Annons

Mitt senaste köp

Jag har fått en hangup på träramar. Det känns som om det kan behövas lite trä i de allra flesta vita, grå och grafiska hem för att hämta hem och mjuka upp den ”laminatiga” känslan litet. Och då är ju tavelramar ett ganska tacksamt verktyg att jobba med för att liksom smyga in träet, lite försiktigt. Allra helst tycker jag att ramarna ska vara tunna och smäckra, proffsgjorda och snajsiga. Men det kostar ju en slant att lämna in tavlor på ramverkstad och det kanske inte är något man kostar alla sina motiv. Just därför blev jag glad när jag sprang på ett helt okej budgetalternativ på Åhléns häromdagen. Detta mina vänner är  mitt senaste köp! Inte konsten i sig, det känner ni igen från det här inlägget. Utan ramen runtom. Dagens tips! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  Åh, hoppas det finns i den storleken jag behöver! Har tre som grafiskablad som jag planerar att rama in i träram så snart körkortet är kirrat och betalt. Nu kanske det kan bli innan.
  Tack för tipset och trevlig helg!

 • Veronica skriver:

  Vd fint =)

 • Jojo skriver:

  Finfint! Apropå tavlor. Vart kan man hitta fina posters/affischer, tavlor någonstans? Tycker de är så himla svårt. Har du några bra tips? 🙂

 • Susanne Wassberg skriver:

  Hej Frida!
  Tack för din alltid så inspirerande blogg.
  Om du behöver fler tunna träramar i olika storlekar, till bra pris, så finns det hos oss i Kungsbacka. Vi säljer dem till våra bilder från Vanilla Fly, a sense of home och by Malevik.
  Välkommen och trevlig helg!
  //Susanne, fb interiör

 • Linnéa skriver:

  Håller med dig!! Super snyggt! 🙂

 • Pella skriver:

  Perfekt!
  Kram o trevlig helg!

 • Anne-lee skriver:

  Supersnyggt! 🙂

 • Living with Tess skriver:

  Så fint träramen smälter in och mjukar upp.
  Märker personligen hur jag blir mer och mer feg att gå ifrån vitt men jag intalar mig att vitt alltid är vitt…

 • Lina skriver:

  Åhléns har faktiskt himla fina träramar, även de svarta. Jag lyckades byta ut tre av våra (tre för två på Åhlèns ju!) gamla svarta metallramar mot Åhléns svarta träramar utan att min man har märkt det! Det har gått tre veckor och han har inte sagt ett ljud. Är toknöjd! Men dina i trä har jag fingrat på många gånger. Kanske dags snart då… Tokigt fint!

 • Silje skriver:

  Kolla gärna in min blogg och lämna en kommentar så gör jag detsamma på din blogg!:)

 • Jossie skriver:

  Åh vilken fin!

 • Sofia PR skriver:

  Bra tips! Som jag letat, eller snarare undrat var man kan få tag i just tunna fina ljusa träramar. Helt insnöad på ljust trä här med och precis som du skriver är ju det den bästa kontrasten till allt svart och vitt och jag vill inbilla mig att det är ganska tidlöst eller har jag bara blivit vuxen? Kram bästa Frida

 • julia skriver:

  KIKA IN MIN BLOPPIS

 • Kärlek skriver:

  Hej! Ställ era frågor på https://karlekspodden.blogg.se eller maila till [email protected] så får ni svar på alla era kärleksproblem i den nya Kärlekspodden som släpps inom kort! Man får självklart vara anonym! Kram.

 • Nicole skriver:

  Fint med lite värme i bilden med trä ?

 • Emma skriver:

  Åh så fint! 🙂
  Kram

 • Martin skriver:

  Viktigt meddelande.
  Hej, jag heter Martin. Jag är ganska gammal. Men jag har glada barnasinnet kvar och jag längtar ihjäl mig efter nästa söndag. Ville bara säga det.
  Slut på meddelandet.

 • Helena skriver:

  Tack för tipset! Jag skyndade mig ner till Åhléns city i Göteborg och haffade tre ramar (var ju ändå tag 3 betala för 2). Blev jättefint med ett print jag haft liggandes utan ram 🙂

 • House Candy skriver:

  Tack igen för ett jättetrevligt och inspirerande Bloggforum!
  God mat, fina miljöer och framförallt massa trevliga människor! // House Candy

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.