Annons

Vykort från Skåne

Även om det känns som ett hack i skivan (vi åker ju till samma härliga plats varje sommar) kan jag inte låta bli att bjuda på några vykort från årets semester. Heja Sverige och Österlen. Trots att vi nyss kom hem vill jag redan åka tillbaka. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja, det är svårt att inte falla för detta myllrande gröna pumpande hjärta som Skåne är. Jag har själv varit mycket på Gotland på somrarna, men Skåne börjar gå om i drömmen. Fick du med dig någon pelargon? Jag planterade mina i går – händerna doftade hela kvällen sedan.

 • Emelie skriver:

  Vilka vackra bilder!

 • Ser verkligen helt idylliskt ut! Har länge velat testa att bo i Norrgavelhuset men det har tyvärr aldrig blivit av (ännu) och nu även i Strandvillan i Ystad som oxå ser härligt ut.
  Kram Anette

 • Anna skriver:

  Superfina bilder!

 • Patrik skriver:

  Underbara bilder verkligen! Lyser upp när regnet slår mot fönstret här.

 • Meg skriver:

  Men åh så drömmigt! Underbara sensommarbilder 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.