Annons

16 december – Dagens lucka i UpplevelsekalendernKänner ni till Hotel Skansen Båstads mest klassiska hotell? Här bor du mitt i händelsernas centrum, inte minst under den kända tennisveckan och på vintern är det återhämtningens tillhåll. Med panoramavyer över havet, Bjäresmaker i köket och ett spa som sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

I vinstpotten ligger ett Spa-klassiker paket för 2 personer (fredag till lördag) värde från 1895-2195 kr/person. Njut av en avkopplande vistelse vid havet, middag på restaurang Sand och spa med rooftop och kallbadhus. Allt i härlig atmosfär och fantastiska omgivningar.Frågor:
1) Vilken känd tennistävling spelas i Båstad varje sommar?
2) Ge oss tre anledningar till varför just du ska vinna detta paket.


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Grattis till Malin J som svarade kl 16.28

*Tävlingen pågår i 24 timmar t o m 17/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Hotell Skansen. Deras beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas och redovisas av respektive vinnare. Ett presentkort ligger i potten. För värde se texten ovan.

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Varje sommar spelar man Swedish Open i Båstad! (Nordea Open).

  1. När man är 20 år och det utbryter en pandemi så ”försvinner” ett av livets bästa år. Inga resor, inga fester , inget annat man tycker är roligt. Jag har varit så duktig under corona och tagit mitt ansvar trots att detta är den tiden i livet man vill som mest göra alla de sakerna man inte fått. Jag förstår att det inte är synd om mig jämfört med de som drabbats på riktigt men det hade varit så härligt att återgå till det normala med en härlig spa-weekend i Båstad.
  2. Jag är så himla sugen på att köpa en härlig klassisk massage snart! Har inte gjort det under corona på grund av smittorisken men nu när man börjar vaccinera så är det dags! Och vilket ställe är bättre än på Skansen?
  3. Jag skulle vilja ta med min pojkvän som sitter och skriven sin kandidatuppsats i vår för en välförtjänt paus som kan ge mer inspiration till skrivandet.

 • Caroline skriver:

  Swedish open! (ATP Tour) 🙂 Tittar varje år på plats!

  1. Jag och min man behöver komma iväg på en välbehövlig dejt, efter en höst med husrenovering, flytt och 2 barn som inte sover på nätterna…
  2. Vi är båda i behov av en härlig spa och massageupplevelse i Båstad efter renovering och jobbat hemifrån på ett oergonomiskt sätt…
  3. Vi älskar Båstad! Vi hade gärna passat på att mysa runt på gatorna och i hamnen på en härlig promenad i frisk havsluft 🙂

  Tack!

 • Lisa skriver:

  1. Swedish open
  2. a. Jag har aldrig varit på spa, b. Jag har aldrig varit i Båstad, c. Kikade på Skansen Båstads hemsida och det både låter och ser helt fantastiskt ut, spa, mat, omgivningen, DRÖM. Jag skulle bli så glad om jag fick möjligheten att besöka er!

  • Negar Moheb skriver:

   Swedish open (ATP tour)

   1)
   Jag & min man behöver verkligen komma iväg efter ett väldigt annorlunda speciellt pandemi år där vi även båda jobbar heltid, renoverar huset och har 2 småbarn.

   2)
   Vi är båda i behov av avslappning, spa och boka in någon skön massagebehandling som mjukar upp en stel kontorsnisses kropp och nätter med 2 små barn som alltid ska krypa upp i vår säng.

   3)
   En av våra första ”inrikesresor” som par var faktiskt till Båstad år 2009, dock aldrig bott på detta stället men vore en dröm att som par få åka tillbaka till Båstad på tu man hand och få uppleva en sådan härlig spavistelse på detta underbara ställe!!!

   • Jens skriver:

    1. Swedish open

    2. Skulle jätte gärna behöva lite avslappning då vi total renoverar vårt hus, river ut alltihopa så vi kan inte bo där och inte haft tid för någon ledighet alls senaste året.

    3. När man är småbarnsförälder som jag är så har man varken tid eller pengar att spendera på sig själv alltid så hade varit perfekt att vinna detta så man blir tvungen att lägga lite tid och pengar på sig själv.

    4. Jag vill verkligen vinna för jag har aldrig varit i Båstad och vill verkligen överraska min sambo med detta😊

 • Karin skriver:

  Swedish open.

  3 anledningar:
  – jag har inte varit i Båstad, har åkt förbi, men aldrig stannat
  – spa är något som jag älskar – och efter det jag sett på hemsidan ett spännande upplägg med härligt utsikt och miljöer på på taket och i kallbadhuset – något som jag skulle vilja uppleva
  – vill åka med en väninna som jag inte sett på länge beroende på sjukdomar – vi skulle få tid till att prata umgås och mysa i en miljö långt ifrån sjukdom

 • Annamow skriver:

  1. Swedish Open
  2. Här kommer tre anledningar: 1) Jag älskar Båstad och att springa längs kusten där. Just orten var det många år sedan jag besökte och ett återbesök skulle vara kärt. 2) När jag tidigare har varit i Båstad har jag många gånger sneglat på hotellet och tänk ”om man bara kunde få bo där!”. 3) Det här coronaimpregnerade skitåret har drabbat oss alla, en del är mer drabbade och andra mindre. Här ska jag för en gångs skull klappa mig själv på axeln och framhäva att jag försökt dra mitt strå till stacken i och med mitt ideella ledarskap inom idrott för barn och ungdomar. När allt stänger ner har vi fyllt en viktig funktion i deras liv. Vi har inte bromsat, utan gasat. Anpassat oss, ökat upp våra aktiviteter, genomfört event på helgerna – allt för att sysslolösa barn ska få röra på sig, leka och vara sociala utomhus. Därför förtjänar jag – och givetvis alla andra ideella ledare – en helg på spa!

 • Anna Fransson skriver:

  Swedish open
  1. Jag har inte sovit en hel natt på… jag kan inte ens minnas när jag sov en hel natt utan att på något sätt bli väckt av någon av mina tre små älskade barn. Hade varit underbart att få sova ut, vakna av sig själv och bli serverad frukost. Alltså, drömmen för en småbarns mamma!
  2. Senast jag var på spa var över 10 år sedan och har drömt om att få gå på den vackra bryggan över till kallbadhuset vid hotel Skansen i Båstad.
  3. Jag och min man hade flera upplevelser inbokade i år som dom alla blivit avbokade. Jag blir snart desperat. När ska vi få spendera en dag på tu man hand? Hade gärna överraskat honom med en natt i Båstad❣️

 • Anna . P skriver:

  1. Swedish Open
  2. a – Känner att jag är värd en helg av avkoppling då det har varit väldigt intensivt att jobba i vården under vad som närmar sig ett år, börjar verkligen känna av de annorlunda arbetsvillkoren! b – Det har inte bara varit jag som haft ett annorlunda år, i samband med att mitt arbete trappades upp, blev sambon arbetslös, så även han är värd en helg med total avkoppling. c – Vi är salta människor, älskar att vara vid kusten, så en helg vid havet känns alltid rätt!

