Annons

HP+ skrivarsystemet som gör jobbet smidigare

Inlägget är reklam för HP

För mig som driver eget företag är en fungerande och smidig skrivare en viktig ingrediens i mitt dagliga arbete. Därför är jag väldigt glad för mitt samarbete med HP och deras nya skrivarsystem HP+. Deras skrivare är lätt att använda och lätt att placera i hemmet. Dessutom har de ett smart abonnemang på bläckpatroner vid namn Instant Ink som sparar tid och gör att jag kan känna mig trygg med att det alltid finns toner i skrivaren när jag behöver printa ut färgval, ritningar, inspirationsbilder.

HP Instant Ink är en tjänst som automatiskt känner av och skickar bläck och toner när det har tagit slut. Dessutom kan man enkelt återvinna de gamla kassetterna med hjälp av deras system. Skrivaren känner själv av när bläcket nått en viss nivå och beställer hem nya patroner så att man slipper stå utan och i samma kartong kan du returnera de gamla så att de tas om hand på ett ansvarsfullt sätt. 

Andra bra saker jag använder min HP+ skrivare till är att skriva ut avtal och fakturor till kunder som inte vill ha dem digitala, planskisser och prototyper för skissarbeten i olika projekt med väldigt fina utskriftsresultat, omslagsförslag och boksidor som behöver korrekturgranskas i print och skyltar som snabbt behöver tas fram till lokalen. Något som också hjälpt mig mycket är HPs Smart App. Med HP Smart-appen kan du både skriva ut och skanna direkt från handen. För mig som bytt bokföringsprogram där alla underlag nu ska skickas in digitalt har HP+ underlättat mitt arbete enormt. Jag sparar massor med tid på att kunna fota av alla kvitton och pappersfakturor och maila dem i pdf-format direkt in i bokföringsprogrammet. Sedan har den även skanner vilket är bra om man snabbt behöver kunna överföra handskisser till digitalt format eller vill kopiera något som en kund behöver ha med sig från ett möte. 

Några andra fördelar med HP+

– Man kan enkelt att skriva ut direkt från mobilen tack vare HP+ smarta App. HP Smart App gör det också enkelt att ser bläcknivåer, anslutning m.m.

– HP+ gör det säkrare för att skriva ut känsliga dokument när vi är många på kontoret samtidigt. Man kan nämligen göra utskrifter ”privata” dvs klicka på ”skriva ut nu”, men papperna dyker inte upp i skrivaren förrän man är vid datorn och är redo att hämta upp dem HP+ har Smart Security vilket innebär att de alltid är steget före hackarna och hjälper till att undvika angrepp från malware och håller din information säker så att den inte hamnar i fel händer.

– Behöver du kopiera dokument? Inga problem! HP+ har både skrivarfunktion och kopiatorfunktion i samma produkt. 

– Du får 6 månaders Instant Ink utan kostnad! Med HP+ kan du skriva ut upp till 1 500 sidor i månaden utan kostnad i 6 månader. Upplev friheten med utskrifter som aldrig tar slut. Efter 6 månader tillämpas en månadsavgift från 12 kronor i månaden om du inte säger upp tjänsten.

– HP+ har ett program som kallas Forest First vilket innebär att de planterar träd och skyddar skogar för varje sida du skriver ut. HP återvinner också dina patroner och kassetter. Plastavfall från skrivartoners är annars ett stort problem. Med Instant Ink kommer dina patroner/kassetter inte att vara en del av detta. Skicka bara tillbaka dina förbrukade bläckpatroner/tonerkassetter i de förbetalda kuverten så återvinner HP dem för att skapa nya.

– Skrivaren är nätt och lätt trots sin kapacitet, så kan stå på fler ställen än hemmakontoret! Exempelvis på en byrå, ett sidobord eller på bänken i köket.

Villkor: För att använda HP+, få 6 månaders Instant Ink och ett års extra HP-garanti så krävs en aktiv internetanslutning, att ett HP-konto registreras och att endast HPs originalbläckpatroner och -tonerkassetter används under skrivarens livslängd.

Läs mer om HP+ här

Har du en HP-skrivare? Signa upp på Instant Ink här

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Hur ska man källsortera bläckhornen om man inte har HP+? Någon som vet?

  • Agata skriver:

   I princip alla hemelektronikbutikerna erbjuder återvinning av gamla patroner/kasetter, åtminstone dom stora kedjorna 🙂

  • Johanna skriver:

   Bläck-toners! Stavningsprogrammet i mobilen ????

 • Agata skriver:

  En mycket smart tjänst! Men! Det kan vara klokt att tillägga att inte alla HP-skrivare har stöd för HP+ 🙂

 • Marianne skriver:

  Den bästa skrivaren å marknaden, hade den i över 20 år på jobbet :- )

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.