Annons

13 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Idag tar vi oss vidare till Bjärehalvön i Skåne, och bekantar oss med Torekov Hotell. Ett litet personligt hotell längst ut på Bjärehalvöns spets där man kan koppla av, uppleva den fantastiska naturen och njuta av värmande spa och Bistrons närodlade mat. 

I vinstpotten på dagens lucka ligger ett ”spa-klassiker paket” för 2 personer (fredag till lördag) vinst värde ca 3990kr Läs mer här för att se vad som ingår.
Ute på deras terrass kan du värma upp dig i deras nya bastuhus eller bada varmt i massagepoolen och de två japanska baden. Varva med kalla dopp i stora poolen, som håller 10°C året om. Inomhus finns torrbastu och ångbastu, en uppvärmd spapool och isvak. Torekov är också enormt stolta över att kunna erbjuda södra Sveriges bästa vandring – året om. På halvön finns hela tolv (!) naturreservat att besöka. Mängder av variationsrika vandringsleder och vidunderliga vyer.

Frågor

– Vad heter ön som ligger utanför Torekov? 
– Varför ska just du vinna?
Motivera kort varför du ser fram emot att spendera en helg här.


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Gratis till Anna som svarade kl 18.56

*Tävlingen pågår i 24 timmar t o m 14/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Torekov Hotell. Beslutet kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av respektive vinnare och arrangör/hotell. Ett presentkort ligger i potten.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Utanför Torekov ligger Hallands Väderö, en av många platser i sjörapprten jag seglat till !
  Till Torekov hotell tar jag min syster. Hon som alltd lyssnar, peppar och är så outsägligt omtänksam. Vi vandrar i vinden, njuter av varma och kalla bad och äter underbar mat med den där salta doften av hav i luften som vi så ofta saknar där vi nu bor på varistt håll i Sverige.

 • Anna E skriver:

  Hallands Väderö
  Jag skulle vilja överraska min vän med en resa hit. Då kan vi snickesnacka utan störmoment, äta gott, åka båt och vandra och ladda upp batterierna efter hemska 2020. Vi planerade ett stort kalas för att fira 30 år som kompisar och att vi fyllde 40, men vi fick skjuta på det. Hon behöver verkligen få unna sig detta.

  • Susanne skriver:

   Hallands väderö.

   Vill ta med mina döttrar för att vi ska få träffas efter igen efter 15 månaders tid från varandra. En dröm få vara en helg med tid för prat, bad, promenader och njuta av god mat.

 • Bianca skriver:

  Hallands väderö

  Åh, har aldrig för hört talas om Torekov hotell men när jag gick in och läste om det lät det heeeeelt fantastiskt! Jag och min man skulle åka dit tillsammans och få en barnfri och extra mysig visit tillsammans och kanske faktiskt avsluta hela meningar och prata om saker som inte bara är praktiska. Skulle vara så njutigt och bra att få hämta energi här!

 • Henrika skriver:

  Hallands väderö

  Det skulle verkligen vara en dröm att bekanta sig med Skånes finaste pärla! Bor i Finland och har aldrig besökt Skåne förr. Skulle också vara intressant att se om jag förstår alla skånska ord och uttryck! 😉

 • Ida skriver:

  Ön utanför Torekov heter Hallands Väderö!

  Jag skulle vilja vinna för att detta då skulle bli min och min nyblivna mans bröllopsresa 💘 Vårt planerande inför bröllopet har ställts på ända flera gånger, och så även planen om en bröllopsresa utomlands fullspäckad med vandring och äventyr. Just nu drömmer vi istället om en resa där avkoppling och kärlek får vara i centrum, och vackra Torekov känns som det perfekta resemålet för att även matcha vår äventyrliga sida med alla naturreservat😍
  Jag hoppas verkligen att vi kan få vinna detta, och ha det att se fram emot oavsett hur det blir med våra bröllopsplaner och covid.

 • Anna Granberg skriver:

  1) Hallands Väderö
  2) Jag har aldrig hört talas om det här stället innan, men det ser ut som att det skulle passa mig och min man perfekt som ett resmål utan barn för första gången sedan vår dotter föddes i November 2019. Det har varit tufft och alla nyblivna föräldrar kan behöva en paus någon gång. <3

  • Ulrica Brindeby skriver:

   Rakt över Torekov ligger Hallands Väderö
   Och med mig till Er skulle jag mer än gärna ta min underbara make och far till våra 7 barn❤️ för ett härligt dygn i fantastiska miljön med underbar mat och avkoppling i spat! Och vi skulle åka bums! Längtar!!

 • Sarah skriver:

  1) Hallands väderö

  2) Jag skulle ta med mig min syster och njuta av en helg långt bort från familjen 😂😅 Det behöver vi båda efter det här året.

 • Gregory Christensen skriver:

  Hallands Väderö ligger utanför Torekov. Jag vill ta min flickvän dit för hennes födelsedag. I år har vi inte rest någonstans med anledning av Corona och detta är ett utmärkt tillfälle att istället upptäcka mer av vackra Sverige istället och dess behagliga samt sevärda natur. Min flickvän har aldrig varit i Skåne och jag minns knappt om och när jag kan ha varit där. Detta år har varit stressfylld och vi skulle vilja börja detta år med avkoppling och nya krafttag. Vad skulle vara bättre än att spendera det nya året på Torekov Hotell? Det kan inte bli bättre.

 • Maria Kjällström skriver:

  Hallands Väderö

  Jag tar med mig min man. Världen har krympt och arbetsliv och vardagsliv äger rum på samma kvadratmeter. Ny miljö och ny luft.

 • Malin skriver:

  1. Hallands väderö.
  2. För att idag, på luciadagen, fyller min dotter tre år, och jag och min man har inte varit borta från henne en natt än. Det vore spännande för både henne och oss med barnvakt och Torekovs hotell. Jag skulle bada, som jag längtar efter ett dopp♥️

 • Celina skriver:

  Hallands väderö!

  Jag och min mamma fyller 30 resp 60 år nästa år. Vore så mysigt att göra en övernattning här tillsammans för att fira detta! 💛

 • Louise skriver:

  Hallands väderö
  En resa i samma landskap som jag bor vore pefekt staycation för min del och ett välbehövligt miljöombyte. Efter så många inställda saker har jag inte sovit en natt borta på evigheter och vad kan då passa bättre än härligt spa, vackert landskap och egentid med sambon.