 • Rebecca skriver:

  Swedish open
  1. Älskar spa
  2. Tycker Båstad är så himla fint
  3. Vill gärna komma iväg med maken för att få välförtjänt sömn och avslappning för oss båda efter att vi fått vårt andra barn i februari

 • KarinM skriver:

  Tennistävlingen i Båstad är: Swedish Open (Eftersom titelsponsorn just nu är Nordea så kallas den även Nordea Open).

  Min vän och jag hade ett underbart dygn i Malmö 2020 där en av höjdpunkterna var ett besök på Ribersborgs Kallbadhus. Då gjorde vi en lista med kallbadhus runt om i Sverige som vill besöka, där Skansen Båstad naturligtvis är med! Så mina tre anledningar till att få vinna detta fantastiska pris är:
  1. Att få checka av Skansen på vår kallbadhuslista!
  2. Att få ett efterlängtat dygn med en god vän!
  3. Att få åka tillbaka till vårt favoritlandskap Skåne!

 • Alexandra skriver:

  1. Swedish Open
  2.
  a) Har aldrig varit i Båstad!
  b) Vill ge till min sambo som kämpat med sitt examensarbete hela den här hösten
  c) Vi älskar kallvattenbad!

 • Silvija skriver:

  Svar: Swedish Open

  1. Jag älskar Skåne och har sett mycket av olika delar i Skåne fast inte Båstad och Bjärehalvön
  2. Jag har hört så mycket gott om Hotel Skansen så det står högt på min önskelista
  3. Som för många andra, det här året har det varit mycket som har fått avbokas och ställas in. Det skulle vara vädigt roligt att ha en lyxig upplevelse att se fram emot under början av nästa år

 • Eva skriver:

  1) Nordea Open / Swedish Open

  2)
  För att jag inte kan sluta drömma mig bort till infinity poolen!
  För att jag är helt padelbesatt och Båstads padelbanor måste bara provas.
  För att 2021 måste bli bättre än 2020.

 • Jenny skriver:

  Swedish Open
  Till Båstad tar jag en kär vän från Göteborg som:
  Funnits i mitt liv i 25 år iår!
  Jag träffar alldelens för sällan
  Liksom jag njuter av kalla bad!

 • Emelie skriver:

  Swedish Open.

  1. 2020 har varit det tuffaste året i mitt liv då jag separerade från mitt långa, trygga förhållande. Jag träffade en man som verkade vara allt jag hade saknat, men av olika anledningar blev det inte vi i slutändan. 2020 har inneburit känslostormar, dels positiva, men även väldigt mycket tungt i form av oro och ensamhet.
  2. Nu håller jag på att landa i mitt nya liv där jag fokuserar på mig, på att landa i mitt nya liv och i mig själv. En vistelse hos er skulle vara ett väldigt fint sätt att hjälpa landningen att bli mjukare och härligare.
  3. Jag är en livsnjutare och en person som värderar upplevelser enormt, särskilt mat och natur och att få uppleva det i er vackra miljö hade varit en dröm, en fin uppstart på ett år som ska bli ljust, fint och med mycket glädje.

 • Erika Nilsson skriver:

  1. Swedish open.
  2. Om jag vann skulle jag ta med mig min man. En vinst skulle vara fantastisk på många sätt, men kanske framför allt för att vi aldrig tidigare besökt Båstad (har i ärlighetens namn knappt varit söder om Dalälven), för att lite tvåsamhet skulle vara läkande för kropp och själ, och för att Hotell Skansen verkar vara den perfekta platsen för njutning och återhämtning!

 • Birgitta skriver:

  1) Swedish open
  2) Precis då jag blev pensionär och skulle börja resa slog pandemin till och satte stopp.
  Min dotter och jag bor sedan ett år tillbaka i olika länder och kan således inte ses nu.
  Att få njuta tillsammans med dottern vore en sådan guldkant, vi skulle även ta med oss våra sambor.

 • Ida skriver:

  SWEDISH OPEN
  1. Studenten sompluggati 6,5år saknar guldkant på vardagen
  2. 6,5 år ifrån familjen-vill ha riktig kvalitetstid ihop med min mor
  3. Varken råd eller möjlighet (corona) att resa= instängd i min etta då allt plugg sker hemifrån- behöver miljöombyte!

 • Lina skriver:

  1. Swedish open
  2. – Jag skulle behöva lite tid hemifrån tillsammans med min 16-åriga dotter o Spa är något vi båda gillar.
  – jag har inte ekonomi som tillåter ett Spabesök just nu.
  – vi har aldrig varit i Båstad

 • Amanda skriver:

  Swedish open
  Jag vill bjuda med min faster som isolerat sig sen i våras pga Corona
  Jag fyllde 30 i höstas vilket hon inte kunde vara med och fira
  Det skulle ge oss möjlighet att prata ikapp detta konstiga år och samtidigt få njuta av både härlig miljö och sällskapet

 • Eleonor skriver:

  1.) Swedish open!

  2.) Sammanfattar mina tre anledningar här:
  * 💆🏼‍♀️💆🏼Vilsam återhämtning
  * 🌊Fantastiska havet
  * 🌟Underbar upplevelse

 • Jeanette Unfors skriver:

  Swedish Open

  1. Jag är nybliven mamma (behövs nog inte mer förklaring på den punkten)
  2. Jag har aldrig varit i Båstad och skulle gärna upptäcka staden
  3. Jag hade verkligen velat besöka ert hotell och spa, för det ser verkligen gudomligt ut!

 • Jennie skriver:

  Swedish Open

  Just jag skulle vilja vinna det här paketet eftersom jag (i) har haft en tung höst med mycket övertidsarbete på kvällar och helger som jag skulle behöva återhämta mig ifrån med hjälp av bastu, kallbad och spa i denna vackra miljö, (ii) så gärna vill få möjlighet att ta igenom missad tid med min pojkvän, visa hur mycket jag uppskattar att han har funnits där för mig samt ge oss tillfälle att rå om varandra (iii) älskar Båstad men aldrig har haft ynnesten att besöka Hotel Skansen.

 • Charlotte skriver:

  1. Swedish Open
  2.
  Stressat hjärta
  Ständigt hungrig
  Torrt hår

  Ja ni hör ju, här behöver åkas till spa med sköna sängar, god mat och väldoftande hårbalsam!

 • Sofia skriver:

  1. Swedish Open!
  2. – För att jag är deppig och slutkörd efter ett på många sätt tufft år. Samma gäller för min mamma och jag vill så gärna ta med henne till Skansen för lite kvalitetstid!
  – För att jag har två små barn och desperat behöver ensamtid. Speciellt sedan både jag och min man jobbat hemma sedan mars. Lyxigt på måmga sätt, men också tärande att aldrig få vara annat än fru och mamma, även när jag är på ”jobbet”.
  – För att Skansen är fantastiskt, vill så gärna ta ett glas champagne i infinitypoolen!

 • Margot skriver:

  1. Swedish Open
  2. a) Nyfiken på en ny plats b) Svältfödd på lyx c) Varit snäll hela året

 • Sara skriver:

  Swedish Open

  1. Ge bort de i present till min älskade sambo efter denna helvetes höst, klarar vi detta klarar vi allt
  2. Har aldrig varit i Båstad och skulle vara jättekul att åka dit.
  3. Vi kan åka dom nästan 100 milen och hälsa på världens bästa svärmor och faster till våra barn och har därmed barnvakt och dom får rå om barnen.

