Annons

DIY: Pepparkakshack

Om du ändå bakar en sats pepparkakor, baka ut några små också och gör (både bokstavligt och bildligt talat) ett hack i dem. På så vis kan du servera dem såhär, på koppen. Sådär Pinterest-schnajdigt som man ofta ser på amerikanska inspirationsbilder. Superenkelt och en kul detalj att bjuda på – i sådana här trista tider.


Det finns speciella formar att köpa, men det går lika bra att skära ut 1 x 0,5 cm från vilken pepparkaksform du än har hemma.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Så fina, harmoniska bilder! Känner lugnet när jag kikar in på din blogg, Frida. Så roligt med alla dina framgångar!

 • Angelica skriver:

  Vilken fint tröja! Får man fråga vart den kommer ifrån? ☺️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.