Annons

4 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Idag har du chans att vinna en SPA-upplevelse på Hagabadet som har flera anläggningar i Göteborg och i potten på denna lucka får du möjlighet att besöka en av dem – Drottningtorget! Bakom dagens lucka gömmer sig presentkortet ’Din gåva’ som är en helhetsupplevelse med en valfri 50 min behandling och spa, värde 1199 kr. Som en extra julgåva så medföljer en mjuk och lyxig morgonrock. Läs mer här.Hagabadet Drottningtorget är en lugn oas mitt i Göteborgs stad. Med mystik och inspiration hämtad från Tusen och en Natt och orientalisk arkitektur, har Hagabadet skapat en oas med magi i varje steg du tar, hela vägen från första till sista steget. 2020 vann Hagabadet Drottningtorget World Luxury Spa Award i kategorin Best Interior Design.

Frågor
– Hur många spa har Hagabadet?
– Vilken göteborgsk konstnär och komiker har skapat den vackra mosaikmålningen inne i spat? Hint – kolla på @hagabadet instagram för att hitta svaret.
– När känner du att du behöver en spa-behandling som mest?Motivera kort i kommentarsfältet nedan.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Grattis till Anneli som svarade 2020-12-05 kl 06:38

*Tävlingen pågår tom 5/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Hagabadet. Deras beslut kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av vinnaren samt medverkande arrangör/hotell. Ett presentkort ligger i potten.

* Inlägget är reklam i samarbete med Hagabadet Drottningtorget

Kategorier:

Kommentarer

 • Catarina skriver:

  -Hagabadet har tre spa
  – Peter Apelgren

  Jag behöver en spa-behandling som mest när jag vandrat upp för femte gången den natten, bytt två kisslakan i sängen då storebror håller på att sluta med nattblöja och jag behöver bära lillebror till förskolan för att han gång på gång slängt sig på marken i protest för att han inte får köra vagnen själv :/

 • Erika skriver:

  – 3
  – Peter Apelgren
  – Min bror bor i Göteborg och arbetar inom vården. Jag tycker att han behöver en spabehandling på momangen eftersom han inte har kunnat träffa familj eller vänner sedan julen 2019 och sannolikt kommer fira själv i år.

  • Josefine Wåhlstedt skriver:

   Hagabadet har 3 spa, i Haga, Drottningtorget & Älvstranden
   Konstnären heter Peter Apelgren

   För mig är Hagabadet en plats där jag hittar lugn och harmoni. Det behövs i dessa oroliga tider. Drottningtorget har den bästa spa-anläggningen jag varit på, älskar det stället!

 • Marianne A skriver:

  -Tre
  -Peter Apelgren
  – När det är mörkt, kallt och slaskigt ute vill jag komma in i värmen och slappna med en spa-behandling.

 • Hanna skriver:

  1. Tre spa
  2. Peter Apelgren
  3. När pulsen inte går ner, när axlarna inte kan sänkas och när djupa andetag är omöjliga att ta. Då behöver jag en spa-behandling som lugnar, vårdar och gör en pånyttfödd!

 • Jonna Bengtsson skriver:

  – Hagabadet har tre ställen
  – Peter Apelgren
  – Jag känner att jag behöver en spabehandling som mest efter en stressig vecka på jobbet när man börjar innan solen har gått upp och åker hem först efter den har gått ner. Då skulle jag vilja lyfta mitt humör och sinne med en avslappnade spabesök.

 • Margot Björck skriver:

  1. Finns på tre platser.
  2. Peter Apelgren
  3. Jag behöver det bäst när jag har som minst tid för det. Det är alltid det bästa (värsta!) varningstecknet när man känner att man inte ens har tid att sköta om sitt eget välmående. Då är det verkligen högtid för att komma in i god rutiner igen och planera in regelbundna spa-besök.

 • Linda Eklund skriver:

  -3
  -Peter Apelgren
  -Jag har besökt er vid ett flertal tillfällen tidigare, men som samhället ser ut just nu så ska vi inte ut och åka. Så jag skulle så hemskt gärna vilja skämma bort min Göteborgsvän Sandra! Hon finns alltid för mig, det hade varit fantastiskt och få skämma bort henne med detta generösa presentkort!