 • Elinor skriver:

  Ön utanför Torekov heter Hallands Väderö. Jag tillbringade många somrar på ön tillsammans med min bästa vän som barn. När sommarvärmen kom krypandes hängde vi på öns badvikar, hoppade från klippor, spanade efter knubbsälar och åt kanelbullar. Det skulle vara fantastiskt att få återuppliva gamla barndomsminnen med henne – först en båttur ut till ön, för att sedan avsluta med värdefull tid tillsammans och lyx på Torekov Hotell. I synnerhet då vi inte haft möjlighet att ses så mycket på senare tid pågrund av den rådande pandemin. Håller tummar och tår för att just jag blir den lyckliga vinnaren och att jag får dela detta med min bästa vän. /Elinor

 • Elin skriver:

  Hallands Väderö

  Det skulle vara fint att få bjuda med sig en till detta fina. Någon som kämpar med att hålla hunöret uppe i tuffa tider och någon som liksom jag längtar efter att kramas. Vill bjuda med mamma ❤️

 • Susanne skriver:

  1. Hallands Väderö. En härlig ö som jag gärna vill se igen!
  2. Sonen på 14 år älskar spa. Vi har varit på många, men aldrig hos Er. Det ser väldigt mysigt ut! Spa, bad, god mat och en god natts sömn- det gillar vi 😉

 • Viveca Andersson skriver:

  Ön heter Hallands Väderö.
  Jag skulle ta med min sambo som i somras startade ett företag, en dröm han har haft länge. Han hade en fantastisk start och slet som ett djur men knappt två månader efter så var han med om en allvarlig olycka i arbetet. Han fick omfattande skador och låg i respirator på sjukhuset i tre veckor. Men han är en riktig fighter och har nu tagit sig tillbaka till arbetet och sin firma som han älskar. Det har varit en tuff tid för oss båda så en spa-resa skulle vara drömmen! En stund att koppla av och rå om varandra. Och få bli ompysslade en stund.

 • Marianne A skriver:

  -Hallands Väderö
  -Har inte varit i Skåne. Skulle vara kul att vandra där med min man och kombinera det med en spa -upplevelse.

 • Kajsa skriver:

  Hallands Väderö
  Efter en lång period av jobb hemifrån, minimalt med sociala kontakter och vabb varannan vecka så skulle jag behöva ett miljöombyte och en paus från det intensiva småbarnslivet. Det här ser ut att vara stället som kan ge mig ny energi ❤️

 • Petronella skriver:

  Hallands väderö.

  Jag skulle ta med min man för att kompensera för att det inte blev något ordentligt firande när han fyllde 40 år i våras. Dessutom skulle det vara skönt med ett litet avbrott från vardagen där vi kan få rå om varandra, njuta av god mat och varma dopp.

 • Hanna skriver:

  1. Hallands väderö.
  2. Åh magiskt fint hotell och spa ser det ut att vara. Skulle vilja ta med min älskade sambo som ställer upp och kämpar på med allt. Är så tacksam och glad att jag träffade honom för några år sedan och skulle gärna vilja bjuda med honom på detta. En tur från Umeå till Torekov vore ju underbart. Västkustens pärla.

 • Anette Lundgren skriver:

  Hallands Väderö.
  Upptäckte Bjärehalvön i somras på en roadtrip, vilken underbar halvö! Skulle vilja utforska den mera, med maken och en spaweekend i Torekov vore helt fantastiskt! ❤❤

 • Mikaela Kjell skriver:

  Hallands Väderö

  Hade överraskat min fästman med en helg i Torekov inför det stundande bröllopet på Norrvikens trädgårdar i Båstad. En helg för att koppla av och ladda batterierna efter ett extra tungt arbetsår, bröllopsplanering och flytt. 💜

 • Sara skriver:

  1.) Hallands Väderö.
  2.) Jag skulle vilja skicka mina döttrar på en härlig weekend. De har nästan inte kunnat ses någonting i år av olika skäl (pandemin…) och jag unnar dem att bo fint, äta gott och njuta av den fina spa-anläggning i Torekov. Vem vet, kanske gör dom det till en tradition?

 • Lisa skriver:

  1. Hallands väderö

  2. Vi är två trötta småbarnsföräldrar som hade älskat att få vila upp oss i sköna sängar, slappna av i varma bad och äta god mat utan kladd. Vi skulle njuta till max!

 • Ida skriver:

  1. Hallands väderö
  2. efter en höst av plugg på distans i min etta på 34 kvadrat, känner jag mig isolerad och lat. Dessutom allt för långt ifrån min mor, som jag saknar och allt för långt ifrån bor! Därför vill jag checka in oss på Torekov spa, där vi får tid att slappna av, umgås, njuta och bara va!

 • Lina Larsson skriver:

  Utanför Torekov ligger Hallands väderö som liksom Torekov är en fantastisk plats. För vår familj andas Torekov sommar, avkoppling, god mat, vackra miljöer och semester. Vi är spända och nyfikna på ett vinterbesök på denna vackra plats. Vi har aldrig sett havet vintertid.

 • Madeleine skriver:

  1. Hallands Väderö

  2. Solens ljus lyser med sin frånvaro,
  Istället skulle jag gärna få lite samvaro.
  Med min man som jag älskar så,
  Som under pandemin sliter för att vi bättre ska må.
  Att få checka in på Torekov hotell,
  Skulle göra denna helg väldigt speciell.
  Få njuta av lugnet och bara få mysa,
  Kanske kan få den stora lampan i skyn att någon gång lysa ❤️

 • Jeanette R skriver:

  Hallands Väderö
  När barnen var små besökte vi Bjärehalvön många somrar. Nu är de vuxna och far på egna upplevelser med egna barn. Så det är dags för ett återbesök på tu man hand! Till trakter som bjuder på otroliga vyer oavsett vädrets makter!

 • Hanna skriver:

  Hallands Väderö. Har alltid hört så gott om Bjärehalvön och vore fantastiskt att få uppleva det och Torekov med egna ögon tillsammans med min familj!

 • Malin skriver:

  Hallands väderö
  Jag skulle ta med mig min sambo för en natt på tu man hand, ladda energi inför kommande bebis med allt vad det innebär. Och passa på att bekanta oss med området då vi funderar på att skaffa sommarhus just i Torekov 😊

 • Lina skriver:

  Hallands Väderö 🙂
  Skulle ta med min sambo som har slitit som läkare under pandemin, jobbat otaliga jourpass. Han skulle förtjäna en härlig, ledig helg! Vill visa honom vad härliga södra Sverige har att erbjuda ❤️För egen del skulle det vara underbart att slappna av inför sista terminen på universitetet, ladda batterierna inför ny omgång distansplugg 🙏🏼😊

 • Åsa Briggert skriver:

  1. Hallands väderö
  2. En paus i vardagen när livet gör sig påmint hade varit bra för både kropp och knopp.

 • Elina skriver:

  Hallands Väderö.

  En spa getaway med en tjejkompis är just what I need just nu! Förstår att ingen haft det lätt detta året. Själv har jag inte haft semester på 1,5år, behöver vila och återhämtning från att ha kämpat med jobbet som ny tränare i dessa tider och även ett breakup nu där vår planerade spa weekend inte blir av. Jag behöver helt enkelt tid till mig själv för att bli mig själv igen ❤

 • Jenny skriver:

  Hallands Väderö

  Jag skulle överraska min syster som snart fyller 40 år. En upplevelse och tid tillsammans på detta fantastiska ställe vore magiskt.

