alltid försöker se till att ge det lilla extra är bara början på en fantastisk vistelse.
  Rummen- alla lyxiga med egen utformning som gör dig glad och nyfiken! Asian Spa- med så mycket och så många olika delar så du bara vill stanna där hela vistelsen. Å sen maten i restaurangen- my godness!!!! Längtar så tills jag kan få möjlighet att få besök er igen.

 • Kim skriver:

  1. 1902

  2. Jag bor faktiskt i Varberg och går förbi denna magnifika byggnad flera gånger i veckan. Ibland går jag in och tar ett glas vin i lobbyn men det blir lixom inte så mycket mer än det.
  Jag vill gärna överraska min sambo med ett dygn på detta ljuvliga ställe. För även om det skulle vara på hemmaplan så är det som att resa bort. Vi skulle helt och hållet suga in hotellets underbara atmosfär och jag skulle njuta extra av att få ge min sambo extra avkoppling då hans arbetssituation som sjuksköterska av förklarliga skäl är extremt påfrestande.
  En liten paus mitt i vardagen som skulle ge så mycket!

 • Annelie skriver:

  1. År 1902
  2. Jag och min man skulle få en lugn avslappnad helg bara vi två. Efter två flyttar, renoveringar och julstök för att skapa den finaste jul för vår son trots att vi halvt bor i kartonger ❤ vi skulle skålar, njutit av god mat och varandra 💕

 • Pierre S skriver:

  Skulle vilja överraska kärleken! Boka in en extra natt och få en hel helg. Hon har pratat sig varm om ert hotell och spa och det är på tiden att vii får en gemensam upplevelse där. Bättre julklapp kan jag inte ge henne än mig själv och min tid. Det är hon så värd efter ett massivt år med både mycket jobb och sorg och saknad.

 • Marie Ljungholm skriver:

  1. År 1902
  2. En resa för mig och min kära – tänk att i avkopplande miljö få njuta tillsammans och bara vara! Dagen inleds med tvagningsritualen, därefter bad i poolen och varma källan, sedan bastu och avslutningsvis fotbad. Kanske har vi förbokat en behandling/massage eller varvar vi ner med ett yogapass. Efter denna härliga stund beger vi oss till rummet för att ta en promenad ute längs havet för att därefter slappa på rummet med en god bok. Dagen avslutas med god mat och dryck och därefter kryper vi ner under täcket i den sköna sängen. Kan det bli bättre?!

 • Anna Pehrsson skriver:

  1. Året var 1902
  2. Skulle bli såå glad att få dela denna ljuvliga vinst med min älskade man. Att få lämna stress o press o bara få njuta, i ett varmt bad och tillbaka sig luta. ♥️🎄♥️

 • Lena Ekmark skriver:

  1) 1902
  2) Har nästintill obefintlig spaerfarenhet men är nyfiken och öppen för guidning – hur gör man? Vill hitta mitt inre lugn, komma bort från staden larm, krypa i hop med min älskade. Kan Asian Spa erbjuda detta?

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. 1902
  2.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska min man med bravur.
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Lilla Asia Spa – DRÖM!
  Österländskt Spa med japansk badritual och peeling,
  skulle ge oss en underbar feeling.
  Det vore ren magi,
  att få njuta av lugn och harmoni.
  Middag väntar också där,
  så vad i hela världen gör vi här?!
  Trendenser och Varbergs Stadshotell & Asia Spa skulle vara det bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken fantastisk julpresent!

 • Margot skriver:

  1. 1902
  2. Jag skulle ta med min bästa vän och sedan skulle vi bara glida in i total harmoni med avslappning, lugn och omhändertagande. De vore så oändligt underbart att få prata om allt det där man inte hinner med i vardagens samtal och jag tror att hotellet och spa:t vore precis rätt plats att finna harmonin i.

  • Kristina Larsson Ekman skriver:

   1. 1902
   2. Jag skulle bjuda med min man en fredag lunch och njuta av bad, spa, mat och lugn som en riktigt fantastisk start på en lyxhelg ✨✨.

