Annons

Annons: Julhandla på Mathem

Inlägget är reklam för Mathem.se


I år varken vill eller ska man trängas i butiker för att julhandla i onödan. Via Mathem kan du beställa hem din julmat i lugn och ro, utan trängsel och oro. Tänk bara på att lägga din order i tid, De har högt tryck just nu, men släpper nya leveranstider löpande.

Erbjudande!
Rabattkoden TREND100 ger alla kunder (nya som gamla) 100 kr rabatt vid köp över 1000 kr! Gäller t o m 20 december 2020.


Istället för pepparkakshus i år, testa att göra en skog av pepparkaksgranar. Här kommer en beskrivning, steg för steg.


Börja med att klippa ut mallar av papper och skapa en skog med olika stora och höga granar.


Tricket, oavsett om du ska göra pepparkakshus eller granar är att låta de delar som ska skäras ut från pepparkaksdegen vara kvar under gräddningen. På så vis sväller int utrymmet inte igen. Var bara snabb och skär bort de delarna när du tagit ut pepparkakan ur ugnen och den fortfarande är varm.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

* Inlägget var reklam för Mathem.se

Kommentarer

 • vita_margarita skriver:

  Om jag bara kunde. Vi lantisar får ta på oss munskyddet och handla på plats.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Jag förstår dilemmat. Mathem levererar ännu inte till hela landet – men ändå till mer än hälften av landets hushåll. Min familj i Umeå hoppas att de ska öppna filial även norröver och i fler städer. Vi håller tummarna för det ????????

 • Lovisa skriver:

  Bra tips! Vad är ditt bästa recept på kristyr? Verkar som att du fått denna till att kunna forma som du vill?

 • Andrea skriver:

  Vilket bra tips! Detta ska jag göra med dottern i helgen 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.