Annons

E-handeln är igång!

Reklam för egen verksamhet

Nu är Trendenser & Friends webbshop äntligen igång! En ny satsning där vi kommer att sälja utvalda produkter och design från nya formgivare så att du enkelt kan hitta unika saker i små upplagor från företag och formgivare som ännu inte gjort sig ett namn. Vi kommer också att samarbeta med etablerade företag som delar våra värderingar – för att ta fram gemensamma produkter i begränsad upplaga.


Mycket av det vi säljer är handgjort eller producerat i liten skala så det finns inte så många av varje. Fastnar du för något – vänta inte. Vi reserverar oss för slutförsäljningar!


Eftersom vi vill hylla de rena naturmaterialen föll det sig naturligt att dela in sortimentet efter vad sakerna faktiskt är tillverkade av. Vill du istället sortera på varugrupp eller olika rum hittar du fliken ”webbshop” längst ner på sajten – där du kan botanisera vidare.

Här kan du läsa mer om konceptet och är du nyfiken på varför jag gör detta? Backa gärna till det här gamla inlägget så får du hela historien.

Vi kommer löpande att ta in nya namn och produkter. Har du tips på något företag eller en formgivare vi borde kroka arm med – tipsa gärna!

Välkommen in för att kolla in webbshoppen och lägga din order på Trendenserandfriends!

Kommentarer

 • Victoria skriver:

  Stoooort grattis till en så fin webshop!

 • Minna skriver:

  Grattis till en väldigt fin webbshop ???????? Älskar idéen med noga utvalda mindre formgivare. Blir mer exklusivt för oss kunder samtidigt som man är med och stöttar mindre aktörer.
  Riktigt bra och viktigt initiativ ????????

 • Anna skriver:

  Vilket bra initiativ! Så kul att du även tagit in smycken ????????

 • Mia skriver:

  Grattis Frida!!
  Så mycket fint och älskar uppdelningen beroende på material!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.