Annons

Annons: AJ Produkter och Trendenser 2.0

Inlägget är reklam för AJ Produkter

Jag har en dröm. En tanke som gror och förgrenar sig i olika etapper. Det är tydligt för mig, men ibland är det svårt att visualisera med ord. Speciellt när man inte är den enda som behöver engageras och motiveras. Just därför är jag så glad för den hjälp jag har fått av AJ Produkters inredningsteam i vår, för att provtrycka mina inredningsidéer men också att vända och vrida på olika alternativ.

Hur skulle det kunna se ut i studion, om man möblerade om den utifrån nya behov? Vad skulle de kosta? På vilka sätt skulle man snabbt kunna förvandla lokalen från fotostudio till utbildningsverksamhet till kontorsplatser.

Här är några av de förslag som Philip ritade upp till mig efter vårt första möte (läs mer här) och jag måste erkänna att det gjorde mig ännu mer taggad. Jag tror verkligen på att ha tydliga målbilder. Ju klarare man kan göra en vision för sig själv och dem man jobbar med, desto enklare är det att hugga i och kämpa innan allt är på plats. Renderingar av det här slaget hjälper inte bara den som ska investera i inredningen på en arbetsplats utan också medarbetarna som ska stå ut med renoveringar, omorganisationer och förändringar längs vägen innan allt är på plats. 



Hur vore det att ha ett större team, som arbetade tillsammans?


Vi skulle ju definitivt få plats.


Med stapelbara stolar som förvaras på en vagn kan man enkelt möbler upp en större sittning (när man får lov att arrangera sådana igen).


Alla bilder är 3D-renderingar är skapade av AJ Produkter med deras skrivbord, kontorstolar, bokhyllor, skärmväggar och konferensbord samt stapelbara stolar.

Visst är renoveringarna bra för att snabbt få grepp om potentialen i den lokal man har. Det här har varit en ovärderlig process för mig och i höst får ni följa fortsättningen.

Har du ett företag och behöver hjälp att se över din arbetsplats? AJ Produkter kan stötta från planeringsstadiet tills den dagen det är dags att montera upp allt och flytta in – och det gäller oavsett om det gäller en enda skrivbordsplats eller om det är en helhetslösning för ett stort kontor eller lager. Dessutom hjälper AJ produkter till med ritningar och visualiseringar i 3D, utan kostnad. Kontakta AJ för att boka ditt möte här!

* Inlägget var betald reklam för AJ produkters inredningstjänst

Kategorier:

Kommentarer

  • Minna skriver:

    Trendenser 2.0 låter ju onekligen MYCKET spännande!
    Och vilken bra tjänst! Jag har alltid svårt att visualisera förändringar, man blir ju lätt hemmablind. Så detta låter ju som ett jätte bra verktyg. Ser fram emot fortsättningen..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.