Annons

23 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


I kalenderns näst sista lucka hittar vi Nobis Hotel i Stockholm vars rum designats av arkitekt och designstudion Claesson Koivisto Rune. Här kan man också njuta av en god natts sömn i sängar från DUX, bäddade med egyptiska bomullslakan. Genom unika innovationer har DUX varit branschledare sedan 1926. Den hantverksmässiga omvårdnaden i tillverkningen skapar en sängkomfort som måste upplevas – och som också är anledningen till varför många av världens bästa hotell väljer DUX sängar.

I potten på dagens lucka ligger en övernattning för 2 personer i säng från DUX i Dubbelrum på Nobis Hotel i Stockholm, inklusive frukost. Värde ca 3 990 kr Vinsten är giltig fram till 30 juni 2021 och gäller i mån av plats. Vinstskatt betalas och redovisas av vinnaren.


Nobis Hotel är en plats för nöjessökande finsmakare och medvetna affärsresenärer. Här checkar gäster in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk samt elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av en kopp kaffe i magnifika loungen, slappna av i ångbastun, drick en utsökt drink i vackra Guldbaren för att sedan gå ner till hotellets restaurang NOI för middag.

Frågor
1) När tillverkades den första sängen från DUX? 
2) Vem skulle du ta med dig till Nobis och varför vill du bo en natt just här?


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Grattis till Britta som svarade 2020-12-24 KL. 08:59

*Tävlingen pågår i 24 timmar t o m 24/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Nobis Hotel . Deras beslut kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Birgitta skriver:

  1) Första DUX-sängen tillverkades 1926, då var min mamma 3 år.
  2) Vore underbart med en riktigt lyxig hotellövernattning efter detta jobbiga år.

 • Sara skriver:

  1. År 1926
  2. Jag älskar maten på Nobis och har ätit på deras restauranger flera gånger, men aldrig bott där. Det vore supermysigt att vinna just nu då jag har en ny kärlek jag skulle vilja dela upplevelsen med ❤

 • Caroline skriver:

  1. 1926 tillverkades den första DUX-sängen
  2. Jag skulle ta med mig min mamma som är ett enormt stöd för min familj under småbarnsåren. Vi flyttade nyligen från Stockholm och att få återuppleva staden och bo mitt vid Norrmalmstorg på Hotell Nobis vore magiskt!

 • Karoline skriver:

  Hej!
  1 År 1926
  2 Jag skulle ta med min man Pelle, det vore fantastiskt att få en natt i Stockholm och att få uppleva Nobis tillsammans ????

 • Anna L skriver:

  1. 1926
  2. Tror Nobis skulle ge en fin nystart för kropp, själ och alla sinnen efter sorg och sjukdomsvistelse. Den finaste gåvan att dela tiden och samla nya minnen tillsammans.

  Efter sjukhussängen låter en DUX-säng som en dröm och Nobis låter fantastiskt på alla sätt -det vill jag ge mig och min prins i julklapp.

 • Jens skriver:

  Svar : År 1926

  Vill gärna vinna för att få besöka Stockholm för första gången och ta en paus från renoveringen vi gör i vårt hus. Om jag vinner så kommer jag överraska min sambo att följa med mig. Vore super kul att vinna????

 • Annamow skriver:

  1. 1926 (samma år som drottning Elizabeth II föddes! Både hon och DUX still going strong).
  2. Jag tar med mig maken. Kan konstatera att i december har vi varit föräldrar i 9 år och vi sover fortfarande inte en hel natt ostört. Det skulle vara tacknämligt med en minisemester hos Nobis.

 • Marianne A skriver:

  -1926
  -Jag skulle ta med min man. När vi är och hälsar på barnbarnen så behöver vi en god natts sömn i fina Duxsängar och en härlig frukost för att orka med att leka.

  • Eva skriver:

   1926

   Skulle ta med mig min kille eftersom han hävdar att han får ryggont av min säng. Medans jag hävdar att det är pga åldern. Så lösningen skulle vara att bo på nobis en natt med världens skönaste sängar för att se vem av oss som har rätt ????

 • Petra skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med min min storasyster
  som behövs muntras upp, då hon är lite dyster.
  En natt på Nobis med god dryck och mat
  livar upp och ger utrymme för prat!