 • Linnea skriver:

  – 3
  – Peter Apelgren
  – En spabehandling behöver man som mest då men har behov av att bli ompysslad och få njuta och lyxa till det lite extra! Jag önskar ge denna upplevelse till min vän i Gbg som behöver den här extra kärleken och omtanken nu efter ett mkt tufft år.

 • Sofia skriver:

  Det finns tre anläggningar.

  Konstnären heter Peter Apelgren.

  Jag behöver det som allra mest just nu. 2020 har inneburit extremt mycket jobb med att hantera arbetslöshet som följt i pandemins tecken för så många människor. Nu önskar jag ta hand om mig själv och håller därför tummarna för denna fantastisk vinst.

 • Birgitta skriver:

  1. 3 st anläggningar
  2. Peter Apelgren
  3. Jag har aldrig varit på en spabehandling, men jag tror att jag skulle uppskatta den mest när jag har kommit ner i varv, för att kunna bibehålla lugnet och kunna njuta av den till max.

 • Amanda skriver:

  3
  Peter Apelgren
  Jag skulle uppskatta en behandling efter nyår. Dels för att känna mig redo för det nya året och förbereda mig för livet som 2 barnsmamma. Eller så kanske det helt enkelt är så att mannen borde få den av mig så han kan få njuta lite extra innan bebis kommer 🙂

 • Pia Maric skriver:

  Hagavadet har 3 spa.

  Peter Apelgren är konstnär/ komiker.

  Vid vårt besök på hotell Radisson i början på januari vill jag överraska min man med en massage på ert fina spa.

 • Emilia Abrahamsson skriver:

  1. Hagabdet har tre spaanläggningar i Göteborg. Först ut var Hagabadet i Haga.
  2. Konstnären heter Peter Apelgren som bor i Göteborg med sin fru Anna Mannheimer
  3. Om en vecka vore fantastiskt. Då har jag levererat en stor arbetsuppgift som stressat mig. En destress är efterlängtansvärd.

 • Malin Forsberg skriver:

  -Tre
  -Peter Apelgren
  -Jag njuter som mest av SPA när jag känner att jag behöver vara snäll mot mig själv. ???? Att ge sig tid att bara vara, att fundera och fantisera.

 • Hanna Jerkesjö skriver:

  Hagabadet har tre pärlor till spaanläggningar, på Norra Älvstranden, i Haga och vid Drottningtorget. Peter Apelgren är konstnären. En spabehandling skulle vara extra välkommet att få koppla av med efter att ha renoverat, piffat och barnsäkrat för fullt hemma tillsammans med vår bebis senaste halvåret.

 • olivia skriver:

  1: Hagabadet har 3 spa: Haga, Drottningtorget och Älvstranden
  2: Konstnären Peter Apelgren
  3: jag unnar mig gärna en spabehandling efter jag har tränat hårt, tex om jag springer långt en lördag är det guuuuld värt med en avslappnad behangling på söndagen

 • Rebecka Gustafsson skriver:

  Haga, drottningtorget och älvstranden, konstnären Peter Apelgren.
  Jag har en tradition, en lite hemlig sådan som bara mamma får följa med på ibland. På min födelsedag i slutet av februari går jag på spa, tar ledigt hela dagen och liksom sätter tonen på dagen med avslappning. Sen spelar det ingenroll om jag blir firad eller inte, dåligt väder eller stress i jobbet som spökar- jag är småleendes mjuk i kroppen och sinnet ändå.

 • Anna skriver:

  1. Tre spaanläggningar – Haga, Drottningtorget och Älvstranden (jag kände inte till det sistnämnda)
  2. Peter Apelgren
  3. Tänk att få avsluta detta speciella jobbår med en helt odigital stund med bara min kropp och mina tankar! Jag har faktiskt aldrig varit på ett regelrätt spa, det har bara aldrig blivit av, men det ser fullständigt fantastiskt ut på bilder från Hagabadet Drottningtorget. Mörkt och murrigt i ordens allra bästa betydelse!