 • Linda skriver:

  1902! Jag skulle så gärna vilja få en chans att byta miljö. Att bo själv i en hyrd lägenhet gör att samma väggar stirras in i på tu man hand alltid. Att få ta med sig någon till Varberg o komma ur verkligheten, bli lite bortskämd och se den underbara miljön livs levande vore underbart

 • Felix S skriver:

  1. Nittonhundratvå
  2. Jag hade tagit med min sambo hit. Vi hade njutit av tystheten i spat, tagit han om vår yttre å inre och låtit tiden rinna iväg. Och framför allt njutit av en fantastisk middag.

 • Tove skriver:

  1: 1902, på hösten.

  2: Med små barn och en pandemi ivägen var det nu många år sedan jag och min man kunde åka iväg och få tid för varandra och vi skulle behöva det andrummet nu mer än någonsin. Och Varberg är en både vacker och mysig stad vi gärna skulle besöka igen, särskilt med chansen att få bo i en byggnad med en så rik historia!

 • Monnah skriver:

  1. 1902

  2. En riktig dröm hade varit att ta med alla mina sex småsyskon (vi är alla mellan 28 och 50) och skämma bort dem med allt från massage, yogapass och tvagningar till fantastisk mat, gungor med utsikt över hustaken och mat i toppklass. Vi skulle fira livet och och det stora stöd vi finner i varandra och som består trots att mamma och far inte finns kvar i livet.

 • Karin skriver:

  1. 1902
  2. Drömmen är att få bjuda hit min mamma & pappa som träffades här på detta stadshotell 1966. De skulle få uppleva atmosfären & minnena på detta underbara ställe. Få koppla av med spa & mat. En oas i pappas barndomsstad ❤️

 • Camilla skriver:

  1. 1902
  2. Drömmen på Asia Spa hade börjat med ett glas champagne på rummet, efterföljt av en underbart avslappnade spastund i den mysiga spa-miljön. Efterföljt av härlig fördrink i baren och god middag! Hade varit så uppskattat att få ta med sambon, en get-away för trötta småbarnsföräldrar.

 • Charlotte skriver:

  1902

  Att få egentid med min man. Prata och skratta tillsammans i en avkopplande miljö utan barn

 • Emma skriver:

  1. 1902

  2. Hade tagit med mig sambon, perfekt att kunna lämna barnen hos mormor o morfar som bor i närheten och få en dag ensamma, hur mycket man än älskar sina barn så hade det varit så skönt att få tid för varandra, prata till punkt, äta middag i lugn o ro och inte minst kanske en siesta mitt på dagen 🙂 helt enkelt avkoppling i en härlig miljö!

 • Elin SO skriver:

  1902

  Jag hade tagit med min bästa vän. Det hade varit roligt att få skratta tillsammans med någon som älskar god mat och vackra miljöer lika mycket som jag! Avkoppling, omhändertagande och återknyta lite harmoni vet jag att vi båda behöver och vart vore bättre än i Varberg och Asias spa härliga omgivningar!

 • Mia skriver:

  1. 1902
  2.
  Varmt, fuktigt, behagligt
  Ingefära, apelsin, salta stänk
  Långsamt, mjukt, vila
  Sömn, mat, rekreation
  Återhämtning för kropp och sinne ❤️

 • Lisa M skriver:

  1902
  Skulle spendera varenda minut jag kunde på spat och få russinhud över hela kroppen, innan det är dag att åka hem hade jag passat på att besöka kallbadhuset för en total fiskupplevelse.

 • Julia skriver:

  1902.

  Jag skulle ta med min killkompis dit som bor i Varberg, hade varit kul att få åka dit och unna han detta, 3 barns pappa och singel som behöver lite avkoppling.

