Annons

2 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Dagens resmål är Svanenmärkta Sankt Jörgen Park, en unik oas, som ligger strax utanför Göteborg men med känslan av att vara en egen värld. Här hittar du ett vackert hotell med spa och Pool Lounges, flera fina restauranger och fantastiska träningsfaciliteter med Sport Club, padel och 18-håls golfbana. Allt omfamnat av en vacker park och ett kuperat naturreservat. En plats för energi, sinnesro och underbara upplevelser.



I potten ligger: Sankt Jörgen Parks Winter Spirit Overnight med sparitual för 2 personer. Ett ljuvligt spapaket med övernattning i dubbelrum, sparitual och tillgång till deras vackra ritualspa, Pool Lounge och Poolside samt Sport Club med fina träningsfaciliteter. Det ingår även kvällens varmrätt i restaurang Inez & Ernst och en frukost extra allt dagen efter. Värde ca 4000kr. Presentkortet är giltigt 1 år från utfärdandedatum.

Frågor
– Vad är namnet på årets sparitual hos Sankt Jörgen 2020?
– Vad bör den perfekta spadagen innehålla? Motivera och beskriv kort i kommentarsfältet nedan.


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Grattis till Sofia Norrman som svarade 2/12 kl 22.26

*Tävlingen pågår tom 3/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Sankt Jörgen Park. Deras beslut kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av vinnaren samt medverkande arrangör/hotell. Ett presentkort ligger i potten.

* Inlägget var reklam i samarbete med Sankt Jörgen Park

Kategorier:

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  Active ritual heter årets sparitual.

  Den perfekta spadagen bör innehålla värme, vatten och barnpassning.
  Barnpassning kan låta konstigt men när alla möjligheter till barnvakt
  försvunnit under snart ett års tid så finns det ett stort behov av att umgås
  i lugn och ro utan barnen att det hade varit underbart om man kunde
  ”checka in” barnen i något festligt eller mysigt lekrum på Sankt Jörgen medan
  föräldrarna kunde få lite lugn tid för sig själva i spaavdelningen ett par timmar.

  Dagens affärstips, varsågoda!
  Kanske kan jag belönas med ett presentkort hos er 😉

 • Karin skriver:

  Årets sparitual på Sta Jörgen är Active Ritual.
  Den perfekta Spadagen innehåller lugn och ro, variation av olik aktiviteter – bad, bastu, en massage, kanske en ansiktsbehandling, mera bad o bastu. Allt i ett lugnt tempo – antingen själv för att få tid till eftertanke eller med en god vän för långa samtal.

 • Thilda skriver:

  1. Årets sparitual heter active ritual
  2. En perfekt spadag för mig måste innehålla träning och aktivitet för att sedan kunna varva ner och njuta i bastun, poolen och med en massage. Därför låter detta ställe som är nytt för mig toppen! Och årets sparitual kunde inte passa mig bättre.

 • Olivia skriver:

  1. Active ritual
  2. Jag tycker en riktigt go scrub är viktigt. Heeeela kroppen. Sen direkt efter ett iskallt bad

 • Isabell skriver:

  – Active ritual ????
  – Vi återhämtning söker i Sankt Jörgen Parks vackra oas, både ett träningspass och ritualspa skulle komma väl till pass. Vi känner stressnivån sjunka. Leder och själ får vila i en varm bastu, blodet vaknar till liv i ett kallt isbad. Med fantastisk middag och en värmande frukost, kan vi med ny energi ta oss an denna pandemi.
  Ta hand om er ❤

 • Eva skriver:

  Active ritual

  Den perfekta spadtagen startar med en härlig långpromenad längs havet eller i skogen. Kinderna känns friska och vindbitna. Sedan en brunch för kropp och själ som därefter följs av bad och sparitualer. Dagen avslutas med en middag och en avkopplande stund med ett gott te i en skön fåtölj på en veranda. Har man tur kan man se stjärnorna.

  • Eva skriver:

   ”Spadag” ska det vara förstås!

   • Mikaela Moberg skriver:

    Årets sparitual heter active ritual!

    Den perfekta spadagen skulle för mig innebära ett andrum från det vardagliga livet. Den skulle ske på en på en plats som vars miljö skapar ett lugn och en harmoni där möjlighet gavs till att öppna mina sinnen för nya intryck och för att få alla de tankar som snurrar att landa. En perfekt spadag skulle vara en dag med fokus på mig där utrymme för omvårdnad om mig själv på utsidan och insidan gavs!

 • Lisa skriver:

  – Årets sparitual heter Active ritual
  – För mig innehåller den perfekta spadagen möjlighet till vila och återhämtning. Helst i form av varmt vatten och sköna bäddar att koppla av på.

 • Catharina Grundström skriver:

  1. Active Ritual
  2. Efter krispig promenad med röda kinder och näsdropp
  möts vi av värme, massage och bassängdopp.
  Allt detta är fantastiskt men se’n
  är ändå det viktigaste sällskapet av en vän.

 • Linda skriver:

  – Active Ritual heter årets sparitual
  – En perfekt spadag tänker jag börjar med något jag bara upplevde när man tog studenten för dryga 20 år sedan – en champagnefrukost – för att sen bara glida över i en mjuk, avslappnande heldag med god mat, nån skön behandling och bara allmän kravlöshet…

 • Kristin H skriver:

  1. Active ritual är årets sparitual
  2. En perfekt spadag börjar med en promenad i naturen följt av en kopp the vid en brasa. Sen byter man om till ett yogapass. Därefter ner i morgonrocken och till spaavdelningen där man slappnar av i en mjuk dagbädd, sedan en skön bastu och sparitual. Gärna ett kallt bad. Sedan varm bastu igen. God frukt och gurkvatten. Sedan är man som ny!

 • sara skriver:

  Årets sparitual heter Active ritual.

  En perfekt spadag för mig börjar med en härlig hotellfrukost, sedan avkoppling i form av bad, bastu och kanske att få unna sig någon typ av behandling. Dagen får gärna spenderas tillsammans med någon jag tycker om och helst helt utan mobiler och uppkoppling. Att sedan få avnjuta en härlig middag med god mat och god dryck skulle vara ultimat.

 • Jennie skriver:

  1. Active Ritual
  2. Den perfekta spadagen ska aktivera alla sinnen och innehålla såväl pulshöjande som avslappnande moment. Den ska vara energigivande och återhämtande. Man ska få möjlighet att äta gott och hälsosamt, insupa väldoftande aromer, njuta av välbehövd tystnad eller stillsamt sorl samt känna effekterna i kroppen efter en djupgående massage och en lång bastusession. Jag hade själv inlett den med ett svettigt pass på gymmet eller en lång simtur i bassängen, efterföljt av en meditativ vila i en skön stol, i bastun och/eller på en massagebänk. Sammanfattningsvis ska den perfekta spadagen vara en vacker och vilsam parantes i vardagen.

 • Annica Mårtensson skriver:

  Active ritual heter årets spa-ritual. Den ser otroligt spännande ut. Om jag finge önska så skulle min spa-dag innehålla tennis/golf och efter det ett härligt häng med bad och bastu. Om vi därtill lägger massage så är dagen just fulländad!

 • Stina skriver:

  1. Active ritual
  2. Den perfekta spadagen bör innehålla mycket tid för återhämtning. Ingen brådska att hinna med någonting utan bara lugn och ro. Möjlighet att bara vara varvat med att simma några längder i både varm och kall pool. Plus poäng för bubbel pool och bastu. Avslutas bäst med en god middag och ett glas röd vin.

 • Fanny skriver:

  1. Active ritual heter årets sparitual.
  2.
  För att få ny energi
  vill jag tillbringa en dag i harmoni
  på st. jörgen få slappa & vara hälsosamma
  önskar där att få spendera kvalitétstid med min lilla mamma

 • Emilia skriver:

  – Årets sparitual heter Active ritual.
  – Min bästa spadag innehåller ett träningspass, ljuvlig hotellfrukost och därefter ett varmt och härligt bubbelbad samt en skrubb med en väldoftande produkt, på hela kroppen!

