Annons

Premiär! Trendenser Education

Innehåller reklam för egen verksamhet

Trendenser education inredningsutbildning
Jag har fått ett spännande jobbuppdrag som gör att jag behöver omallokera min arbetstid i vår. Varje torsdag under 10 veckor, från och med denna, kommer jag att hålla utbildningar i inredningskunskap för en stor ehandel inom möbler och inredning. Vi kör allt digitalt, via länk, vilket kräver en annan slags förberedelser och teknik, men det är exakt den typ av uppdrag jag gärna lägger mer av min tid och kraft på. Varför? Att prata inredningskunskap med den som möter kunder varje dag ger mig en chans att göra skillnad på riktigt, i verkligheten där köpbesluten faktiskt tas. Inte bara i teorin.Jag är övertygad om att bättre beslut, färre felköp, mindre resursslöseri och returer inte enbart handlar om vad man säljer, utan också om hur man gör det. Där har butikspersonal och kundtjänstmedarbetare som ju möter inredningskunden dagligen en väldigt viktig men ofta förbisedd roll. Det vill jag hjälpa till att ändra på. De är viktiga nyckelpersoner för alla företag som säljer inredning, som vill hjälpa kunderna så att det blir rätt direkt och här vet jag att min bakgrund som ekonom och marknadsförare och min erfarenhet från inredningsbranschen kan användas till något bra.Intresserad?
Vi kommer släppa på fler butiker och delar av detta projekt längre fram, kontakta [email protected] för mer information

Kommentarer

 • Erica skriver:

  Åh vad spännande!
  Får tillgång till en sekelskifteslägenhet nästa fredag och sliter mitt hår just nu med väggfärger och hur det ska inredas. Svårt när man inte har kunskapen men är väldigt intresserad och att det ska bli som vi vill ha det och inte bli för påverkad av trenderna. Lättare sagt än gjort.
  Du vill inte sända därifrån? 🙂

 • Johanna skriver:

  Heja! Vill ge dig en stor kram för att du går din egen väg. ❤️ Vill läsa ännu mer om ditt företagande och hur du tänker kring det.

 • Josefine skriver:

  Så roligt Frida, kör hårt! Det behövs mer av ditt inrednings- och hållbarhetstänk i världen – tack!

 • Charlotte skriver:

  Wow! När jag såg trendenser education tänkte jag ”Det här vill jag också gå!”.
  Vore kul om du framåt kanske ger utbildningar till privatpersoner som vill veta mer om inredning och hållbarhet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.