  • Elin Ö skriver:

   Swedish open spelas i Båstad

   Fira min kommande 40årsdag (även om 2020 inte riktigt räknas) med en utmaning som heter duga.
   Som utflyttad norrlänning så saknar jag bastu
   Och jag har hört att kallbad är bra för återhämtningen och jag siktar mot ett maraton 2021 (40-års kris, jag vet!)
   Så vinner jag får jag springa till Båstad och sen värma mig i bastun och återhämta mig med kallbad, god mat och spa med maken.

 • ida skriver:

  Swedish Open

  1. Har aldrig varit i just Båstad men älskar västkusten så skulle gärna upptäckta en ny pärla.
  2. Är ensam med två barn, varav en på heltid och hur mycket jag än älskar det liv jag lever så skulle jag verkligen behöva ladda batterierna och komma tillbaka utvilad.
  3. Efter allt hemjobbande så skulle det vara underbart att få se något annat och få dela upplevelsen med min fantastiska vän som jag tyvärr träffar allt för sällan.

 • Elin Ö skriver:

  Swedish open spelas i Båstad

  Fira min kommande 40årsdag (även om 2020 inte riktigt räknas) med en utmaning som heter duga.
  Som utflyttad norrlänning så saknar jag bastu
  Och jag har hört att kallbad är bra för återhämtningen och jag siktar mot ett maraton 2021 (40-års kris, jag vet!)
  Så vinner jag får jag springa till Båstad och sen värma mig i bastun och återhämta mig med kallbad, god mat och spa med maken.

 • Elin skriver:

  Swedish Open.

  1. Älskar spa.

  2. Älskar havet.

  3. Vill bjuda med mig någon jag älskar och njuta av dettta fina ställe.

 • Lindha Spetz skriver:

  Swedish Open/ Nordea Open

  A. Hade varit en bra 40-års present till nästa år.
  B. Med 4 barn, så kan livet lätt bli hektiskt ibland. Så en spadag med mannen hade varit bra för att ladda batterierna igen.
  C. Kul att få upptäcka Båstad igen.

 • Annelie skriver:

  1) Nordea open! (Swedish open)
  2)
  a. När jag i våras såg bilden på det nya spa:et för första gången trodde jag att det var en bild från Maldiverna. Så ta mig till Sveriges Maldiverna please!
  b. Status just nu är kall, deppig och frusen. Låt mig tina upp, det skulle göra susen!
  c. Om 2021 ska bli mitt år, behövs det sannerligen en bra start på det! Tror absolut att detta kan vara den start som behövs!

 • Camilla skriver:

  Swedish open

  Efterlängtat, lyxigt och fantastiskt roligt

 • Sofia skriver:

  Tävlingen är Swedish open.

  Jag vill vinna för att få en chans att ge min pappa (och hans sambo) en riktigt lyxig 60-årspresent. Han fyllde nyss år men kunde inte ens fira med närmaste familjen under rådande rekommendationer.

  Min pappa har dessutom lidit av sviterna efter en jobbig coronainfektion med starkt ökad trötthet och andfåddhet samt febertoppar från maj till oktober. Han börjar äntligen må bättre men skulle behöva få en chans till ordentlig avkoppling.

  Min pappa och hans sambo älskar dessutom vandringar och naturen, och utöver att vara ett fantastiskt hotell med härligt spa, ligger Skansen nära både Hovs hallar och Skåneleden. Den perfekta retreaten!

 • Lydia skriver:

  1. Tävligen kallas Swedish Open
  2. a) Alltid velat se Båstad men aldrig tagit mig dit!
  b) En perfekt weekend för mig och min sambo för att fira att vi just byggt klart vårt hus som vi byggt själva vid sidan av våra heltidsjobb
  c) Skulle fira min 25årsdag på ett absolut drömmigt ställe (då utlandsresan såklart inte blir av)

 • Ingrid skriver:

  Swedish open
  1. Efter ett fruktansvärt tufft och stressigt arbetsår behöver maken och jag ngt att se framemot och fira att vi varit ett par i 36 år för vi missade att fira 35 år i juni under 2020 😂. Snacka om sönderstressade och glömska!
  2. Blir ingen utomlandssemester på väldigt länge och Båstad är utmärkt substitut för en norrbottning 😉
  3. Behöver jag säga det…. JAG ÄÄÄÄÄLSKAR SPAAAAAAA! 😃

 • Malin J skriver:

  Swedish Open

  Anledningar:
  1. Vill vinna så att jag kan ta med min pappa på SPA! Han har aldrig varit på SPA förut, det var min och mammas grej. Mamma dog dock tyvärr i höstas. Så nu vill jag värva pappa till ”SPA-frälsta” och vi kan dessutom verkligen behöva det båda två efter denna tuffa tid efter mammas bortgång.
  2. Är en småbarnsmamma till tre så relax kan jag knappt uttala!
  3. Vill gärna upptäcka Båstad! Där har jag aldrig varit trots att det inte ligger så långt från min stad.
  Håller tummarna stenhårt!

 • Malin Forsberg skriver:

  Swedish open
  1. Jag äLskar spa!
  2. Jag gillar västkusten och havet
  3. Jag skulle vilja överraska min syster med en övernattning, bara hon och jag

 • Rebecca Mårtensson skriver:

  Åh vilken mysig tävling! 🙂

  I Båstad spelas Swedish Open (Nordea Open)!

  1. Som så många andra har jag verkligen fått kämpa i år.. Jag förlorade jobbet pga Covid i våras och hoppade då istället på studier på 150 %. Jag har kämpat så mycket nu och det skulle vara helt fantastiskt med en paus från vardagen och en fantastisk återkoppling hos er!
  2. Jag fyller 25 i januari, det hade varit en DRÖM att få fira denna hos er när man inte kan göra så mycket annat i nuläget.. 🙂
  3. Både jag och min sambo ÄLSKAR att gå på spa, äta god mat och ha en helg bara för oss. Tyvärr är det en lyx vi inte gör så ofta, så det hade varit underbart att få bjuda med honom på en sådan här helg 🙂

 • Malin skriver:

  Swedish open

  1. Jag älskar SPA och velat besöka er länge!
  2. Efter 4,5 års sjukskrivning pga utmattning skulle det vara underbart att få unna min man en hel helg av semester och lyx hos er; vi har bara varit hemma sen jag blev sjuk men det här känns både spännande och möjligt. Lagom nära (bor i Lund)
  3. Missade att fira vår tio-åriga bröllopsdag pga Corona, vore fint att få ta igen det

 • Caroline skriver:

  Nordea Open / Swedish Open

  1. Att få njuta av att sova en hel natt i en fluffig hotellsäng vore en dröm jämfört med nätter med två små barn som vaknar allt för tidigt.
  2. Att få äta en fantastisk frukostbuffé i lugn och ro i kontrast till vardagen då frukosten inte alltid är dagens mest harmoniska mål.
  3. Att få pyssla om sig själv med spa och kallbad skulle vara magi för en trött och sliten småbarnsförälder

 • Petra skriver:

  Swedish Open

  1. Att få vara mitt i navet och samtidigt kunna gå på spa ända ut i havet.
  Andningen blir lugn och man blir som på nytt ung.