 • Eva Wikenstedt skriver:

  1. 1902 🎉
  2. Jag verkligen älskar Varberg Stadshotell o Asia spa !!! Önskar njuta vistelsen med min underbara man ❤️ Det vore Guld värt just nu ! Längtar till er 🌹🥰🥂🌟🎅🏻🙏🏻🌲
  Njut julhelgen Mvh Eva W

 • Sara Nero skriver:

  1. År 1902
  2. Jag hade tagit med mig mina fina vän som har haft ett tufft år. Hon är en kämpande ensamstående mamma som hade behövt lite avkoppling. Hade varit underbart att få skämma bort henne med lite spa hos er bara vi 2 ❤️

 • Alexandra skriver:

  1. 1902
  2. Jag skulle ta med min sambo på detta, som två trötta småbarnsföräldrar så hade det varit en dröm att få sova ostört en natt och sedan njuta av en lååång frukost. Att utöver det få spaa och bara spendera tid till återhämtning och varandra hade varit fantastiskt.

 • Petronella skriver:

  1902.

  Jag skulle ta med min man för att få komma bort från vardagen och få lite kvalitetstid. Vi börjar vår vistelse med ett glas bubbel följt av middag. Efter middagen tar vi oss vidare till spaavdelningen för avkoppling, varma dopp och en drink eller två. Avslutar dagen gör vi i mörkerrummet innan vi tar oss vidare till hotellrummet för en god natts sömn. Innan bilresan hem strosar vi genom Varberg och njuter av alla vackra miljöer.

 • Emma Thun skriver:

  1. 1902

  2. Min drömvistelse på hotellet skulle vara just den dagen då team rynkeby startar sin etapp.
  Vi har anlänt mitt på dagen föregående dag, ätit gott, låtit kroppen ta igen sig riktigt ordentligt i spaavdelningen. Sovit i ljuva sängar och sedan fyllt på med god energi på hotellfrukosten.
  Efter det cyklar vi iväg med rynkeby, cyklar till förmån för barncancer, cyklar för vår dotter som genom forskning nu är frisk, men cyklar också för de underbara människor vi bott med på sjukhuset som förlorat sina barn…

 • Bea Uszynski skriver:

  1. År 1902
  2. Nr 1 Jag har aldrig upplevt en lyxhelg som den ni kan erbjuda men skulle gärna vilja vidga mina erfarenheter .
  Nr 2 Jag kan ta mig till er med tåg då jag inte kör bil .

 • Tove skriver:

  1902.

  Skulle ta med en kär vän som bor på västkusten (jag själv på östkusten), som jag inte fått se på två år. Hade planer på att ses i somras, men så klart inställt som allt annat. Vi skulle bada, äta gott, dricka vin och prata om våra nya bebisar (och om en bilförlossning). Och viktigast av allt kanske ändå – sova en hel natt. Och äta låååång frukost.

 • Charlotta skriver:

  1/1902

  2/ Den perfekta spa-upplevelsen får man på Asia Spa i Varberg.
  Den inleds med tvagningsritualen som sedan följs av varma vattenupplevelser och lugn och harmoni i ljusrummet och mörkerrummet. Därefter vila i Tejasrummet och kanske en behandling för ömmande nacke och axlar. Gärna tillsammans med min syster.
  Helt makalöst ljuvligt!

 • Maria skriver:

  1. 1902
  2. Mina avkoppningsbehov de är akuta,
  behöver komma iväg och bara njuta.
  Vill vardagens stress en liten stund fly,
  tanka energi och få känna mig som ny.
  Äta och sova gott och bara må,
  inget skulle det just nu kunna klå.
  En mix av svenskt och asiatiskt som är unik,
  och som i uppleverser skulle göra mig rik.
  En fantastisk vistelse som lugnar mitt sinne,
  men som för alltid kommer bli kvar i mitt minne.
  Med mig tar jag en gammal kär vän,
  med vilken jag har mycket att ta igen.
  Det är hur ett drömbesök skulle se ut,
  att helt enkelt få njuta varenda minut!

 • Jeanette R skriver:

  1902
  Skulle gärna testa olika rum, ja man får ju inte va dum… eller åtminstone olika basturum! Och såklart många rätter på olika fat! Lagom nära så inte hemresan på kroppen behöver slita och tära.

 • Sara skriver:

  1. Hotellet öppnades 1902
  2. En vistelse med spa och god mat i en miljön som efter vad jag kan se på hemsidan verkar vara något utöver det vanliga är den enda julklapp jag önskar mig i år♥️

 • Michaela skriver:

  Stadshuset och hotellet öppnade år 1902, först år 2001 invigdes Asia Spa.