 • Sarah skriver:

  1. Sparitualen heter Active ritual.
  2. Den perfekta spadagen bör innehålla tid för avslappning. Behandlingar och ritualer är underbart, men det måste också finnas tid att njuta av det och att vara i nuet och ta in.

 • Cecilia Löfholm skriver:

  Actibe ritual heter den.
  Min perfekta vistelse skulle vara med mamma. Vi har inte setts på över ett år och det vore så mysigt att ge detta i julklapp till henne med rimmet ”När den här siten är över, är det här precis vad vi behöver.”

 • Åsa skriver:

  1: Active ritual
  2: Den ultimata spadagen är en dag för återhämtning – både för kroppen men även mentalt. Låta kroppen få röra och sträcka ut sig, sen bad och bastu. Gärna en massage på det! Och passa på att slumra till, finns inget skönare än en tupplur. Drick mycket vatten och the under dagen, övergå sen till bubbel på eftermiddagen. Frossa i frukt och grönt, och njut av en trerätters till middag. Kanske ett dopp till innan sänggående? Ja varför inte!

 • Birgitta skriver:

  1. Active ritual
  2. Då jag aldrig varit på spa tidigare fantiserar jag om att en härlig spadag innefattar en lugn långfrukost, bad, kanske någon ansiktsbehandling och massage, helt enkelt en dag där man går med långsamma steg, i lugnets tecken.

 • Monnah skriver:

  1. Active Ritual
  2. En perfekt spadag ger läkning till både kropp och själ. En blandning av värme, vatten, massage, doften av läkande örter, vila samt nyttig och god mat. Det ska kännas som att man stiger in i en varm kram.

 • Sanna skriver:

  1. Årets sparitual heter Active Ritual
  2. En bra spadag för mig innehåller gott sällskap, varma och kalla bad. Något gott att äta men framförallt tid för återhämtning, en bokad massage hade inte varit fel. Att få varva ner och komma ner i ett lugnt tempo och slippa vardagsstress.

 • Amanda K skriver:

  1). Årets sparitual heter Active Ritual
  2). En perfekt spadag för mig är tillsammans med min sambo. En dag för återhämtning och både fysisk och psykisk nedvarvning. Hur bad och bastu hjälper kroppen att slappna av medan fridfullheten och avsaknaden av måsten hjälper sinnet att slappna av.

 • Lisa skriver:

  1. Årets sparitual heter Active Ritual
  2. Den perfekta spadagen bör innehålla återhämtning för både kropp och sinne enligt mig. Behandlingar tillsammans med kalla och varma bad för kroppen. Stillsamhet och avkoppling för sinnet samt fina samtal i gott sällskap.

 • Margot skriver:

  1. Active Ritual
  2. Den perfekta spa-dagen innehåller: behandling av muskler och själ, bastu, bad, beröring och bord dukat med härlig mat.

 • Silvija skriver:

  1. Årets sparitual heter Active Ritual
  2. Den perfekta spadagen är en dag som ger återhämtning, både för kroppen och det mentala.
  För mig är det en fridfull dag med stillhet och låga ljud. Porlande vatten i poolerna och lågmälda samtal. Inget brus eller höga ljus. Tystnad är en lyx idag. Att få ligga på en skön bädd, insvept i en mysig morgonrock och bara få vara.
  Bad inne och ute, bastu , scrubb för kroppen och en massage får dagenockså gärna innehålla.
  Te, vatten, frukt, nötter och bär för att känna att kroppen renas inifrån också.
  Att allt detta är i en stilren miljö som är vilsam för ögat gör också sitt till!

 • Josefin skriver:

  Årets sparitual heter Active Ritual

  En perfekt spadag innehåller inte enbart någon typ av behandling för mig utan även att få motionera och unna mig saker som gör mig lycklig – även inombords. Min dröm vore att börja dagen med ett dopp för att väcka kroppen, på förmiddagen spela en eller två timmar Padel och därefter äta en god och hälsosam lunch. Eftermiddagen skulle bestå av någon form av behandling som kroppen gjort sig förtjänt av och tillåtas varva ner. Dagen skulle avslutas med en härlig middag och gärna ett glas bubbel.

 • Elin S skriver:

  Active Ritual

  En perfekt spadag ska innehålla möjligheten till att möta sig själv en stund. Att bara vara utan att leverera. Att vara ensam med sina egna tankar och känslor.

 • Martina skriver:

  Årets sparitual på Sta Jörgen är Active Ritua

  Den ska innehålla avslappning, reflektion, reörelse, förnyelse och glädje.

 • Cindy skriver:

  1. Active Ritual

  2. En perfekt spa dag innehåller tystnad i en vacker miljö & gärna en massage

 • Elin skriver:

  Active Ritual

  En perfekt spadag innehåller varmt bad och trevligt sällskap. I badet får kroppen välbehövlig avkoppling och sällskapet gör att själen får lugn.

 • Caroline Ulkner skriver:

  1.active
  2. Först en promenad ute i friska luften för att swn komma in till bastu och varma källor. Och en bra bok som legat på hyllan alldeles för länge att ta med till någon mysig del på spat.

 • Charlotte skriver:

  1. Active ritual.
  2. Lugn och ro och min man som sällskap. Vi tar med varsin bok och tillbringar dagen med att bara vara.

 • Lydia skriver:

  – Årets spa ritual 2020 heter Active Ritual.
  – En perfekt spadag spenderar man med sin närmsta, och den innehåller värme, avslappning, lycka och lyx!

 • Hanna skriver:

  ACTIVE RITUAL heter årets sparitual.
  En spadag för mig måste inne hålla känslan av avkoppling, och att man känner sig riktigt ren! Så en bra scrub är ett måste! ????

 • Victoria skriver:

  1. Årets spa-ritual heter Active ritual

  2. En perfekt spadag för två är i en mjuk atmosfär med vacker omgivning, som inbjuder till att vara tysta tillsammans men också ger tiden att samtala länge med varandra. Att få njuta av varma bad och välbehövliga behandlingar, där kroppen och sinnena får den omtanke de förtjänar efter ett oroligt 2020.

 • Maria skriver:

  Active ritual.

  Den perfekta spadagen för mig är min sambo, avkoppling, bubbel, frukt; man blir varm och ren och avslappnad för att sedan njuta av en god middag tillsammans.

 • Annelie Palmqvist skriver:

  1. Active Ritual
  2. Att bara vara i en sådan härlig miljö skulle vara bomull för själen! Bad i olika källor och bastu är alltid härligt! Lite relax i en skön spa-bädd… och kanske ett glas vin på det!

 • Anna skriver:

  1. Årets sparitual heter Active ritual.
  2. För mig skulle en perfekt spadag innebära varmt vatten, mjuk frotté, stillhet, goda smaker och en vän man kan vara tyst tillsammans med! Att bli ”omfamnad” av en vacker och vilsam miljö vore fantastiskt!

 • Linnea skriver:

  1 Active ritual
  2 En riktigt bra spa-dag har en mix av avkoppling och energiboost – ett träningspass, relax i bastu och bad (gärna med en go’ spa-ritual!), en promenad i naturen och en härlig middag plus god natts sömn som grädde på moset.

 • Nina Berg skriver:

  1. Aktiv Ritual
  2.En bra spadag vill jag få alla mina sinnen stimulerade, för mig är det miljön, maten, behandlingar, naturen, träning, god sömn.

 • PiaL skriver:

  1. Active ritual
  2. Den perfekta spadagen ska innehålla ingenting! Japp, tid för att göra ingenting, så att man har tid att verkligen koppla av och ner mellan behandlingar, god mat och allt annat!

 • felicia skriver:

  – årets sparitual heter active ritual
  – den perfekta spadagen är kravlös där du bara kan flyta runt i en härlig rock mellan pool och bastu och någon härlig liggfåtölj. äta god mat och gå en promenad i naturen.

 • Johanna G skriver:

  1. Active ritual.
  2. En perfekt spadag för mig börjar med någon form av träning eller rörelse, följt av en bastu, god hälsosam lunch och avslutningsvis massage eller ansiktsbehandling och bubbelbad.