  • Annika Iyer skriver:

   *1926

   *Mina föräldrar kom till Sverige på 50 talet och när de sparat ihop pengarna köpte de dux sängar . Dessa höll minst 50 år .
   Jag skulle gärna vilja ta med min väninna som förra året fick tillbringa julen på sjukhus På julafton i år fyller hon jämt . Pga pandemin går det inte att fira som tänkt med sin familj .
   Hon är en kämpe men behöver någon gång en paus från vardagen .

 • Gladys skriver:

  1.1926
  2. Jag tar med min dotter då får vi väl förtjänat ”quality time” En natt på Nobis med god mat och dryck skulle passa perfekt!

 • Åsa Briggert skriver:

  * år 1926
  * jag skulle ta med min man och sova och äta gott på Nobis hotell. Vi två skulle sedan efter en god frukost ta på oss gymnastik skorna o vandra Stockholm runt.

 • Silvija skriver:

  1. 1926

  2.
  Lite lyx och lite flärd
  Det behövs i vår värld
  Elegant design för både kropp & själ
  Får mig och min man att må väl

 • Lindha Spetz skriver:

  1: 1926 tillverkades första dux sängen.
  2: Jag hade tagit med mig min man. Vilken julklapp vi hade fått. Älskar Stockholm, så hade varit kul att komma dit och få upptäcka Nobis.

 • Amanda K skriver:

  1.) År 1926 tillverkades den första sängen från DUX.

  2.) Hade varit otroligt skönt att få ta med mig min sambo på lite lyx efter det här året. Extra roligt hade det varit att få åka till Stockholm då jag ska få både brors och systerbarn där i början av nästa år!

 • Julia skriver:

  Svar: 1926
  Jag skulle ta med min bästa vän Moa och ha en lyxig staycation och äta massa god mat där. Hon är verkligen en mat och dryckes fantast men som sällan unnar sig utan vanligtvis jobbar häckena av sig i restaurang branchen.. nu däremot är det andra tider och hon har tyvärr blivit varslad.
  Hade varit så mysigt att sticka iväg på staycation vi två <3

 • Lisa skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med min vän Maja. Hon jobbar som IVA-sköterska och det skulle vara så roligt att få skämma bort henne efter allt slit detta år!

 • Erica Hjelm skriver:

  År 1926 tillverkades den första DUXsängen.

  Jag skulle så gärna vilja vinna natten på Nobis hotel, om jag har turen kommer jag lägga till fler nätter, ta med maken (och ev barnen) och ÄNTLIGEN efter lång tid, besöka min lillebror som bor med sin sambo i Stockholm, vi saknar dem så hemskt mycket! Tänk att få bjuda dem på drink i Guldbaren och sedan traska vidare till NOI för en gourmetmåltid tillsammans efter detta hemska år!

 • Jenny skriver:

  1.1926
  2. Till Nobis tar jag min bästis Emma. Hon bor på landet numer och skulle av mig få hotellyx och kultur i huvudstaden!

 • Eva skriver:

  1926
  Jag skulle vilja vinna en natt åt min dotter och min sons sambo. Nobis hotell vore en fin plats för dem att lära känna varandra bättre och få njuta av en lyxig helg tillsammans.

 • Anne Haarstad Öberg skriver:

  1. Första sängen tillverkades 1926
  2. Jag skulle vilja att min dotter och man eller min son och sambo skulle få en natt på hotel. Båda har blivit föräldrar under 2020 mitt i Coron och behöver bli ompysslade och vila upp sig. Båda bor nära och behöver då inte åka långt för att kunna njuta av ert fina hotel.

 • Catharina Winblad skriver:

  Sedan 1926

  Längesedan jag var i vår vackra huvudstad och finns ju inget bättre ställe att bo på. Nära till allt, vackert och en god natts sömn i DUX sängar hade varit en fantastisk julklapp

 • Sandra Nilsson skriver:

  År 1926 är året då den första DUXsängen tillverkades.

  Jag skulle vilja ta med mig min sambo. Han har ställt upp för mig och oss nu det här året, utan att ha gnällt. Han har varit helt fantastisk, med allt från att ha skämt bort mig, tagit hand om mig när jag varit sjuk, flyttat ut och in till en ny lägenhet utan hjälp pga min foglossning. Han är mitt allt och jag vill så gärna unna honom en vistelse i Stockholm på detta fina hotell innan vårat första barn kommer till världen.

