Annons

MUA sökes


När vi gör filminspelningar och livesända events som kräver kraftig ljussättning och studioblixtar behöver jag hjälp av en MUA för att fixa hår och make. Des Sabrkesh som har varit min klippa i snart tre år ska bli mamma i oktober och jag behöver därför hitta en (eller flera) vikarier till ett antal projekt med Trendenser Education i höst.

Med anledning av Covid-19 vill jag inte dela smink med andra så du behöver inte ha en egen väska – allt du behöver finns i redan studion inkl redskap, locktång, borstar etc Idag använder jag i huvudsak produkter från Mac, Make up Store och Lumene.

Vem: Vi söker en morgonpigg (!) person som är en fena på att fixa hår och smink till skarpt studioljus. Call time är ofta redan 07.00 Körkort och egen bil är en fördel, men inget krav.
Var? Spinneriet i Lindome.
När? Vi har ett antal planerade inspelningar i oktober, men uppdragen varierar mycket över året beroende på bokningsläget och kan se lite olika ut per projekt, så du kan med fördel plugga eller jobba med något annat samtidigt.
Är du intresserad? Maila en kort presentation och några referensbilder på sminkningar du gjort till [email protected] Glöm inte att ange om du har eget företag och vill fakturera per uppdrag eller om du vill arbeta på timmar. Intervjuer kommer göras löpande.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.