 • Amanda skriver:

  Active ritual
  En perfekt spadag för mig innehåller avkoppling och inga måsten. Det jag brukar se fram emot mest är att få ta ett dopp i en varm utomhuspool, speciellt om vistelsen är under de kallare månaderna. En sak jag uppskattar med spa är att det är svårt att hitta en klocka, man får helt enkelt koppla bort alla måsten och tider att passa och bara njuta.

 • Emelie skriver:

  1. Active ritual heter årets sparitual 2020
  2. En lugn och harmonisk omgivning, en behandling, massvis med bad och en mysig partner vill jag ha på min spadag ????????‍♀️ Ett extra plus är övernattning och god mat!

 • Lina skriver:

  1. Årets sparitual heter Active ritual.
  2. En perfekt spadag innehåller varma bad, lugn och ro, god mat och gärna lite äventyr också. 🙂

 • Jenny skriver:

  1. Årets sparitual på Sankt Jörgen Park heter Active Ritual.

  2. För mig innehåller den perfekta spadagen upplevelser för kropp och själ som både piggar upp och varvar ner. Sinnliga, njutningsfulla och minnesvärda upplevelser som jag kan leva länge på. Upplevelser som bryter av mot rutiner och vardag, som ger nytt syre till en stressad och trött själ.

 • Sofia skriver:

  Ritualen heter Active Ritual.

  Den perfekta spadagen ger tid både för eftertanke och meditation. För mig är det viktigast med ett rofyllt lugn. Kroppsligt finns möjlighet till uppvärmning i bastu och lugna bad, men även nedkylning i kalla bad eller snöbad. Dofter är viktigt för rätt stämning och känsla. Aufguss och kallbad är en oslagbar kombination.

 • Anita Karlsson skriver:

  Svar 1. Active Ritual.
  Svar 2. Ja min SPA-dag får gärna börja med en god frukost, sedan koppla av i bubbelbad, en heta stenar behandling, avslutar min dag efter lunch och lunchen får gärna bestå av en god räksallad med bubbel i glaset.

 • Karin Johansson skriver:

  Årets sparitual är Active Ritual. En perfekt spadag för mig innehåller varma bad, tid för avkoppling, god mat och bästa sällskapet av min syster.

 • Malin Forsberg skriver:

  Årets sparitual på Sta Jörgen är Active Ritual.
  Den perfekta Spadagen innehåller lugn och tid för eftertanke. Jag njuter av en levande brasa i ett mörklagt rum, insvept i en morgonrock efter badet.

 • Vic skriver:

  1. Aktive ritual
  2. Den perfekta spadagen måste erbjuda en verklig paus och möjligheter att koppla bort från allt vardagligt, alla krav och stressmoment. Då vill jag inte störas av varken mobiler, skvaller eller andra distraktioner utan bara vara i nuet. Och helst ska den också delas med någon av de personer som jag gillar så mycket och är så trygg med att vi kan umgås i flera timmar utan att knappt behöva prata allt för mycket med ord, utan bara vara tillsammans.

 • Nils Håkan Karlsson skriver:

  Svar 1. Active Ritual.
  Svar 2. Min SPA-dag får gärna börja tillsammans med min lunch. På förmiddagen tar jag en lång promenad och laddar sedan upp mig för att äta något riktigt gott, gärna en god fisk. En helkroppsmassage för min onda kropp, lite simma i bassängen och avslut med bubbelbad. Som mellanmål Kaffe, gobit, frukt och juice.

 • Jonna skriver:

  Årets Spa ritual heter Active Ritual! Den perfekta spadagen spenderas tillsammans med min sambo. Först checka in på hotellrummet och bara ta det lite lugnt för att se röra sig mot träningsanläggning för att få upp lite puls. Detta efterföljs sen med en skön spa ritual som hjälper till att både ge inre och yttre välmående. Den perfekta spadagen avslutas sedan med en trevlig middag och ett glas bubbel!

 • Viktoria T skriver:

  1. Active ritual är svaret på årets sparitual hos Sankt Jörgen 2020.
  2. Ingredienser för en perfekt spadag är en kropp som får mjukna i kanterna, axlar som får sjunka några centimeter, ett sinne som får möjlighet att vila från vardagen, en blick som sakta får vakna, samtal som får ta tid med en vän som behövde det här lika mycket som du. Ett ännu kortare svar på denna fråga är alltså Active ritual sparitual på Sankt Jörgen 🙂

 • Veronica skriver:

  Ciao från Italien!

  1. Årets sparitual heter active ritual
  2. Jag behöver att planera in några dagar i naturen och låt stress och vardagskrav begravas djupt ner i den vildmarken.

 • Alexandra skriver:

  1. Den heter Active Ritual!
  2. Receptet på den ultimata spadagen är som följer:
  – 1 del avkopplande musik, se till att inte råka få med inslag av reklam eller högljutt småprat
  – Tillsätt en estetisk vacker omgivning
  – Kombinera detta med olika sinneliga upplevelser av kalla och varma bad, härliga dofter och välsmakande te
  – Blanda nu detta med fysisk aktivitet
  – Toppa med en god lättare måltid

 • Annamow skriver:

  1. Active Ritual
  2. Min perfekta spadag ser ut så här: jag och mitt sällskap blir varmt välkomnade av personalen. Behövs inget fjäsk, men det är alltid fint att bli sedd. Inomhus råder lugn och alla mina sinnen blir tillgodosedda; det är lagom varmt, det doftar fräscht, ytorna är rena och behagliga och lokalerna är vackra. Jag vill gärna få bada både varmt och kallt, samt även simma några vändor. Det finns dryck och snacks, som t ex frukt och nötter, tillgängligt. Sen vill jag förstås äta något gott, gärna mycket grönt. Extra bonus om det är vackra omgivningar så jag och mitt sällskap kan ta en löprunda eller promenad någon gång under dagen.

  Nu håller jag tummarna!

 • Marita skriver:

  Svar: ACTIVE RITUAL
  Motivering:
  Jag vill ta med min vän och åka bort,
  till ett hotell jag hört är av särskild bra sort!
  Så att få skämma bort honom där vore kalas,
  med bassängbad och bastu som rogivande oas.
  Tassa runt i morgonrock och toffla på tå,
  Kropp och själ så gott skulle må!
  En spa-ritual och övernattning på Sankt Jörgen Park skulle verkligen göra susen,
  vi båda skulle uppskatta detta till tusen!

  • J.A skriver:

   Active Ritual och favorit har varit den härliga ansiktvätten som skummar så härligt!

   En drömdag börjar med att vi får lite sovmorgon. Något vi småbarnsföräldrar inte tar förgivet. Att sedan få äta oss mätta i lugn och ro, vi hinner dessutom med en kopp morgonte utan att behöva värma den i mikron. Sedan får vi njuta av den härliga varma källan utomhus, älskar när det regnar samtidigt, det är något alldeles magiskt med att bada i regnet. Vi tar oss sedan in till värmen där tiden får stå still ett tag, kroppen och sinnet får lite ro efter den intensiva hösten. Vi rundar av med att äta oss mätta, kan inte få nog utav vitlökssmöret i kombination med filmjölksbrödet ni bakar.

 • Helena Oscarsson Dahlqvist skriver:

  1. Active Ritual
  2. En spa dag innehåller lugn, balans, återhämtning och kraft. Att få vistas i en vacker, ro fylld miljö. Olika bastubad tinar en frusen kropp. En skön spa ritual, som balsam för själen, med örternas läkande förmåga. Rawfood lunch och djupa samtal med min man i en vilsam miljö. Att få rå om varandra lite extra i en sårbar tid och tid till att bara vara. Kanske får vi Vakna upp i en varm säng, tassa ned för att väcka kroppen med ett härligt yogapass och avsluta med en god hotellfrukost. Lyx

 • Betina skriver:

  1. Active Ritual
  2. Goda dofter! Såna ångiga dofter som man aldrig har hemma.

 • Caroline skriver:

  1. Active ritual

  2. En perfekt spadag innehåller en bastu, ett varmt bad och en fluffig morgonrock. Och lugn och ro. Och en fin utsikt som grädde på moset.

 • Annika skriver:

  1) active ritual
  2) en dag på spa bör innehålla lugn, ro och inga tvång. Vacker miljö och god service hör också till.