 • Eva Noble skriver:

  Tre spa-anläggningar
  Peter Apelgren
  När jag behöver en spa-behandling som mest? NU! Fasiken vilket år. Tokgalna klimakteriesymtom, extremanpassa vardagen i kris på flera plan och snabbt ska det gå. Inte undra på att ögonlocken är tunga, hyn glåmig och hållningen krum.

 • Silvija skriver:

  1. Tre
  2. Peter Apelgren
  3. En februaritisdag när göteborgsvädret är jämngrått och det regnar från alla håll. När julmyset är passerat och våren känns långt borta.

 • Annelie Palmqvist skriver:

  1. 3 st
  2. Peter Apelgren
  3. När to-do-listan blir alldeles för lång… när man lägger till fler saker än stryker bort! Då är det dags för paus och andas!

 • Frida skriver:

  1. Tre stycken – Haga, Drottningtorget och Älvstranden.
  2. Peter Apelgren
  3. Efter veckor av hemarbete börjar jag nu få ont i min kropp,
  vad vore då bättre än en skön massage och ett varmt dopp?

 • Jeanette skriver:

  – 3
  – Peter Apelgren
  – Nu som föräldraledig i dessa mörka coronatider behöver jag det som mest.

  Pengar som inte räcker till, och instängd i en liten lägenhet dagarna i ända. Man hade helt enkelt behövt lite ljus i mörkret för att humöret vända!

 • Britta Nilsson skriver:

  Hej!
  Hagabadet har tre härliga anläggningar:
  Hagabadet Drottningtorget, Hagabadet Haga och Hagabadet Älvstranden
  Konsten uppåt väggarna är gjord av den multibegåvade konstnären Peter Apelgren
  En spabehandling behöver jag mest när jag verkligen behöver komma bort ifrån vardagen till denna förtrollande miljö, behöver koppla av, stressa ner, och njuta av en lugnande upplevelse. Detta med härliga bad och välgörande och avslappnande behandlingar i händerna på era proffsiga terapeuter. Hoppas på tur!

 • Nina skriver:

  1. Tre anläggningar.
  2. Peter Apelgren
  3. Som ett abonnemang, ett besök/kvartal. Då hålls livet i schack.
  Njuter när jag är där. Lugnet efteråt. Och längtan att komma tillbaka snart.

 • Catharina Winblad skriver:

  Haga badet har 3 Spa
  Peter Apelgren

  Unnar min fanatiskt duktiga dotter att få besöka Hagabadet. Hon klarar Chalmers med glans och är en fin mamma till mitt barnbarn.

 • Johanna skriver:

  3
  Peter Apelgren
  För att efter det här träliga året få lite extra energi att fortsätta arbeta med ofrivilligt ensamma människor som behöver och förtjänar ett bättre år 2021.

 • Helene skriver:

  1. Hagabadet har 3st SPA-anläggningar
  2. Det är Peter Apelgren som är konstnären
  3. Egentligen finns det väl alltid ett tillfälle för ett SPA-besök… men jag skulle säga att man behöver det som mest den här tiden på året, med kompakt mörker och rå kyla som kryper in mot benmärgen och som inga vinterkläder kan råda bot på. Att då få krypa ner i ett varmt bad eller bli bortskämd med en behandling vore en lisa för själen!

 • Sanna skriver:

  1. Hagabadet har 3 spa
  2. Peter Apelgren
  3. Skulle behöva en spabehandling efter 1 1/2 veckas vabbade med en 3 åring och en 5 veckors bebis. Att få komma bort en stund för återhämtning där min rygg behöver lite kärlek då bebis gillar att vara nära och bli buren.

 • MICAELA skriver:

  De har tre anläggningar

  Peter Apelgren

  Jag tror att Drottningtorget hade varit den perfekta platsen för min allra första spa-behandling. Efter att ha blivit rekryterad till ett helårsvikariat skulle jag vilja fira detta med en underbart avslappnande tid hos Hagabadet.

