Annons

I’m not a JPEG

Jag är fullt medveten om att plottriga tavelväggar anses omodernt av stylistetablissemanget, men det struntar jag i. Mitt senaste tillskott till vår samling är det här lilla tygmärket av den brittiska konstnären Jody Barton som jag fyndade för 77 kr (!) och som har fått flytta in i en loppisfyndad ram. En tavla under hundringen och en fin påminnelse i den förhärskande Instagramkulturens tidevarv, inte sant? 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jasmine skriver:

  Meh! Intresseklubben antecknar vad etablissemanget tycker! Jag skulle inte ens bemöda mig att ta åt mig av deras "tycke"! Det här var jättefint! Älskar att du har olika färgar på ramarna. Det skapar en mer levande vägg. Så har jag också och jag ramar ibland in vykort som kostar 10 spänn. Huvudsaken är att det är jättefint och gillas av ditt öga och din själ.

 • Kriss skriver:

  Just att du struntar i stylistetablissemanget och driver en blogg med både fynd och miljötänk gör att den är den mest omtyckta! Och kan man tänka sig något mer urtrist än ett hem inrett av etablissemanget och en fet plånbok?

 • Jag jag tänker likadant ungefär, det jag gillar, gillar jag oavsett vad trenderna pekar på.
  Har en ny liten tavelvägg på gång här hemma, ska nu bara få tummen ur och påbörja det hela.
  Kram och önskar dig en fin start på det nya året!
  Anette

 • Fröken F skriver:

  Tur att man inte behöver bry sig om vad som är modernt. Tycker att det blev jätte snyggt och älskar när man inte har exakt samma som alla andra. Man vill väl ha det lite unikt och personligt hemma tänker jag 🙂

 • Hanna skriver:

  Tack för inspiration till vår tavelvägg som verkligen behöver uppdateras! Detta idé stjäl jag rakt av! Extra roligt är det ju att sambon min är fotograf … 🙂

 • Johanna skriver:

  Superhäftig! Gillar både designen och budskapet. Personligt 🙂

 • Susanne skriver:

  Tummen upp för att gå sin egen väg ändå ?? Vi gjorde precis en plottrig tavelvägg här hemma och jag hade då först en tanke att det är nog inte särskilt ”inne”, men ville ju likväl ändå ?

 • Josefin skriver:

  Att inte bry sig om vad andra tycker och omge sig med sådant man gillar känns väldigt rätt i tiden tycker jag – etablissemanget till trots ? fint ??✨! Mvh en som har ett vitt kök och blågrågröna nyanser hemma för att jag älskar det och inte tröttnar trots gällande färgtrender.

 • Elena skriver:

  Så fin idé! Tack för tipset!!

 • Anna skriver:

  What är det ute att ha tavelvägg nu? Jag som precis har skaffat en massa fina tavlor som passar ihop. Äh det är ju jättefint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.