 • Sanna skriver:

  Vad är namnet på årets sparitual hos Sankt Jörgen 2020?
  Svar: Active Ritual

  Den perfekta SPA dagen enligt mig är en dag där jag kan släppa allt. En dag där alla måsten bara kan läggas åt sidan, och jag kan vara i nuet till fullo. En dag där jag kan njuta utav avkoppling och samla ny energi.

  Under dagen njuter jag av sköna behandlingar, vatten källor i olika temperaturer och bastun och dess härliga värme. Under dagen njuts det även av härliga fruktfat, lugn musik, djupa samtal och skratt i mängder. Du vet sådan där skratt som inte tar slut, och som verkligen kommer inifrån.

  En härlig middag avrundas kvällen med, och en skön god natts sömn utan någon väckarklocka som ringer.

  Kram Sanna

 • Malin skriver:

  Active Ritual

  En perfekt spadag börjar med en hotellfrukost i lugn och ro, lugna miljöer, varma och kalla vad, bastu och vilorum. Och en skön och avslappnande behandling. Tillgång till frukt, dryck och bra produkter (schampoo, tvål, lotion etc) är ett stort plus.

 • kajsa skriver:

  1. Active ritual
  2.Tanka energi tillsammans med vänner i harmoni!

 • Clara Strandö skriver:

  Active ritual.

  Bästa spa dagen är spa med min mamma, massa god fika och mat som jag vet de har där. Massa bad i deras grymma pooler, och ansiktsmask i bastun. Och hotellfrukost, det bästa som finns. Hoppas hoppas jag vinner, hade blivit jätteglad.

 • Erica Hjelm skriver:

  Sparitualen heter Active ritual.
  En drömdag på Spa… börjar med en promenad, helst i naturen, skogssus eller vågbrus i öronen. Vidare mot en galet generös frukost för att sedan svida om till badkläder och en våfflad morgonrock och tofflor. Varma bad blandas med kalla bad, bastu, lunch, lyxig kroppsbehandling, lugn och ro för själen och en väninna att prata gott och länge med!

 • Sofia skriver:

  Active ritual heter den????
  Bubbel i både pool & glas samt trevligt sällskap så är lyckan total????????❤️

 • Julia Cobanov skriver:

  Active Ritual = årets sparitual

  Massa kärlek, gärna massage & någon annan behandling att unna sig. Ett glas rött & spa, gärna ihop!!

 • Tove skriver:

  1 Årets sparitual heter active ritual
  2 en perfekt spadag innehåller möjlighet att få vara i nuet. Att lägga undan allt annat och få vara här och nu i en aktiv långsamhet tillsammans med med någon som tål både tystnad och att tankar luftas, det känns som en dag jag önskar mig framöver.

  • Linn sjölin skriver:

   Active Ritual
   En perfekt SPA dag är avkoppling, njutning av tysnaden och laddning för kroppen. Att slippa mobilen och måsten på jobbet och i hemmet. Det känns så lyxigt att få åka på SPA

 • Therese Ericson skriver:

  Active ritual

  Skön musik, lugna färger, mjuk miljö och avslappning. Sen gärna fräsch mat med goda fina smaker.

 • Petronella skriver:

  Sparitualen heter Active ritual

  En perfekt spadag börjar med en lunch eller brunch följt av en behandling för att sedan komma till ro med lugna bad. En liten powernap i en skön loungesäng vore inte heller helt fel. Avslutar dagen gör jag gärna med en god middag, ett glas bubbel och en god natts sömn.

 • Helena Andersson skriver:

  Årets sparitual heter Active ritual.
  Mysa runt i morgonrock, bubbla, basta, kanske ta en massage, äta och dricka gott. Trevligt sällskap, njuta av en god natt sömn och avsluta med hotell frulle❤️????
  Det skulle vara den perfekta spa dagen för mig.

 • Cissan skriver:

  Hej
  Årets ritual heter Active ritual.
  Bästa spainnehållet är jag och min systerdotter tillsammans! På ett finast spa förstås.

 • Johanna skriver:

  -Active ritual
  -En fin genomtänkt omgivning tycker jag förhöjer känslan så mycket. Om det sen finns möjlighet till bastu, bubbelbad och viloplatser med utsikt är jag nöjd. Om det går att toppa med yoga och ett glas bubbel är det komplett för spa ska vara både för kroppen och själen tycker jag.

 • Gabriella K skriver:

  1. Active Ritual
  2. En perfekt spadag innehåller avkoppling, värme, god mat. En sparitual får en att testa saker man kanske inte testat annars. Det bästa är att en gång inte behöver vara den andra lik.

 • J.A skriver:

  Active Ritual och favoriten har varit den härliga ansiktvätten som skummar så härligt!

  En drömdag börjar med att vi får lite sovmorgon. Något vi småbarnsföräldrar inte tar förgivet. Att sedan få äta oss mätta i lugn och ro, vi hinner dessutom med en kopp morgonte utan att behöva värma den i mikron. Sedan får vi njuta av den härliga varma källan utomhus, älskar när det regnar samtidigt, det är något alldeles magiskt med att bada i regnet. Vi tar oss sedan in till värmen där tiden får stå still ett tag, kroppen och sinnet får lite ro efter den intensiva hösten. Vi rundar av med att äta oss mätta, kan inte få nog utav vitlökssmöret i kombination med filmjölksbrödet ni bakar.

  SVARA0

 • Micaela skriver:

  Active ritual är svaret på årets sparitual.

  Att bara få koppla av och få umgås med den person jag hade velat dela denna upplevelse med. Vet inte om han varit på spa någon gång, jag har inte varit det, men jag tror att Sankt Jörgen skulle möta våra förväntningar och så mycket mer. Efter att ha suttit hemma och arbetat många månader vid ett undermåligt skrivbord, så hade den perfekta spa-dagen innehållit en Klassisk Svensk massage.

 • Charlotte skriver:

  Active Ritual

  En perfekt spadag tillbringas med en person som står mig nära. Tillsammans upplever vi en spännande spa ritual som gör oss avslappnade och fyller oss med energi. Efter en dag med härliga samtal får vi sedan njuta av en god middag följt av en god natts sömn.

 • Emelie G skriver:

  1. Årets sparitual heter Active ritual.
  2. En perfekt spadag bör gärna enligt mig innehålla natur, värme, lugn, god mat och detta tillsammans med någon man tycker om.

 • Jenny skriver:

  Active ritual

  Den optimala spaupplevelsen börjar med en lång god frukost med någon jag bryr mig om eller en helt ny bekantskap, båda är givande och ger en fin start.
  Sedan någon typ av träning följt av iskallt bad, bastu och helkroppsmassage.
  Sedan lunch och en ”Walk and talk” gärna med någon typ av fråga att diskutera/ prata djupare om för att samtalet ska bli givande.
  Gärna neddrag vid långbord, blandat med andra gäster på spaet, som gamla tiders brunnsvistelse, där både badet och umgänget står i fokus.
  Med mig på ett sånt här äventyr vill jag ta min pappa som länge velat få mig att testa golf och alltid är pigg på nya bekantskaper.

 • Marianne A skriver:

  1. Active ritual

  2. Bastu, bad, massage, frukt och juice

 • Alexandra Stenstrand skriver:

  Årets sparitual 2020 heter ”Active Ritual”.

  Den perfekta spadagen enligt mig innehåller kontraster i alla dess former. När spända och hårt belastade muskler får bli knådade i en stilla miljö. När blodcirkulationen får sig en chock i isvaket innan värmen från bubbelpolen sakta rör sig från tår upp till axlar. När en nyttig lunch fullproppad med vitaminer i alla dess former avrundas med en kopp kaffe och en chokladbit. Då mår insidan bra. Kontraster är det bästa med livet och idag när distansstudierna är så monotoma de bara kan bli, så behöver vi lite mera kontraster:)

 • Lisa skriver:

  Active ritual

  En perfekt spadag innehåller mycket vila, god mat, tid att se och lyssna på varann, meditation, avslappnande massage och absolut ingen tanke på tid utan bara vara här och nu. Självklart med min man som jag har alldeles för lite ensamtid med! ❤️

 • Sofie skriver:

  1. Sparitualen heter active ritual
  2. Jag har aldrig varit på spa så det vore fantastiskt att få vinna det här och ta reda på exakt vad min perfekta spadag skulle innehålla! Jag ser framför mig att den innehåller massage, avslappning, och i sällskap av någon jag tycker mycket om.

