Annons

Min vecka i tre bilder


Säg hej till Boris, min nya studioassistent. Eller, okejdå. Min kollegas Emmas labradoodle-valp som hänger med till jobbet ibland som kontorsmaskot. Så mjuk och gosig päls, för att inte tala om valpmagen… Inte helt lätt att fota dock så ledsen för suddig bild.


Någon undrade varför jag aldrig deltar i de pressevents som arrangeras för oss influencers. Det ärliga och raka svaret är – jag hinner inte. I veckan höll jag min sista av drygt 50 föreläsningar/framträdanden i år, där jag har pratat inredningskunskap försökt mana till ifrågasättande av vår tids inredningsnormer. Den här gången på Clarion Sign i Stockholm inför 425 personer i publiken. Dagen efter var jag med på Kungliga Tekniska Högskolans forskningsprojekt MISTRAs paneldebatt om Sustainable Consumtion. Utmanande och utvecklande.


Ni som följt mig länge vet att jag har letat efter ett gammalt träbord i ganska precis 10 år (om man ska tro mitt bloggarkiv). I veckan stod det plötsligt mitt framför ögonen på mig. I vintagebutiken på Spinneriet! Nu står det i vårt uterum och väntar på att husera årets julfirande med min familj som kommer ner från Umeå. Så glad för det.

Kategorier:

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Herregud vilket tempo du håller ????
  Själv hoppas jag på att få möjlighet att lyssna på dig under 2020.
  Läst boken och tycker den är otroligt bra!

  Önskar dig en lugn, avkopplande julledighet med din familj.. kring det fantastiskt fina bordet <3

 • A. skriver:

  Presseventsents är ointressant för oss läsare om det är en tröst….

 • maria skriver:

  Åh så fin och vilken gullig hund <3 Får jag fråga var du köpt dina fina ljuslyktor på matbordet . Ha en fin helg

  • Frida Ramstedt skriver:

   Hej, det är en mix av olika ljuslyktor jag köpt genom åren. Artilleriet, Skogsberg Smart, Tell me More, Lagerhaus och Cosa homestories kommer de från.

  • Sickan skriver:

   Tell me more och Ellos har liknande! Ikea har också en neutral serie som man kan blanda med, Hemtex likaså! De senaste månaderna har vi hittat flera från alla ovanstående platser på loppisar i stan i Göteborg dessutom, så börja där!

 • Christine skriver:

  Ljuvligt vackert bord! Önskar dig och familjen en fin jul tillsammans.
  Och så roligt med dina föreläsningar, hoppas också få höra dig nästa år.
  Instämmer i ovan angående pressevents, att se samma gäng influensers gång på gång ger mig ingenting som läsare. Säkert trevligt för de som får ses dock!
  Allt gott!

  • Cilla skriver:

   Nu vet jag inte om det är dessa ljuslyktor men de liknar mycket tellmemore. Så fina! Må gott cilla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.