 • Anne Cardell skriver:

  Fina Torekov Spa❤️ Jag och min man har varit flera gånger, så trevligt! Här utanför Hallands Väderö hade jag gärna tagit med min man igen. En eventuell vinst idag på vår bröllopsdag hade varit en fin present❤️

 • Jeanette Unfors skriver:

  Hallands väderö

  Jag vill vinna detta underbara pris för att kunna ta med min syster på en liten tjejweekend. Som rätt så nybliven mamma I corona tider så har vi inte haft lika mycket tid för varandra som vi skulle behövt, så en liten roadtrip till er hade hjälpt oss att hitta tillbaka

 • Anna skriver:

  Hallands väderö.
  Som student i Linköping lärde jag känna min vän Anna. Under nästan 30 år har vi följt varandra genom livets olika passager. Eftersom vi aldrig bott på samma plats har det alltid varit samtal över telefon. Men någon gång om året försöker vi träffas live. Då blir det oftast på spa. Torekov är ett ställe vi inte provat ännu. Men jag vet att där är vackra omgivningar. Kanske kan det bli vår nästa mötesplats?

 • Sofia skriver:

  Hallands väderö.

  Jag drömmer om att bo i Skåne, någon gång i livet vill jag att havet och det öppna böljande landskapet ska vara mitt hem. Speciellt vintertid.
  Till dess kan det kanske bli det om så bara för en natt?

 • Malin J skriver:

  Hallands Väderö.

  Bästa Tomten jag har varit snäll,
  jag drömmer om en helg på Torekov Hotell.
  Då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Se hur ”arga rynkan” i pannan försvinner
  och känna hur stressen ur kroppen rinner.
  SPA är ju precis vad jag och bästis behöver,
  Engagemang finns – det som saknas är klöver
  Därför gör jag nu mitt tappraste försök,
  för att Tomten (d.v.s. ni på Torekov Hotell) ska komma på besök.
  Vi småbarnsmammor som mot vardagspusslet slåss
  är väl de som behöver relaxen allra mest förstås.
  Under SPA-upplevelsen skulle vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor!

 • Pernilla H skriver:

  1. Hallands väder
  2. Jag skulle bjuda med min man, han fyllde 40 år i somras men av förklarliga skäl uteblev det ordentliga firandet. Personligen skulle jag njuta av vandring i området nu när mitt knä äntligen blivit bra efter att jag drog korsbandet tidigare i år.

 • Emma Kitti skriver:

  Ön heter Hallands väderö.

  Jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja överraska min fina vän som haft ett tufft år med dödsfall och annat. Hon skulle behöva bli överraskad med detta mitt i vardagen.

 • Märta skriver:

  1) Hallands Väderö

  2. Bjärehalvön i Skåne och Torekov det kan inte bli bättre, detta fantastiska ställe där skulle jag bara njuta av god mat och vacker natur

 • Lena skriver:

  Ön utanför Torekov heter Hallands Väderö, i sig en liten pärla.
  Jag vill gärna vinna för att få chansen att utforska halvön som Torekov Hotell ligger på. All vacker natur och havet som är så nära och närvarande är något som ligger mig varmt om hjärtat. Detta i kombination med spa på hotellet skulle ge härlig avkoppling och en chans att ladda batterierna på bästa sätt.

 • Ida skriver:

  – Hallands Väderö
  – En anledning till att jag ska vinna är för att jag aldrig har besökt Torekov tidigare. Att kunna kombinera spa-upplevelsen med att vandra i Torekovs naturreservat vore fantastiskt!

 • Sonnie skriver:

  1. Hallands Väderö
  2. Jag skulle vilja bjuda hela min familj på en underbar helg med massor av SPA och andra aktiviteter som golf och tennis i närområdet. Vi skulle njuta av Ingers Afternoon Tea på eftermiddagarna för att senare på kvällarna avrunda med något från a la carte menyns specialitéer.

 • Kristin Nyman skriver:

  Hallands Väderö

  Jag skulle ta med min man som jag delat vått och torrt med i över tjugofem år för spabad i Torekov. För det har vi aldrig gjort tillsammans. Och trotsa min inre badkruka med ett isvaksbad efter ångbastun 🙀courage

 • Cissan skriver:

  Hallands väderö heter ön.
  Jag har aldrig varit i Torekov och är väldigt nyfiken på att se naturen och platsen. Jag tar med mig min sambo som jag vet också uppskattar spa, god mat och fina rum med närheten till naturen.

 • Amanda K skriver:

  1.) Hallands Väderö.

  2.) Den perfekta kombinationen av god mat, natur och avkoppling! Jag skulle ta med min sambo dit och börja med en riktigt lång promenad i den vackra naturen på Bjärehalvön, för att sedan komma dit lagom till afternoon tea att värma upp sig med för att sedan hitta lugnet och avkopplingen på deras förträffliga spaavdelning. Det hade varit så härligt att kunna bjuda min sambo på detta som jobbar hårt (och väldigt mycket) och få en helg som bara var vi.

 • Margot skriver:

  1. Hallands Väderö
  2. Jag skulle ta med min bästa vän Karolina. Hon och jag åkte på en Bjärehalvön-trip över dagen (från Göteborg) för tio år sedan och hade då alla barnen med också så det var hejfadderullan hela tiden. Det skulle vara så oändligt härligt att få njuta bara vi två och ha tid att prata, se på havet och bara njuta. GOD JUL!

 • Sara skriver:

  -Hallands Väderö
  -Skulle vilja besöka er med min nyblivna pojkvän Erik för att koppla av och fira vår kärlek ❤

 • Amanda Koch skriver:

  Hallands Väderö

  Jag skulle ta dit min underbara mamma som alltid finns där för familjen och släkten när en behöver hjälp. Hon arbetar även som sjuksköterska och det är så fint hur hon fortsätter göra sitt bästa. Hon är så positiv, stöttande och inspirerande och glädjer många. Skulle vilja ge tillbaka till min mamma Marie <3

  • Amanda Koch skriver:

   … och vad jag vill är att få se henne ha en underbar vistelse på en fantastiskt plats och få njuta!

 • Kristina Larsson Ekman skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Älskar små charmiga hotell, bad och vandring i lika delar. Att få checka in med mannen på Torekov hotell ett dygn för god mat, bad och vandring på fina Bjärehalvön hade varit en välkommen julklapp.

 • Malin Forsberg skriver:

  1) Hallands Väderö
  2) Jag skulle verkligen uppskatta den fantastiska omgivningen, älskar att vandra i naturen! Hotellet ser ut som en riktig pärla med allt man kan önska sig!