 • Magda skriver:

  1, 1926
  2, Jag skulle vilja uppleva designen och materialvalen på riktigt. Känna strukturen, dofterna och se hur dagsljuset från kväll till morgon förändrar rummen. Jag skulle även vilja lära mig att uttala ordet Concierges och få känna mig elegant och omhändertagen. Detta skulle jag vilja dela med min make.

 • Lisa skriver:

  1. 1926
  2. Jag tar med min man, som småbarnsföräldrar står sömn och ostördhet högt på listan. Vilken lyx!

 • Hanna skriver:

  1926!
  Jag skulle ta med min son så att han får träffa sina kusiner som bor i Stockholm och äntligen få leka och busa med dem!

 • Petra skriver:

  1. 1926
  2. Läget, lyxen, lakanen och ett system av sprial.
  Min småbarnsmor till syster blir mitt val.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med mig maken för ett härligt besök på Nobis. Hotellet har för oss ett perfekt läge då vi har många vänner och en del släkt i närområdet. Trots det så har vi ännu inte bott på Nobis Hotel så det skulle vara spännande att få göra det, och perfekt för släkten när vi väl kan börja träffas igen.

 • Andreas Karlsson skriver:

  År 1926

  Min fru och dotter – dom två finaste skulle fått njuta av detta hotell

 • Jessica skriver:

  Hej!

  Svaret på fråga 1 – År 1926
  Svaret på fråga 2 – Min bästa vän i vått och torrt, min man Anders! Vi väntar tredje barnet och eftersom han fått dra ett stort lass senaste tiden så skulle jag vilja tillbringa ett underbart dygn på lyxiga Nobis med honom. Sova, njuta av varandras sällskap och äta gott, finsmakare som vi är!
  God Jul!

 • KarinB skriver:

  1926
  Jag har sett så mycket från hotellet på bloggar o instagram så jag så nyfiken på hur det är. Det är också superlänge sedan jag var i Stockholm och skulle vilja ta min goda vännina med mig på en tur o njuta av lyxen på hotellet och vara i Stockholm.

 • Cissan skriver:

  Hej
  Dux började tillverkas 1926.
  Jag vill ta med mig min systerdotter som är 11 år. Hon bor i Uppsala och jag i Göteborg så Nobis skulle bli perfekt mittemellan för oss. Och mitt i stan och med guldkant – det är vi sugna på nu!

 • CECILIA LIND skriver:

  1. 1926 tillverkades första DUX sängen.
  2. Jag skulle ta med min fina mamma på övernattningen. Jag vill bo på Nobis dels för att testa DUX sängarna men också för att ta en drink i guldbaren och sen middag på NOI. <3

 • Nina Andersson skriver:

  1. 1926
  2. Min bästa vän Rebecka. Trots att vi nästan bor grannar så får vi sällan till kvalitetstid där vi kan prata till punkt utan att bli avbrutna.

 • A Andersson skriver:

  Svar: 1926.

  År 2020 blev ett år fyllt av tristess,
  men vår femte bröllopsdag ska firas med finess!
  Nobis Hotel ger oss trivsel och romantik,
  så låt oss uppleva en weekend som är sagolik.
  Att inte få umgås… jag får spader,
  drömmer om vinlunch, nattklubbar och promenader.
  Bästa julklappen för mig och min livskamrat,
  vore att få checka in på Nobis Hotel såklart.

 • Anett S skriver:

  År 1926
  Min 19 åriga son, som älskar flärd skulle njuta av av att bo på lyxhotell!
  En drink i baren i den italienska rökrocken skulle vara toppen för honom och mig.
  Stockholm vi är redo!

 • Annelie P skriver:

  1. 1926
  2. Jag tar gärna med min man… alltså sååå lyxig känsla att få bo hos er! Stockholm är magiskt och att få den där extra lyxen hade varit ett WOW!

 • Anders skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle vilja överraska min fru med lyxiga dagar hos er på Nobis! Bara tanken av att sitta och njuta av en coctail i er fina bar och sedan en middag… oslagbart!