 • Emilia skriver:

  – På tre ställen
  – Peter Apelgren
  – Jag tycker att man behöver spa när man behöver rå om sig själv, stressa ner och i vintertider när kroppen ofta är stel och kall. Lyckan att få kliva insett varmt bad och vara tyngdlös för en stund <3

 • Sara skriver:

  1. 3
  2. Peter Apelgren
  3. När jag återhämtat mig från covid19 ❤

 • Charlotta skriver:

  1. Tre
  2. Peter Apelgren
  3. Mitt i min fina vardag när allt rullar på som det ska och jag inser först när han sitter i spat hur mycket jag behövde det ????

 • Anna skriver:

  Tre.
  Peter Apelgren.
  Snarast! Känner mig som ett ras så här i vintertid. Önskar ansiktsbehandling och massage. Det ger ny energi i mörkret.

 • Ida skriver:

  1. Tre stycken.
  2. Peter Apelgren
  3. Efter en vecka med många möten inbokade skriker mitt introverta-jag efter återhämtning och sinnesro. Var vore en bättre plats att ladda om med ny energi än på ett prisbelönt SPA ????‍♀️????????????

 • Birthe skriver:

  3 st
  Peter Apelgren!
  Som halvdanska kände jag spontant ”Hvergang” ????

 • Emilia skriver:

  -Tre stycken.
  -Peter Apelgren.
  -(Nu, efter veckor i karantän skulle en spabehandling verkligen behövas…) När det inte är Corona tycker jag att en spabehandling är den optimala uppladdningen inför en stor grej på jobbet/stor tenta eller liknande.

 • Catharina skriver:

  1. Tre
  2. Peter Apelgren
  3. Med spruckna läppar och fnasig hy
  och horisontalregn i decembervinden
  Då behöver man bli som ny
  hela vägen från tårna upp till kinden.

 • Annika Lorensson skriver:

  1. Tre
  2. Peter Apelgren
  3. En massage efter att jag satt alla 250 betyg om en vecka skulle vara väldigt välkommet och uppskattat.

 • Lena Bjurström skriver:

  Tre spa
  Peter Apelgren

  Jag njuter av att få massage och skulle kunna somna under den stunden. Massagen är bra för kroppen samtidigt som jag får avkoppling

 • Sara skriver:

  Hagabadet har 3 spa.
  Peter Apelgren

  Jag skulle behöva några timmar i ett spa i mitten/slutet av februari när jag gjort klart årsbokslut, årsredovisning och revisionen på mitt jobb. Jag är ganska ny på denna tjänst och det finns ingen kvar sen tidigare att fråga så det kommer bli intensiva veckor.

 • Pernilla H skriver:

  1. 3 stycken
  2. Peter Apelgren
  3. När livet snurrar på i ett allt högre tempo – jobb, hämtning/lämning på skolan och barnens alla fritidsaktiviteter – då behöver jag en paus, där jag bara tänker på mig själv. Efter en förmiddag på Göteborgs bästa spa så är batterierna laddade och jag är redo igen.

 • Dennis jerkesjö skriver:

  Peter Apelgren
  Tre st span
  Julen står på glänt och jag skall snart klappa igen på jobbet för att hänga med lilleman hemma i nästan 10 månader. Vi skall bygga lådbil och göra en snowboardpark i trädgården, simma, lära oss att gå med mera och för att starta denna underbara tiden behöver man vara ren och mjuk in i märgen. 🙂

 • Annika M skriver:

  – Hagabadet har tre spa.
  – Peter Apelgren.
  – De tillfällen jag känner att jag behöver en spabehandling som mest är efter något typ av avslut, detta för att få en boost och för att ”rena kroppen” rent bokstavligt. Själva begreppet nystart är väldigt varierande för mig – det kan vara efter avslutat projekt eller rent allmänt att ha avlutat något som på förhand har känts tungt. Vid sådana tillfällen behöver jag ut med det gamla, och få med mig ny energi och pepp!