 • Stina skriver:

  Mitt favoritställe, Hallands väderö ❤️
  I väntan på att få flytta tillbaka till Bjäre, spenderar jag mer än gärna en natt på Torekov hotell! Att bara få vara, jag och min man ett dygn! Det slår det mesta!

 • Olivia skriver:

  1. Halland väderö
  2. Jag vill så gärna vinna för att kunna bjuda min äskade sambo på spa. Han stöttade mig när jag fick ett hemsk sjukdomsbesked i höstas och det första jag sa på sjukhuset var ”när detta är över vill jag åka på spa”. 🙂

 • Sandra skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Jag vill ta med min kära nyfunna vän som haft ett jävla skitår. Förlorat bebis, kille valt att lämna samt jobbar vi båda som sjuksköterskor vilket varit ett minst sagt kasst år inom detta yrke. Kanske känns en helg här bättre än lite applåder?

 • Malin skriver:

  1. Hallands väderö

  2. Bor i Skåne men har aldrig haft förmånen att besöka Torekov hotell. Avslappning, natur, djupandning, fantastisk mat och lugna bad skulle jag vilja bjuda min man på efter ett år med jobba hemifrån. Andas lite ny luft tillsammans vore fint

 • Anna Michel skriver:

  Ön heter Hallands Väderö
  Jag vill ta med min man
  27 år tillsammans, Snart 24 år som gifta
  Och i dessa tider umgås vi dygnet runt när vi båda jobbar hemifrån.
  Det vore underbart att få umgås någonstans utanför hemmet och få koppla av tillsammans med spa, god mat och härlig vandring

 • Kristin H skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Jag skulle vilja åka till Torekov hotell, vandra med min man i de vackra omgivningarna, hand i hand. Hinna prata till punkt. Tänka tankar högt. Andas. Grunda oss inför nytt år och dess möjligheter. ❤️

 • Johanna G skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Efter ett långt år med mycket tid borta hemifrån och ingen kvalitetstid med maken, så skulle jag överraska honom med en vistelse på detta hotell om jag vann!
  Bara njuta av varandras sällskap över ett glas vin i baren och prata om allt mellan himmel och jord.

 • Johanna skriver:

  Hallands väderö

  Torekov ska vara fantastiskt vackert men som inflyttad skåning sen 13 år har jag fortfarande inte tagit mig dit. Jag och en väninna hade tänkt boka spa i Torekov under hösten för att komma bort på lagom avstånd men av flera anledningar fick vi inte ihop det. Kanske kan detta bli ett nytt försök att få njuta av spa, god mat, vackra omgivningar, träning och hotellfrukost? Och framförallt att bara umgås, för det är inte så ofta man får en ny bästis som vuxen!

 • Björn L skriver:

  Hallands väderö
  Att få komma till Torekov hade ju varit perfekt. Min fru och jag gillar att vandra och kombinera en vandring på Skåneleden med ett stopp på Torekov hotel, för rekreation och ”energitankning” med SPA och fantastisk mat vore ju sagolikt – Sicken kombo. Bästa av två världar!

 • Lotta skriver:

  Hallands Väderö.

  Jag skulle väldigt gärna tillbringa en Spahelg i Torekov med min syster. Vår mamma har Alzheimers, och den här hösten har våra samtal mest handlat om allt praktiskt kring mamma. Det blir snabba utryckningar och att ”släcka bränder” när saker blir tokigt och fallerar. Det hade varit fantastiskt att få lite sammanhängande tid med min syster, i en härlig miljö. Där samtal om annat också kan hinnas med.

 • Mia Aronsson skriver:

  Ön heter Hallands väderö.

  Hoppas jag blir den lyckliga vinnaren, då skulle jag ta med mig min mamma för friska bad, avkoppling och god mat i fantastiska Torekov.

 • Petra skriver:

  Hallands väderö.

  Min barndomsvän skulle behöva en lyxig helg i Torekov, hon genomgår just nu en separation som är obeskrivbar, kämpar för sin dotter och som pilot är det osäkert om hon får behålla sitt jobb. Vi skulle prata gamla minnen, skratta och skapa nya minnen.

 • Emma skriver:

  Ön utanför Torekov heter Hallands Väderö.

  Jag skulle verkligen uppskatta en helg hos er! Jag älskar att vandra, och särskilt längs havet, med långa kalla dopp. Att vandra där skulle påminna mig om hur jag brukade hälsa på min farmor som bodde i området, och hennes härliga man. Han var lika bad-galen som jag, och dök fortfarande i vid piren i nittioårs-åldern. Sån vill jag också bli!

 • Erica Hjelm skriver:

  Vid kusten ligger ön Hallands väderö!
  Det vore fantastiskt att få njuta av Torekov Hotell, som jag hört så mycket gott om! En vandring, SPAnjuta, god mat och härligt sällskap. Jag vill vinna för att få tid tillsammans med min man, utan barn och jobbprat, att få möjligheten att fokusera på annat än vardagen!

 • Jenny skriver:

  Hallands Väderö!
  Åh, jag och min pojkvän flyttade till Skåne i våras på grund av jobb, men i och med pandemin förlorade min pojkvän jobbet som vi flyttade hit för och min utbildning blev på 100% distans. Att få göra en mysig utflykt i Skåne (som jag aldrig varit i innan flytten) och njuta av varandras sällskap utanför lägenheten vore helt fantastiskt!!

 • Marie L skriver:

  1. Ön heter Hallands Väderö.

  2. Efter ett tufft år i full fart är det dags att njuta, ladda energi och ta hand om varandra – jag och min kära man! Tänk att inleda helgen med en naturupplevelse till Hallands Väderö och kombinera detta med vandring från Torekov ut till Hovs hallar, kanske en golfrunda om det är säsong eller bara strosa omkring i Torekov och insupa historiens vingslag. Därefter få kroppen återhämta sig och vi varvar ner med kalla dopp, bastu och varma bad. Kvällen avslutas med god mat och dryck i restaurangen och därefter en skön natts sömn.

 • Monica Haraldsson skriver:

  Hallands Väderö – ett fantastiskt utflyktsmål på vår, sommar och höst – för vandringar, fågelskådning, bad och björnbärsplockning!

  Vi gillar SPA, bad och god mat och är ofta där i krokarna – men Torekov Hotell har vi inte upptäckt tidigare och det skulle kunna bli ett nytt och lockande utflyktsmål för oss!

 • Anna skriver:

  Hallands väderö

  Den andra vågen är här och det är lätt att drunkna i pipande larm från respiratorer, i oro och rädda ögon från patienter och anhöriga. Samt i egen rädsla för sjukdom och oro för anhörigas hälsa. Det tar mycket energi och mod att arbeta inom intensivvård och jag är stolt över min insats och min styrka. Kraften hämtar jag från min älskade livskamrat, som just nu endast for delar av min uppmärksamhet och energi. Tänk att få bjuda på en vandring tillsammans i närhet av havets brus och ljus och och äta gott och trevligt för att ge tillbaka kraft och uppmärksamhet.