 • Emma skriver:

  1. 1926

  2. Skulle ta med min sambo då han behöver något härligt efter ett pissår med dödsfall inom familjen bland annat. Just nobis vill jag besöka då jag läst massa gott om det på internet men det ligger lite utanför vår tighta studentbudget.

 • Lotta skriver:

  1. 1926
  2. Som nybliven pensionär och ett år som vi skulle göra så mycket framförallt resa i Sverige och älskade Stockholm och i get blev som vi tänkt, känns som ett förlorat år. Skulle ta med mig sambo som skulle bli glad för lite lyx.

 • Amanda skriver:

  1) 1926.
  2) Det finns förvånansvärt få hotell med modern och samtidigt tidlös inredning i Stockholm, men Nobis har verkligen fått till rätt känsla. Jag hoppas kunna gifta mig med min sambo i vår, och att få tillbringa bröllopsnatten i Dux-lyx skulle överträffa alla våra förväntningar.

 • Frida Charlotta skriver:

  Den första sängen tillverkades 1926.
  Alla de gånger jag varit i Stockholm har jag passerat detta hotell och drömmer mig bort till en natt för en god natts sömn, tillsammans med min bästa människa. Att få vakna utvilad, äta en god frukost, och sedan promenera längs med vattnet i Stockholm vore en dröm.

 • Marie L skriver:

  1. Första DUX-sängen tillverkades 1926
  2. Detta omtalade moderna hotell med estetiken i centrum inrymt i två 1800-tals byggnader, Ja tack! Vardagslyx för mig och bästa väninnan sedan 40 år tillbaka. Lyxig övernattning som vi kombinerar med kulturlivet i Stockholm 🙂 kan det bli bättre?!

 • Pellan skriver:

  Redan 1926!

  I hjärtat av Stockholm, med en säregen historia att förtälja.
  Här skulle jag tillbringa många nätter, om jag fick välja!
  Ett hotell för finsmakare och vanliga vardagsresenärer som oss,
  underbart sköna sängar, klass, stil och en ljuvlig frukost förstås.
  Allt detta vill jag min kära syster i 40-årspresent förära,
  perfekt när man behöver en paus från det vardagsnära!

 • Sofia skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med min man och vi vill bo på Nobis för att det är ett underbart charmigt och vackert lyxhotell i hjärtat av Stockholm. Det skulle vara en fantastiskt skön upplevelse efter detta galna år. Eftersom vi bor i Sthlm kunde vi få hjälp med barnvakt vilket annars är svårt för längre resor. Det skulle vara GULD helt enkelt!

 • Linda skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med min kära man. Att få bo på hotell en natt är att sätta lite guldkant på tillvaron.
  För en stund glömmer man tvätthögar, disk och annat hushållsarbete och kan bara fokusera på varandra. Lyx helt enkelt!

 • Sarah skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med mig min man. Det skulle vara sådan lyx att få sova i dux ostört en natt utan unge eller husdjur i sängen.

 • Hanna skriver:

  1. År 1926

  2. Jag vill bjuda min syster på ett härligt dygn i vår huvudstad. Bo fint, äta gott och dricka utsökta &tonics i Guldbaren. Som vi brukade göra i ”hennes” huvudstad Edinburgh när hon bodde i Skottland under 15 år.

 • Louise skriver:

  1. 1926
  2. Min sambo. En resa till huvudstaden känns som världens lyx för småstadsbor. Längtar efter att få känna lite storstadspuls, äta gott i ett enormt restaurangutbud och att vandra i butiker. Hoppas att det snart blir möjligt.

 • Pontus Lundström skriver:

  1926

  Det såg otroligt mysigt ut!

 • Emilia skriver:

  1. 1926
  2. Till Nobis skulle jag ta med min man då vi båda fyller 30 till våren och dessutom firar 10 år tillsammans. Vore toppenfint att få en natt i favoritstaden, spendera några timmar på ett ställe, faktiskt bara några meter från där vi för första gången träffades.

 • Frida Elmgren skriver:

  När tillverkades den första sängen från DUX?
  Svar; 1926

  Det blir min underbara make som får följa med! Vi har länge velat besöka Stockholm och nästa år firar vi blygsamma 5 år som gifta ???? Det har varit helt fantastiska 5 år och det är ju värt att fira ????

