Annons

Kranskalendern 2020

Sprang på det här fina initiativet igår och kan inte låta bli att tipsa vidare. Missa inte @trädgårdsföreningens Kranskalender 2020. Varje dag postar de en ny tjusig krans skapad av 24 blomsterkreatörer. Mer information finns under hashtaggen #samband2020 Så många spännande idéer och nytänkande kransar att inspireras av!


Foto: Lo Birgersson för Trädgårdsföreningen Göteborg

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.