Annons

Min vecka i tre bilder


Tre (stora) ögonblicksbilder från arbetsveckan som gått. Ni som missade mig på TV4 Nyhetsmorgon i torsdags kan se klippet i efterhand här. Timmarna före är jag alltid illamående av nervositet – men sekunden efteråt är det glömt. ”Vill du komma tillbaka och göra fler inslag?” Jajamen! Absolut. svarade jag. Utan att tveka. Men vad skulle ni vilja se mer av isåfall?

Jag var helt oförberedd på att se mig själv i skyltfönstret på Åhléns City i Stockholm. De hade blåst upp min pressbild (foto Lisa Thanner) på display i stora entrén. ”Hej hej” här välkomnade jag mig själv på väg in till veckans signering.

Samtidigt i studion på Spinneriet. Stort hemlighetsmakeri. Men en sak kan jag avslöja. Jag är så stolt och ärad över att producenterna för Carl Larssons stiftelse hyrt in sig i Trendensers lokaler för att ta pressbilderna på sina nyheter 2020. Håll utkik för mer info i vår!

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Så bra tips i programmet, tack! Men jag får panik på programledarna i Nyhetsmorgon, de låter aldrig gästerna prata till punkt utan avbryter dem hela tiden. Är det bara jag som tänker på detta? Undviker alltid Nymo på morgonen för jag tycker det är så respektlöst:(

 • Tins skriver:

  Hej! Har sett att du har en väldigt fin klocka? Vad är det för märke?

 • Susanne skriver:

  Jag skulle gärna vilja höra mer om färgsättning, hur vi ska tänka just färger i möbler väggar och inredning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.