Annons

Dagens kontor

Foto: Sofie Bengtsson för Trendenser.se
Jag har precis stängt ytterdörren och sagt hejdå till Mija Kinning och ett filmteam som varit hemma hos oss i veckan för att spela in de sista tagningarna för ett reklamprojekt jag gjort tillsammans med Ballingslöv. ”It’s a wrap” som det brukar heta. Men i det här fallet är det inte bara en flera månader lång videoföljetong som har avslutats idag, utan hela vår köksrenovering. Puh! Jag känner mig helt slut – men samtidigt väldigt, väldigt glad. När man genomför stora förändringar hemma är det lätt att man lämnar de små detaljerna till sen och därför aldrig blir riktigt klar, men med en filminspelning som deadline måste ju varenda liten list sitta på plats. Och det gör det nu. Jag är så himla nöjd med resultatet och längtar tills jag kan få visa er mer.

Nu ska jag värma en portion hemlagade köttbullar och rårörda lingon som svärmor kommit över med. Sedan ska jag lägga mig tidigt och bara njuta av lugnet en stund. Kontrasten från att ha ett team på 12 sorlande personer med brummande kamerafläktar och pipande blixtar tätt inpå – till den kompakta tystnad som råder nu är nästan öronbedövande, men skön. Tidigt imorgon bitti står stillbildsfotografering på schemat så det är lika bra att klappa ihop kontoret för idag. Sov gott!

Kategorier:

Kommentarer

 • Christina skriver:

  God morgon! Nu går det jättebra att läsa bloggen och zooma på min gamla iPad! Tack för att du fixade så snabbt!

 • Anonym skriver:

  Så spännande, ska bli kul att få se mer! Extra intressant tycker jag att du har ett uttalat hållbarhetstänk. Hur gör man ett kök man gillar nu och förhoppningsvis gillar även om tio år? HOppas på tips och tricks från dig! NÄr planeras bilder och reklamfilm go public så att säga?

 • Kristin skriver:

  Glömde skriva namn, ser trist ut med "Anonym" 🙂 Vänliga hälsningar, Kristin

 • It's Design skriver:

  Åh, väntar med spänning! Ser ut som du valt handtaget 1353 , så fint! 🙂 Det är en av våra storsäljare 2016! 🙂

 • Först och främst måste jag säga WOW, vad fint det blev med den nya bloggdesignen!
  Ser verkligen fram emot att få se det nya köket och vad det är som du och Mija pysslar med 🙂
  Kram Anette

 • Sara skriver:

  Å, vad spännande! Grattis till avslutat och färdigställd köksrenovering! Vi står precis i startgroparna av vår köksrenovering med alla beslut som måste tas… När får vi se mer av ditt kök? Hoppas det blir snart!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.