  Tillsammans med min pojkvän. Vi är relativt nya med barn på varsitt håll och försöker hitta en vardag som fungerar med jobb, barn och oss själva. Hade vart underbart att få stanna upp tiden och umgås och ladda ny energi i den hektiska vardagen.

 • May-Louise Flyrin skriver:

  Svar 1902 . Jag hade tagit med mig mina 4 flickor och haft underbara timmar i avkopplande miljö .Senast var jag här med mina härliga vänner sedan 53 år tillbaka .( klass kamrater och vänner för livet )

 • Anna-Carin Östhult skriver:

  1902. Jag och min man skulle vilja fira 15 år som gifta. Min man har aldrig varit på Asia spa så jag skulle vilja överraska honom med detta!

 • A & K Andersson skriver:

  År 1902.
  Efter ett riktigt bottenår,
  vill jag skrida fram i badrock med fuktigt hår.
  Bokar ett träningspass som genast mig kvalificera,
  till en oljemassage eller gärna flera.
  Varma källor, fotbad och basturitual,
  bubbel, god mat och lyckan blir total.
  Jag byter kontorsjobb och stela knytblusen,
  mot Varbergs Stadshotell & Asia SPA som för välmåendet gör susen!

 • Rebecca Hagedorn skriver:

  1. Stadshuset började användas år 1901, hösten år 1902 startade hotellverksamheten
  2. Jag hade velat ta med min kille, vi hittar inte på speciellt mycket tillsammans just nu på grund av covid-19. Det hade därför varit skönt att komma iväg och göra något på ett säkert sätt, jag vet att hotellet följer restriktionerna noga. Upptäcka Varberg hade också varit trevligt, ta en promenad vid kusten eller i staden.

 • Charlotte skriver:

  1. 1902
  2. Min drömvistelse skulle vara att åka iväg med min bästa kompis och bara vara vi två. Inga måsten, inga barn som pockar på uppmärksamhet utan bara stillsamt varande. Vi skulle bada, prata, vila och bara njuta.

 • Petra skriver:

  1902.

  Jag och en vän som snart flyttar långt från stan. Tid som nästan står stilla, varmt vatten och stillhet som ackompanjerar våra tankar. Smaksensationer och nya minnen, tills nästa gång vi ses.

 • Anna Edlund skriver:

  1902

  Jag skulle ta med min mamma som inte mått bra under denna tid med pandemi. Isolerad med en andningspaus under sommaren. Jag skulle skämma bort henne med behandlingar från topp till tå! Vi älskar båda rusket som hösten har, tänk att få snacka, spaa, äta gott och ta ert uppfriskande havsbad i oktober eller november nästa år. Då hade livsandarna återvänt med full kraft till mor min! Dags att skalla livet hade hon ropat ;)!

 • Hanna Börjesson skriver:

  1.) 1902
  2.) jag vill bara vara, inte prestera, inte bli bedömd, bara duga. så min drömviselse skulle handla om att i vacker och avslappnande miljö uppnå känslan av det.

 • Malin skriver:

  1. Redan 1902.
  2. Drömmen vore att checka in med min man, ett härligt lyxigt avbrott från vardagen med barn. Ett yogapass, en härlig lunch och så njuta av lugnet – och tid att prata, bara han och jag. En promenad på stranden, kanske ett dopp i havet. Och sen en underbar middag, en natt i härliga lakan och pigga för en fantastisk frukost. Och sen hem, utvilade, med nyladdade batterier så vi kan vara världens bästa föräldrar igen.