 • Dilgeet skriver:

  1. 3 st
  2. Peter Appelgren
  3. Just precis nu efter tungt ett år där jag mitt i vår renovering förlorade min pappa plötsligt. Det har varit ett sorgeår i ett hem som varit kaos och nu hade jag velat börja min julledighet med en vistelse på mitt absoluta favorit SPA-ställe. Tredje gången på ett år blir det isåfall. ☺️

 • Sanna skriver:

  Hur många spa har Hagabadet?
  Svar: 3 stycken.

  Vilken göteborgsk konstnär och komiker har skapat den vackra mosaikmålningen inne i spat?
  Svar: Peter Apelgren

  Om sanningen ska fram så skulle jag verkligen behöva en precis nu. Den sista tiden har varit extra tuff och intensiv, och som ensamstående förälder har jag upplevt väldigt mycket stress. Det är i sådana stunder jag hade behövt en spa-behandling lite extra för att rå om mig själv.

  Kram Sanna

 • Linnea skriver:

  * 3 spa
  * Peter apelgren är ansvarig för mosaiken
  * spa behöver jag för att finna lugn, samla tankar och få ny energi.

 • Pontus Lundström skriver:

  3 och Peter Apelgren.

  Har haft en tuff tid. Jobbar som sjuksköterska och skulle behöva lite avkoppling efter detta turbulenta år.

 • Petra skriver:

  Ursäkta OT. Skrev egentligen och frågade detta under ett annat inlägg, som när jag återkom för att se om jag fått svar visade sig vara från 2018, så testar här istället!

  Har du koll på ungefär hur många ljus man behöver (minimum) om man har en gran som är 210 cm hög och 150 cm bred? ????

  Funderar på att beställa Star tradings konstgran Brekstad och tänkte satsa på sladdlösa ljus, och då blir ju inte riktigt sladdlängdstipset applicerbart! ☺️

  Vet du förresten hur Star tradings konstgranar är i verkligheten? Har inte sett annat än på bild, men tyckte Brekstad såg hyfsat naturtrogen ut på pressbilden i alla fall.

  Har du något bra tips på naturtrogna konstgranar?

  Och vilka konstljus ska man satsa på för en så naturtrogen känsla som möjligt?

 • Malin K skriver:

  2020-12-04 KL. 11:49
  1. Finns på tre platser.
  2. Peter Apelgren
  3. I förebyggande syfte! Ja lite som med en bil att man måste ha service med jämna mellanrum i förebyggande syfte. Sen absolut även när det varit för stressigt eller man suttit för mycket framför datorn men det viktigaste är att då och då ha förebyggande ja kontinuerligt underhåll av min kropp.

 • Maria skriver:

  1. 3 stycken
  2. Peter Apelgren
  3. En spabehandling tycker jag passar när som helst, men just nu, efter en lång höst på arbetet hade varit underbart!

 • Maria V skriver:

  1. 3
  2. Peter apelgren
  3. Spa är ljuvligt året runt, men känns lite extra behövligt under vintermånaderna, när värmen och ljuset saknas som mest. Jag känner att behöver spa-behandling som mest när vardagen lunkat på och stressen hänger över. Som en påminnelse till kroppen att gå ner i varv och njuta av lugn.

 • Sara skriver:

  1.) Tre stycken
  2.)Peter Apelgren
  3) När jag är som gnälligast, surast och otrevligast -då har jag ju nämligen oftast jobbar som hårdast i brantast av uppförsbackar och glömt bort mig själv. Då behöver jag en omstart på spa för att komma tillbaka som tacksam, harmonus och kärleksfull♥️

 • Frida A.E skriver:

  1. Det finns tre spa som Hagabadet har
  2. Peter Apelgren
  3. De stunder då jag känner mig totalt uttömd på energi och längtar till jag får vara ledig men det kan vara långt kvar till semestern, då behöver jag ett spa som bäst!
  Det här skulle bli underbar friskvård, tänk att bara ta en dag efter jobbet och njuuuta!

 • Monnah skriver:

  1. Tre stycken
  2. Peter Apelgren
  3. Sällan rinner stressen av så mjukt som under ett spabesök, särskilt efter långvarig och ihållande stress.

