Annons

18 december – Dagens lucka i Upplevelsekalendern


Idag tar vi oss vidare till Stenungsbaden Yacht Club som ligger vacker beläget på Västkusten, alldeles intill havet. Här kan du njuta av god mat, härlig miljö och skönt spa. Allt detta är inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.

I potten på dagens lucka ligger en härlig spaupplevelse vid havet.  Spapaket för två personer med boende i deluxerum med havsutsikt inkl hotellfrukost, trerätters middag i restaurang Captain’s Table, entré till spa, tillträde till gym och träningspass, träning på hinderbanan, lån av badrock och tofflor. 


Designkonceptet Newport skvallrar inte bara om hotellets strandnära läge utan också om en spännande maritim historia. Influenserna från den amerikanska ostkusten och kappseglingen America’s cup är påfallande utan att göra avkall på förstklassiga svenska traditionerna när det gäller spa, mat och aktiviteter. Varmt välkommen att älska livet på Stenungsbaden!

Frågor
1) Vad heter den salta fjorden precis utanför hotellet?
1. Gullmarsfjorden
x. Hakefjorden
2. Hardangerfjorden


2) Motivera kort varför du vill vinna en spaupplevelse och älska livet på Stenungsbaden Yacht Club.


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Grattis till Katta som svarade 18/12 kl 23:07

*Tävlingen pågår i 24 timmar t o m 19/12 kl. 10.00 Vinnaren utses av en jury från Stenungsbaden Yacht Club. Deras beslut kan ej överklagas. Vinstskatt betalas och redovisas av respektive vinnare samt hotell/arrangör. Ett presentkort ligger i potten

Inlägget var reklam för Stenungsbaden Yacht Club.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Hakefjorden glittrar utanför fönstren i Stenungsbaden
  Till Hotell och hinderbana vill jag bjuda min syster som aldrig bangar ett äventyr.
  Vi älskar bådaessensen av Bohuslän, salt luft, svettiga träningspass och svala bad.

 • Margot skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Jag vill kunna slappna av och vara aktiv på samma gång. Få igång kroppen och varva ned. Jag tror det kommer gå utmärkt hos er!

 • Henrika skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Har aldrig sett en fjord eller varit i den delen av Sverige och hotellet låter ju verkligen som en dröm!

 • Linda skriver:

  Hakefjorden! Att behöva se fram emot något känns verkligen viktigt just nu och att se fram emot saltvatten, avkoppling , nya miljöer o tänka på Ngt annat känns hundra procent möjligt här

  • Anna skriver:

   1. Hakefjorden
   2. Efter det här året känns en spaupplevelse i så vacker miljö som en dröm jag väldigt gärna skulle vilja uppleva.

 • F skriver:

  1) Hakefjorden

  2) Efter ett tufft 2020 som förutom covidmörkret kantats av flera misslyckade IVF-försök, ett missfall och sist men inte minst att min man blev av med jobbet pga panedmin skulle vi behöva en paus bara vi två. Ett par dagar med att rå om varandra, äta gott, spaa på Stenungsbaden Yacht Club och bara vara hade varit ett fantastiskt sätt att inleda 2021 – som bara måste bli ett bättre år.

  • Erica Hjelm skriver:

   Utanför Stenungsbaden Yacht Club finns Hakefjorden.
   Jag önskar mig en weekend hos Stenugnsbaden för att få upptäcka nya miljöer, njuta av Västkustens vackra, karga klippor, njuta av fantastisk mat och få tid till återhämtning tillsammans med min man!

 • Marianne Hedberg skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Som 70 + vore detta en dröm att få uppleva, verkligen en fantastisk belöning efter detta år. Rörelse o njutning på samma plats.

 • Rebecka skriver:

  1. Hakefjorden
  2. En helg fylld med upplevelse för både själv och sinnet,
  att njuta av bad, mat & spa skulle betyda mycket för minnet.
  Att besöka detta vida omtyckta hotell,
  skulle vara den bästa sortens smällkaramell!