  Så därför hoppas jag få ta med mig maken hit till detta till synes urmysiga hotell!!

 • Jenny skriver:

  1) DUX grundades 1926.
  2) Jag flyttade till Stockholm från Skåne i januari. Sen kom Corona och min saknade mamma har ännu inte kommit upp till Skåne. Det vore underbart att ha en mysig mamma-dotter övernattning på fina Nobis:)

 • E skriver:

  1. 1926 lanserade Dux sin första säng.

  2. För att jag hört att maten är fantastisk! Och jag skulle bjuda med en kille jag gillar, som tycker om god mat lika mycket som jag.

 • Maria skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle gärna åka dit med min fina man och tillsammans få njuta av varandras sällskap och vår fina huvudstad. Vacker stad och skön sömn, kan inte bli bättre än så!

 • Diana skriver:

  1. 1926
  2. Mamma, för lite lyxig kvalitetstid så fort hon fått vaccin (jobbar inom vården så hoppas att det är snart!)

 • Charlotte skriver:

  1. 1926 tillverkades den första DUX-sängen.
  2. Till Stockholm jag far
  för att lyxa några dar
  Lilla mamma får följa med
  så vi kan få snacka i fred
  Nobis är både lyx och flärd
  dit vill jag styra vår färd.

 • Rebecka skriver:

  1. År 1926
  2. Min bästa kompis som jag alltför sällan träffar. Ett dygn på detta fantastiska hotell med inspiration genom både upplevelse, design och mat. Samt en god natts sömn i världens bästa säng!

 • Susanne skriver:

  1926

  Åh, hade velat ta med mig alla mina nära och kära. Men tror att jag bjudit med mig min syster. Med familjer på varsitt håll, så ses vi inte så ofta, och speciellt inte på egen hand. Hoppas på tur! ????????❤️

 • Olivia skriver:

  1. 1926
  2. Åh jag vill ta med min bästa vän. Vi hade bokat en fabulös weekend i Köpenhamn på just nobis i våras men fick ställa in. Hade varit magiskt att kunna överraska henne med ett besök i Sthlm istället

 • Elin skriver:

  1926.

  Jag skulle vilja bo på fina Nobis då det verkar vara ett perfekt hotell med bra läge, vackra rum och god mat. Jag skulle bjuda med min sambo eftersom han snart fyller år och det hade varit en fin present!

 • Sanna skriver:

  1) Första DUX-sängen tillverkades 1926.

  2) Det har varit ett tufft år för många utav oss, och så även för min familj. Det vore därför underbart att få unna mig och tonårsdottern denna vistelse under 2021. En stund för oss själva med lite kvalitetstid och tid för varandra.

  Kram Sanna

 • Magda skriver:

  1. 1926
  2. På Nobis kan jag ta del av lyxen både för kropp och skäl. Att sova i Dux sängar och bo i rum designat av Claesson Koivisto Rune är upplevelse jag längtar till. Jag skulle vilja dela den upplevelse med mi vän Moa.

 • Märta skriver:

  1. år 1926

  2. Njuta av Nobis frukostbuffé , som är genomgående svensk ekologisk , detta tillsammans med min man

 • Johannes skriver:

  1. 1926
  2. Min älskade syster! Vi har inte setts på över 10 år eftersom att hon bott i USA, men när Covid-19 kom styrde hon kosan hem till Sverige, mötte kärleken och flyttade till i Dalarna. Trots att avståndet nu inte är lika gigantiskt har Covid-19 satt käppar i hjulen för att vi ska kunna ses. Det hade varit en efterlängtad kram vi skulle ge varandra på Nobis. Där har jag aldrig bott tidigare och det låter alldeles magiskt! Jag måste säga att det kittlade till lite av tanken av att bo på Norrmalmstorg – dyraste gatan i Monopol – det är ju en pojkdröm som blir sann!

 • Li skriver:

  1. 1926

  2. Min sambo.
  Jag vill bo hos er för att testa äta lunch i bistron, njuta av en kopp kaffe i magnifika loungen, slappna av i ångbastun, drick en utsökt drink i vackra Guldbaren för att sedan gå ner till hotellets restaurang NOI för middag.