 • Alexandra skriver:

  1. År 1902
  2. Jag skulle vilja åka för att få lite tid tillsammans med min mamma! Drömvistelsen skulle vara att upplevelsen ramas in i en harmonisk och vacker miljö, med låg volym och bortkopplad från vardagen. Tycker att span och spahotell är perfekt för att bädda in en upplevelse

 • Janina skriver:

  Mitt svar: Hösten 1902

  Min drömvistelse skulle vara att få besöka Varberg, i hjärtat av Halland,
  Att få gå upp för den enorma trappan tillsammans med dig, så sjukt exalterad
  och att se dig riktigt djupt i de blå-gröna vackra ögonen,
  Känna hur det på nytt kittlar till sådär extra med fjärilar i magen
  Vi har rest väldigt långt i bilen, och längtat efter detta precis hela dagen,
  Du packar alltid lätt, medan jag har med mig halva garderoben
  Vi hör ännu inte till dem paren, som har rest två varv runt jorden,
  Inom mig så hör jag glädjeropen, det här kommer bli succé
  Lita på mig älskling, det här är världens bästa idé,
  *Destination okänd* på GPSEN, vi har kört ner längs hela motorvägen
  Svisshat förbi andra på E4:an, genom Norrköping, Linköping, Jönköping och Borås,
  Nu kan precis ingenting i den här världen, stoppa oss
  Du & jag hand i hand, mitt finaste hjärta det är dags att stärka vårt band,
  Jag har alltid sagt att en dag, då skall vi få uppleva en weekend utan alla andra
  På ett unikt, ståtligt och fyrstjärnigt hotell, jag vill få dig att känna dig underbar & speciell,
  Du som älskar att styrketräna, och jag som älskar att yoga
  Nu skall vi prova på något nytt, kasta oss ut och bara våga,
  Vad sägs som en japansk tvagningsritual?
  Det är lagom modigt för oss, och sedan sjunka ner i det varma vattnet förstås,
  som är trettiogradigt, äntligen så har också just vi tid för långledigt
  Stress, krav och oro, det lämnar vi hemma, för vi skall få gå in i vår egen dimma,
  Vi som jobbar varje dag med att ta hand om andra, skulle äntligen få tid för bara varandra
  Det är dags för oss två att njuta fullt ut nu, jag ser ingen annan kille bredvid mig,
  resten utav dethär livet, bara du
  Egentiden den är för oss hemma knapp, detta skulle ge mig på nytt tro och hopp
  Vi vill uppleva allt nytt och spännande med dig, strosa runt och äta i restaurangen,
  så himmelskt, smaken smälter på tungan & allt på menyn är så ljuvligt gott
  Jag vet att du vill ha 3-rätters, med Karl-Johan svampsoppa, pepparstek och
  hjortonkompott, du kommer att äta upp precis allt för det gör du alltid
  Men det är inget som stör mig, det är bara charmen med dig,
  Och alla mina små egenheter, gör att just du älskar bara mig
  Med dig vill jag leva om och om igen, tusenfalt,
  Jag önskar mig så detta, mer än allt, så att jag får fråga dig
  Älskling, hjärtat vill du dela resten utav livet med just mig?
  Efter nu 5 år tillsammans, så enas vår väg, det är dags för oss att äntligen ta nästa steg,
  Du vet att jag inte är mycket för traditioner, jag vill gå min egen väg
  Jag har alltid gjort det, ja det det vet du så väl,
  Medans du är mer en praktisk strateg, baby låt oss bara smyga iväg
  Vi kommer att uppleva något alldeles extra hos er, det är enda jag vet,
  Njuta utav SPA-behandlingar, lyxigheter och lång frukost på rummet
  Vi har alldeles för lite, utav just dessa stunder,
  Hitta tillbaka till vår magi
  Låt oss minnas, på riktigt,
  Varför det blev just vi
  Ofamna livet, bara vi två
  Bara se på,
  Varandra
  Just då

  <3

 • Marianne Johansson skriver:

  1902
  Skulle jag vinna så skulle jag bjuda med min chef/bästa vännina på en vistelse hos er.
  Hon har gjort så mycket för mig så jag kan funka på jobbet trots mina problem.
  För henne är inget omöjligt.