 • Anna skriver:

  1) Hakefjorden
  2) Jag har aldrig varit på spa, men jag tror det skulle kunna vara beroendeframkallande! Aktivitet och vila i ett, god mat, sköna sängar, vackra omgivningar – och en god vän som tycker om detsamma!

 • Rebecka skriver:

  1. Hakefjorden
  2. En helg fylld med upplevelse för både själ och sinnet,
  att njuta av bad, mat & spa skulle betyda mycket för minnet.
  Att besöka detta vida omtyckta hotell,
  skulle vara den bästa sortens smällkaramell!

 • Birgitta skriver:

  1) Hakefjorden
  2) Vill bara få se och uppleva detta fantastiska ställe.

 • Sara skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Efter att i början av året blivit dumpad av min pojkvän 2 timmar innan vi skulle skriva på köpeskontraktet till vår lägenhet har det varit ett tufft år både psykiskt och fysiskt. Trodde aldrig att jag mot slutet av året skulle träffa en ny kärlek – men det har jag gjort. Skulle vilja kärleken till min nya pojkvän med ett avkopplande besök hos er ❤

 • Catharina Winblad skriver:

  Ligger vid vackra Hakefjorden

  Jag skulle vilja erbjuda min kära vän Boel som älskar både avkoppling och träning en vistelse hos er. Genom jobbiga är med svår utmattning som jag gått igenom har hon funnits vid min sida. Ibland 3 sit-ups, 5 min promenad och ibland på gymmet har hon inspirerat och peppat mig. Hade varit en fantastisk grej att göra tillsammans hos er.

 • Ida skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Skulle verkligen vara underbart att få njuta av spa och god mat, att kunna varva med träning i vacker miljö… allt detta är något jag verkligen saknat och det skulle kunna bli en nystart efter en tuff period.

 • Anna F skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Att få pausa vardagen för avkoppling, havsutsikt, god mat och sovmorgon med frukost tillsammans med min man hade varit en obeskrivlig känsla.

 • Cecilia skriver:

  Stenungsbaden ligger vid Hakefjorden.
  Jag ser fram emot spa, träning och god mat och dricka tillsammans med min kärlek på min
  födelsedag i april när jag fyller 50 år.

 • Emma skriver:

  1) Hakefjorden

  2) Känns helt perfekt för mig och sambon! Jag är badgalen och han är helt uppslukad av segelbåtar! Spa älskar vi bägge 🙂

 • Jeanette Unfors skriver:

  1 Hakefjorden
  2 Efter ett galet 2020 och ett busfrö som kommit till världen så skulle jag verkligen behöva komma hemifrån och både komma igång med lite träning, spa och god mat. Vilket man definitivt kan få hos er!

 • Isabell skriver:

  1) Hakefjorden
  2) Alltså wow! Min man och jag har till att börja med inte varit iväg ihop på år och evigheter. Först var det småbarnsåren som satte stopp för det och nu under de senare åren för att jag blev student igen så resa är inte prioriterat ekonomiskt. För det andra, tänk att säga till honom att vi ska till ett ställe med en hinderbana?! Låter som drömstället för oss båda!

 • Clara skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Att först köra ett varv i Hinderbanan och sen slappna av i spa med havsutsikt låter helt fantastiskt!

 • Maria skriver:

  1. Hakefjorden
  2. En helg med min man, med spa, träning och god mat, kan livet bli bättre? Att naturen dessutom är magisk gör det hela ännu bättre!

 • Helene F skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Har en sambo som är (enligt mig) alldeles för stillasittande i vardagen. Försöker uppmuntra utan att uppmana, vilket kan vara klurigt. Därför tänker jag att en helg som inleds med några svettiga varv i hinderbanan och fortsätter med en spa-upplevelse ”som belöning” efteråt skulle vara perfekt. Väldigt mycket morot och någonting härligt att se fram emot!

