Annons

Vanliga sökningar och mest läst på Trendenser

Igår roade jag mig med att gå igenom mitt Google Analytics konto för att se vad ni söker på, vilka inlägg som är mest besökta över tid och vilka frågor som oftast ställs till google via Trendenser. Det bjöd på en hel del insikter. Och några ögonbrynshöjare. Oväntat stort intresse för mina… väskor?
Här är några av de mest sökta och lästa inläggen sedan jag installerade Analytics 2013. Kanske hittar du något populärt i arkivet som du inte sett tidigare?


Stockholmsvitt” och färgkoder för vita väggar


Gardinupphängningar och ”hotellgardiner”


”Olika inredningsstilar” / Vilken inredningsstil gillar du?


”Trendenser Österlen” / Skåne / Semester i Sverige


Måla om IKEA Äpplarö


Hur högt ska lampan hänga?”


Trendensers läderväska” (den har jag fått av min gamla civ. ek klasskompis Anders).


Trendensers resväska” (en Rimova som jag köpte när jag var i Frankfurt med Johanna Bradford).


Trendensers handväska” (har tyvärr tappat färgen så rekommenderas ej).

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline Odnell skriver:

  Jag har som många andra börjat ställa om till en mer hållbar livsstil de sista åren. För mig innebär det att varje köp jag gör (oavsett om det handlar om heminredning, möbler, kläder eller annan ”utrustning”) övervägs noga då jag vill att de ska vara långsiktigt hållbara rent kvalitetsmässigt men även för ögat. Det som är bekvämt och vackert tröttnar jag inte på. Noterar i ditt inlägg ovan förvåning kring att många gjort sökningar på väskor. Min tolkning är att när
  det är dags att investera i något nytt (t ex en väska som oftast kostar en bra slant) så tänker många med mig ”Vilken väska använder Frida Ramstedt?” Högst sannolikt väljer du den som är både vacker, bekväm och håller länge. Tack vare dig hittade jag PAP och har sedan ett par år både väska och mobilfodral som bara blir vackrare med åren 🙂

  Så varmt tack för din blogg, ditt instagramkonto och bok. Du är en källa till inspiration och kunskap på många områden!

  • Resfredag/Annika skriver:

   Håller med Caroline här… och kan tillägga att jag nyss beställde weekendväskan ovan i 40-årspresent till mig själv. Jag tänker att den ska hålla tills jag fyller 50, minst.

   Tack för ständig inspiration. Varma hälsningar från Nynäshamn

  • Frida skriver:

   Tack snälla för din peppande kommentar ❤️

 • Carin skriver:

  Hej, när det skrivs om väskor och hållbarhet så måste jag tipsa om PellediPelle (Kungsbacka ????) som är grym på läderarbeten – väskor, trappräcken, iPad-fodral mm tillverkas och repareras på beställning. Kolla på insta!

 • Sandra skriver:

  Hej, jag vill också tacka dig för all kunskap du ger. Kul inlägg och jag skulle så gärna vilja passa på att fråga över något jag sökt på men tyvärr inte funnit: var din fina, vita stickade polotröja som du hade i ett inlägg nyligen är från? Den var så otroligt fin o precis en sådan jag letat länge efter! ????

  • Frida skriver:

   Tack! Den är gammal. Finns inte att köpa i butik längre. ???? Är dålig på att modeblogga med nya länkbara kläder ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.