  2. Som en enkel, men ack så viktig passage, mjukas stela axlar upp med massage.

  3. Med min vän i hand skulle jag sedan dinera på restaurang Sand.
  Med utsikt över hav men stilla på tryggt land.

  Jag skulle vara så glad i Båstad!

 • Lotta skriver:

  Swedish Open
  1. För att när jag i början av året blev pensionär och hade målet inställt att resa mycket, men pga pandemin blev det tvärstopp så det känns som detta är ett förlorat år.
  2. Har endast åkt förbi Båstad
  3. Är inte bortskämt med SPA så därför vill jag gärna uppleva detta ställe som jag förstår är helt fantastiskt.

 • Åsa Briggert skriver:

  1. Swedish Open
  2. Älskar Båstad, Älskar miljön och maten på hotellet och älskar spa

 • Susanne skriver:

  1. Swedish Open
  2. Det är nog över 20 år sedan jag var hos er. Ser på hemsidan att det har hänt en hel del 🙂 Denna gång tar jag med sambon som inte har varit hos er. Nästa år MÅSTE bli bättre än i år – vad är då bättre än en spahelg hos er att se fram emot!

 • Sara Nyman skriver:

  1. Swedish open

  2. Tre anledningar till att vilja besöka Hotell Skansen… 1) Jag och min man har aldrig varit i Båstad men vi har hört så gott om platsen. Vi vill gärna komma dit! 2) Vi har haft ett tufft år med mycket jobb och jobbiga saker som hänt i privatlivet, vi behöver få komma iväg och rå om varandra lite. 3) Vi har varit på spa en gång tillsammans, unnar oss sällan den lyxen. Det hade varit fantastiskt att få åka på spa tillsammans!

 • Sara skriver:

  -Swedish Open

  1. Efter att ha blivit dumpad av mitt ex i början av året 2 h innan jag skulle skriva kontrakt på lägenheten jag skulle köpa till oss har det varit ett minst sagt tufft år. Nu när det närmar sig slutet har jag funnit kärleken i en ny man och är fruktansvärt lycklig och tacksam över det, därför vill jag fira vår kärlek genom ett besök hos er.
  2. Min nya man jobbar som snickare och har aldrig varit på massage. Han har problem med ryggsmärtor och det vore fantastiskt att få ge honom denna möjlighet.
  3. Vi har båda stora sömnsvårigheter, massage är det enda som får mig att slappna av. Tycker vi båda är värda att komma bort och unna oss lite lyx efter detta skitår ❤

 • Malin skriver:

  Swedish Open

  1. För att jag hört bar bra om deras mat, måste upplevas
  2. Varit i Båstad 2 gånger men aldrig lyckats bada i havet pga dåligt väder och otjänligt vatten, drömmer om ett vinterbad från deras kallbadhus
  3. Båstad ligger mitt emellan mig och min bästa kompis, som jag inte träffat på över ett år. Så vore perfekt att mötas upp för ett dygn utan män och barn.

 • Amanda K skriver:

  1. Swedish open!
  2. a) Skansen ligger så vackert på vackra Bjärehalvön, hade varit så härligt att få komma dit och njuta av naturen och av spaet.
  b) Låter så härligt med kallbadhus, om jag vinner så lovar jag att ta ett (vinter)dopp i havet!
  c) Att få vila ut och få chansen att både rå om varandra och bli väl omhändertagna av Skansens personal har få år känts så välbehövligt som efter det här året. Jag hade älskat om jag hade kunnat ge det här till min sambo i födelsedagspresent.

 • Sofia skriver:

  1. Swedish open

  2.

  -Jag blev sjuk i covid i våras och är tyvärr fortfarande sjuk i långtids covid. Att säga att det senaste året varit tufft är ingen överdrift. Kämpar fortfarande med tung andning, hög puls och totalt orkeslös.

  – Jag blev också mamma för andra gången 2019. Min andra dotter är fullständigt underbar och helt utmattande. Hon har fortfarande inte sovit en hel natt och hon fyllde nyss ett. Jag lever på hoppet 🙂

  – jag har en gammal vän som också drabbats av långtids covid. Vi har varit varandras stöd under många tuffa och svåra stunder. Vi har under hela sjukdomsförloppet sagt att när vi blir friskare ska vi ses, sitta på en uteplats och se havet och ta en drink och skåla för att vi överlevt! Kan inte tänka mig ett bättre ställe att göra detta än Båstad där vi också har många fina minnen tillsammans!

 • Pernilla H skriver:

  1. Swedish Open
  2 a) Nya vyer. Börjar ledsen lite på husets välbekanta väggar efter månader av hemarbete.
  b) Kallbad, god mat och spa – triggar alla sinnen.
  c) Umgänge med bästa vännen. Båstad ligger mitt emellan oss.

 • Linda skriver:

  Nordea open/Swedish open
  1. Fick ställa in mitt 40-årsfirande pga av pandemin, detta hade vägt upp den uteblivna festen
  2. Så många gånger jag varit på swedish open och titta på tennis, men aldrig haft chansen att bo på detta vackra hotell
  3. Pga sjukdom hade jag behövt en stunds njutning och avkoppling med spa och middag

 • Iréne Börjesson skriver:

  1. Swedish Open spelas i Båstad varje sommar
  2. Varför jag?
  1. För att jag behöver det! Är lite nere i humöret
  2. För att maken och jag behöver fylla på myskontot!
  3. För att jag älskar verkligen hotellövernattning, Spa och
  god mat.
  Blir jag vinnaren kommer jag att njuta så in i ……vassen!!!

  Hopp, hopp, hoppas på tur
  Iréne Börjesson, Karlskrona

 • Anna L skriver:

  1. Swedish Open

  Inte låta gråmulenhet och sorgkänsla vinna

  Tina vinterfrusen kärlek

  Min man har aldrig varit på SPA och det vore världens finaste julklapp

 • Åsa skriver:

  Swedish open

  Åh min kropp gnäller,
  ta hand om mig, var snäller.
  Huden knastertorr,
  en insmörjning ni kan ombesörja.
  Åh Båstads bästa bad,
  skulle göra mig så glad!

 • Pierre S skriver:

  1. Swedish Open

  2.

  Slippa känslan av huggtänder och stress

  Ge alla sinnen vad de behöver vyer, vilsamhet, goda smaker, välbehag

  Överraska min fina

 • Petronella skriver:

  Swedish Open

  1. För att fira min man som fyllde 40 år i våras men som dessvärre inte blev ordentligt firade pga pandemin som bröt ut lagom tills hans överraskningsfest skulle vara.

  2. Jag är väldigt väderberoende, varken min kropp och själ mår speciellt bra av det här gråa vädret. I vanliga fall brukar jag & min man försöka åka utomlands för sol och bad vid den här tiden på året, men det går ju tyvärr inte nu. En tur till havet för både varma & kalla dopp samt tid för återhämtning tror jag dock hade gjort susen.

  3. För att vi älskar Skåne & västkusten.

 • Elina Karsna skriver:

  1. Nordea Open

  2. För att jag längtar så innerligt till havet. För att jag behöver fylla på min kropp och själ med rogivande SPA. För att jag behöver miljöombyte och glädja en kär i min närhet.

 • Amelie skriver:

  Swedish open!