 • Charlotte skriver:

  1. Hakefjorden
  2. WHAT? Har ni en egen hinderbana? Jag hade ingen aning om det! Tanken är att jag ska satsa mot VM i Hinderbana, så vad passar väl bättre än att göra en rivstart hos er! God mat på det, lite bad i en varm pool och så en natts sömn i härliga hotellsängar så kommer jag vara mer än redo att ta mig an den uppgiften! Och då vet vi var hela äventyret började 😉

 • Olivia skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Jag fyller 30 precis efter jul och tänkte fira med pompa och ståt. Självklart blir det ingenting med det nu, men det hade varit underbart att få vinna detta och ha något att se fram emot. Självklart skulle min bästa vän få följa med <3

  • Sanna skriver:

   1. Hakefjorden
   2. Att få egen tid med min sambo hade varit underbart. 2 småbarn och hårt slit på jobbet är detta något vi skulle behöva! Att sitta i lugn o ro och äta god mat, hålla hand och mysa! Utmana varandra genom hinderbane tävling hade givit oss ett gott skratt ????

 • Silvija skriver:

  1. Hakefjorden

  Med min man vill jag åka
  från vardagens grå tråka
  Och gärna till ett ställe som stimulerar alla sinnen
  och skapar fina minnen

 • Charlotte skriver:

  Hakefjorden

  Tid för rörelse, vila och samtal i lugn och ro. Dit vill jag ta med min man så fort läget lugnat sig lite omkring oss.

 • Jeanette R skriver:

  Hakefjorden
  Såå länge sedan vi besökte dessa trakter så nu gör jag allt jag har i mina makter för att återse kustliga hällar och höra vågornas susande brus

 • Charlotte skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Jag vill ta med min man för efterlängtad ”egentid” utan barn. Prata tills orden tar slut, skratta, slappna av och äta god mat i en fantastisk miljö

 • Marianne A skriver:

  -Hakefjorden
  -Jag skulle ta med min man. Han paddlar ut på en tur med sin kajak bland alla segelbåtar. Jag kollar in gymmet. Tillsammans skulle vi avnjuta spa, god mat innan en skön natt på hotellet.

 • Linda Hultman skriver:

  1 Hakefjorden
  2 Jag skulle jätte gärna vilja bjuda iväg min bästa vännina som har jobbat konstant nu under 2020, som IVA-sjuksköterska. Efter allt hennes slit under denna pandemi så skulle det betyda hela min och henne värld att få komma till er. Att få motionerna och sedan slappa i ert underbara spa skulle vara den perfekta presenten till någon som förtjänar allt efter hennes slit på sjukhuset. Snälla hjälp mig ge iallafall en person under denna pandemi det hon förtjänar! Tack! ☺️

 • Hanna skriver:

  Hakefjordens vaggande vågor är precis utanför hotellet. Hade älskat att få tillbringa en svemester på denna västkustpärla!

 • Torbjörn skriver:

  1.Hakefjorden
  2. Frun behöver spa och vila. Verkligen. Tufft jobb vanligtvis, värre nu under pandemin.
  Själv gillar jag båtar…

 • Johanna skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Jag skulle ge bort mitt presentkort till mina föräldrar som haft det tufft det senaste coronaåret. Förhoppningsvis skulle en avslappnande spavistelse hos er göra att de tyckte lite bättre om sig själva och om varandra. ❤️

 • Eva skriver:

  Hakefjorden

  Längtar efter att få besöka en yacht club. Det låter som jag missat något här i livet.

 • Elin skriver:

  Hakefjorden.

  Jag skulle vilja njuta av de fina miljöerna och andas havsluft tillsammans med min mamma som jag inte kunnat träffa på länge på grund av corona.

