Annons

Nytt på vår vägg

Några av mina käraste ägodelar hänger definitivt på väggen. Eller står i bokhyllan. Jag må vara minimalist i mycket annat här i livet, men när det kommer till konst och böcker blir jag som Gollum när någon insinuerar att det är dags att rensa bland ägodelarna. My preeeeecious! Jag har visat några av mina köp sedan tidigare men mitt allra senaste tillskott till tavelväggens pussel är Carl Hammouds Triangle som jag fyndade på en nätauktion. Nu har den som synes hittat sin plats också. Lycka. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Ja! Kärleken/hjärtat hänger på väggarna!
  Jag har en fråga som jag hoppas att du inte tar som kritik (bara nyfiken) men längtar du aldrig efter en färgklick där på väggen?

 • Kajsa skriver:

  Vad heter tavlan med människorna, i träramen? Vet du postat nåt om den förut men hittar den inte i tavelkategorin nu….

 • Kan man inte få se mer av din tavelvägg? Fick du tag i den stora litografin av Susanne Nessim (flickan i baddräkt och badmössa),som du var ute efter en gång. Hur ser den ut på väggen,vilken ram valde du till den?

 • Linda skriver:

  Kajsa: Vet inte vad tavlan heter men det är Waldersten som gjort den.

 • Lisa S skriver:

  Hej! Älskar också tavlor! Mina föräldrar var mkt konstintresserade o de lämnade efter sig mkt. Jag har många av deras tavlor o även ngt konstverk. Så kul! Den var ett intressant val, din nya tavla. Tycker nästan den är lite läskig, om jag skall vara ärlig! Det är ju det som är kul med konst, att det ligger i betraktarens öga! Lisa S

 • Anonym skriver:

  Fyndar man på nätauktion nuförtiden? Det är överpriser så det skriker om det! Har FU läst om bluffmakeriet som kommit upp till ytan? Bl.a. Lauritz med falska budgivare. https://www.aktiespararna.se/analysguiden/Hitta-Bolag/Sallankopsvaror/Lauritzcom/Nyheter/2016/Lauritzcom-Misstanke-om-falska-bud-pa-auktioner—Berlingske/

 • Hussam skriver:

  Det är fint jag tycker om tavlor. https://nouw.com/Hussamhero

 • Hussam skriver:

  Fint tavla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.