  1. Jag tog examen i våras efter fem års studier men på grund av covid blev all for av firande inställt. Jag hade därför så himla gärna tagit med min sambo på en spaövernattning för att istället fira min examen.
  2. Jag är så himla sugen på att prova på att bada i ett kallbadhus! Det på Skansen ser fantastiskt ut
  3. God mat och dryck är ett stort intresse för mig, därför hade det varit så himla roligt att få besöka restaurang Sand som jag hört mycket gott om.

 • Emma skriver:

  Swedish open

  Varför jag skulle vinna…
  1 behöver avkoppling efter en intensivt år med hemmajobb
  2 behöver ensamtid med min älskade sambo, ett dygn där man kan prata till punkt, läsa en hel mening i en bok, sova hela natten
  3 behöver miljöombyte, alla promenader man ger sig ut på är det samma hus i villa området som man passerar.

 • Sanna skriver:

  1.) Swedish Open.

  2.) Här kommer tre anledningar till att just jag borde vinna den här fantastiska upplevelsen. Den första är för att jag helt enkelt aldrig har varit i Båstad. Har ju hört otroligt mycket gott om staden (och förstått att de finns massor att upptäcka). Det vore därför underbart att få chansen att få komma dit för första gången.

  Min andra anledning är för att det har varit ett tufft år. Det har varit påfrestande med Covid-19 och dess begränsningar, och livet som har fått ställas på paus och planer som har fått ställas in. Det vore därför underbart att få en bra start på 2021 med något kul att se fram emot och få njuta utav.

  Sist men inte minst – jag tar faktiskt högskoleexamen under 2021. Det om något borde ju faktiskt firas rejält, och dessutom fyller jag 30 i november. Dubbelt firande med andra ord.

  Kram Sanna

 • Elisabeth skriver:

  Swedish Open

  ♥ Det känns som jag sprungit ett maraton lopp detta året, kropp och knopp är helt utmattat. Jag känner mig på bristningsgränsen och tror att jag under jul kommer komma till insikt med att jag måste sjukskriva mig.

  ♥ Att jag är på väg in i väggen har även påverkat min relation. Jag orkar ingenting, vill inte göra någonting och så fort jag kommer hem efter jobbet vill jag bara sova. Min sambo är världens finaste och ställer upp i alla lägen. Hade varit underbart, när jag mår bättre, att få åka iväg och njuta av varandra sällskap.

  ♥ 2021 ska bli året då jag prioriterar och respekterar mig själv. Jag vill börja ta hand om mig själv och att ge mig själv tid och ro till att åka iväg och njuta på spa tror jag hade varit ett steg i rätt riktning!

 • Anette julander skriver:

  Swedish open

  1.uppe i norr jag bor, där snön tidigt landar och länge stannar. Under sommaren myggen svärmar runt, då man man längtar efter att få leva lite sunt. Få bada där solen värmer och löpturen över stranden går och ingen regndroppe mig når. Jag kan inte annat att önska att ni en klapp lägger i tomtens säck, för några dagar i Båstad hade verkligen suttit som smäck.

  2. Drömmen om vila och sol ni mig och en vän kan ge, det skulle göra att vi hela vintersäsongen skulle le. Vi skulle drömma om sydligare breddgrader i Båstad och spa, gissa om vi skulle en bättre vinter skulle ha?

  3. Att drömma och längta är magiskt att få göra. Jag verkligen hoppas att från er få höra. En extra klapp till mig och min bästa vän vi kanske under granen kan få finna och vi bort oss i Båstad spa vi några dagar kan få försvinna. Vi behöver vilan som två mammor vi är, även om vi våra barn håller så kär. En resa för vänner med bad spa och vila, vi gärna till Båstad skulle bila. Tack för en fin tävling så kul. Med det önskar jag er god jul.

 • Linda Hultman skriver:

  Swedish open!

  1) att ta ett dopp i det blå är det bästa som finns
  2) speciellt när man kan göra det med någon man älskar över allt annat och det skulle vara ett nytt litet äventyr för mig och min älskade
  3) ett avbrott i vardagen ger ny energi och glädje i livet som alla behöver lite extra just nu och vad bättre än att besöka Skåne!

  Kram

 • Sofia skriver:

  Swedish open
  Tre anledningar: fina vyer, längtar bort, älskar lugn och ro.

 • Erica Hjelm skriver:

  1. Det spelas Swedish Open!
  2. Jag har aldrig varit/semestrar i Båstad eller dess närhet, är grymt trött efter tuffa månader på jobbet som grundskollärare och oron för smittspridningen för min familj, samhället och världens befolkning och jag har en stor önskan om en lyxhelg på tu man hand med min man då vi även flyttat två gånger under det gångna året!

 • Johanna skriver:

  Swedish open

  Mina anledningar:
  1. 2020. Jag vet att det har varit likadant för alla, men vilket skitår på så många sätt. Pandemin så klart, men det har hänt orimligt mycket dåligt i år.
  2. 2021. Mitt i allt som händer är jag optimist och framförallt envis som en åsna. Det ska bli bättre nästa år.
  3. Skansen Båstad. Jag vill så gärna besöka rooftop spa, tappa bort mig själv i utsikten och få njuta en fantastisk meny på restaurang Sand.

 • Lisa Mann skriver:

  Swedish opem
  1 för att hälsa på min bästis i Halmstad
  2 för att ta med henne på spa (utan barn)
  3 för att dricka vin, äta god mat och prata massor!

 • Ida skriver:

  Swedish open

  Jag önskar överraska min man, få egentid tillsammans och avkoppling!

 • Anna skriver:

  Swedish Open

  1. Jag och min man älskar konceptet spa i vacker miljö och skulle uppskatta att få njuta, bada, vila och äta gott hos er
  2. Det vore en orolig lyx att en fredag efter jobbet hoppa in i bilen och roadtrippa tillsammans mot en upplevelse på Hotell Skansen som jag dessutom vunnit – pirrig känsla som alla förtjänar efter år 2020
  3. Jag skulle vilja få möjligheten att överraska min man med detta

 • Helena skriver:

  Swedish open
  Vill gärna uppleva detta med mannen i mitt liv. Har upplevt Båstad många gånger och badat men eftersom vi tidigare bodde ett par mil bort så har vi inte unnat oss boende i Båstad. Men som umebo skulle det vara underbart att uppleva Bjäre igen.
  Vill uppleva havet, skåneluft och gemyt!

 • Louise J skriver:

  1. Swedish Open

  2. Jag har själv precis blivit med valp och uppe i den bubblan och vill därför inte lämna hemmet en sekund. Därför tävlar jag inte för att vinna åt mig själv utan jag tävlar för att vinna åt min syster.

  – Hon har slitit som ett djur och bokstavligen talat gått på knäna på sitt jobb senaste året p.g.a pandemin. Hon har inte gnällt en enda gång utan kämpar i motvind varje dag utan att säga ett knyst.

  – Trots att jag märker att hon är helt slut både fysiskt och psykiskt frågat hon alltid alla i familjen om hon kan hjälpa någon handla, fixa eller bara finnas där. Hon är hela familjens stöttepelare och hon prioriterar alltid alla i sin närhet framför sig själv.

