Annons

DIY: Gör en grangirlang


Igår testade jag något helt nytt. Att göra Reels på instagram, Korta filmer som klipps till rörliga instruktioner av julpyssel. Jag är inte särskilt teknisk, men det var roligt att testa – om inte annat för att vissa pyssel är svårförklarade i stillbild. Där finns nu en film om hur man gör julstjärnan jag tipsade om häromdagen – och strax även en som visar hur du gör en grangirlang av origami. Du hittar en länk i min profil @trendenser Även om du inte har instagram kan du se dem här.

Kategorier:

Kommentarer

 • Ann-Sofie skriver:

  Vad hände med granarna och hur man gör dom? Jag kan inte hitta dom på Instagram …? Tack

  • Frida Ramstedt skriver:

   Det ligger en film under Reels. Du hittar dem inte i flödet utan filmen ligger i en annan flik. Om du kikar på profilen så ser du tre olika flikar man kan välja mellan, klicka på den som har en liten playknapp så kommer du till de tre filmer jag postat.

   Om du klickar på länken ovan (i inlägget) så kommer du dit direkt.

 • Helena skriver:

  Så otroligt fint julpyssel för en som är ”julpysselkänslig”. De här granarna måste vi prova. Måste bara hitta grönt papper. Röda granar signalerar liksom inte samma känsla.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.