Annons

Vinnare av Kristina Lindhe Mentorship 2021

Det här är anledningen till att det har varit lite tyst på bloggen i veckan. Igår var jag nämligen i Stockholm för att ta emot priset Kristina Lindhe Mentorship! Ett utvecklingsstipendium på 75 000 kr och ett års mentorskapsprogram med Kristina Lindhe som är CEO och grundare till Lexington Company. Ett svenskt, börsnoterat bolag som säljer inredningstextilier, kläder och accessoarer och som finns på cirka 900 försäljningsställen runtom i Europa, USA och Asien.

Jag är så otroligt stolt och glad. Både för den fina utmärkelsen och för möjligheten jag får att utvecklas som företagare.

Jag är också väldigt hedrad över att vara den första stipendiaten och ser fram emot att utveckla mitt företag och min nya affärside tillsammans med Kristina. Det betyder mycket att de tror på mig som entreprenör och stipendiesumman ska gå oavkortat till en prototyp. När jag är redo ska jag berätta mer om den.


Juryn bestod av Kristina Lindhe från Lexington,  Ashkan Pouya, företagsledare och medgrundare till Serendipity Ixora, tidigare innovationsdirektör vid Lunds universitet, Stina Bergfors, tidigare VD på Google Sverige och Carat numera entreprenör och medgrundare United Screens samt Sofia Kacim, retorikexpert och medgrundare HER Online Network.

Här kan du läsa mer om prisutdelningen i Dagens Handel och tidningen Market.

Ett stort TACK till alla inblandade för en superproffsig produktion och minnesvärd dag. En milstolpe att minnas!

Foto: Anna Roström

Kategorier:

Kommentarer

 • Pernilla skriver:

  Grattis! Välförtjänt stipendiat!

 • Jenny skriver:

  Grattis!! Välförtjänt.

 • Inredningshjälpen skriver:

  Skrev ett litet hurrarop redan igår via Instagram men gör det en gång till, så himla välförtjänt !

  Kram Anette

 • Ellen skriver:

  Wow, stort grattis!! Så värdig vinnare! Det är så spännande att följa din resa från bloggens absoluta början till nu och framåt. Du är verkligen i framkant när det gäller att försöka förändra synen på inredning för den större massan, på så många olika sätt.
  Stort grattis ytterligare en gång och ser med spänning fram emot att få se vad som är på gång framåt..

 • Kristin skriver:

  Fantastiskt kul och välförtjänt! Ska bli spännande att se vad du hittar på härnäst 🙂 Grsttis!

 • Emma T skriver:

  Hurra! Heja dig Frida!

 • Monnah skriver:

  De kunde väl inte hitta någon bättre! Grattis!

 • Anica skriver:

  Grattis bästa Frida, fortsätt att inspirera o stå
  för dina ideal ????????????????????

 • Kristina skriver:

  Grattis!
  När jag läser din blogg så känns det verkligen som att du har ”hittat rätt” i livet. Absolut inte att allt är enkelt och spikrakt men du verkar alltid hitta nya vägar att följa då det behövs. Jag blir så inspirerad av detta.

  • Frida skriver:

   Åh vad roligt att du blir inspirerad! Det känns verkligen som att det har varit värt att vrida och vända på stenarna, för nu har jag hittat något där mitt nörderi inte bara kan vara till min egen lyst utan också kan användas för att skapa värde för andra ❤️

 • Marianne Persson skriver:

  Stort GRATTIS ????????????❤

 • NinniLovisa skriver:

  Grattis Frida !!!
  Så intressant, spännande och härligt att följa Dig, glädjande att läsa om detta stipendiat Du vunnit.
  Varma kramar från NinniLovisa.

 • Lotta skriver:

  Grattis heja dig.Lycka till.

 • Jonna skriver:

  Grattis! Din inredningshandbok är nog det bästa som har hänt för oss hobbyinredare! Ser med spänning framemot vad du hållar på att koka ihop just nu 🙂

 • Petra skriver:

  Glädjande läsning! Stort grattis Frida!

 • Elna skriver:

  Ett stort Grattis till priset! Tycker det är så givande att följa Dig Ha en fin Sommar

 • Kul!! Grattis Frida!

 • Linda skriver:

  Stort grattis! ???????????? Och vad spännande att få höra mer om prototypen framöver ????

 • Elin skriver:

  Grattis!! Så välförtjänt! ???? Jättekul att följa dig och bli inspirerad av allt du gör. Särskilt mycket uppskattar jag dina infallsvinklar på olika saker/ämnen som får mig att tänka till och ibland även tänka om. Jag håller också med någon som tidigare kommenterade något i stil med att det märks att du har hittat din grej i livet – för du gör det så jäkla bra! Ser spänt fram emot mer info om den där prototypen…????

 • Malin skriver:

  Grattis!!!!

 • Resfredag/Annika skriver:

  Wow, vilken grej! Stort grattis – mycket välförtjänt.

 • Anna skriver:

  Så himla kul, grattis!!

 • Karin skriver:

  Vad kul! Stort grattis!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.