 • Malin skriver:

  1. år 1902
  2. Jag skulle ta med mig min älskade pappa! Drömmen är att han är med och att vi bara är i stunden och nuet. Mamma gick tyvärr bort i september i år och hon och jag brukade ibland åka på SPA och njuta av god mat, lugn och massage. Nu när bara pappa finns kvar och efter all stress med mammas sjukdom så vore det helt magiskt att få njuta och bara vara en liten stund. På nåt sätt tänker jag att mamma kanske är med oss då också, även om vi inte ser henne – för en härligt SPA-vistelse hade hon inte velat missa!

 • Sarah Schiller skriver:

  1. 1902

  2. Varberg. Havet. Salt. Fästningen. Stadshotell. Verandan. Asia spa. Vinthundarna i entrén. Isvatten vid receptionen. Varmt bröd.

  Fina minnen med alla sinnen från Varbergs stadshotell som man vill återuppleva igen.

 • Jessica skriver:

  1. 1902
  2. Jag vill njuta & mysa
  Yoga, bada, basta, inte alls frysa
  Äta gott och sova som en prins
  Sedan upptäcka Varberg, se vad som finns
  Helena har tur, hon blir motsatsen till sur,
  när hon detta får höra

 • Caroline skriver:

  1. 1902 och Asia Spa invigdes 2001.

  2. Jag hade kunnat skriva långt och detaljerat, dystert och tragiskt men potitiva emotioner sägs förlänga livet. Därför skulle vistelsen kortfattat bli ett avkopplande och underbart dubbel födelsedagsfirande, då jag och barndomsvännen båda fyller 40. Det skulle vara en oförglömlig vistelse med avkoppling god mat och mycket skratt.

 • Kajsa skriver:

  1. 1902

  2. Efter ett år av oro, social distans gentemot de flesta vi känner och hårt arbete med mycket övertid i vården (jag) och i den kommunala omsorgen (min särbo) skulle jag vilja ge oss ett dygn av kärlek, omtanke och stillhet för våra just nu ganska oinspirerade, trötta sinnen. Vi älskar båda historia och han har en dragning åt det japansk kultur medan jag är en sucker för hav, tvagning och bad. Vi skulle njuta som små barn på julafton och ödmjukt insupa allt som vackra Varberg och Asia Spa har att erbjuda!!
  Hälsningar från två trötta skåningar 🙂

 • Stina A skriver:

  1. År 1902 och Asia spa 2001

  2. Med en dröm om lite tid för oss själva så håller jag och min dotter Alice (8 år) tummarna för en vinst! (Och att man får ha med barn 😉 )

 • Emilia skriver:

  1. År 1902
  2. En perfekt vistelse vore att få checka in med min man för en första barnfri natt sedan vår sitter föddes 🙂 Skåla in vistelsen knott glas bubbel på rummet och sedan gå till spat och sänka ner kroppen i ett varmt bad, fy sjuttsingen så skönt! Efter några härliga och renande timmar på spat få avnjuta en härlig måltid utan att se efter en liten bebis skulle inte sitta helt fel. Prata med min man och bara få mysa. Sen en hel natts ostörd sömn i fantastiska hotellsängar, det ser jag fram emot 🙂 för att inte tala om att inmundiga hotellfrukosten morgonen därpå! Blir pirrig i kroppen bara jag tänker på det.

  • Therese Ericson skriver:

   1902
   Det skulle bli en reflektionsövning. Att se det man har istället för det man inte har. Att landa i sig själv och får vara. Att bara få njuta av känslan, den fantastiska maten och atmosfären. Att få njuta av ett glas bubbel, njuta av ett värmen i spat, se den fantastiska utsikten.

  • Emilia skriver:

   Sitter = dotter** haha

 • Lisa skriver:

  1. Varbergs stadshotell invigdes 1902
  2. Min dröm: jag och min man lämnar barnen hos mormor och morfar. Sätter oss i bilen och sätter på vår speciella spellista. Vi ankommer till Varberg stadshotell & Asia spa tidig eftermiddag, checkar in på rummet och njuter av ett glas bubbel. Vi byter om till våra yukatas och går i lugn takt till Asia Spa. Ett par timmar med varma bad, vidunderlig utsikt och djupa andetag. Kanske en liten tupplur i Peacock House. Vi avslutar dagen med en god middag på NAMI där vi kan prata hela meningar och ser fram emot en natts ostörd sömn. Och sovmorgon! På morgonen längtar vi oerhört efter barnen så efter en god frukost sätter vi oss i bilen och kör hemåt, mot ovillkorlig kärlek och blöta pussar.