 • Helena Uhlmann Lindegård skriver:

  Ön utanför Torekov heter Hallands väderö.
  Jag skulle ta med mig min man. Alla förtjänar väl en liten paus från allt detta år har burit med sig men min man har stöttat mig genom inte en utan två dödsfall i familjen under året och nu vill jag kunna ge tillbaka lite till honom.

 • Lotta skriver:

  1. Hallandsväderö
  2. Då jag snart fyller år (22/12) kanske jag denna fina present får. Som jag kan tillbringa med en fin vän

 • Silvija skriver:

  1 Hallands Väderö
  2 Skåne är mitt favoritlandskap. Jag har haft många somrar på Kullahalvön men har inte sett särskilt mycket av Bjärehalvön. Jag skulle vilja ta med min syster. Vi har båda fyllt jämnt i år men utan större firanden. Här skulle vi fira varandra i underbar miljö i den bästa delen av Sverige

 • Linda skriver:

  Hallands väderö! Torekov på vintern låter som en dröm. Lugnet, tystnaden, att upptäcka naturen när den vilar är ett sätt tror jag att själv också komma till ro och varva ner ute som inomhus på detta magnifika spa. Det vore så välbehövligt att få den chansen .

 • Helena S skriver:

  Hallands väderö

  Vi älskar Skåne och då allra mest trakterna kring Kullahalvön och Bjärehalvön. Mannens familj hade förut en fantastisk sommarstuga i Skälderviken utanför Ängelholm och vi saknar båda att spendera tid där. Därför hade det varit helt fantastiskt att få spendera en helg i dessa trakter!

 • Maria skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Jag och min man träffades för 15 år sedan när vi båda bodde i Skåne. Vi flyttade för många år sedan därifrån och har fått barn, hus och jobb och annat som gjort oss lite mindre resbenägna. Nu är barnen större och jag hade gärna åkt med mannen på en romantisk spaweekend till Skåne, landskapet som ligger mig varmt om hjärtat ♥️

 • Anne Haarstad Öberg skriver:

  Utanför Torekov ligger Hallands Väderö. I somras skulle jag till Skåne för att vandra, men kunde inte åka pga Covid. Jag skulle gärna vilja vandra runt Torekov – stränder, havet, bokskogar… En natur som tilltalar mig mycket.

 • Lisa M skriver:

  Hallands väderö
  Hade tagit med min man som jobbat alldeles för mycket borta detta året och samtidigt passat på att hälsa på alla kompisar i Halmstad som jag flyttat alldeles för långt ifrån! Lyxigaste sortens julklapp!

 • Camilla skriver:

  Hallands Väderö

  Lyx och återhämtning för kropp & själ

 • Louise skriver:

  1. Hallands väderö ligger utanför Torekov.
  2. Jag bör vinna så att jag kan visa min man och min dotter den underbara naturen, kanske se säl eller bada tångbad. En helg vid havet med bad, promenader och god mat är en lisa för själen.

 • Pernilla skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Som för alla andra har ju det här året varit ett riktigt deppigt år. Är så sugen på att få njuta av något härligt. Hoppas på tur….

 • Linda skriver:

  Hallands väderö

  Jag vet inte riktigt varför jag skulle vinna. Som de flesta andra är jag en trött morsa med alltför lite tid och alltför höga krav. Det hade bara varit så skönt att komma bort lite helt enkelt.

 • Eva skriver:

  Hallands Väderö

  Jag önskar en helg hos er för min mans skull. Han har som många andra haft ett prövande år med utmaningar på flera plan. Jag tror att en upplevelse hos er skulle kunna vara en fin start till ett år i positiv anda.

 • Karin skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Min tre-i-topp-önskan just nu är miljöombyte, miljöombyte & miljöombyte! Så please, wish me luck. Byt mina fyra väggar här hemma mot pool, bastu & fantastisk mat ⭐️

 • Ida Löfqvist skriver:

  *Ön heter Hallands väderö.

  *Jag skulle gärna vinna för att få möjligheten att komma bort till mitt absoluta favoritlandskap tillsammans med min man. I en vardag med tre barn med allt som hör därtill, träningar, läxor, skjutsar mm, behöver man alltid en boost tillsammans! Och vi har alltid drömt om Torekov då vi länge bodde i Skåne men aldrig tog oss dit…

 • Anna skriver:

  Utanför härliga Torekov Hotell ligger Hallands Väderö.

  Jag skulle vilja ta med min syster på en återhämtningsresa tillsammans. Vi sitter just nu och vakar för vår älskade mamma som kämpat mot sin cancer i många år. Nu väntar vi på att hon äntligen ska få ro. Mitt i den gränslösa sorgen skulle jag tillsammans med min syster vilja få en rofylld och lugn stund som firar mammas liv och samtidigt blir en start för vårt liv med henne i våra hjärtan.

 • Hanna skriver:

  1. Hallands Väderö

  2. Jag vill vinna så jag kan bjuda med min bästa vän. Vi fyllde båda 40 i år. Vi behöver firas och låta både knopp och kropp tas om hand. Av naturen, träning, utsökt mat och en välgörande Magnesiuminpackning – trötta, utmattade småbarnsmorsor som vi är.

 • Anna Fransson skriver:

  Hallands Väderö.
  Jag och min man hade tänkt besöka Torekov i somras men så kom Corona emellan. Hade varit en skön vistelse för att återfå energi och njuta av Torekov och varandra❣️

 • Frida A.E skriver:

  1. Hallands Väderö

  2. Har jobbat hemifrån sedan mars och maken har haft damp som deltids permitterad. Vi båda behöver komma ut i friska luften och verkligen njuta! Vi båda rycker oerhört mycket om Skåne och att utforska detta landskap, vi har ännu inte varit här så det skulle vara en jättefin julklapp till oss båda.

 • Isabell skriver:

  Hallands väderö.

  Efter år av vantrivsel på jobbet så hamnade vi vid ett vägval, antingen köra på och hoppas att jag hittar ett ställe jag trivs på med en säker ekonomi eller bara starta om helt. Det blev det sista. Så nu är jag student igen, älskar det! Dock har det lett till att min man och hans behov har halkat ner ännu längre på listan, långt efter barnen och mig. Hade varit underbart att få säga, ”älskling, vi ska iväg. Denna helgen är det bara ren och skär njutning som gäller:)”. Ut och vandra, koppla av och äta god mat.

 • Emma skriver:

  Ön utanför Torekov heter Hallands Väderö, en ö som jag aldrig varit på utan som jag bara hör om då det är min fars favoritsträcka att paddla kajak (Torekov-Hallands Väderö).

