Annons

Premiär för föreläsningar i Trendensers nya lokal

Inlägget innehåller reklam för AJ Produkter

Som ni vet är jag ambassadör för svenska AJ Produkter, som säljer kontorsmöbler, konferensmöbler, skolmöbler och lagerinredning med huvudkontor och lager i Halmstad. När jag hade studion på Spinneriet investerade vi i nya konferensstolar från AJ Produkter för att göra våra events mer bekväma för våra gäster – så kom flytten emellan och vi har inte haft möjlighet att testköra dem än. Men nu är vi äntligen redo! Nu kan vi bjuda in dig som vill lyssna på en föreläsning om inredningskunskap på en inspirationskväll i vår nya lokal!

25 oktober kl. 18.30-21 pris 495 kr (mindre grupp) Läs mer och köp biljett här.

7 november kl. 18.30-21 pris 495 kr Läs mer och köp biljett här.

OBS! Antalet platser är begränsat. Förköpt biljett krävs vid insläpp.

Biljettpriset inkluderar rundvisning i lokalen, en föreläsning om inredningskunskap, dryck och tilltugg, goodiebag och fina erbjudanden. Trendenser & Friends lokal ligger på Storgatan 10 i Kungsbacka. 


AJ Produkter har en smidig lösning med stapelbara stolar, som kan ställas på vagn. Det gör det enkelt för oss att förvara dem mellan användningarna och att snabbt skapa en föreläsningssittning.

Vi valde modellen Langford som är stapelbar och vars sits har en mjuk stoppad dyna för extra komfort vilket gör att LANGFORD är skön att sitta på även under längre stunder. Bredden på den här stolsmodellens sits gör den också bekväm för många olika kroppstyper.


Foto: Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.