Annons

Annons: Schneider Electric Global Webinar

Inlägget är reklam i samarbete med Schneider Electric


Med risk att låta tjatig. Men. Om någon hade sagt till mig för bara ett år sedan att jag skulle få möjlighet att prata om min syn på inredningsbranschen (på engelska!) för arkitekter och inredare från 100 länder – via ett direktsänt webbinarium med Schneider Electric en av världens största energispecialister – så hade jag inte trott på ett ord.

2020 har verkligen varit ett utmanande år på många sätt, men det har också tvingat mig att utmana mig själv på flera plan. Om man ska se något ljus i ett kompakt mörker så är det väl anpassningsförmågan i oss och att vi har börjat värdera andra saker. Imorgon har ni chans att lyssna på när jag, Oliver Heath och Frederic Beuvry  pratar om framtidens boende och varför jag tror att 2020 kommer att bli starten på en ny era när vi börjar välja inredning på ett annat sätt än vad vi vant oss med de senaste åren.

VILL DU OCKSÅ TITTA?
Om du vill får du gärna logga in och följa seminariet på distans. Även privatpersoner får nämligen titta, allt man behöver göra är att registrera sig för att få tillgång till live-länken.

Datum: 19 november
Tider: Kl 08:30 och 16:30 CET
Plats: Hemma hos dig, via din dator eller mobil. 

Se till att registrera dig här!


Foto: Trendenser.se

Kommentarer

  • Therese skriver:

    Takk for fin samtale. Viktigt bidrag du kommer med Frida, så fint at du sprer det til ’vanlige folk’ !

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.