Annons

Annons: Schneider Electrics Home of the Future webinar

Inlägget är reklam för Schneider Electric


För ett par veckor sedan deltog jag i en paneldebatt för Schneider Electric på temat Home of the Future. Är du nyfiken på vad som sades och missade livesändningen kan du nu se den i efterhand – via länk. Allt du behöver göra är att registrera dig här!

Webinariet är gratis och på engelska. I panelen hittar du mig, moderatorn Clara Le fort, Oliver Heath och Frederic Beuvry. Jag pratar bland annat om varför jag tror att ökad inredningskunskap är en viktig nyckel för att vi ska komma tillrätta med vårt ohållbara konsumerande. Jag är helt övertygad om att ingen vill göra fel – men okunskap leder till massor av onödiga felköp och gör oss mindre resistenta mot de ohållbara normer och trender som lockar oss till att inreda och renovera ologiskt – mot vårt bättre vetande. Det är inte fråga om antingen eller, en optimal inredning är både och. Både fin och funktionell. Både långsiktigt hållbar och njutbar i nuet.

Annars faller det ofta i förväg, och det beteendet – det konstanta förändrandet vi håller på med – tror jag att vi också måste adressera. Som så mycket annat, för att lösa de utmaningar vi står inför.


Inför eventet har jag även jobbat med Schneider Electric för att ta fram tips om hur man kan planera och inreda sitt hemmakontor så att det funkar för hela kroppen – inte bara för ögonen – det kommer jag att berätta mer om i början av nästa år. Förutom ergonomi och belysning är tillgången till el – där man behöver den – viktig!

Ett exempel på en produkt som kan lösa det problemet är prisbelönta bordsenhet S i serien Unica System+ från Schneider Electric. Bordsenheten ger tillgång till eluttag samt USB-laddning A+C och kläms fast på bordsskivan eller fåtöljarmstödet. Den finns i två färger och är klädd med tyg från danska tillverkaren Kvadrat.

Bordsenhet S med kraft USB A+C

USB A+C med 3.1Amp laddningskapacitet

• Monteras i bordsskivor upp till 45mm tjocklek

• 2 meter tygklädd kabel med jordad stickpropp i änden

• Kabeln trycks in i ett spår på undersidan av bordsenheten och på så sätt låser man den

Finns bland annat att köpa hos Bauhaus och elbutik.se (EAN-kod vit/grått tyg: 3606489819279 svart/grått tyg: 3606489819286).

Kanske ett sista-minuten- julklappstips?


Den nya bordsenheten S i Unica System+ kan klämmas fast i bordsskivan eller fåtöljkarmen där du vill sitta – så att du kan placera laddstationen där du sitter skönast, inte närmast eluttaget.


Klämman kommer i en mörk och en ljus version, så att du kan matcha med din inredning. Det mjuka tyget gör att förlängningsdosan känns mer som en mjuk inredningsdetalj istället för en hård elektronikpryl. Formgivningen har belönats med iF Design Award 2020.

* Inlägget är reklam i samarbete med Schneider Electric

Foto: Jonas Berg

Kommentarer

 • Minna skriver:

  De där gillar jag! Kul att se snygg elektronik!

 • Johanna B. skriver:

  En eloge för att du enträget fortsätter sprida ditt budskap och för att du gör det så proffsigt. Blir så inspirerad av dig och hur du utvecklas som entreprenör. Man känner för dig eftersom du inte bara vill kränga prylar utan också har något vettigt att säga. Heja heja heja ????????????????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.