 • Katarina skriver:

  1. 1926
  2. Jag och sambon behöver komma ifrån ett tag och bara vara efter ett tråkigt besked så denna vinst skulle verkligen vara ett andrum för oss och ge oss lite lyx i allt tråkigt

 • Li skriver:

  1) 1926 tillverkades den första DUX-sängen!
  2) Jag skulle ta med mig min sambo! För vad är en natt på Nobis om inte alldeles, alldeles underbar! Då man inte bara får uppleva hotellets lyx utan även sova i en säng från Dux

 • Petronella skriver:

  1926.

  Jag skulle ta med min man. Nobis har länge stått högt upp på listan över hotell att bo på, så en natt eller två hos er hade varit underbart.
  En av våra första resor tillsammans gick upp till Stockholm, så när vi nu har hållit ihop i nästan 10 år vore det perfekt med en weekend i Stockholm med en god natts sömn, god mat och kanske lite shopping.

 • Pernilla H skriver:

  1. 1926
  2. Mina barns lilla kusin grät sig själv till sömns när hon fick reda på att vi blir kvar i Göteborg över jul… att tränga in oss alla i gemensam hus kändes inte aktuellt i dessa tider men att bo på Nobis hotell och träffas utomhus – vi kanske kan ses snart ändå?!

 • Maria skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med mig världens gulligaste person, Jesper.
  Varför Nobis?
  Bo på lyxhotell mitt i smeten, check.
  Fingertoppskänsla, check.
  Yellow Negroni Sbagliato, check.
  En brakmiddag på NOI, check.
  Egyptiska bomullslakan, check.
  Livsnjuteri på hög nivå, check.
  Nu vill jag bara checka in! 😀

 • Linn W skriver:

  1. 1926
  2. Hade tagit med min bästa kompis Louise, vi ses alldeles för sällan eftersom vi bor i olika länder och när vi väl ses så är det barn som också vill ha uppmärksamhet samtidigt. Hade varit så mysigt att få fira hennes förlovning med sin sambo, få prata ostört och sova en hel natt ostört ????

 • Liten skriver:

  1926

  En natt på Nobis i en Dux,
  det vore en riktig lux.
  Synd att jag är så dålig på att rimma.
  Det krävs nog en jury i dimma
  för att maken och jag ska få
  om varandra riktigt rå.

 • Sanna skriver:

  1) år 1926
  2) min faster Marja som jag inte träffat sen i mars på grund av pandemin! Jag bor i Helsingfors & faster i Småland. Vi behöver båda något kul
  att se fram emot & lyxiga Nobis skulle vara perfekt av flera orsaker. Dels ligger hotellet perfekt centralt, faster börjar vara till åren & allt är på behändigt promenadavstånd & dels är det av faster Marja jag lärt mig allt jag vet om estetik, njutning & lyx! Nobis är allt detta. Dags att visa lite uppskattning för faster ♥️

 • Åsa skriver:

  1: 1926
  2: Jag skulle ta med min snygga man,
  om jag hade turen och vann!
  Vill bo på ert underbara hotell,
  för att uppleva lyxen och känna mig sensuell.
  Vi skulle klä upp oss och tömma sparpengarna,
  bege oss till Guldbaren och ta ut svängarna!
  Ut och festa- ja ni ligger ju mitt i smeten –
  klubbar och dansgolv vi skulle testa.
  Tillbaka igen, sugna på snarr och vichyvatten, vi beställer room service mitt i natten!
  Hoppas ni era lakan mangla, för vi vill hångla! Ingen pyjamas, vi ska nakenkramas ❤️
  Sen sova länge innan vi avsluta,
  med en god frukost avnjuta.

 • Lotta skriver:

  1926

  Varför skulle man INTE vilja bo en natt på Nobis??
  Det centrala läget, de smakfullt inredda rummen, de skönaste sängarna, grymma NOI och den fantastiska personalen !
  Precis ALLT gör att man vill bo en natt på Nobis.
  Helst med min man!

 • Caroline L skriver:

  1926

  Jag vill ta med min mamma som precis som jag inte brukar bo så flott. Det är säkert mer än 20 år sen vi var i Stockholm. Båda älskar hotellfrukost. Min mamma är min klippa i mångt och mycket. Hon förtjänar en tripp till huvudstaden.