 • Veronica skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Har aldrig sett en fjord eller varit i den delen av Sverige (bara i Sthlm och Gotland)…hoppas jag kan komma med Gianluca från Italien =)

 • Linnea skriver:

  1) x Hakefjorden
  2) jag skulle vilja vinna det för en kollega och väns räkning. De har haft ett tufft år även utan corona och det är inte över än. Så jag skulle vilja skicka henne och hennes man på ett dygn att skämma bort sig och få verkligen slappna av i närområdet.

 • Helena skriver:

  1) Hakefjorden
  2) Spa-paket lockar många med, men jag blev lite full i skratt när jag läste ”träning på hinderbanan” och kollade på bilden på hemsidan! Den skulle jag vilja kämpa mig runt med min bästa kompis, hon hade blivit glatt förvånad över att jag propsar på denna aktivitet innan mer klassiskt spa-kopplade njutningar. Tid ihop, när det vanligtvis är svårt att få till som ensamstående mammor, är värdefullt. Oavsett om den spenderas i lervälling eller bubbelpool 😉

 • Malin J skriver:

  x. Hakefjorden

  Tänk vad jag skulle bli gla’
  av att få njuta på Stenungsbaden Yacht Clubs SPA!
  Då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Se hur ”arga rynkan” i pannan försvinner
  och känna hur stressen ur kroppen rinner.
  SPA är det bästa för återhämtning och precis vad jag och bästis behöver,
  Engagemang finns – det som saknas är klöver.
  Därför gör jag nu mitt tappraste försök,
  för att Tomten (d.v.s. ni på Stenungsbaden Yacht Club) ska komma på besök.
  Vi småbarnsmammor som mot vardagspusslet slåss
  är väl de som behöver relaxen allra mest förstås.
  Under SPA-upplevelsen skulle vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor!

 • Helena S skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Att en natt i Stenungsund få bo,
  skulle helt säkert ge själen ro.
  Att även få se havet glittra,
  får hela min kropp att spritta.
  Jag hoppas så att vi kan få tid,
  att 2021 kan ge oss en stund av frid.

 • Malin Forsberg skriver:

  Hakefjorden.

  Jag skulle uppskatta en helg där jag skämmer bort mig själv med njutning och avkoppling

 • Lindha Spetz skriver:

  Hakefjorden

  Hade varit perfekt ställe att ladda upp batterierna på. Efter en höst med husrenovering och nästan ingen tid för varandra. Så hade detta varit en perfekt julklapp för mig och mannen.

 • Caroline skriver:

  1. Halefjorden
  2. Efter ett år av oroligheter och ovisshet vore det skönt att bara få släppa allt för en stund, glida ner i en pool eller mötas av en varm vägg i en bastu.

 • Camilla skriver:

  Hakefjorden

  Det skulle vara helt magiskt, väldigt roligt och fantastiskt lyxigt

 • Helena Uhlmann Lindegård skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Egentligen skulle jag vilja ge det till mitt barns förskolepedagoger. Att trots pandemin lyckas skapa trygghet för barnen så att de inte behövdes bli mer påverkade än absolut nödvändigt känns som förälder så bra. Värmer mitt hjärta och nu vill jag göra något för iallafall två av dem tre.

 • Amanda K skriver:

  1.) Hakefjorden!
  2.) Tycker miljön verkar fantastisk runt Stenungsbaden Yacht Club och att hotellet i sig också ser helt underbart ut bådar mycket gott för en fantastisk helg. Hade velat njuta av spa och gör mat där med min fantastiska sambo som jobbat hårt detta corona-år för att driva runt sitt egna företag.

 • Johanna skriver:

  Hakefjorden

  Livet är väl aldrig så lätt som när man får spendera dagen i morgonrock och tofflor, tillsammans med någon man älskar i en uppvärmd pool?! Addera bästkusten, hotellfrukost och det underbara havet så har ni allt jag behöver i den här världen! Och ni vad de säger, gör mer av det du älskar.

