Annons

AJ Produkter – Vår nya kontorsmiljö

Inlägget är reklam i samarbete med AJ produkter



Minns ni det här inlägget från ifjol, när jag skissade på olika möbleringsalternativ i studion? Nu har jobbuppdragen äntligen tagit fart igen efter pandemin så att jag vågat lägga min order på nya kontorsmöbler från AJ Produkter. Det är lite kvar att fixa med stylingen ännu, men det känns otroligt skönt att ha ordentliga höj- och sänkbara skrivbord och bättre stolar i studion när vi också har blivit fler i teamet.



Jag testade flera olika placeringar i tanken, men till slut var det min assistent Charlotta som knäckte idén om att ersätta matbordet med sex sammanställda skrivbord till en enda stort projektyta där vi får en sammanhängande känsla som bjuder in till samtal och gemenskap. Samtidigt som vi har plats för materialprover, skisser och kataloger till de inredningsuppdrag vi håller på med. Det känns mycket trevligare att ha det så istället för att alla sitter och jobbar för sig själva i olika hörn vid ett eget bord.



Skrivborden heter MODULUS. De som står i mitten är fasta, medan de som står längst ut är höj- och sänkbara. Det är väldigt praktiskt när man vill stå upp och jobba. Dessutom undviker man belastningsskador på kroppen genom att stå upp lite varje dag istället för att sitta ner flera timmar i sträck.



Måtten på våra bord är 1400×800 mm. Borden har en tålig yta som är lätt att rengöra, borden saknar också mellanstag vilket ger maximalt med benutrymme under bordet och är de också utrustade med T-stativ med en anti-collision lösning. Lösningen skyddar mot klämskador genom att den känner av när skrivbordet sänks eller höjs och reagerar snabbt genom att stoppa stativet. Då får både skrivborden och all övrig kontorsutrustning en längre livslängd.



Stolarna heter PERRY och är gjorda i ett grått ulltyg (70% ull). De går att justera i höjd, är utformade med hjul och har en maxbelastning på 110 kg. En annan egenskap jag tycker väldigt mycket om är att stolarna har en så kallad Sitness-teknik. Det innebär att stolen erbjuder aktivt sittande. Sitsen är tredimisionellt rörlig och rör sig framåt, bakåt eller åt sidorna när du sitter på den. Det tränar ryggmuskulaturen och bidrar till en korrekt hållning samtidigt som man sitter väldigt skönt. Finns med armstöd om man hellre vill ha det.

Vi även köpte till montering från AJ produkter, så samtidigt som leveransen kom två killar och skruvade ihop allt. Värt varenda krona!

Jag är så glad för vår nya kontorsmiljö och den investering jag gjort i och med detta! Tack AJ Produkter för ett fint samarbete!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.