Annons

Årets julkrans

Jag brukar ju julpynta studion varje år och eftersom vi hade ett event igår kväll smygstartade vi med årets julkrans innan advent. En stor sådan. Bunden av eucaluptus och tall. Tidigare har jag klätt både färdiga stommar och rockringar men i år testade vi ett nytt grepp och klädde en krans med hjälp av ståltråd och spillmaterial från bygghandeln (fråga efter stuvbitar av rörisolering).


När kransen precis var klar gick solen ner bakom hustaken så jag kastade den över axeln på min kollega Emma för att ta en bild. Här ser ni också storleken tydligare. Att göra en eucaluptuskrans är f.ö. ett toppentips till er som har stora panoramafönster. Superenkelt julpynt att fixa själv, lätt att anpassa efter den storlek som funkar hos just er och fint att ha i fönstret. Dessutom doftar den gott!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Erica skriver:

  Gå till cykelreparatören och be och ett skevt hjul som lämnats kvar efter byte/reparation. Knipsa bort ekrarna och du har bästa återvinningsbara stommen för dörrkrans stl XXL.

 • Ida skriver:

  Superfin, men eucalyptus är kanske inte det bästa materialet ur ett hållbarhetsperspektiv med tanke på att det väl måste transporteras hit till skillnad från tallriset.

 • Fanny skriver:

  Vart kommer dina fina byxor ifrån?!

 • Funkisistan skriver:

  Vilken fin krans, såg en liknande för ett par år sedan men gjorde den aldrig då, kändes så stort i ett lägenhetsfönster men nu med hus och panoramafönster, aj LUV it! TAAAACK för remindern, det får bli helgens (och årets första julpyssel, du vet vad de säger, tomten skjuter en nisse varje gång någon pyntar i november..????????)

 • Helena Ek skriver:

  Eucalyptus? Från certifierad plantage? Transporterad hur? Utan att regnskog gått åt för att bereda plats för plantagen? Jag är lite besviken…

 • Linda skriver:

  Du Helena besöker Trendenser för skäl bara du vet, ser något som inte följer dina förväntningar på Trendensers engagemang i hållbarhetsfrågan, och känner därav behov av att informera om detta. Jättebra med konstruktiv feedback!

  Nu ska Du Helena få feedback på din kommentar: Ifrågasättande och kritiserande av andras karaktär och agerande leder sällan till förändring eller förbättring. Det kan istället orsaka en känsla av misslyckande och otillräcklig kring mottagarens förmåga. Om du vill ge kritik, se till att den är utvecklande och informerande!

  Jag är rädd att för många kommentarer av detta slag (och det följer varje inlägg såhär långt) leder till att Frida lutar sig tillbaka på sin framgång med föredrag och författande, och slutar med denna plattform. Vem står redo och orkar ta över fanan och driva arbetet med hållbarhetsförändring i influenser/inredningsbranschen vidare? Är det DU Helena?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.