 • Charlotte Källenius skriver:

  1 3 st spa
  2 Peter Apelgren
  3 Hade varit så underbart att få gå på en gravidmassage på Hagabadet nu när jag är gravid med barn nr 2. Med en 4- åring hemma är det full rulle så hade varit helt fantastiskt att få 50-minuters me-time innan jul ????

 • Lena Larsson skriver:

  – 3 fina anläggningar
  – Peter Apelgren
  – I en tid som denna måste vi ta hand om vår kropp och själ ❤️
  Tvätta händer, hålla avstånd och försöka må väl,
  Då är en avslappnande stund på ett säkert sätt guld värd
  På Hagabadet finner man extra värme, omtänksamhet, god mat, lyx och flärd

 • Caroline skriver:

  – 3 ställen
  – Peter Apelgren
  – Efter julhandeln! Jag jobbar som butikschef och året som passerat har varit påfrestande på många olika sätt, framför allt psykiskt. Nu är vi inne i slutspurten som innebär många stora utmaningar och jag älskar det, men samtidigt längtar jag till januari – och DÅ behöver jag spa.

 • Julia skriver:

  1. 3 stycken spa
  2. Peter Apelgren
  3. Dagarna snurrar runt i samma ekorrhjul, dag ut och dag in.
  Allting slås av och på i vanlig rutin
  Jag behöver komma bort en stund ifrån stadens ständiga brus
  Att få vinna Hagas ånga, salt och regnigt bus, ja det hade verkligen gett mig ett riktigt rus.

 • Christian skriver:

  – 3 ställen
  – Peter Apelgren
  – Efter långa veckor vid hemmakontoret på dagtid och renovering kvällstid hade kropp och själ tackat mig för en spa-retreat.

 • Elin S skriver:

  Tre.

  Peter Apelgren.

  På vintern när man ofta fryser och längtar efter värme och mys. ❤️

 • Marissa skriver:

  1. 3 spaanläggningar

  2. Peter Apelgren

  3. Jag siktar på mitt åttonde Göteborgsvarv i maj. Längtar så till den folkfesten! Efter den prestationen skulle det kännas fint att belöna kroppen med ett välgörande spabesök.

 • Emma Östling skriver:

  * 3 st anläggningar
  * Peter Apelgren
  * Jag känner alltid att jag ”villhöver” en spa-behandling. Men som mest behövs det efter intensiva jobbperioder och när kroppen känns trött för att få en energiboost.

 • Anna Fransson skriver:

  1. 3 stycken anläggningar
  2. Peter Apelgren
  3. I mars hade vi bokat spa som blev avbokat, många andra avbokningar har skett sedan dess som säkert för många andra också. Det hade varit helt underbart med spa i dessa kalla tider och speciellt nu i samband med vår bröllopsdag i januari.

 • Felicia skriver:

  1. 3
  2. Peter Apelgren
  3. efter man fött barn och hunnit landa lite i nya livet som småbarnsförälder kan det vara skönt med en liten spapaus <3

 • Anna Kanberg skriver:

  Hej,
  Hagabadet finns på tre platser och det är Peter Appelgren som är konstnären.

  Efter ett år där det dagligen går energi till att hålla peppen uppe hos min personal som alla är trötta på pandemin. Att fokusera på allt som ger oss energi och på allt bra som vi gör. Så skulle det vara så skönt att bara få koppla bort allt för en stund och ladda upp batterierna ordenligt. Och ansiktet behöver en skön behandling efter årets maraton av digitala möten.

 • Christina Carlsson skriver:

  3 stycken
  Peter Apelgren
  Jag behöver någon som klämmer på min trötta rygg när jag jobbat en vecka inom omsorgen.

 • Tora Adamsson skriver:

  – 3 anläggningar
  – Peter Apelgren
  – skulle vara otroligt att vinna detta för att ge till min kusin som kämpat sjukdom sen 16års ålder (10 hela år nu!), operation i höstas, deltidsjobb och osäkerhet i dessa tider och som nu kämpar för att plugga upp sina sista betyg för att komma in på universitetet till hösten 2021. Känner ingen så stark som henne men hon skulle behöva bli lite ompysslad, en spadag för att koppla bort och få nya krafter igen skulle göra under ❤️.