  Hade jag vunnit hade jag tagit med min pojkvän som nu under våren kommer att skriva sin kandidatuppsats i redovisning. En avslappnande minisemester i Torekov med god mat, fika, spa och gym hade säker givit honom lite ny inspiration och energi för långa dagar av skrivande.

 • Pontus Lundström skriver:

  Hallands väderö.

  Som smålänning är jag ju självklart skeptisk till allt som har med Skåne att göra. Men kanske är det denna upplevlse som omkullkastar allt sånt 😉

 • Agnes skriver:

  Hallands Väderö! Åh till mamma i julklapp ⭐️ Min underbara och fina mamma är bra på det mesta, och förtjänar alltid det allra bästa 👏🏼🙌🏼 Mamma är en fantastisk kvinna och hoppas för hennes skull att hon får vinna ✨ Precis som sin dotter så ÄLSKAR SPA 🧖🏼‍♀️ hon så den här vinsten skulle verkligen inte göra henne besviken. Det känns så rätt att ge detta till mamma eftersom hon är min allra bästavän 👯‍♀️

 • Caroline Pihl Norrby skriver:

  Ön heter Hallands Väderö!

  Jag skulle ta med min syster!
  Vår pappa var från Skåne och nu när vi tyvärr inte har kvar någon av föräldrarna skulle det vara fantastiskt att fira livet just i Skåne och ge oss själva en klapp på axeln (med er och spa:ts hjälp) att vi är så grymma som fixat allt runt deras bortgång och rensning. Tack för fin tävling!

 • A Andersson skriver:

  1. Hallands Väderö.
  2. Vill strosa runt i badrock utan stress,
  till Torekovs Spa ha full access.
  Relaxa med utsikt över Kattegatt,
  läsa bok med ett glas bubbel under stråhatt.
  Varva bastubad med stilla pool,
  samla fräknar under efterlängtad sol.
  Hotellets läge är oslagbart,
  så en vistelse där vore underbart.
  Bröllopsdagar ska firas med finess,
  hoppas presentkortet landar på min adress!

 • Anna Fraser skriver:

  – Ön heter Hallands Väderö.
  – Jag och min man bodde över på fantastiska Torekov Hotell som en mini-honeymoon för 5 år sedan och har drömt om att åka tillbaka igen, men bebis och renovering kom i mellan. Skulle göra oss gott med en övernattning på tu-man-hand! Håller tummarna!

 • Sandra Thomsen skriver:

  Hallands väderö ligger utanför Torekov. Hit tar jag min man på hans 50-årsdag i mitten på februari. Jag har precis visat honom Bjärehalvön efter att han bott i Norge i halva sitt liv och han är helt frälst. Tanken var en resa till Japan för att fira hans födelsedag men vad kan inte vara bättre än en vistelse hos er en vinterhelg i februari i dessa tider. Jag håller alla tummar!

 • Annika Lorensson skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Till Torekovs spa skulle jag ta med min bästa väninna för att fira att hon förgyllt världen i 50 år .

 • Josefine T skriver:

  Hallands väderö.

  Min sambo skulle jag ta med, för vi behöver paus,
  Från vardagsstressens livsbestyr, med tre barn och stress och kaos

  Vi inleder ett magiskt dygn med spameditation,
  Får landa ner i kropp och själ helt utan prestation

  Vi njuter gastronomiskt med ett gott glas vin därtill,
  Perfekt uppladdning inför dag därpå, då vill vi inte sitta still

  En ljuvlig frukost med granola och te, sen har vi tillräckligt med energi,
  Tar båten ut till Hallands väderö och avnjuter all dess magi

  Tacksamma vi landar i hemmet igen, det måste jag verkligen få skrivet,
  för att få närvara hos Er ett dygn vore underbart, tänk att få njuta av Det goda livet!

 • Caroline N skriver:

  – Hallands Väderö
  – Då jag och barndomsvännen båda fyller 40 hade en avkopplande födelsedags getaway bara för oss två med god mat och mycket skratt, varit himla trevligt.

 • Josefine T skriver:

  Hallands väderö.

  Min sambo skulle jag ta med, för vi behöver paus
  Från vardagsstressens livsbestyr, med tre barn och stress och kaos

  Vi inleder ett magiskt dygn med spameditation,
  Får landa ner i kropp och själ helt utan prestation

  Att njuta gastronomiskt med ett gott glas vin därtill,
  Perfekt uppladdning inför dag därpå, då vill vi inte sitta still

  Vi vaknar till frukost, granola och te, då har vi nog med energi,
  Tar båten ut till Väderön och avnjuter all dess magi

  Sen landar vi hemma, tacksamma som få, det måste jag verkligen få skrivet,
  För att få vara hos Er, och njuta en stund, det är definitionen av Det goda livet!

 • Emma skriver:

  Hallands väderö

  För att jag och min sambo skulle behöva avkoppling och vila. Ett år med stressigt hemarbete o där barnen varit hemma många dagar med rinnande näsor där man sprungit mellan att vara förälder och en bra kollega/anställd för att alla ska få sin del 🙂

 • Molly P skriver:

  Jag vill bjuda min älskade sambo! Han har funnit här i min utbrändhet han har stöttat mig genom våt och torrt. Detta året har varit tufft och många vänner har lämnat mig men han har stått kvar och jag vill verkligen få visa honom uppskattning och detta hade varit perfekt. Att bara få slappna av bara vi 2.

 • Molly Persson skriver:

  Hallands väderö

  Jag vill bjuda min älskade sambo! Han har funnit här i min utbrändhet han har stöttat mig genom våt och torrt. Detta året har varit tufft och många vänner har lämnat mig men han har stått kvar och jag vill verkligen få visa honom uppskattning och detta hade varit perfekt. Att bara få slappna av bara vi 2.

 • charlotte skriver:

  Hallands Väderö
  80 mil skiljer mej och min syster åt så vi träffas inte alltför ofta, skulle gärna ta med mej henne då vi skulle njuta av spa och långa, långa samtal. Så mysigt…..

 • Alexandra skriver:

  1. Hallands Väderö
  2. Varför just jag skulle vinna? Jag och min sambo är två trötta småbarnsföräldrar som hade mått så bra av att ro om varandra. Att få ge varandra den där tiden som just nu inte alls hinns med. Att dessutom få slappna av i olika pooler och få vandra hade varit fantastiskt!

 • Angela Frödholm skriver:

  Det är Hallands Väderö som ligger utanför Torekov.

  På Torekov Hotell har jag varit flera gånger och ätit deras fantastiska mat! Men ännu inte bott på hotellet eller varit i spat.
  Om två månader fyller jag 40 år, och om världen hade varit sig lik skulle den spenderats på en karibisk ö. Men det jag önskar mig mest nu istället är att få spendera den på Torekov Hotell med min fina familj och få njuta av lugnet och lyxen i Bjäres fina pärla!