 • Ola Agermark skriver:

  1. Active ritual
  2. Börja dagen med en fin lite längre löprunda på morgonen med min partner i naturen följt av ett nyttigt mellanmål. Vi tar sedan ett välbehövligt bad med efterföljande massage. En god lunch intas för att sedan få varsin behandling innan det är dags för eftermiddagskaffet. Bara vara står sedan på schemat, kanske läsa en bok, ta en lugn promenad innan kvällen inleds med härlig middag och goda viner för att avslutas framför brasan med en kreativ drink. Vi mår bra☺️.

 • Christine Törnquist skriver:

  Active ritual heter årets sparitual
  En perfekt spa dag börjar med en härlig promenad alternativt en golfrunda beroende på årstid, för att sedan fortsätta på spa med härligt bad och avkoppling, gärna en härlig massage och någon behandling för att sedan bada och basta lite mer. Hela dagen avslutas med en god middag efterföljt av en god natts sömn.

 • Ida Löfqvist skriver:

  Årets sparitual heter Active Ritual.

  En perfekt spadag för mig är en väldigt långsam dag. En dag utan uppkoppling och teknik, gärna med en massage för att släppa stressen och sedan massor med värme, i bad och bastu!

 • Kajsa skriver:

  Spa ritualen heter Active ritual.
  Den perfekta spadagen ska innehålla ett par sköna tofflor som man kan ta sig mellan aktiviteter, behandlingar, bad och avslappning.

 • Malin Eriksson skriver:

  1.active ritual
  2. Promenad i naturen, varmt bad, hot stone massage, avkoppling på varmvattenmadrass. Go frukost buffé och go kvällsupe.

 • Rebecka skriver:

  Active ritual!

  Den perfekta spadagen består av kvalitetstid med en nära vän eller familjemedlem där man får tid till avkoppling och givande samtal. Dagen spenderas i en harmonisk miljö med god mat och fokus på personlig hälsa. Efter dagen har man samlat ny energi och kraft inför vardagen.

 • Jenny skriver:

  * Active ritual är årets sparitual.

  * En perfekt spadag menar jag är fylld av en total sinnesro! Förutom det vanliga som de större spaställen erbjuder tänker jag till exempel på dova färger och former i inredningen till tillgängliga spastolar/sängar för alla gäster så man inte behöver spana efter ledig plats och koppla av först efter att man har lyckats boka. Även är det här med öppettider på spaavdelningen – en perfekt spadag finns inga tidiga tider att begränsa sig till heller. Bad utomhus kl 23 under klar stjärnhimmel efter en god 3 rättersmiddag är det lilla extra men som gör mycket extra gott för sinnet och något som man kommer att bära med sig länge.

 • Clara skriver:

  Årets sparitual på Sta Jörgen är Active Ritual.

  En perfekt spadag är att få spendera en heldag med någon man tycker extra bra om, helt utan stress och störande moment. Att bara få njuta, må bra och äta gott – det är livskvalité.

 • Estelle skriver:

  – Årets sparitual 2020 heter Active Ritual.

  – En perfekt spadag består av lika delar avslappning och aktivitet, med en god måltid och härlig drink som avslut. Att därefter få krypa ner i vita mjuka lakan och vakna till en dunderfrukost.. Och utifrån Trendensers beskrivning så låter det som att det är precis vad Sankt Jörgen Park har att erbjuda.

 • Emma Östling skriver:

  1. Active ritual
  2. Den perfekta spadagen innehåller inga måsten och massor med mys! ???? En aktivitet som tröttar ut kroppen, bastu och ett kallt bad. Gärna en massage och härliga hud- och hårvårdsprodukter. Sen avrundas den med ett glas bubbel och en lyxig middag. ????

 • Jessica skriver:

  Hej!

  Arets sparitual heter Active Ritual.

  Min perfekta spadag skulle tillbringas tillsammans med min karlek, som kommer och besoker och upplever Sverige for forsta gangen denna jul! Dagen hade forst spenderats med aktivitet, och fa trotta ut musklerna. Darefter omhandertagande med harliga spabehandlingar, garna med hudvard for ansiktet! En lyxig smoothie eller juice under spaandet foljt av en harlig middag pa kvallen satter pricken over i’t! 🙂

 • Pernilla skriver:

  Avriven ritual heter 2020 års sparitual

  En perfekt spadag är en lugn dag med olika bad. Att bara ligga på en säng o titta på ingenting o kanske läsa en bok. Så skönt…

 • Marie skriver:

  Active ritual heter årets sparitual.

  Bästa vännen, bubbel – massa bubbel, asgarv, en tupplur, långa samtal, tystnad och eftertanke och en smaskig middag 🙂

 • Hanna T skriver:

  Active ritual är namnet på årets sparitual hos Sankt Jörgen.

  Den perfekta spadagen bör innehålla tystnad, te och växlingen mellan varma och kalla källor. Sinnesron som kommer från detta är ju magisk!

 • Maria skriver:

  Hej!
  Årets ritual heter Active Ritual.

  Bästa spadagen bjuder på skön massage för att mjuka upp kroppen, sen är det varma bad, läsning i en vilobädd, mysprat med hjärtevän och en skön eftermiddagslur innan det är dags för en ljuvlig middag.

 • Rebecka skriver:

  1. Active ritual
  2. Lugn och ro, varma bad och avkopplande tid på tu man hand.

 • Anna Hjelmström skriver:

  Sparitualen heter Active Ritual.

  En varm pool utomhus, det är allt jag behöver!

 • Elin Gustafsson skriver:

  1. ACTIVE RITUAL är årets sparitual 2020.
  2. Den perfekta spadagen innehåller avkoppling, lugn, sinnesro och känslan av ”inga måsten” tillsammans med någon man tycker om. Att få dela tystnad och lugn i en rofylld miljö är ibland det allra finaste! God och hälsosam frukost och mat bidrar till helhetsupplevelsen liksom lugna promenader, en skön omgivning och fin atmosfär.

 • Emma Thun skriver:

  1. Active ritual
  2. Vilket innehåll som helst som inte ”måste” dokumenteras, utan bara upplevas, in-andas och kännas!

 • Helena S skriver:

  1. Active Ritual.
  2. En perfekt spadag innehåller lugn och ro, varma bad, god mat och en god natts sömn. Utan att någon väcker en 03:41 för att tala om att det är sista månaden och att snart kommer tomten. ????????

 • Frida A.E skriver:

  1. Active ritual heter årets sparitual.

  2. Avkoppling och nedkoppling

 • Maria skriver:

  1. Active ritual
  2. En perfekt spadag innehåller lugn, ro, värme och kärlek. Rofylld tid med mjuk musik och tysta, lyhörda samtal. Njutbar mat som är god för både kropp och sinne. Hjärtvärmande glädje likt balsam för själen ❤️

 • Karin skriver:

  Här kommer mitt bidrag!

  1. Årets Sparitual heter Active Ritual ????
  2. Finns bara ett innehåll för min perfekta spadag och det är min man.❤️ Han fyllde 50 år i april och två gånger fick jag ställa in bokade överraskningsresor detta år pga corona. Blir det kanske äntligen dags att få uppvakta honom nu så här tredje gången gillt. Håller tummarna då vi båda älskar spa dessutom ????

 • Anne-Lee skriver:

  1. Active ritual
  2. Avkoppling från vardagen, lugn och ro, god mat som man gillar, mjuka morgonrockar, inneskor som stannar kvar på fötterna så man slipper hasa fram. Men även jätteviktigt med sköna sängar och kuddar.

 • Malin K skriver:

  1) Active ritual heter årets sparitual.

  2) en spadag anpassade för utmattade. Vilket skulle vara:
  – varvad aktiviteter så som behandling, god mat mm med plats och tid för återhämtning. Att personalen verkar utan att synas så mycket.
  Med återhämtning menar jag att det finns lugna delar fasiliteten som är som ”tysta avdelningen på x2000” ja att man inte får prata där. Där skulle jag ha det varmt, ljuddämpande inredning och sköna fåtöljer.