  – På grund av ovan håller hon alltid ett väldigt högt tempo och jag tycker det känns som hon har väldigt svårt att koppla av och komma ner i varv. Jag tror en spavistelse på detta fina hotell hade gjort henne så gott och jag vet att hon hade blivit så himla himla glad!

  Hoppas verkligen jag har tur och vinner och kan överraska henne med detta!

 • Swedish open.

  Jag skulle vilja vinna för att jag träffat den finaste människan som gör mig så lycklig och jag vill verkligen visa min uppskattning att han orkat med mig detta året.
  För att jag förhoppningsvis får ut min sista semestervecka som landstinget snuvade mig på. Istället blev det krigsmask och jobbiga arbetspass med de svårast sjuka i covid på intensiven.
  För att jag ÄLSKAR Båstad och Bjärehalvön och spa med kallbad och infinitypool

 • Sara skriver:

  1. Swedish Open
  2. I vår skriver jag och min bästa vän vårt examensarbete efter 5 års civilingenjörsstudier. Vi har vuxit upp tillsammans och valde även samma utbildning. Vårt sista år på universitetet skulle bestå av examensresa, drinkar på varenda bar i Lund och att bara krama ur varenda sekund av studentlivet – men så blev det ju inte. Nu står vi istället med en oviss vårtermin och en skakig arbetsmarknad framför fötterna och försöker planera hur man skriver ett examensarbete via zoom. En natt på Hotel Skansen skulle vara en perfekt morot att se fram emot när läget känns stabilare och Båstad ligger ju trots allt bara en tågresa bort från Lund. Summa summarum: en natt i Båstad skulle vara den perfekta återhämtningen, moroten och avslutet på 5 fina år i Skåne som inte riktigt slutade som vi trodde.

 • Maria skriver:

  1. Swedish open.
  2. Tre anledningar: För att fira jag fick superbra betyg av mitt team i senaste medarbetarundersökningen. För att fira att jag vågat ta mig an ett stort projekt på jobbet som hittills går bra. Och för att fira att jag fyller är den 28:e december. Som är menlösa barns dag, bara det är nästan anledning nog till att jag borde vinna 😉

 • Maria skriver:

  1. Swedish open
  2. Jag hade älskat att få vara på tu man hand med min man för att få njuta av varandras sällskap. Ett stort behov av vila som jag har skulle uppfyllas av en spavisit. Jag har aldrig varit i Båstad och skulle gärna vilja åka dit!

 • Nina Widoff skriver:

  1. Swedish Open.
  2. Jag skulle vilja ta med min man till Hotell Skansen för att bara vara VI och PRATA (+ så klart bada kallbad i havet – ÄLSKAR’T!)
  Vi har renoverat hus varenda ledig minut de snart två senaste åren (snaaart klara) och skulle SÅ behöva komma iväg, bara vi! ❤️

 • Frida A.E skriver:

  1. Swedish Open

  Tre anledningar är:
  1. Maken och jag firar 5 år som gifta nästa år
  2. Jag har jobbat hemifrån sedan mars…urtråkigt! Behöver inspireras!
  3. Både jag och maken är värda det här!

 • Say Yes skriver:

  1. Swedish Open

  2. (1) Skansen och omgivningarna är fantastisk och jag längtar så efter Bjäreluft och att testa den nyrenoverade spaavdelningen. (2) Efter ett år med mycket inställt är en helg utan barn såå efterlängtat och minstingen är snart redo att lämnas bort och en helg i Båstad skulle vara perfekt getaway. (3) Jag har många fina minnen från Båstad och vill skapa ett nytt genom att FRIA vid havet. Något jag tänkt på i flera år men inte blivit av. Men kanske nu! <3

 • Louise skriver:

  Swedish open (ATP tour)
  1. Skulle verkligen vilja överraska min sambo med detta efter flera års slit med renovering
  2. Kommer med största sannolikhet få indragen julsemester pga mitt jobb inom vården, vilket verkligen gör att jag skulle behöva en spa-vistelse snart.
  3. Bor i Skåne och en staycation känns oerhört rimligt i dessa tider, men tyvärr inte jag unnar mig själv.

 • Hans skriver:

  1. Nordea Open (WTA & ATP)

  2.
  – Byta östkust mot västkust en natt, för att i livet komma fatt
  – En helg för bara far och son vore gott, för att prata om livet i stort och smått
  – Och det allra bästa – sommarens tennislektioner få testa!

 • Pierre A skriver:

  Swedish open

  Har precis innan pandemin träffat min livs kärlek . Livet har vänts till fantastisk lycka . Men samtidigt i det livets paradox, ett mardröms år där hennes jobb mitt i epicentrum för pandemin som intensivvårds-
  Sjuksköterska dränerat kraft och energi.

  – möjligt till vila och återhämtning
  – väcka sinnen – god mat, – havets svalkande vatten, fantastiska naturen på Bjärehalvön
  -få visa min kärlek

 • Charlotte skriver:

  Swedish Open

  Mina tre anledningar är:
  Ett för att ta med min kompis som blivit änka och ge henne något att se fram emot. Två för att ge oss två egentid bara vi utan barn.
  Tre för att få lite lyx i tillvaron….och sovmorgon 😉

 • Katarina skriver:

  Nordea Open
  1. En perfekt julklapp till min man (och mig!) utan att trängas i butiker😉
  2. Vill prova att basta och vinterbada 😱
  3. Kommer att njuta oäääändligt av den goda maten 😋

 • Johan skriver:

  1) Swedish Open
  2a) Vi har aldrig varit i Båstad;
  2b) Vi har flyttat till ett renoveringsobjekt och behöver verkligen komma bort och få en paus från flyttlådor, målarfärg, nerrivna tapeter och nerrivna väggar.
  2c) Vi har två barn i 5års-åldern som båda just nu vill styra och ställa mkt här hemma; det vore skönt att under en helg verkligen få koppla ur och koppla av!

 • Olivia skriver:

  1. Swedish Open såklart
  2.jag frågade min sambo om tre anledningar för att jag ska vinna (så han kan vara mitt sällskap) och hans motivering är att jag är go, glad och käck. Hoppas det räcker för vinst <3

 • Johannes skriver:

  Swedish Open

  1. Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van,
  hon fick en skruvdragare förra födelsedan’.
  Hon önskar ju sig egentligen bara lugn och ro på SPA,
  jag fattar inte varför jag trodde att en skruvdragare skulle passa bra?!

  2. Med småbarn och flera uppvak varje natt är man ständigt trött
  och det som står högst på min önskelista är att sova sött.
  Vinner jag lämnar vi allt hemma och kidsen hos moster en stund,
  så får vi på Hotell Skansen mys, kärlek och en skön stund men John Blund!

  3. Efter en enorm jobbig och sorglig höst,
  skulle denna vinst ge mycket tröst.
  En natt hos er skulle betyda mer än ni vet
  jag skulle fyllas av en ändlös tacksamhet

 • Linda skriver:

  Swedish Open

  1 , min äldsta som är 14 och tonåring (behöver inget tillägg)
  ..
  2 , mellanbarnet som är 10 och mycket mer tonåring än storebror

  3, yngsta som är 3, jättecharmig men också utmattande

  (Skämt åsido, älskar så klart mina barn men en weekend utan dem för en enda gångs skull vore underbart)

 • Helena S skriver:

  1. Swedish Open
  2.1 För att jag och mitt tennisgäng fick ställa in årets tennisresa med tennisklubben till just Båstad.
  2.2 För att vi älskar att spela tennis då det är vår andningspaus i vardagen.
  2.3 För att vi hade behövt lite egentid tillsammans.