 • A Andersson skriver:

  x) Hakefjorden

  Ä rofyllt uppdrag
  L ugn & ro
  S pabehandlingar
  A vslappnande atmosfär
  K onferensmöjligheter
  A ktiviteter för kroppen

  L ata sig!
  I nspirerande meny
  V alet är lätt!
  E kologisk frukost
  T op notch!

 • Lisa skriver:

  Hakefjorden
  Har lite svårt att älska livet just nu efter två misslyckade IVF-försök i år men det kan vara en helt perfekt omstart och uppladdning inför det tredje! Med förhoppning om ett litet liv att älska.

 • Anna L skriver:

  1 x) Hakefjorden

  2. Få ladda batterierna, leva livet igen efter svåra besked. Älska livet och älska varandra på en plats full av ro, energi och livsglädje

 • Sanna skriver:

  1) Vad heter den salta fjorden precis utanför hotellet?
  x. Hakefjorden

  2) Det vore underbart att få komma i väg och unna sig det är lilla extra. Som ensamstående mamma är det något jag absolut inte gör till vardags, och därför något som skulle betyda lite extra. Tänk att få komma i väg och ladda batterierna, slappna av till fullo och bara njuta utav de goda i livet.

  Kram Sanna

 • Monnah skriver:

  1. X, Hakefjorden
  2. 2018 hade jag möjlighet att åka förbi Stenungsbaden Yacht Club flera gånger och slogs av det fantastiska läget. Där och då väcktes en längtan att en gång få bo där. Idag önskar jag dock skicka min fina väninna och hennes dotter dit för att återhämta sig efter att ha förlorat sin son och bror. De behöver omslutas av omsorg och värme.

 • Emilia skriver:

  1) Hakefjorden
  2) Jag hade velat vinna den här fantastiska upplevelsen för att ta med min man och njuta av en barnfri övernattning utan vår lilla skatt. Få njuta och ro om varandra och äta gott! Har flera vänner som varit på Stenungsbaden och alla har tyckt att det har varit fantastiskt så det hade varit superkul att få uppleva denna plats

 • Annamow skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Mitt liv skulle vara komplett om jag fick gå in i receptionen på Stenungsunds Yacht Club och höra orden ”Välkommen till Stenungsunds Yacht Club!”, för jag har alltid drömt om att lära mig uttala ordet ”yacht”.

 • Pierre S skriver:

  X Hakefjorden

  Jag har faktiskt aldrig någonsin varit på SPA och tror jag skulle älska det.

  Min kära blev akut inlagd igår och jag hoppas hon kommer hem till jul. Då skulle ingen vara gladare än jag att kunna ge henne detta! Hur bättre rehabilitera sig för livet!

 • Hans skriver:

  Hakefjorden

  Fys & mys
  Buffé & supé
  Bad & choklad
  Spex och sex (!)
  Make & maka

 • Katta skriver:

  Hakefjorden

  Livet rusar
  låt oss stanna upp
  Fylla lungorna med havsluft
  och själen med ro
  Syret färdas runt
  vi är här och nu
  Och med Varandra
  Därför.

 • Carina Gustafsson skriver:

  1: Hakefjorden
  2: Jag skulle ta med mig min kollega Pia. Vi båda behöver avslappning och få njuta av god mat och lugn och ro. Vi arbetar i äldrevården. Det är tungt och slitsamt och vi båda kämpar med värk i rygg, axlar och nacke. Just nu har vi det extra jobbigt pga Covid-19

 • Frida A.E skriver:

  x. Hakefjorden

  Orden ”Älska Livet” står så ståtligt vid Stenungsbaden. Där har jag sett flera bilder med glada människor, skulle vara kul att få vara en av dessa människor tillsammans med maken! Njuta, skratta, slappa och bara njuuuta vid underbara Hakefjorden, en dröm helt enkelt!