  Det absolut bästa vore om det fanns sådana tysta delar i restaurangen (tex skärma av en liten del), kanske en bastu (eller bastun vissa tider? Något lugnt ”väntrum”.

  Med ovan skulle jag anlända tidigt, sätta mig ingen fåtölj på ett lugnt ställe med något litet snacks, sen skulle jag gå till spadelen, till dess lugna del och lägga mig att vila i värmen.. Ni skulle sälja små ”ta hand om dig”-kit med en hårinpackning som skulle sitta i hela spasticiteten, ett ansiktskit, och ett fotkit. Förslagsvis kan man köpa dessa små i ”prover” som små kit med fina visdomsord/ordspråk.

  Sen skulle jag gå på min behandling- en spänningslösares massage med varma stenar.

  Sen blev jag serverad te och en frukt och tilldelad en solstol i lugn del. Där smorde jag in ansiktsmasken och formsaken. Vilade.

  Sen duscha av sig ocj till restaurangen. Jag blev glad att se att jag kunde välja tysta delen. Ljuvligt för mig som är så ljud och ljuskänslig. Åt en fräsch lunch med mycket vitaminer.

  Sen behövde jag åka hem men tittade drömlandet åt dem som orkade med en aktivitet till efter lunch.

 • Sofia Norrman skriver:

  Den heter Active Ritual.

  Den perfekta spadagen innehåller bad i varma källor utomhus. Varmt vatten mot huden och ånga i luften. Detta tillsammans med sällskap med min kära sambo. Detta är en perfekt spadtag för två trötta småbarnsföräldrar som oss. Håller tummarna hårt för att vi ska få avnjuta en härlig spadag hos er!

 • Linnéa skriver:

  Active ritual. Jag kan inte tänka mig en bättre spadag än i sällskap av min underbara mamma Elisabeth! Att vara tillsammans med min mamma är som balsam för själen, och jag vill gärna återge allt lugn min mamma ger till mig genom sin närvaro och villkorslösa kärlek genom en perfekt spadag på Sankt Jörgen!

 • Karin skriver:

  1. Active Ritual
  2. Att inlindad i sin gosiga badrock få somna i en vilstol efter att ha blivit så där varmmosig i bastun!

 • Anna Tauson skriver:

  1. Active ritual

  2. Den perfekta spadagen är när man med hela kroppen och sinnet får försvinna bort en stund. Total avkoppling när man tillsammans med någon som står en nära, eller kanske helt själv, bara får ligga och flyta i vatten i perfekt temperatur. Efter en långsam skrubb och en renande regndusch är man redo att avnjuta en vällagad middag som gör gott för kroppen. Den perfekta spadagen avslutas med att få krypa ner under mjuka täcken och sova bekymmerslöst och länge.

 • Malin J skriver:

  Active ritual heter årets sparitual.

  Jag tycker att den perfekta spadagen är den helt kravlösa! Den har inga rätt eller fel. Den behöver inte innehålla annat än en underbart lugn och harmonisk miljö. Spadagen är fullkomligt utan måsten och känslan av att ”jag gör det jag vill idag” tar över kropp och sinne.

 • Rebecca skriver:

  1. Årets sparitual heter Active Ritual

  2. En optimal spadag för mig kretsar kring avkoppling och återhämtning både för sinne och kropp, att unna sig det man sällan tar sig tid för annars. Det får gärna finnas möjlighet till skifte mellan värme och kyla, härliga produkter och kanske en skrubb. Jag och min sambo har som mål att testa en ny västkustbana varje år så spadagen får gärna börja efter en 18-hålsrunda för att njuta lite extra av avkopplingen.

 • Magdalena skriver:

  Active ritual!
  För mig är det viktigaste att ha tid. Man ser så många som stressar runt mellan de olika poolerna, bastuarna osv. nästan som om de hade en checklista i handen. Istället vore det bästa jag vet att bara hänga i de där hänggungstolarna precis så länge som jag själv vill. Eller vad jag nu har lust på. Tid. Och ingen tid att passa.

 • Karin W skriver:

  1. Årets sparitual heter active ritual

  2. Den perfekta spadagen innehåller tid med min syster som jag på grund av covid inte kunnat träffa så mycket som jag önskat. Hon har dessutom haft ett tungt år med uppsägning, arbetslöshet och kom inte in på den utbildning hon sökte. Så mysig tid tillsammans vore verkligen välkommet. Utöver det, lugn, stillhet, god mat, en varm bastu följt av ett kallt bad och gärna en riktigt avslappnande massage.

 • Rex Tigerstrand skriver:

  Active Ritual!

  Den perfekta spadagen innehåller gemensamkap med någon jag tycker om. Bad, behandlingar och en fantastisk atmosfär. Jag älskar att va på Spa och jag skulle gärna ta med min flickvän till fantastiska Sankt Jörken Park.

 • Matilda skriver:

  Active ritual heter årets sparitual ????????

  Det viktigaste under spa är avslappning och sällskap med någon viktig. Jag skulle ta med min älskade som fyller jämt i början på januari ???? för avslappning och nedvarvning. Det är så himla viktigt för välmåendet.

 • Anna L skriver:

  Active Ritual!

  Lugn och välbehag
  en rofylld dag
  bada och behandlingar
  underbara förvandlingar
  fint sällskap och lite gott förtära
  sig själv lite njutning förära

 • Malin skriver:

  1. Active ritual heter årets sparitual
  2. En perfekt spadag är för mig mixen av aktivitet – ett träningspass, vila – lugna bad och tid för återhämtning, god mat och en skön behandling. Allt detta finns ju på Sankt Jörgen som därför är det perfekta spa-stället!

 • Pierre S skriver:

  Active Ritual!

  Jag som aldrig varit på SPA har en förväntan 0m totalt tidlös avkoppling av bästa slag tillsammans med min kära.

  Massage, bad, spapaket, vällagad god mat och övernattning -poolhäng, bubbel och träning också såklart för det är viktigt för mig!

  Jag tänker mig en riktigt välbehövlig välgörande dag för oss!

 • Annika M. skriver:

  Active ritual!

  Den perfekta spadagen för mig innehåller först och främst var och en av mina fyra systrar, som jag hoppas kunna ta med till Sankt Jörgen Park vid tillfälle. Därutöver ska det vara en dag helt tömd på ”måsten”, och därmed helst inga inbokade pass. Någon slags sparitual är dock skön precis i början för att komma ner i varv och lämna stressen utanför. Jag ser gärna att många olika badalternativ finns – kalla, varma, bubblande och energigivande – varvat med olika bastustopp. Maten är superviktig, fräsch och hälsosam, men också mättande! Har varit på så många spaupplevelser där jag fortfarande är hungrig efter middagen (vet inte hur det är möjligt att bli så hungrig av att ”göra typ ingenting”!?). Jag sover gärna över för att knyta ihop säcken för spadagen, och därför är det uppskattat med sköna sängar och fluffiga täcken och kuddar.

  Japp, ungefär det innehåller den perfekta spadagen enligt mig!

 • Emma Kitti skriver:

  1. Årets sparitual heter active ritual
  2. För mig är helhetskänslan viktig. Allt ifrån när jag kommer till SPA:et och blir incheckad till själva upplevelsen i lokalen och miljön. Kag vill känna ett lugn och en kravlös tillvaro. Jag älskar när det är lugn musik på och när gästerna uppmanas att bara tysta under ritualerna. Det i samband med varma pooler och gärna masserande bubblor gör tillvaron perfekt.