  Pengarna räcker som för många andra här inte riktigt till och med detta present kort skulle vi kunna få en dag, där jag bara får ta hand om henne ❤️.

  God jul till alla här, vet vi alla behöver det detta år ✨????

 • Åsa skriver:

  1: Tre
  2: Peter Apelgren
  3: När sinnet och kroppen behöver få ro och återhämtning.

 • Katarina R skriver:

  3
  Peter Apelgren är konstnären

  När det är som mörkast och jag kämpar på med kalla baden utomhus längtar jag som mest efter ett härligt spa och total avslappning.

 • Anne-Lee Almén skriver:

  3 anläggningar och Peter Apelgren. Jag behöver spa-behandlingar när jag har lite extra behov att ta hand om mig själv. När jag behöver avkoppling och lite ”pampering’, tex nu när jag eventuellt ligger i skilsmässa (?!?) och allt är väldigt stressad så hade det suttit som handen i handsken.

 • Carina Gustafsson skriver:

  1: 3 st
  2: Peter Apelgren
  Efter 31 år i äldrevården har jag ont i rygg, armar,axlar och nacke. Under detta år, i samband med Corona har det varit extra stressigt och tungt på arbetet, så jag behöver verkligen ha en dag med avkoppling och massage

 • Åsa Briggert skriver:

  1. tre st
  2. Peter Apelgren
  3. När kroppen och själen är trött och behöver påfyllning för att orka lite till, tills ljuset o värmen kommer åter till våren

 • Maria skriver:

  – Tre stycken
  – Peter Apelgren
  – Jämt! ???? Skämt åsido, gärna just nu när jag är gravid och skulle behöva lite avslappning bland jobb och måsten ✨

 • Liza skriver:

  1. Det finns tre anläggningar (lärde mig något nytt idag!)
  2. Peter Apelgren
  3. När jag tappat bort mig själv bland alla vardagsmåsten

 • Anna L skriver:

  1. Det finns tre anläggningar
  2. Peter Apelgren
  3. Nu när sorgens slit har satt sina spå och efter ett så annorlunda virus-år, Låta kropp och själ får en nystart och starta ett nytt år underbart

 • Pierre S skriver:

  1.3 st
  2. Peter Apelgren
  3. När jag behöver hitta lite ny energi, när jobbet hopar sig och tristess tär. Då vill jag ta med min kära på en dag bara för oss.

 • Linda R skriver:

  3 st
  Peter Apelgren
  När ”Baby Shark” gått på repeat. När man är slut i tvättstugan efter tre timmars slit. När maten man kämpat med kastas i golvet med flit. När byxorna framhäver varje cellulit. Då vill jag till Hagabadet på visit!

 • Anneli skriver:

  -Hagabadet har tre SPA i Göteborg.
  -Det har Peter Apelgren gjort.

  En spa behandling känner ja´,
  att jag änna behöver varje da´!
  Med pandemi & isolering på de´,
  känns det dock som en extra bra idé…
  …Att i Hagabadets lugna vrå,
  kunna avnjuta spa och massage då.
  Min bokning skulle göras meddetsamma
  -Det presentkortet skulle inte få ligga & damma!

 • Elisabeth skriver:

  -3
  -Peter Apelgren
  – Missförstå mig rätt, jag älskar min sambo. Men för att klara relationsslitningen som arbetslöshet, hemmajobb och studier innebär i form av intensivt umgänge krävs egentid, andrum och lyx. Och det är då jag behöver en Spabehandling som mest.

 • Sofie skriver:

  1. 3 stycken
  2. Peter Apelgren
  3. Med regelbundenhet!
  När jag lyckas få in träning, massage, ljus i ögonen på lunchen och ta mig tid att äta frukost på morgonen med regelbundenhet, då mår jag och kroppen bättre.