 • Emma T skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Presskonferens
  -hamnar återigen i trans.
  Jobbar som tok
  -blir ändå inte klok
  Hjärnan skriker efter ro
  -hos er vill jag då för en stund bo…

 • Cecilia Löfholm skriver:

  Hakefjorden
  Jag vill uppleva detta för jag har aldrig varit på västkusten, så det skulle vara en upplevelse i sig.

 • Elina Karsna skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Åh vad underbart med en vistelse hos er! ???? En känsla av att vilja uppleva många fler. God mat på fina fat. Sköna sängar för natten och närhet till vatten. Byta miljö vore så skönt och lugnt. När livet i mångt och mycket har känts tungt. Vill ta med min fina kärlek i livet. Som jag inte vill ta förgivet. Att överraska honom med denna gåva, kommer uppskattas vill jag lova! ????????????

 • Lina skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Jag vill ta med min pojkvän för att älska livet tillsammans genom en vistelse på Stenungsbaden yacht club. Äta frukost i sängen när västkustens solstrålar skiner in genom gardinerna. Låta kinderna värmas av kvällssolen när vi sitter på klipporna och njuter av varandras sällskap. Tävla i hinderbana och sedan springa till spaet och rå om varandra och blicka ut över det glittrande havet! Underbart!

 • Johanna skriver:

  1. Hakefjorden
  2. Rörmockaren vill checka in, med ett helt år att hjälpa andra människor med läckage, vattenskador, tunga bergvärmepumpar och framför allt en lyhörd person som
  är mer värld en någonsin att få komma till er. Få upplevs lugn, avkoppling, god mat och en underbar vistelse han säkert aldrig kommer glömma.

 • Caroline skriver:

  1.
  X Hakefjorden

  2. Hade varit superkul att få komma iväg med vännen och fira våra födelsedagar, då vi båda fyller jämnt.

 • Maria skriver:

  1. x Hakefjorden
  2. Vacker havsutsikt, god mat, aktiviteter och avkoppling – allt på en plats. Stenungsbaden Yacht Club verkar nästan ha kunnat se in i mina tankar, checkat av det jag älskar mest här i livet och omsatt det i sig självt. Det skulle vara en dröm att få ta med mig min partner efter ett tungt år där inget gick som det var tänkt. Jag hoppas nu att 2021 istället kan bli bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig!

 • Lollo B skriver:

  1. X – Hakefjorden

  2. Jag fyllde 30år i höstas och tanken var då att åka iväg och fira min födelsedag med en riktigt lyxiga spaweekend. Men på grund av nedskärningar på jobbet och allmän osäkerhet kände jag inte att jag hade råd att lägga den typen av pengar på en weekend utan valde att spara dessa pengar till min buffert istället. Tråkigt men sant och är så glad att jag idag valde att spara pengarna även om det är ledsamt att jag aldrig firade min 30års dag.

  Det hade varit underbart att få vinna och ta revansch på min födelsedag och fira den i efterskott på Stenungsbaden Yacht Club. Jag känner till hotellet sedan tidigare och förutom att det ligger alldeles perfekt intill havet så är verkligen stilen ”Newport” exakt min smak!

  God jul!

 • Anna Fredriksson skriver:

  1) X Hakefjorden

  2)
  Sambon ägnar sig bara åt renovering
  Men jag vill för en stund ha en annan prioritering.
  Vacker miljö, skönt spa och god mat.
  Njuta i solstolen å bara vara lat.
  Så nu packar vi väskan och lämnar storstaden
  för incheckning på härliga Stenungsbaden.

 • Emilia skriver:

  1. Hakefjorden.
  2. Hade varit perfekt för min mamma då det har varit en tuff månad med flytt och sen Corona på de. Så det hade verkligen varit behövligt både för mig och min mamma att få komma iväg lite och bara få njuta av den fantastiska utsikten och lugnet!