 • Pernilla W skriver:

  1. ACTIVE RITUAL- ÅRETS SPARITUAL 2020.
  2. Jag vill alltid ha en lånad mysig och stor morgonrock att svepa in mig i. En mysig/snygg och bekväm fåtölj med fotpall/solsäng där utsikten är vilsam.
  Frukt och juice/smoothie på ett fat.
  Samt en hög med härliga magasin som har bra reportage.
  Det är ju ultimata lyxen av att försvinna iväg in i läsningen i en tyst och vacker SPA miljö. Allt annat dagligt brus är borta för en ganska lång stund (läs timmar).
  Kram Pernilla

 • Maje skriver:

  1. Active Rituale

  2. Träning avkoppling och god mat och dryck i kombination,
  är för mig en bra SPA sensation!

 • Annika Björkman skriver:

  Årets sparitual heter Active Ritual ????⭐️✨

  För mig innehåller en bra spaupplevelse lugn & ro. En möjlighet att drömma sig bort, komma ner i varv och ”bara vara”…
  Därtill god mat, fina omgivningar, träningsmöjligheter (det är viktigt att må bra i både kropp & knopp! ????)
  Hade gärna sett att man någon gång kunde köra te x ölprovning & vinprovningstema samtidigt fast separat. Då kunde gubben min få testa sin öl & jag mitt vin för att sedan träffas för en gemensam middag ????????????????????

 • Alexandra Stenstrand skriver:

  Årets sparitual 2020 heter ”Active Ritual”.

  Den perfekta spadagen enligt mig innehåller kontraster i alla dess former. När spända och hårt belastade muskler får knådas ut i en stilla miljö. När blodcirkulationen får sig en chock i isvaket innan värmen från bubbelpolen sakta rör sig från tår upp till axlar. När en nyttig lunch fullproppad med vitaminer i alla dess former avrundas med en kopp kaffe och en chokladbit. Då mår insidan bra. Kontraster är det bästa med livet och idag när distansstudierna är så monotoma de bara kan bli, så behöver vi lite mera kontraster.

 • Clara skriver:

  Ritualen heter active ritual????.

  Jag driver livsmedelsbutik och som en av ”vinnarna” under pandemin har jag jobbat mer än vad jag faktiskt klarar av. Hade velat belöna mig och min man, som fått ta ett jätteansvar hemma med barnen, med en spadag på st Jörgen????????????.

 • Liza skriver:

  Årets sparitual heter Active ritual.
  Den perfekta spaupplevelsen i coronatider är en resa i sinnet till en lugn oas. Varmt vatten som jag kan sjunka ner i, utrymme att flyta fritt. Mjuk morgonrock och tofflor som inte blir dyngsura i vatten. Ett loungeområde man kan stanna länge i med en god bok. Möjlighet till massage och andra behandlingar. Yogapass och en rejäl brunch, med nyttiga såväl som onyttiga alternativ.

 • Sarah Östlund skriver:

  Årets sparitual 2020 heter Active Ritual!
  För mig är den perfekta spadagen en heldag på spahotell så att man i lugn och ro kan vara på spat, träna, hänga framför brasan och ta ett glas bubbel i baren. Äta god mat och få sova i hotellakan gör upplevelsen än mer perfekt.

  Att få uppleva Sankt Jörgen hade varit en dröm!

 • Jessica skriver:

  Active Ritual Är årets spa ritual 🙂

  En perfekt spa dag för mig är att komma till hotellet tidigt för att lämna väskorna och ta en promenad och få frisk luft.
  För att sedan gå ner till spat i den vita badrocken och njuta i de olika bastun och bubbelpool tillsammans med min sambo!
  En dag där det bara är han och jag! Där vi kan njuta av det goda i varandras sällskap och ta hand om varandra.
  För att avsluta dagen med en fantastisk middag på restaurangen. Sist men inte minst krya ner i sängen tätt intill!

 • Louise skriver:

  1. Active ritual
  2. Den perfekta spadtagen bör innehålla så lite som möjligt, då den framförallt ska överskuggas av ett lugn. Olika typer av bad, gärna varma bad utomhus, och bastu är grundpelarna. Dock inte att förglömma loungeplatser med möjlighet till en sovstund.

 • Ellen Hansson skriver:

  1.Active ritual
  Min bästa spa upplevelse bör innehålla något renande, något lugnande och något värmande

 • Jeanette Unfors skriver:

  Active ritual
  En perfekt spadag börjar ute i naturen för att komma ner i varv lite, gärna en krispig dag där kölden biter tag i kinderna. Sedan när man väl kommer in i spa:et så skrubbar man kropp och ansikte, tar på en ansiktsmask och sätter sig i en varmbastu. Nu känner man sig som en ny människa. Man tar gärna en paus sedan i en bädd med en frukt och en kopp te och fortsätter sedan till en varm pool och upplevelseduschar där man bara kan vara och gärna prata om livet med vännen man har med sig. Sedan avslutar man gärna med en gomiddag tillsammans

 • Helena skriver:

  Active ritual.
  Den bästa sparitualen innehåller härliga milda dofter, värme och massage i någon form. Gärna massage av ansikte och skalp.

  Jag skickar med ett extra förslag. Jag önskar fler resort hotell för familjer i Sverige. Gärna med spa-möjligheter men också med aktiviteter för hela familjer, pooler där man får leka och trivas tillsammans!
  Kanske kunde vissa veckor under året reserveras för familjer?

 • Li skriver:

  1. Årets sparitual heter Active Ritual.
  2. En novis på spa som jag har en sinnebild av att den perfekta spadagen bör innehålla: rogivande musik, väldoft, värme, en ansiktsbehandling med de viktiga gurkskivorna på ögonlocken, håret uppvirat i en handduk och kroppen invirad i en mjuk badrock.

 • Alexandra skriver:

  Den heter Active Ritual.
  En spa upplevelse med varma bad, massage, vila och tid för att blicka inåt och stänga den yttre världen ute är toppen. God mat och sömn fulländar upplevelsen.

 • Sofia skriver:

  1. Active Ritual
  2. En löprunda innan frukost inklusive ett friskt dopp i hav eller sjö, efterföljt av gott te, en brödbit och citrus. Sedan svira om till en lyxig frottébadrock, njuta en liten ansiktsmask och massage, en varm pool och få vila i en ångbastu. I fint sällskap. Voilà! ????‍♀️

 • Sandra skriver:

  1. Active ritual
  2. Förutom upplevelser i spa:t ska en perfekt spadag börja med god frukost, innehålla lugn och ro och tid gör reflektion. Och gärna grönt te och mjuk frotté. Små, små saker som bidrar till helheten.

 • Susann Cederlund skriver:

  1. Active ritual
  2. Något som är viktigt för mig vid ett spabesök är att bemötandet är varmt och välkomnande , att omgivningen och inredning är vacker och vilsam och att det finns frukt, vatten och gärna fika att tillgå under hela vistelsen. Ett plus vore om det fanns någon behandling som inte var så dyr så att fler skulle kunna unna sig detta.

 • Jessica Lambeck skriver:

  1. Active Ritual heter årets spa ritual
  2. En perfekt spa dag enligt mig är en hel dag utan krav eller måsten. Första steget man kliver in i spa anläggningen så känner man den lugna & harmoniska energierna man kan helt plötsligt ta djupare andetag. Dagen enligt mig ska bestå av en liten aktivitet, som tex. Golf eller paddel som avslutas med en kall öl. Därefter ska flera flera flera flera timmar spenderas i olika pooler & bastus som avslutas med en varm middag med gott vin. Vore helt fantastiskt att vinna denna upplevelse efter detta år!

 • Johanna skriver:

  Active ritual.

  Ett vanligt år skulle jag säga att en perfekt spadag innehåller allt det som finns på Sankt Jörgen park med värme och kyla, energi och ro och i vacker omgivning. Efter det här året med vad som känns som oändligt slit vore en dag som snurrade långsamt och där jag hann känna min egen kropp för en stund den perfekta spadagen.

 • Lina skriver:

  1. Active ritual

  2. En härlig sparitual, fint sällskap (helst min 16- åriga dotter), kanske ett yogapass och avslutas gärna med en hälsosam måltid.

 • Maria skriver:

  1. Active ritual
  2. Min perfekta spadag börjar med en härlig aktivitet, kanske en skön promenad eller ett yogapass? Sen en mysig lunch med att gott glas vin. På eftermiddagen slappnar jag gärna av med en härlig sparitual som avslutas framför brasan i lugn och ro. Vi fortsätter sedan framför brasan i loungen innan en härlig middag i restaurangen.

