Annons

Nya konferensstolar till kommande föreläsningar

Reklam för AJ Produkter


I veckan fick vi leverans av våra nya föreläsningsstolar som jag köpt från AJ Produkter. Hurra! Det blev så bra. Vi bestämde oss till slut för modellen Langford som är stapelbar och vars sits har en mjuk stoppad dyna för extra komfort vilket gör att LANGFORD är skön att sitta på även under längre stunder. Bredden på den här stolsmodellens sits gör den också bekväm för många olika kroppstyper. Dessutom är den enkel att förvara på stolsvagnar som vi kan ta med till den nya lokalen vi flyttar till nästa år. Planen är nämligen att arrangera workshops och föreläsningar, även där.

På Spinneriet gjorde stolarna direkt skillnad på akustiken. Stoppningen på dynan och ryggarna hjälper nämligen till att bryta ljudvågorna vilket ger mindre eko i rummet. Det märktes direkt när vi packade upp dem och ställde ut stolarna i åhörarsittning. Klädseln på sitsen har dessutom en slitstyrka på hela 50 000 Md! Nu inväntar vi bara bokleveransen så är allt komplett för att ordna events. När vi sedan flyttar kan vi som sagt enkelt ta med dessa och förvara dem på vagnarna vi köpte till. Vi köpte totalt 20 stolar och 2 vagnar. Vagnslösningen är supersmidig när man vill kunna använda en och samma lokal till flera olika saker och snabbt styra om mellan olika möbleringar.

Inlägget var reklam för AJ Produkter

Kategorier:

Kommentarer

  • Therese skriver:

    Så fint! Ser fram emot föreläsningarna!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.