  GOD JUL!

 • Åsa L skriver:

  1. 1926
  2.
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Nobis hotel – dröm!
  Älskar att testa nya hotell,
  om jag vinner vore det en jätteskräll.
  Tänk att på Nobis få mysa,
  då skulle dotterns ansikte av glädje lysa!
  Hotellfrukost väntar också där,
  så vad i hela världen gör hon här?!
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska henne på 30-års dagen med bravur!

 • Veronica skriver:

  1. 1926 tillverkades den första DUX-sängen
  2. Jag skulle ta med mig Gianluca, vi är från Italien och vi älskar Sthlm!

 • Helen Rydell skriver:

  1. 1926
  2. Min man sedan 1978.
  Kvalitet i tiden!

 • PiaL skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle fixa barnvakt och sedan ta med min man på en semester i hemstaden! Sovmorgon och en långfrukost, det är min melodi!

 • Sofia skriver:

  1926

  Jag skulle ta med mig min sambo för att fira oss och barnet vi väntar och för att få lite distans till vardagen och egentid med varandra

 • Maria Nyman Franzén skriver:

  1, Året var 1926.
  2, Jag skulle ta med mig min dotter på en mysig hotellvistelse. Att lyxa
  , sova gott och sedan äta hotellfrukost. Det är livet 3 goda ting.

 • Anna skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle bli så glad om jag kunde få överraska min sambo Martin med en julklapp som denna. Trots nyligen tufft c-besked och operation håller han humöret uppe. Han är otrolig, sån kämpe. Det skulle vara så fint att få ta med honom till Nobis för en god natt sömn och även få göda hans brinnande arkitekturintresse.

 • Elisabeth skriver:

  1. 1926 tillverkades den första DUX-sängen.

  2. Jag skulle ta med min syster!
  Hon fyllde 30år i höstas och tanken var att vi då skulle iväg på en weekend och fira hennes födelsedag. Men på grund av nedskärningar på bägge våraa jobb och allmän osäkerhet kände vi inte att vi hade råd att lägga den typen av pengar på en weekend utan valde att spara dessa pengar till respektive buffert istället. Tråkigt men sant och är så glad att jag idag valde att spara pengarna även om det är ledsamt att vi aldrig firade hennes 30års dag.

  Det hade varit underbart att få vinna och ta revansch på min systers födelsedag och fira den i efterskott i Stockholm. Hon älskar Stockholm och hon är också en person som verkligen uppskattar vackra hotell så jag vet att hon hade blivit väldigt glad och tacksam av att få spendera en natt på Nobis Hotel.

  God Jul till er alla!

 • Louise skriver:

  Frågor
  1) 1926 tillverkades den första sängen från DUX.
  2) Till Nobis skulle jag ta med mig min man. Vi skulle vilja bo där för att kunna njuta av Stockholm från detta centrala läge. Njuta av restaurang och bar på hotellet och se omvandlingen av lokalerna som vi besökt många gånger före hotellets tid. Sist men inte minst njuta en stunds flärd av lyx och kontemplation.

 • Hans skriver:

  1926

  Jag plockar med sonen för att han och jag tillsammans ska utforska världen. Lite storstadspuls i Guldbaren och en lyxig lunch på NOI är en utmärkt bit i det pusslet.

 • Britta skriver:

  Hej!
  Den första DUX-sängen tillverkades år 1926.

  Om jag har turen att vinna så skulle jag ta med mig min man då han fyller jämnt nästa år. Vi skulle boka till minst en natt och verkligen njuta av huvudstaden, det var länge sedan jag besökte Stockholm av olika skäl och framförallt hälsa på vår dotter som studerar i Stockholm.
  Vi behöver uppleva tillsammanstid som är helt kravlös som avbrott till en slitsam vardag.
  Jag älskar Stockholm och har bott där under många år.
  Vi är mycket förtjusta i designen på detta superfina hotell och önskar oss att njuta av den härliga miljön inomhus och lyxa med ljuvlig frukost, lunch och middag på era fina restauranger och att sova en ljuvlig sömn med låååång djupsömn i de fantastiska DUX-sängarna.
  God Jul ???? och hoppas på tur!????????

