Annons

Mitt senaste köp

Det här med konst är ju en lite komplicerad sak att tipsa om. Vad man har på väggarna är ju så oerhört personligt. Och man kanske också vill att det ska vara just det. Det vill säga ”att inte alla ska kunna ha exakt samma lika”. Men just därför måste jag slå ett slag för mitt senaste köp. En tavla från en oförtjänt okänd organisation som heter Grafik i Väst. En webbshop för anslutna konstnärer som säljer grafiska blad i begränsad upplaga. Dessutom har de ett supermysigt litet galleri på Storgatan 20 (Vasastan) i Göteborg. Motivet jag slog till på i fredags heter ”Hus” av Anne De Geer. Varför jag fastnade för just det motivet? 
Det är nämligen en perfekt kompis till en tavla som redan hänger här hemma, som har ett stort affektionsvärde för mig: ”Ett Hem” av Lotta Nilsson som jag vann på ett konstlotteri 2008. Och ja ni ser, de här två passar ju ihop som om de vore gjorda för varandra. Är du trött på posters och på jakt efter något mer unikt och eget till din vägg, missa inte den här grafikbanken. Det får bli dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 1) Konst/grafik av Anne De Geer 2) Konst/grafik av Lotta Nilsson

Kategorier:

Kommentarer

  • Mian skriver:

    Alltid välkommet med förslag utöver det vanliga utbudet. : )

  • Elisabeth skriver:

    Jättefint!

  • Nataliealexandra skriver:

    Så bra blogg! Kram 🙂

  • Åsa Olaussonsa skriver:

    Tack för tipset! gillar stilen mycket. / Å

  • Ann-Sofie skriver:

    Tips! ed-art.se har också konst i upplaga med mästerligt utbud!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.