Annons

Sponsrat inlägg: Kompisar från norr

Idag håller vi oss sysselsatta med att tvätta och packa om väskorna så att vi kan åka vidare till Norrland för att fira min pappas födelsedag. Det blir en lång resa men jag ser fram emot att få träffa min systers barn och packar oömma kläder och bekväma skor. Nu blir det lite reklam! Två saker i min resegarderob representerar mitt Norrländska ursprung: 1) Solglasögonen på bild har jag fått som pressprov av min kursare Emilia som jag pluggade med i Umeå. Hon har startat företaget E&E Glasses som gör ekologiska glasögonbågar. Heja! Så himla bra! Och 2) Väskan har ni ju sett förr, den har jag fått av Anders som också var med i samma nollningsgrupp som mig och Emilia. Han har startat Sandlund Hossain som gör väskor i vegetabiliskt garvat skinn. Tänk att vi alla tre driver eget nu! Tröjan är från Hunky Dory, den vita T-shirten kommer från Ellos och skorna är Birkenstocks klassiker.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
* Inlägget innehåller Afiliatelänkar / Adlinks och pressprover jag fått i gåva

Kommentarer

 • Så mycket fint Frida!
  Kör försiktigt och ha en fortsatt fin semester!
  Kram Anette

 • Ewa skriver:

  Hej Frida,för ett tag sedan har du frågat om Norrgavel glasbord .Jag har sett den på rea på Norrgavelsbutik i Uppsala.(i fredags)

 • Anna-Maria skriver:

  Älskar väskan! Välkommen upp!

 • Annika skriver:

  Kul att ni alla har framgångsrika företag! Välkommen hem! Här skiner solen!

 • Katarina skriver:

  Snygg väska! Letar förtvivlat efter en lika snygg datorryggsäck men det är inte lätt att hitta. Förslag mottages tacksamt 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.