Annons

Önskelista september 2017

Jag är i stort behov av att uppdatera höstgarderoben efter graviditeten, vilket påverkar mina önsketankar en smula. Lägg därtill en enveten vas-jakt och en mugg som det står mitt namn på (bokstavligen och bildligen talat). Här är september månads önskelista! 
1) Jag har den redan i grått men givet hur ofta den kommer till användning funderar jag på att investera i en svart till hösten. Busnels Antibes Cape
2) Min scarf gick itu vid en… eeh.. motstridig förskolehämtning i våras. Borde köpa en annan färg kanske, men vet att den grå är ett säkert kort. Acnes Scarf
3) Jag minns denna vas från min barndom. Mormor? Nu har det blivit en besatthet att hitta ett eget vintageexemplar. Sitter du på en som inte används så vet du att jag är spekulant. Anna-Lisa Thomson för Uppsala Ekeby
4) Mattan i vardagsrummet börjar bli en följetong. Mest för att jag inte kan släppa den jag egentligen vill ha. Kamikazeköp när man går in i småbarnsfas omgång 2? Eller ska man bara blunda och köra? Kasthalls ryamattor
5) Danskarnas kungliga hovleverantör har kommit med ett F i sin alfabetsmuggserie. Ni fattar. Snälla tomten ta med dig ett F från Royal Copenhagen.
6) Vi saknar skaldjursbestick. Novis Norrlännning som jag är vet jag inte vilka som är bäst om man ska köpa ett gäng. Tips? 
7) Behöver en axelremsväska för att slippa jonglera det viktigaste i händerna. Denna står på önskelistan. Little Liffner D-saddle Medium bag
8) Sommarens tygsneakers har gjort sitt. På jakt efter ett par nya vita som funkar i kallare klimat. Dessa hittade jag på Stadium häromdagen. Nike
9) Sist men inte minst tappade jag bort min bästa vinöppnare på vår senaste kvartersfest. På önskelistan noterar jag därför ännu ett återköp. Korkskruvarnas rolls royce, en Pulltex

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma T skriver:

  Min man vann i somras en uppsättning skaldjursbestick som fortfarande ligger i sin förpackning. Vill du ha? Ligger i en fin förpackning märkt "selected by Leif mannerström" om jag minns rätt. Tillverkare minns jag dock inte men kan kolla 🙂
  Vi har mest funderat på vem vi kan ge bort dem till…

 • Sandra skriver:

  Alltså det här med mattor.. Glad att jag inte investerade i en ny soffa med 2-åring hemma, som gärna pottränar i soffan (utan potta). Nu har han lite i smyg börjat använda mattan istället. Jag skulle avvakta med det stora mattköpet och satsa på nåt enklare för tillfället. 🙂

 • N skriver:

  Älskar dessa inlägg. Gillar dem och söndagssummeringarna bäst!

 • Marie skriver:

  Köp mattan! Jag har en med en treåring hemma, den har fått utstå både det ena och det andra. Men de är i naturmaterial så de tål mycket. Fått bort alla fläckar.

 • Estela skriver:

  Så fint. Älskar dina önskelistor. ❤️

 • clara skriver:

  Åh, är på jakt efter en sån väska jag med!!

 • Joanna skriver:

  Kan bara hålla med föregående skribenter, ÄLSKAR dessa listor!! Ofta påminner de om min egen önskelista; denna gång är det Anna-Lisa Thomson som vi delar ett habegär för:) En investering för framtiden skulle jag helt klart kalla den!
  Tack för en inspirerande blogg!
  Joanna

 • Anonym skriver:

  Vänta med mattan Frida. Kör på den du har tills vidare. Kasthallsmattan ser jättefin ut. Vet dock av erfarenhet att denna typ av matta sväljer allt som finns av chips, popcorn, smulor, lego och andra små leksaksdelar. Inte bra när stor tappar och liten hittar och stoppar i munnen.

 • Lina skriver:

  Såg ALT vasen i största storleken på Öland o somras i butiken Design och Retro. Tror dock den kan ha varit ljusgrön men inte säker.

 • Anonym skriver:

  Hittade vasen när jag var inne och surfade på Bukowskis: https://www.bukowskis.com/sv/lots/970875-anna-lisa-thomson-golvvas-lergods-upsala-ekeby-1940-tal , om du inte redan funnit den 🙂
  //Josefina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.