 • Monnah skriver:

  1. Hallands Väderö
  2. Jag vill vinna denna härliga helg till min syster och svåger som snart lägger ett mycket utmanande 2020 bakom sig. Att låta dem svepas in i varmt vatten och släta lakan skulle kunna ge deras själar läkning och kraft som de behöver för att ta sig framåt och uppåt.

 • Therese Ericson skriver:

  Hallands Väderö ligger utanför Torekov.

  För en skåning i exil skulle detta vara som en lisa för själen. Naturen, makten från havet i kontrast mot lugnet i spat hade gjort underverk för att landa mitt liv på någon plattform.

 • Albert V skriver:

  1) Hallands väderö

  2) Min sambo fyller snart 30 år och Torekov Spa vore underbart att kunna bjuda henne på då hon aldrig besökt ett spa innan.

 • Katarina R skriver:

  1. Hallands Väderö
  2. Jag gick 100.000 steg på en dag i år och jag badar året om. Ett underbart sätt att börja nya året; vandra på ny plats och hitta lugnet och avsluta med kallbad. Det bästa jag vet kombinerat med spa.

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. Hallands Väderl
  2.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska dottern med bravur.
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Torekovs Spaklassiker – DRÖM!
  Spa med massage och peeling,
  skulle ge oss en underbar feeling.
  Det vore ren magi,
  att få njuta av lugn och harmoni.
  Trerätters meny väntar också där,
  så vad i hela världen gör vi här?!
  Trendenser och Torekov Hotell skulle vara det bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken fantastisk present!

 • Lina skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Jag skulle vilja ta med min syster på spa. En småbarnsmamma med 1 bebis + 3 barn till. Hon skulle verkligen behöva lite avkoppling.

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. Hallands Väderö
  2.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska dottern med bravur.
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Torekovs Spaklassiker – DRÖM!
  Spa med massage och peeling,
  skulle ge oss en underbar feeling.
  Det vore ren magi,
  att få njuta av lugn och harmoni.
  Trerätters meny väntar också där,
  så vad i hela världen gör vi här?!
  Trendenser skulle vara det bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken fantastisk present!

 • Maria Makdesi skriver:

  1. Hallands Väderö
  2. Jag vill vinna för att det låter som ett fantastiskt tillfälle för att vandra och upptäcka delar av Sverige som jag aldrig varit i innan, tillsammans med min fina syster.

 • Sanna skriver:

  1. Hallans Väderö

  2. Det har varit ett tufft och påfrestande år för oss alla. Ingenting är sig likt i världen och ingen vet egentligen hur framtiden kommer se ut. Trots det har vi (jag och min fina mamma) som studerar i samma klass kämpat och slitit på med studierna. Nu börjar vår högskoleexamen närma sig, och det vore fantastiskt att få överraska med en SPA resa till Torekov Hotell. De om något förtjänar vi bägge två, och min mamma lite extra som avslutar 2020 med ett besked om diabetes. De om något ställer om livet lite extra mitt i pandemi krisen och allt slit.

  Kram Sanna

 • Anna L skriver:

  1. Hallands Väderö

  2. Hohoho vill inte vardagen planera
  hellre varandra charmera
  Övernattning kallar på oss
  vi är redo förstås
  Klart vi vill vinna spa-paket
  Avkoppling, glädje, få äta som en gourmet
  uppfriskning och avkoppling på en gång
  Unna sig sinnesfrid lång
  det vore en härlig chans
  till glädje, dejt och romans
  så blev man lite mindre grå
  och gav kärleken en chans så
  vi orkar fram till vårens sol och energi
  det vore välbehövligt kul -bara vi
  en njutbar gåva med finess
  så kommer man hem utan huggtänder och stress
  ; )

 • Ida V skriver:

  Hallands Väderö heter ön.
  Jag skulle ta med min dotter dit, mest för att hon är den finaste jag vet och att stället ser magiskt ut, men också för att hennes tilltänkta första spabesök förra sportlovet slutade med magsjuka i bilen på vägen dit och sen en fortkörningsbot på det, när vi nedslagna fick vända hemåt igen🙈😝 Vi hoppas på en ny chans!

 • Sara N skriver:

  Hallands Väderö ligger utanför Torekov.

  Jag hade överraskat min man och bjudit med honom för att fira att vi båda nästa år fyller 40-år. Ett år som förhoppningsvis bjuder på mer glädje, liv och sång än vad 2020 gjort. Ett tufft år på många sätt. Jag kan inte tänka mig en bättre plats att fira våra födelsedagar på och samtidigt blicka framåt mot ljusare tider. Att kombinera SPA med vandring är ju dessutom oslagbart! Speciellt i Skåne ❤️

 • Charlotte skriver:

  Hallands Väderö

  Jag vill vinna inte så mycket för min skull som för min mamma. Min mamma bor ensam och är dubbel riskgrupp så det har varit ett ensamt år. Dessutom så fyllde hon 75 i höstas med bara ett litet firande med mig och ett av barnbarnen utomhus. Så jag vill åka med min mamma och fira att vi vaccinerat oss så vi äntligen kan hänga igen❤️

 • Hanna Nyberg skriver:

  Ön utanför Torekov heter Hallands väderö.

  Jag skulle ta med min mamma och vandra tillsammans, vi älskar båda att vara ute i naturen. Underbart att få spendera tid tillsammans i lugn och ro. Perfekt att kombinera detta med god mat och spa.

 • Pierre S skriver:

  Vill överraska min stora kärlek
  Rymma från småbarnsliv och dålig väderlek
  Få en fin chans
  Till egentid och romans
  Äta gott och bada
  Komma hem fräscha och glada
  Och bli toppföräldrar
  En sån vinst vore underbar
  Inte bortskämda med Spa
  Så det skulle kännas så bra

 • Emilia skriver:

  – Hallands väderö
  – Jag vill vinna så att jag kan ta med min fantastiska mamma på lite lyx och flärd! Det är hon värd efter att ha ställt upp i vått och torrt i 32 år för mig och mina syskon <3

 • Anna Hjorth skriver:

  1)Hallands väderö

  2)Jag skulle vilja vinna detta fantastiska pris för att kunna ta med mig min man och våra två cyklar och upptäcka bjärehalvön från cykelsadeln. Att cykla upp och nedför Hallandsåsen och sedan krypa ner i spabadet är perfekta sättet att vässa cykelformen på😊

 • Julia V skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Jag och min sambo firar 10 år ihop nästa år! Och vi båda fyller 25. Detta hade vi planerat att fira med en resa… På grund av pandemin har vi inte fått extrajobba och det känns inte alls bra att åka utomlands. Därför hade det varit superhärligt att få åka på spatur till Torekov och fira!