 • Matilda skriver:

  1) x. Hakefjorden
  2) Jobb, stress, corona – glöm,
  Spaupplevelse – DRÖM!
  För upplevelser är det bästa vi vet,
  hoppas detta för oss blir verklighet.
  Tänk att få byta julmatens tristesser,
  mot Captain’s Table’s delikatesser.
  Att dessutom få njuta av Hakefjordens vy,
  vore verkligen inte fy.
  Spa med massage och peeling,
  skulle ge oss en fantastisk feeling!
  Stenungsbaden vore det absolut bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken grym present!

 • Åsa L skriver:

  1) x. Hakefjorden
  2)
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Spaupplevelse – DRÖM!
  Upplevelser är det bästa vi vet,
  hoppas detta för oss blir verklighet.
  Tänk att få byta julmatens tristesser,
  mot Captain’s Table’s delikatesser.
  Att dessutom få njuta av Hakefjordens vy,
  vore verkligen inte fy.
  Spa med massage och peeling,
  skulle ge oss en fantastisk feeling!
  Stenungsbaden vore det absolut bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken grym present!

 • Matilda L skriver:

  1.
  x. Hakefjorden
  2.
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Spaupplevelse – DRÖM!
  Upplevelser är det bästa vi vet,
  hoppas detta för oss blir verklighet.
  Tänk att få byta julmatens tristesser,
  mot Captain’s Table’s delikatesser.
  Att dessutom få njuta av Hakefjordens vy,
  vore verkligen inte fy.
  Spa med massage och peeling,
  skulle ge oss en fantastisk feeling!
  Stenungsbaden vore det absolut bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken grym present!

 • Charlotta skriver:

  1/Hakefjorden
  2/Att älska livet hos er blir lätt
  Platsen, maten, spaet, ja allt är fett
  Vi älskar havet, mannen och jag
  Ett dygn hos er blir en guldkantsdag
  Vårt liv tillsammans är en seglats!
  Åh tänk att få uppleva Stenungsbaden på plats!

 • Åsa L skriver:

  1. x. Hakefjorden
  2. Jobb, stress, corona – glöm,
  Spaupplevelse – DRÖM!
  Upplevelser är det bästa vi vet,
  hoppas detta för oss blir verklighet.
  Tänk att få byta julmatens tristesser,
  mot Captain’s Table’s delikatesser.
  Att dessutom få njuta av Hakefjordens vy,
  vore verkligen inte fy.
  Spa med massage och peeling,
  skulle ge oss en fantastisk feeling!
  Stenungsbaden vore det absolut bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken grym present!

 • Emma Kitti skriver:

  Den heter Hakefjorden. Jag skulle vilja vinna för att kunna överraska min man med en SPA-helg. Det skulle vi verkligen behöva efter den här slitiga perioden under pandemin.

 • Åsa skriver:

  1: Hakefjorden
  2: Åh snäll låt mig få vinna
  jag är en urvattnad kvinna
  matt från covid och året son gått
  behöver få skämma bort min arma kropp

 • Britta skriver:

  Hej!????‍♀️
  Fantastiskta Stenungsbadens Yacht Club ligger vid vackra Hakefjorden!
  Stilen Newport är verkligen så trivsamt och
  snyggt!
  Havet, havet, havet är det bästa som finns!!
  ????????????Längtan är konstant när man som vi bor i inlandet.
  Vill överraska min man på hans jämna födelsedag ???? med kravlös tillsammanstid och bara njuta av allt som ni erbjuder.
  Varma bad, kalla bad, lata oss i solbäddar, ta en härlig massage och koppla av totalt i Bluewater.
  Mysa framför öppna brasor! ????
  Njuta av den urgoda maten tillagad med fina råvaror och sova ovaggad i era mysigt mysiga rum.
  Hoppas på tur ????

 • Catrin Dovleus skriver:

  Vid Hajefjordens kant skulle jag vilja stanna upp en stund, hitta andningen, sänka pulsen, reflektera över året som gått och ställa in min inre kompass vart stegen ska gå 2021. Tillsammans med en klok vän som alltid kommer med goda råd och uppslag hade det blivit ännu bättre.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.