  Skulle jag vinna bokar vi på två personer till och åker åker hela tennisgänget, det skulle vi vara värda!

 • Eva skriver:

  Swedish Open
  1. Jag längtar bort! Jag har aldrig varit i Båstad men skulle gärna vilja uppleva staden och badet någon gång.
  2. Efter ett annorlunda år med utmaningar på flera plan skulle jag önska för min man att få njuta av ett spa och härligt hotell i er regi.
  3. Jag är trött på min matlagning och samma trista rätter går på repris. Jag vill att någon annan lagar något annat åt mig.

 • Louise skriver:

  1. Swedish open (Nordea open) spelas i Båstad varje sommar.
  2.
  * Jag längtar efter Skåne.
  * Jag längtar efter kalla bad.
  * Jag längtar efter en lyxig helg där vi kan glömma all stress, all logistik, covid och bara njuta av livet, bada och äta gott!

 • Anni Reis skriver:

  Varje sommar spelar man Swedish Open i Båstad! -> Nordea Open
  Jag vill överraska min dotter med:
  1 skön egentid för oss tillsammans
  2 avslappning i spa’et
  3 riktigt god mat
  Det här hade varit världens bästa julklapp 🍀

 • A Andersson skriver:

  Svar: Swedish Open
  1. Badbrallorna sitter som en smäck,
  vi är redo att försvinna från kontoret puts väck! 🩲👙😅

  2. Vill relaxa med utsikt över stilla vatten,
  läsa böcker, skåla i bubbel och sova gott om natten. 💦🥂😴

  3. Bröllopsdagar ska firas med finess,
  hoppas ett presentkort på Hotel Skansen landar på vår adress! 🙋‍♂️📬

 • Sarah Schiller skriver:

  1. Swedish open

  2. Anledning 1;
  Min mormor och morfar var alltid i Båstad på tennisveckorna. Lite nostalgi att få lov att ta med henne ner på en sista vistelse igen.
  Anledning 2;
  Vårt tjejgäng åkte alltid ner (innan barnen kom) under tennisveckorna, dock hade vi inte en lugn stund utan körde non stop hotellet, Peppes, hotellet, stranden, Peppes osv.
  Anledning 3;
  Jag och mormor skulle boka ett rum till för min mamma och syster, så vi kan ha tre generationers tjejkväll och njuta av vad Båstad och vyerna runt omkring har att erbjuda.

 • Emilia skriver:

  1. Swedish open
  2. – Efter en graviditet med foglossning, sjukskrivning och nu kolikbebis behövs verkligen en natt borta med barnvakt och sööömn och spa!
  – Jag har inte varit i Båstad på tre år men längtat tillbaka ända sedan dess!
  – Jag vill överraska min man som alltid är den romantiska i vårt förhållande och den som är projektledaren och arrangerar semestrar osv.

 • Caroline N skriver:

  1. Swedish open (Nordea open)

  2. * För att jag och bästa vännen fyller 40. Att få komma iväg på detta hade blivit ett dubbelt födelsedagsfirande.

  * För att jag aldrig varit på spa förut.

  * För att det hade varit skönt att få göra något bara för mig, då fokus alltid ligger på familj och barn (två av tre barn har autism och behöver otroligt mycket tid och energi). Att få koppla av och ladda på med ny energi hade varit underbart.

 • Petra skriver:

  Swedish Open.

  Vän som behöver spa, jag som behöver vän, spa som behöver upplevas.

 • Lotta skriver:

  1/Swedish Open i Båstad
  2/ Tre anledningar
  -för att jag vet exakt vem jag vill ta med som skulle uppskatta det något enormt
  -för att jag älskar spa
  -för att jag skulle bli så otroligt glad och tacksam

 • Tove skriver:

  Swedish open

  ja varför ska just jag?

  1 Jo för att jag skulle ge bort den här upplevelsen till någon som behöver den mer. Till någon som förlorade halva sitt liv för ett tag sedan och som behöver få vara någonstans där hens liv inte är fel och tuffar på som vanligt fast helt fel.

  2 för att jag kunde få prova att bada i vinterhav för första gången

  3 för att jag tävlar och det ger mig åtminstone en chans

 • Mari skriver:

  Swedish open.

  3 anledningar:
  * bor i Skåne, resvägen och miljöpåverkan är kort.
  * fira att maken och jag varit gifta i 26 år, tillsammans i 36 år – och nej, vi är inte lastgamla men firar 50 års födelsedag 2021.
  * något upplyftande i allt elände. Testade covid-positivt idag och måste ringa min ensamstående mamma med det smärtsamma beskedet; i år måste hon fira jul helt ensam. Så ledsen.
  Maken skriver, jag dikterar detta…

  Håll avstånd!

  • Maria skriver:

   Swedish Open!

   Ett besök i Båstad har varit på min lista ett tag nu men som ni säkert vet, ibland händer saker som ställer till det för en. Jag pratar inte om Covid-19 utan mitt år har består av cellgifter, masektomi & sorgen att säga hejdå efter 10 år till min älskade hund. Men trotts allt, jag är ung & jag nu frisk! Jag är färdigbehandlad från min cancer & har äntligen fått tillbaka energi & styrka för att orka upptäcka livet igen. Det vore så härligt & få kommer ner till västkusten med min fästman och få uppleva Båstad <3

 • Anna Berglund skriver:

  Swedish open

  1. Fira min 50-årsdag som blev noll firad pga covid

  2. Fira att dottern tagit sin examen o nu slipper tentor o stress med plugg

  3. Ta en paus från jobbet inom sjukvården som helt klart tär både fysiskt och psykiskt

 • Jennie skriver:

  Swedish open

  Tre anledningar:
  1. För att jag skulle bli så himla glad!!
  2. För att jag då skulle bli världens bästa fru (eftersom min man får följa med)
  3. För att min man skulle bli så himla glad!! 😊

 • Madeleine skriver:

  Swedish open 🎾
  1.Låt 🎶
  2. Mig 👱🏻‍♀️
  3. Vinna 🏆 😁☺️😅

 • Johanna erlandsson skriver:

  Swedish open 🎾

  1. Jag fyllde 40 i juli och kan inte tänka mig bättre ställe och fira i efterhand.

  2. Jag vill ta med min mamma som haft ett extra tufft år då mormor har gått bort.

  3. Längtar efter att få skratta ihop och se min mammas leende när hon får veta att vi vunnit, håller tummarna✊🏻

 • Annelie P skriver:

  1. Swedish open
  2. a.) Jag har aldrig varit i Båstad… ser fantastiskt ut! 2b) Skulle verkligen behöva relaxa en weekend i underbar miljö… ser magiskt ut hos er! 2c) För att fira att jag vågat säga upp mig på mitt jobb och tagit steget fullt ut att bli egen företagare… gjorde min sista dag den 13/12! Har velat fira och att göra det hos er skulle bli den perfekta platsen!