 • Hans skriver:

  1926

  Jag plockar med sonen för att vi tillsammans ska upptäcka världen.
  Ett häng i Guldbaren och en lyxig lunch på NOI är en perfekt passande bit i det pusslet.

 • Cecilia skriver:

  Första DUX-sängen tillverkades 1926.
  Jag vill ta med mig min kärlek till Stockholm för att gå på musikal, när pandemin är över.

 • Anna-Maria skriver:

  År 1926.
  Beskrivningen av hotellet är ju en anledning att vilja bo där! Varken jag eller maken har bott där så självklart vill jag ta med honom, bada ångbastu, ta en drink i baren och sova gott i sängarna!

 • 1) Första DUX sängen tilverkades i 1926

  2) För att jag har skickat min London chef til Nobis hur många gångar som helst – det är min tur nu 😉 (Jag = Melanie Griffiths i filmen ”Working Girl”). Jag skulle ta med min mann om jag vann, vi har inte rest til Stockholm tilsammans förut.

 • Camilla skriver:

  1.1926
  2. Jag skulle ta med mig min vännina som jag inte träffat på flera år. För mig skulle en natt på Nobis innebära en härlig påfyllnad av inspiration, energi och glädje samtidigt som vi skulle få tid att prata ikapp.

 • Malin skriver:

  1. 1926
  2. Min man. Efter en tuff höst med småbarn, heltidsjobb & utbygge så är kroppen mör så vore fantastiskt att få en natt själva och tid för OSS <3

 • Amelie skriver:

  1. 1926!
  2. Jag skulle ta med min sambo Nicklas och uppleva Nobis med honom. Vi är två skåningar som gärna vill besöka Stockholm och allt vad huvudstaden har att erbjuda. Stort plus med Nobis är att få provsova DUX sängarna, perfekt inför vårt kommande nya sängköp!

 • Maria skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle vilja ta med mig min syster och checka in för en natt i extra komfort hos Nobis. Få återhämta oss och sova riktigt gott helt enkelt. Hon jobbar som brevbärare i Stockholms innerstad och är efter de senaste veckorna helt slut efter att ha trampat runt på cykeln, sprungit i trapphus, jobbat helger för att få ut alla julklappar i tid. Hon förtjänar att få se sin stad från ett annorlunda perspektiv och njuta lite extra. Vi gillar båda design och då hon även är konstnärligt lagd och har ett bra öga för detaljer vore hon den perfekta personen att ta med för en natt på ett hotell där jag själv även hoppas på att kunna hämta inspiration till mitt hem.

 • Caroline skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med min barndomsvän A-K. Vi brukar unna oss en helg själva där vi kan prata helt ostört varje år, men i år har det av förklarliga skäl inte blivit av. Jag har aldrig varit på Nobis, men det ser ut att vara ett så fantastiskt fint hotell där man verkligen kan njuta och rå om sig själv. Så att få en övernattning med min bästis där vore en så fin julklapp!

 • Emelie skriver:

  1. 1926
  2. Skulle ta med min sambo så kan vi åka upp från studiestaden och passa på att träffa våra föräldrar!

 • Inger H skriver:

  1. 1926
  2. Jag hoppas få ta med mig min dotter som jobbar som sjuksköterska och ta igen julen med henne genom att bo på ett lyxigt hotell där vi får äta gott och se vacker design och såklart sova i underbara sängar. Det vore en dröm att starta 2021 på detta sätt!

 • Sara skriver:

  1. 1926 tillverkades den första DUX-sängen
  2. Jag skulle ta med min mamma. Hon har sedan hon gick i pension regelbundet åkt från Göteborg till Stockholm för att gå på museer, utställningar och till och med delta i studiecirklar:). Hon åker billigaste tågavgången och bor på hostel, ofta i sovsal. Detta hade varit ett fint sätt att med lite guldkant återuppta hennes tradition som ju varit på paus hela året på grund av corona. Vi skulle båda njuta i fulla drag av vistelsen på Nobis!

 • Emma Kitti skriver:

  1. 1926
  2. Jag skulle ta med min mamma som bor i Norrland när denna pandemi lugnat sig. Vi har inte kunnat ses som vanligt eller alls eftersom avståndet är för långt från västkusten.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.