Annons

Annons: Act of caring – ta hand om det du äger!

Inlägget är reklam för Act of caring

Act of Caring är ett nytt svenskt varumärke som gör moderna växtbaserade vård- och rengöringsprodukter för ditt hem, dina saker, dina möbler och din arbetsplats – med dofter av de finaste naturliga eteriska oljorna. Produkterna blandas och tillverkas i Sverige på en produktionsplats som drivs med grön el. Deras flaskor är tillverkade av 100% återvunna PET-flaskor och man har valt att inte ha några ytterförpackningar för att minska resursanvändningen. Genom att vårda det vi redan har kan vi alla bidra till en mer hållbar livsstil!

Act of Caring vill hjälpa dig att ta hand om och få dina inredningsmaterial och ytor i hemmet att hålla längre med naturliga ingredienser, så naturliga att de t o m kan användas på din hud, ”Skincare For Objects”. 

ERBJUDANDE!
Använd rabattkoden: TRENDENSER2021 i kassan så får du en fin gåva när du lägger din order. Koden gäller fram till 31 augusti 2021.


Trä och läder behöver återfuktas och rengöras ibland, precis som din hud. Här hittar du produkter för vård av trä och läder:

Nourishing Wood Oil

Leather care kit


Har du marmor på köksbänken eller soffbordet är det viktigt att regelbundet rengöra och ta hand om ytan. Här hittar du vårdande produkter för marmor:

Marble and Fine Stone Care Kit

Rengöring för marmor

Inlägget var reklam i samarbete med Act of caring

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.