 • Johanna Åkerström skriver:

  Årets sparitual 2020 är Active ritual.
  En perfekt spa-dag innehåller en lång promenad eller ett härligt yogapass, massage, bad och varm bastu. Bara tanken gör att jag känner mig varm i kropp och själ!

 • Hanna skriver:

  Active Ritual är årets ritual.

  Jag och min bästis brukar varva avkopplande samtal i ”stensoffan” som vi kallar den med uppfriskande bastu. Helt enkelt någon man gillar!

 • Julia skriver:

  Svar: Active ritual
  Perfekta spadagen bör innehålla ansiktsmask, frukt och badrock.

 • Kristian skriver:

  Sankt Jörgens – tur att Göteborg har er!
  1) Årets sparitual är Active Ritual

  2) En långfrukost, en joggingtur i skogen följt av ett vinterbad med efterföljande bastu och sedan en avkopplande massagebehandling. En avkopplande relaxstund i lugn miljö och sedan en sen, god lunch när det inte är så mycket folk i restaurangen.

 • Linda winroth skriver:

  1. Den heter active ritual
  2. Min perfekta spa dag spenderas med någon jag tycker om och som behöver uppskattning, som mamma! Den börjar med träning, avkoppling med bad och sedan spa behandlingar för kropp och själ som ansiktsmask och massage. Därefter avslutas dagen meden god middag. Sen sover man gott och dagen efter får man avnjuta en fantastisk hotellfrukost!

 • Mathilda skriver:

  -Active ritual
  -Lugn, återhämtning, lite lyx och total avkoppling. Att få spendera tid med någon speciell, antingen sig själv eller med någon man verkligen tycker om.

 • Sandra skriver:

  1. Active Ritual
  2. En perfekt spadag innehåller stimulering och avkoppling både för kropp och själ. För att kunna uppnå detta så är det miljön och atmosfären som är det viktigaste för mig. En miljö och atmosfär som skapar lugn, men även nyfikenhet för vad man kan uppleva i denna miljö, det är avgörande för min spadag.

  Vad är namnet på årets sparitual hos Sankt Jörgen 2020?
  – Vad bör den perfekta spadagen innehålla? Motivera och beskriv kort i kommentarsfältet nedan.

 • Louise Erlander skriver:

  1 . Spa ritualen 2020 heter Active Ritual.
  2. En perfekt spa dag ska ge känslan,loose my mind -find my soul ❤

 • Decibel skriver:

  Svar: Active Ritual är svaret på frågan, som hyllar en livstil med hälsa och aktivitet i fokus!

  Hej där och tack för en alldeles förträfflig julklalender. Upplevelser är det ont om i dessa tider av naturliga orsaker naturligtvis, men det lämnar ju ett tomrum! Min perfekta spadag vore tillsammans med min kära mamma. Hon fick en upplevelsepresent i mars förra året, som skulle infrias under april, men denna present som är en föreställning äro uppskjuten på obestämd tid.

  Därför vill jag nu fira henne dubbelt upp! Jag var långtidssjukskriven fram till oktober förra året så är det först nu som jag blivit en glad och mindre ledsen/orolig person tackvare heltidsjobb, härliga arbetskollegor och ett självständigt liv och ekonomi. Men under alla år som jag inte mådde bra så tappade min kära mamma aldrig hoppet om att allt skulle lösa sig till sist. Och att få rå om henne och se henne lycklig på denna spaanläggning är allt jag behöver!
  Att jag sedan kommer njuta till fullo av gymmet, behandlingar och en frukostbuffe som jag redan nu drömmer om i det bästa av sällskap är endast pricken över i:et! =) <3

  Mvh/ Decibel

 • Fredrika skriver:

  1. Årets sparitual heter Active ritual
  2. En fantastisk spadag börjar med en lugn stund med en kopp te och reflektion. Därefter är det dags för en promenad i naturen och en god frukost. Dagens spenderas sedan med avslappning, sparitual, bastu, bad, yoga och läsning av bok i en dagbädd. Ett perfekt recept för en spadag enligt mig!

 • Charlotte skriver:

  1. Active Ritual
  2. Min perfekta spadag skulle inledas med ett lugnt yogapass lagom tidigt på morgonen, och sedan en nyttig frukost som ger massa energi. Därefter tid för att läsa en god bok och slumra till en stund i en skön säng, iklädd en fluffig morgonrock. Sedan serveras en vegetarisk lunch med massa spännande grönsaker som man inte lagar själv i vanliga fall. Nu väntar en härlig ansiktsmassage för att hinna smälta maten. Lite egentid efter det, gärna ett mysigt samtal med någon man tycker om lite extra mycket.

  Sedan drar man nytta av all energi man fått av dagen och river av ett riktigt högintensivt träningspass med bra musik och peppig instruktör! En mellis direkt efter träningen för att få i sig rätt näringsämnen så kroppen kan tillgodogöra sig träningen på rätt sätt.

  En dusch och sen rätt ner i en kall bassäng för att sedan landa ner i en varm och bara stanna där för att njuta av livet och sällskapet. Varva pool och bastu tills man känner sig helt mör och börjar få upp aptiten igen.

  Kvällen avslutas på rummet där det serveras olika spännande tapasrätter tillsammans med ett gott vin. Och efter middagen kommer det in ett dessertbord med många små, fina delikatesser att knapra på – choklad, frukt och andra sötsaker tävlar om att göra magen riktigt mätt. Att sedan somna i en mjuk, gosig säng med en skön hotellkudde kommer inte vara några som helst problem…

 • Alexandra Stenstrand skriver:

  Årets sparitual 2020 heter ”Active Ritual”.

  Den perfekta spadagen enligt mig innehåller kontraster i alla dess former. När spända och hårt belastade muskler får bli knådade i en stilla miljö. När blodcirkulationen får sig en chock i isvaket innan värmen från bubbelpolen sakta rör sig från tår upp till axlar. När en nyttig lunch fullproppad med vitaminer i alla dess former avrundas med en kopp kaffe och en chokladbit. Då mår insidan bra. Kontraster är det besta med livet och idag när distansstudierna är så monotoma de bara kan bli, så behöver vi lite mer kontraster:)

 • Josefin skriver:

  Active ritual

  Den perfekta spa dagen innehåller värme, lugn och ro. De saker vi behöver lite extra mycket detta påfrestande år!

 • Martina skriver:

  1. Active ritual
  2. En riktigt härlig spadag är lugn och stillsam, gärna under någon av årets mörka och kalla månader. Långpromenad i naturen, yoga, bubbelbad och en god vällagad middag med tända ljus.

 • Mikaela skriver:

  1. Active Ritual
  2. För mig finns det ingenting som signalerar total avslappning så som dofter gör. Därför behöver en spadag innehålla magiska dofter, så man vid nästa spabesök kan plocka fram de minnen och känslor som man fick när man besökte er.

 • Johan skriver:

  1. Active ritual heter årets sparitual
  2. En perfekt spadag börjar med en lättare aktivitet, yoga eller en promenad i naturen om vädret tillåter. Efter en god måltid får man slå sig till ro vid en härlig bassäng där man kan släppa allt som heter skärmar och sociala medier och bara njuta av stunden. Förhoppningsvis tappar man helt bort tiden för att verkligen få den där perfekta avslappningskänslan.

 • Josefin skriver:

  1. Active ritual
  2. Det viktigaste för mig på en spadag är lugn och ro, få ta allt i sin egen takt och umgås med någon nära. Med tvillingar på sju månader hemma och två äldre barn hade detta varit guld värt.

 • Angelica skriver:

  Årets sparitual heter Active Ritual 🙂

  En perfekt spadag för mig bör innehålla avslappning, en härlig behandling, god mat, ett glas bubbel i handen och det allra viktigaste -> min syster/bästa vän Isabelle som precis blivit mamma!

  Tack för inspirationen du ger varje vecka! Jobbar på en e-handels hemavdelning och du är en stor inspiration för mig och mina kollegor 🙂

 • Maria skriver:

  1. Active ritual
  2. Det viktigaste för mig på en spadag är lugn och ro, att få meditera eller träna lite yoga där träning och vila ger avkoppling, samt att man gör det med någon man tycker om – i mitt fall min fantastiska syster!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.