 • Li skriver:

  1) Swedish Open som blev Nordea Open 2020
  2)
  * För att jag har aldrig varit på spa, så nu kanske turen är här!?
  * För att jag har aldrig varit i Båstad, så nu kanske det är dags!?
  * För att jag skulle ta med mig världens bästa sambo som säger -man ska aldrig säga aldrig!!

 • Camilla skriver:

  1. Swedish open.
  2 a) Jag vill vakna upp med havsutsikt. Havet är en lyckoinjektion för mig.
  b) Jag vill äta gott och njuta av ett spa som sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet. Spa är precis vad min oroliga och stressade själ behöver nu.
  c) Jag vill överraska min sambo och ta med honom på detta. Har gått igenom en skärseld tillsammans och att få åka i väg på detta skulle vara en obeskrivlig lycka för oss.

 • Charlotte skriver:

  1. Swediah Open

  2.
  – jag och min man är i stort behov av egentid för att hitta tillbaka till varandra efter flera småbarnsår
  – jag har aldrig varit i Båstad
  – vi firar 5 åriga bröllopsdag i år (infaller dessutom en fredag i maj) och det vore fantastiskt att få fira det på ett så fint ställe

 • Rebecka skriver:

  1. Swedish Open
  2.
  – En plats som jag gärna vill besöka (med eller utan tennis)
  – Att utforska denna omtalade stad och avsluta dagen med ett skönt bad
  – Egentid med min mamma utan barn, hus & stoj, bara vara och få ha skoj!

 • Therese Ericson skriver:

  1, Swedish Open
  2, Det finns ju tusen andra som säkert skulle behöva det bättre i dessa tider, så det känns nästan makabert att skriva varför just jag ska vinna. Men jag skulle vilja vinna för att;
  -Jag vill springa mellan Torekov och Båstad för att det ska vara en fantastisk sträcka och det måste vara den perfekta uppladdningen innan spa.
  -Jag älskar havet, helst de blåsiga busiga dagarna. Jag älskar att bada i det, speciellt när det är kallt i vattnet och jag får värma mig i en fin miljö
  -Jag vill hinna tänka hela tankar. Ekorrhjulet känns som att det har gått upp till minst dubbla hastigheten sen pandemin och hemmajobb gjorde entre i mitt liv. Det gör att min kreativitet försvinner. Tankarna slutar liksom halvvägs för att det alltid kommer ngt nytt farande från vänster

 • Ida Karltorp skriver:

  1. Swedish open
  2. 1.För att jag och min man inte varit på dejt på..ahhh… många år!
  2. För att de mörka ringarna under ögonen (som bara blir djupare och djupare) måste motarbetas.
  3. Vi har aldrig varit i Båstad.

 • Helene skriver:

  1. Swedish open/Nordea open
  2. Egentligen finns det nog flera i listan ovan mig som skulle behöva denna weekend mer, men att åka på spa är något som jag veerkligen villhöver! Jag skulle ta med min sambo, som oftast (läs alltid) är den ”gulliga” av oss och som överraskar med både presenter och utflykter. Det här skulle kunna vara min chans att få ge tillbaka lite till honom. Förhoppningsvis har vi lyckats bli gravida till våren och då vore det perfekt med en spa-weekend för att fira (med risk för att jinxa genom att ta ut ”segern” i förskott).

 • Britta skriver:

  Hej🙋‍♀️!
  Varje år spelas Swedish Open i Båstad!
  Nordea Open kommer att spelas sommaren 2021, både WTA-damvecka och ATP-herrvecka! 🫖
  Jag skulle vilja ha turen att vinna detta paket för att få uppleva den bästa tillsammanstiden tillsammans med min underbare man 👨 som är så lojal och ställer upp så fantastiskt sedan jag blev sjuk för flera år sedan.
  Han arbetar sååå hårt.
  Vi skulle vilja återuppleva glada minnen från när vi besökte er när det bjöds Synsam Swedish Open för många år sedan!!
  Han är värd att få spela tennis 🎾 på bästa tänkbara tennisstället i Sverige.
  Att få insupa havsluft och att bada i havet är bland det härligaste som finns.
  Vi skulle njuta av långa promenader utmed havet, spaaa massor och njuta av massage och mysa med härlig skånsk mat av de bästa råvaror.
  Sammanfattningsvis, en helg i avkopplingens tecken vill jag bjuda honom på. ❤️
  Hoppas på tur! 🍀

 • Josefine skriver:

  Tävlingen heter Swedish Open

  1. Det här året har varit tufft för de flesta. Jag är en 23 årig student som suttit i min studentlägenhet dag in och dag ut, inte träffat kompisar och undvika sociala sammanhang, med andra ord verkligen försökt göra mitt bästa för att få denna pandemi att i första hand bli kontrollerbar och sedan givetvis gå över så fort som möjligt. Trots detta blev jag själv dålig i Corona, vilket var jobbigt och än i dag påverkar min lungkapacitet. Inte nog med det har vi haft fyra dödsfall i min närmsta släkt, samtliga på min pappas sida, bland annat min älskade farfar som tragiskt nog fick somna in själv. Därtill har vi inte kunnat vara med på någon begravning av de som stått oss så nära på grund av avstånd och smittorisken. Min pappa är social, aktiv och älskar att umgås med vänner och familj. Han har till följd av pandemin valt att bosätta sig på vårat landställe för att undvika corona, därför har jag knappt kunnat hälsa på och stötta honom under detta tuffa år. Jag skulle inget hellre än att vilja bjuda med honom på en spa-upplevelse när vaccinet är kommet. 2. Hade jag haft möjlighet att betala ur egen ficka hade jag självklart gjort det, men som student är det svårt att göra några större besparingar när ekonomin redan är knapp. 3. Min pappa har trots omständigheterna och motgångarna ändå lagt allt fokus på familjen. Alltid funnits där för att prata, hjälpt till i skolan och tröstat. Han är värd att bli bortskämd och få uppskattning <3

 • Hanna Attlefelt skriver:

  1) Tennisveckan i Båstad, ” Swedish Open” i tennis.🎾
  2) Älskar att spela tennis ihop med min man och att få vara när havet är det bästa jag vet och så gillar jag snygg design.

 • Christina Malmgren skriver:

  Swedish Open

  Jag älskar Båstad ❣️
  Jag älskar Spa ❣️
  Jag älskar att få ge ❣️

  Denna fantastiska upplevelse skulle jag dela med min Syster

 • Sofia Cruz skriver:

  1. Swedish open

  2. A) Jag förlorade min far i år och behöver lite tid för mig själv att arbeta med healing och självkännedom
  B) Två små barn och en pandemi älskar att ha tid att koppla av och njuta av den närliggande stranden och havet
  C) Sakna havet ljud

 • Sara skriver:

  1 Nordea Open
  2. a För att jag och min kompis Sandra (som ju får följa med) gillar kallbad mest av alla bad. Förutom de varma. Och de som bubblar. Men i alla fall mer än badkarsbad. Fast de är bra också. Men kallbad är bäst.
  b För att jag varje vecka åker mellan Göteborg och Malmö på jobb men tåget susar bara förbi alla fina ställen utmed vägen och det här skulle vara ett toppenanledning att stanna i Båstad:).
  c Eftersom vi vill hitta fina ställen i Sverige så en inte måste åka så långt på semester. Sen tipsar vi alla vi känner.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.