 • Elisabeth skriver:

  1. 1902

  2. Jag skulle återvända till Varberg och till Varbergs Stadshotell & Asia Spa och ta makten över mitt förflutna. För ex. antal år sedan bodde jag nämligen i Varberg tillsammans med en man i ett väldigt destruktivt förhållande. Alla mina minnen från den perioden är tyvärr väldigt mörka, till och med mitt minne av vårt besök på stadens finaste hotell och spa.

  Sedan jag valde att lämna mitt gamla liv har jag jobbat otroligt mycket med mig själv och tror att jag nu är tillräckligt stark för att återvända och få tillbaka kärleken jag en gång kände för Varberg. Jag skulle ta med mig min största stöttepelare här i livet, min fina syster, och bara checka in och njuta av detta otrolig hotell. Jag minns det som en upplevelse i sig att bara då och då besöka hotellet och njuta av deras interiör och det skulle vara väldigt roligt att se hur det ser ut idag.

  Min drömvistelse skulle kort och gott bara vara att få njuta av en underbar vistelse och känna mig stark och stolt över hur långt jag kommit. Att få göra det på ett av Sveriges finaste hotell tillsammans med, för mig, Sverige finaste syster vore helt underbart!

  Glad Lucia till er alla idag! ♥

 • Emma skriver:

  1. Hotellet öppnades 1902

  2. Det skulle vara den första semestern på riktigt länge, den allra första natten med barnvakt till vårt barn. Bara jag och min man, avslappning och lyx. Rå om oss själva och ta djupa andetag.

 • Annelie Palmqvist skriver:

  1. 1902
  2. Krypa in i mjuk frottérock efter härligt spa-bad… sitta med ett glas vin och bara njuta! Att sitta i glasverandan med den fantastiska frukosten och se Varberg vakna… magiskt! Hade varit en välbehövlig upplevelse i min hemstad!

 • Emelie skriver:

  1. 1902
  2. Kliva in i en annan värld, där man lämnar alla bekymmer och måsten utanför. Njuta av bad och bastu och att bara vara i nuet. Fantastisk mat och sedan en vilsam natt i sköna sängar.

 • Caroline skriver:

  1. 1902

  2. Jag hade tagit med mig min mamma som alltid ställer upp och sätter andra före sig själv. Att tillsammans få njuta av havsluft, fantastiskt mat och god sömn på ett så vackert stadshotell vore magi!

 • Jeanette skriver:

  1. 1902

  2. Ett besök på Varbergs stadshotell och Aisia spa skulle vara dröm av bubblor! Bubblor i glaset, bubblor i massagepoolen och tid att ”bubbla” med min man om allt vi inte hinner prata om till vardags. En födelsedag är på ingång i januari och det skulle verkligen vara en dröm att få fira hos er! 💦🧘🏼‍♀️🥂💕

 • Paula S skriver:

  1. 1902

  2. Att få ge min bästis som är mer en syster en upplevelse av denna rang skulle i mitt hjärta slå klang.
  Själar som går ner i ro i uråldrig japansk tradition. Det en dröm i sig.

 • Sofia skriver:

  1. 1902

  2.
  Efter en härlig dag på stan
  Checkar vi in i vårt unika rum
  Vi hänger i spat resten av dan
  Och får ett välförtjänt andrum
  Efter lyxig middag med bubbel och dessert
  Vaknar vi utvilade i lugn och ro
  Vi unnar oss en långfrukost i er härliga atmosfär
  Och skapar minnen och låter relationen gro

 • Petra skriver:

  1) 1902
  2) Min drömvistelse vore att få bjuda med min kära mamma, hon fyller jämt nästa år och jag likaså. Jag vill återuppleva Varbergs stadshotell igen, som mamma och jag besökte 2019, med god mat och vin och kunna umgås med varandra. Denna gång vill jag ge min mamma en underbar helkroppsbehandling och avkoppling i Asia spa. I dessa pandemitider har varken skönhetsbehandling, äta på restaurang eller shopping varit aktuellt för mamma, som tillhör en riskgrupp och hon är värd att få njuta av detta efter en lång och utmanade isolering.