 • Charlotte skriver:

  1. Hallands väderö
  2. Jag hade tagit med min gravida bästa vän. Hon fick nyss reda på att hon är gravid, så det kan gå på två sätt såklart. Går det bra kommer vi inte ha lika mycket tid tillsammans framför oss, vilket gör att jag verkligen vill passa på att få kvalitetstid med henne innan hon går in i sin underbara bebisbubbla! Och går det inte bra vill jag otroligt gärna ta med henne på en helg där vi bara kan prata, dricka vin igen (!) och ta långa löpturer längs i hotellets vackra omgivningar innan vi dyker ner i en varm pool på kvällen.

 • Jennie skriver:

  Ön heter Hallands väderö.

  Efter ett slitigt år hade det varit en dröm att komma bort en helg för god mat, spa, trailrunning vid Hovs hallar och bara lugn och ro.

 • Li skriver:

  1) Hallands väderö ligger utanför Torekov.
  2) Jag önska att vinna för att kunna överraska min sambo med ett stopp vid denna
  pärla. Att få uppleva den Skånska solsidan med avslappnande Spa för en dag i sann ”Mickan- & Fredde anda”.

 • Annelie Palmqvist skriver:

  1. Hallands Väderö
  2. En helg med magisk miljö, bad och rekreation skulle bli en toppenstart på ett nytt år för oss…

 • Linda skriver:

  Hallands väderö
  Jag tar med mig min mamma för en helg full av njutning i Torekov. Här får både kropp och sinne välbehövlig energiboost!

 • Jens P skriver:

  Svar: Hallands Väderö

  Jag vill gärna vinna en spa helg för att överraska min sambo då vi total renoverar vårt hus och inte haft en ledig helg på många månader. Hade varit perfekt att ladda upp batterierna med spa helg 😃

 • Maria skriver:

  1. Hallands Väderö.
  2. Jag hade tagit med mig min mamma. Hon är värd en helg med härlig avslappning och god mat i Torekov.

 • Ida skriver:

  Hallands Väderö!

  Efter ett mycket tufft arbetsår på myndighet med en del sömnlösa nätter hade avkoppling i Torekov varit underbart! Har nyligen tagit steget vidare till ett för mig socialt hållbart liv och är så tacksam för att jag vågade med stöd av min underbara sambo som jag gärna bjuder med!

 • Josefina Grahn skriver:

  Ön heter Hallands väderö

  Hade tagit med mig min särbo så att vi fick tid att njuta tillsammans i en omtänksam miljö , att bara få vara och öppna våra sinnen

 • KarinM skriver:

  1.) Hallands Väderö
  2.) Efter att flera gånger hälsat på våra vänner som har sommarstuga i Vejbystrand har jag blivit förförd av landskapet. Vi har hunnit med flera olika utflykter med våra familjer, badat och vandrat på Bjärehalvön. Därför skulle jag vilja ta med min vän Ellen för att lämna familjerna ett dygn, kanske hinna med lite trailrunning som ni tipsar om innan vi njuter av spa & hav!

 • Anna skriver:

  Ön heter Hallands Väderö. Varken jag eller min mamma har någonsin varit på spa och vi har inte spenderat tid bara hon och jag sedan mitt första barn föddes för snart 13 år sen. Om jag vann skulle jag överraska henne med vacker natur och härligt spa, men framförallt att få äta gott och slippa laga mat – som hon är innerligt trött på efter sina 86 år i livet!

 • Isabelle skriver:

  1) Hallands väderö

  2) Jag vill gärna överaska min partner med detta då vi firar 2 år i vår <3

 • Magnus skriver:

  1) Hallands väderö

  2)
  Jag behöver hjälp att få frugan
  att för några dagar lämna stugan.
  Hon tycker vi ska prioritera en ny tapet
  men jag vill spa:a i Torekov på min ledighet.
  Rekreation med bastu och pool både ute och inne.
  Torekovs hotell gör gott för både kropp och sinne.

 • Julia skriver:

  Hallands Väderö ligger utanför Torekov!
  Jag har alltid varit nyfiken på detta fantastiska ställe sen jag såg Solsidan-filmen! Håller alla tummer jag har att jag får ta med min man hit! 😀

 • Jessica skriver:

  Vad heter ön som ligger utanför Torekov?
  Ön heter Hallands Väderö.

  Varför ska just du vinna?
  Till denna magiska plats skulle jag vilja ta med mig min storasyster som alltid finns där för mig och som ständigt skämmer bort mig med fina saker och upplevelser. Som student känner jag mig begränsad i vad jag kan ge tillbaka och hade så gärna velat få skämma bort henne med en helg på Bjärehalvön och Torekov Hotell. Ingen av oss har besökt Torekov tidigare, men vi älskar att resa och upptäcka nya ställen, ställen vid havet är en favorit hos oss.

 • Britta skriver:

  Hej 🙋‍♀️
  Ön som ligger utanför Torekov heter Hallands Väderö.
  Om jag har turen att vinna detta paket så skulle jag överraska min älskling 💕
  på hans jämna födelsedag 🎂
  och uppgradera vistelsen till en hel helg med hela familjen med ”Kärlek” på rummet och en femrättersmeny 🥘 och vippa vår vistelse.
  Vi skulle ta långa promenader vid havet i den underbara skånska naturen-så härligt med havsdoft och ta ett dopp i havet oavsett tid på året 🌊
  Jag skulle boka tid till min man för att spela tennis 🎾 han älskar att spela tennis.
  Att njuta av avkoppling på spa är bland det skönaste som finns detta kompletterat med någon skön behandling tex en lång massage.
  Ångbastu och isvak en underbar kombination!!
  Att släppa vardagens krav och bara vara och njuta av att umgås med hela familjen, äta ljuvlig mat, tillagad med omsorg!
  Hoppas på tur! 🍀

 • Emilia Abrahamsson skriver:

  Hej.
  Vilket fint ställe! Det kände jag inte till.

  1. Hallands Väderö
  2. För att jag vill umgås med en kär vän jag inte träffat på länge. Torekov mitt emellan vår hemorter, alltså en perfekt get away för oss båda.

 • Katarina Torstensson skriver:

  Hallands väderö.

  Jag och min bästa vän har drömt om att vandra på Bjärehalvön, kalldoppa oss i havet och sen avsluta på Torekovs hotell. Då våra inbokade träffar blivit inställda sen i mars önskar vi nu få boka in en ny dejt i Torekov så snart det bara går.

 • MB skriver:

  Hallands väderö

  Skulle gärna ta min fina Mamma som jag inte kunnat se alls detta året så vi skulle fira med en underbar helg.

 • Elin Hederos skriver:

  – Hallands väderö
  – Hit vill jag åka med min man❤️Som vi har längtat efter egentid utan barn.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.