Annons

Mitt senaste loppisfynd

Häromveckan hamnade jag av en slump på Erikshjälpens webbshop secondhand.se där utvalda ting som lämnas in till deras butiker säljs. Jag har ju alltid tavlor som ett stående inslag på mina loppislistor så jag passade på att ta en vända i kategorin konst och blev så himla glad när jag hittade denna torrnålsgravyr av Christina Lindeberg. Vi har nämligen en intern grej med vårt äppelträd i familjen så det här passar perfekt in på vår tavelvägg i vardagsrummet. Här kan du se fler motiv jag köptmig genom åren.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Pia skriver:

  🙂 Fick mitt paket från seconhand.se idag.
  Mycket skålar och krukor för att planera en julblomma i till nära och kära. Vi är inte så mycket för julklappar men en julblomma är alltid trevligt och då är second hand krukor perfekta!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Vilken bra idé! Det ska jag tänka på att titta efter nästa gång jag är på loppis.

   Och visst var paketen från dem gulligt packade också och signerade av den som omsorgsfullt vikt in allt i skyddande emballage. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.