 • Terese skriver:

  1. Stadshotellet öppnade 1902
  2. En dag i lugn och ro med tid för sig själv och en vän, kunna föra samtal med hela meningar, få maten serverad, få lägga sig i en bäddad säng, få tid till återhämtning, kunna ta varma långa bad och ha möjlighet att göra saker i sin egen takt. Det är lyx för en fyrbarnsmamma, ja rena rama motsatsen till att vara mamma till många barn.

 • Linnéa skriver:

  1. År 1902
  2. Min drömvistelse på Varberg Stadshotell & Asia Spa innehåller att lämna telefonen och alla upplevda krav, ta på den mjuka Yukatan, gå in på Asia Spa! njuta av tystnaden, mörkret och de levande ljusen. Djupa andetag och tyst reflektion, varma källor och en spabehandling efter min dosha. Dagen avslutas i den fantastiska restaurangen som erbjuder mat i toppklass med ett glas gott bubbel!

 • Karin skriver:

  1. 1902
  2. Jag skulle ta men min bästa vän. Vi har känt varandra i drygt 30 år. Vi bor i olika länder men har alltid träffats flera gånger per år. Nu med Corona har vi inte haft möjlighet att göra det. Det skull vara fantastisk att få ta i kapp tid men henne under en underbar vistelse på Asia Spa.

 • Linda skriver:

  1) 1902
  2) Jag drömmer om att allt skall vara som ”vanligt” även om det bara är för en dag och det är precis så jag skulle beskriva vistelsen, att kunna glömma denna pandemi och allt vad denna osynliga fara dragit med sig för en dag och istället kunna njuta av spa, god mat och att bara få vara i nuet, ett nu där viruset inte genomsyrar vardagen. Efter att ha tillfrisknat från detta virus för någon månad sedan så borde dessutom maken och jag vara ”säkra” gäster att ha på hotellet.

 • Britta skriver:

  Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ifrån anno 1902.
  Jag skulle boka en hel helg med min älskade man och överraska honom på hans jämna födelsedag. 🎁
  En vistelse hos er skulle börja med en långpromenad utmed havet och avsluta med ett dopp i havet. 🌊
  Sedan skulle jag vilja lämna vardagen och omvärlden för stillheten som ni erbjuder.
  Vi skulle njuta hela dagen i spat med alla sköna bad inklusive kallbad, simma, basta, älskar saltbastu med eucalyptus, avnjuta en fräsch spalunch
  och en lång Ayurvedisk behandling.
  På kvällen avnjuta en ljuvlig middag tillagad av bästa råvaror och fira min man. 💘
  Sova så gott i något av era vackra rum och starta morgonen med en långpromenad utmed havet och därefter en god mat igen i form av en härlig frukost.
  Hoppas på tur!! 🍀🍀🍀

 • Nathalie skriver:

  1. 1902
  2. Har bara besökt hotellet en gång och var inte på spat då. Hade älskat att med min man dela denna fantastiska upplevelser som det skulle vara att spendera tid i lugn och ro på ert vackra spa!

 • Åsa Bååth skriver:

  1) 1902
  2) Asia Spa är en värld i sig där tiden står stilla. Så skönt att låta sig omslutas av denna trygga miljö. Varm efter bastu kan man sitta i gungorna och titta ut på Varberg stad. Hitt vill jag åka med min storasyster❣

 • Celina skriver:

  1902!

  Drömvistelsen skulle vara att spendera helgen här med min mamma! Och fira vår 60 resp 30 årsdag där i vår! ✨

 • Louise skriver:

  1902
  Just nu skulle upplevelsen bli som allra bäst i slowmotion..få ta det timme för timme, äta gott, ligga och njuta i badet, läsa min bok, pussa min make och släppa alla tankar på det som finns utanför fönstret…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.