 • Anna skriver:

  1) 3 anläggningar
  2) Peter Apelgren
  3) Just nu! Vilken lyx det hade varit att få njuta av en spavistelse. Denna gravidtrötta människa hade mått så bra av lugn egentid för kropp och knopp! Vilken lyx att få fokus på sig själv en liten stund!

 • Sofie B skriver:

  1. 3 anläggningar (Haga, Drottningtorget och Älvstranden)
  2. Peter Spelaren
  3. Jag behöver slappna av som mest när jag känner att det är stressigt på jobbigt, helsyskon hopar sig och måste-göra-listan blir längre. Då skulle jag vilja lägga det åt sidan och bara för en stund njuta en stund för mig själv.

 • Helena Uhlmann Lindegård skriver:

  Hej svaren är;
  1. 3 ställen
  2. Peter Apelgren (så rolig och talangfull)
  3. Jag behöver nog spa som mest i allmänhet efter detta året. Två personer i min närmaste släkt dog i våras med 1 månads mellanrum. Med tanke på att hela världen varit uppe i coronavågen så har jag inte fått utrymme att släppa fram gråten som jag behövt. Nu känns det som att axlarna sitter uppe i huvudet och är så spända så en behandling hos er hade suttit fint

 • Elisabeth B skriver:

  1. Tre stycken

  2. Peter Apelgren

  3. Jag är en i grunden en positiv människa fylld av ork och energi men har på sistone känt hur detta börjat svikta. Sliter på jobbet och har mycket privat i form av sjuka familjemedlemmar (”fysiskt” och ”psykiskt”), vilket jag absolut inte är ensam om men jag känner hur jag börjar ta slut.
  Så just nu känner jag att jag är i stort behov av att ladda batterierna och få njuta av lugn och ro och unna mig en lyxig behandling.

 • Charlotte Roosvall skriver:

  1. Tre platser
  2. Peter Apelgren
  3. När kroppen vill dansa men räckvidd är slut.
  När leendet kittlar men hittar ej ut.
  Värme som bubblar runt om min kropp.
  Ett oslagbart medel för tanke som knopp.
  Hjälp mig att hitta min julgnista nu.
  Ett stämningsfullt sinne och en underbar fru.

  TACK????

 • Alexandra skriver:

  3 st, Peter Apelgren, När deppigheten är som störst.

 • Lina skriver:

  Hej! Mina svar:

  1. Det finns tre spa!
  2. Peter Apelgren
  3. Just nu! Jag är gravid med bebis nr 1 och hade älskat att unna mig Hagabadets gravidyoga. Det vore så himla härligt att få gå på detta. Ett halvårs hemmajobbande från köksstolen har nämligen satt sina spår i ryggen.

  Kram & god fortsättning! /Lina

 • Madeleine skriver:

  Hej,

  – Hagabadet har tre stycken spa
  – Peter Apelgren
  – När vi lämnat vintern och de sista minusgraderna bakom oss, när jag känner de första ljumna solstrålarna mot huden. Då önskar jag en spabehandling som mest.

 • Anna skriver:

  1. Det finns tre olika anläggningar
  2. Konstnären är Peter apelgren
  3. När jag behöver finna ny energi, känna att hela kroppen nästan ”restartar”! Lägga alla måsten åt sidan och bara njuta. Perfekt under vinterhalvåret när solen inte visar sig speciellt mycket och vardagen känns kort. Skulle ta med min sambo, så vi kan gå tillsammans.

 • Lova Söderström skriver:

  3 st spa
  Peter Apelgren
  När jag fyllde 40 fick jag av min dotter i present att vi skulle åka på en resa till en stad tillsammans bara hon och jag. Vi gick då på spa tillsammans och det var en av de bästa upplevelserna vi haft tillsammans. Nu skulle jag så gärna ge henne en spavistelse i present.

 • Jenny skriver:

  1: 3st anläggningar
  2: Peter Apelgren
  3: När jag knappt orkar tvätta ansiktet, lägga ansiktsmask eller bada för barnen ropar ”mamma” då är det dags för spa…och den tiden har kommit…????????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.