Annons

En vecka i väska

Om förra veckan var lugn på hemmaplan, så är denna dess diametrala motsats. Alldeles strax hoppar jag på tåget upp till Stockholm och på onsdag bär det av vidare mot Älmhult. Vad som står på agendan? Möten, ett par föreläsningar och en kvällskurs. Så kan en arbetsvecka också se ut i mitt liv. Det låter kanske jobbigt men jag samlar mycket hellre flera uppdrag och resor tätt under en period än sprider ut dem för att få ett jämnt flöde. Varför? Jo, på så vis tycker jag att man får mycket mer gjort än när enstaka och allt för olika åtaganden splittrar upp dagarna och skapar oanvändbar ”ställtid”. Dessutom sparar jag ju in på mitt resande och slipper vara borta från familjen i onödan med den strategin. Några grejor som sätter guldkant på den här turnén? Ikväll ska jag äta middag på Luzette med min man (hurra!) och ikväll checkar jag in på Miss Clara. Imorgon träffar jag Hästens globala PR-chef för att bli ambassadör för deras natursängar och på tisdag har jag fått äran att föreläsa inför 90 kvinnliga ekonomer på Deloittes nätverksträff i Stockholm. Och i Älmhult ska jag hålla workshop med inredare från landets alla IKEA-varuhus. Bara en sån sak. Tänk om någon hade sagt det till mig för fem år sedan när jag hade beslutsångest över att säga upp mig för att satsa heltid på Trendenser? Nu ska jag fulpacka det sista (för nej, såhär snitsigt ser det inte ut i väskan när jag är klar även om jag blivit avsevärt mycket bättre på att packa lätt med åren). Kameran hänger såklart också med och jag hoppas kunna bjuda på uppdateringar längs vägen! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma - By Emma skriver:

  Vilken snygg packning! Ha en härlig vecka kära du!

 • Sofie skriver:

  Gillar att du bjuder in oss i din vardag lite mer. Så roligt att läsa!

 • Sitter i skrivande stund i bilen på väg till Stockholm jag med men nej sådär tjusig ser inte min packning ut, långt ifrån.
  Testade Hästens nya miljonsäng Vividus nere i Milano och den var dunderskön.
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Jenny skriver:

  Hej,
  Vilken fin weekendbag, vart är den ifrån?
  Mvh
  Jenny

 • Ekenäsliv skriver:

  Tänk så roligt när drömmar slår in 🙂
  Attans vad roligt det hade varit att lyssna på dig nån gång alltså:)
  Lycka till!

 • Minimalisterna skriver:

  Låter som en fullspäckad och rolig vecka du har framför dig, lycka till! 🙂 Väldigt snygg brun väska dessutom!
  Om du behöver packningstips framöver så skulle jag vilja tipsa om de här två blogginläggen med efterföljande läsvärda tips i respektive kommentarsfält:
  https://minimalisterna.se/minimalistiska-packningstips/
  https://minimalisterna.se/att-packa-ratt-ar-latt/

 • Elna skriver:

  Snygg packning! Varifrån kommer dina svarta pumps och vita sneakers?

 • Matilda skriver:

  Snyggt värre! Sådär prydligt brukar inte mina packningar se ut kan jag ju säga.

 • bibi skriver:

  In english please!!!!! 😉 where are the shoes from? everything looks sooooo fine!

 • Li skriver:

  Spännande med alla uppdrag du har. Läcker packning också. Var är den snygga bruna väskan ifrån? Hälsningar Li

 • Ester skriver:

  Ja! Du är så välkommen till oss på Deloitte imorgon. Ser fram emot att höra dig!

 • Frida skriver:

  Li: Väskan är en prototyp som en kompis till mig gjort, finns inte i produktion ännu. Jag hjälper dem testa och tycka till om modellen eftersom jag reser mycket men jag lovar att berätta mer när de är klara med sin process.
  Elna: Pumpsen har jag köpt på Rizzo och dessa vita sneakes är från Zara
  Bibi: I will consider, promise!
  Ester: Vi ses ikväll! 🙂

 • Johanna Garcia skriver:

  Ååhh så spännande, och härligt att få höra hur du vuxit från dagen då du var "ny" i heltidsbloggandet och hade beslutsångest! Det är stärkande för de som går o är osäkra på att satsa o kan nu se hur långt du kommit efter hårt arbete 🙂 Ha nu en underbar vecka i ett härligt flow!
  Kram/Praktikanten

 • Emma skriver:

  Riktigt snygg packning! 😀

 • Chanette skriver:

  Hej Frida, tack för en fantastisk bra blogg. En fundering..vart kommer de svarta pumpsen ifrån?

 • Ebba skriver:

  Ska du börja spela golf? Lycka till 🙂 Sjukt snygg weekendbag <3

 • Anna skriver:

  Vilken modell på resväska kör du? Snygg packning!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.