Annons

Den känslan.Botten upp på koffeinet. Idag var det call time 07.00 på Spinneriet för filmsmink på. Sedan körde jag min tredje företagsutbildning för Trendenser Education.


Därefter följde en lång produktionsdag i studion och genomgång av materialet till nästa stora huvudbok. Vi bollade även idén till en barnbok som växer fram, sakta men säkert och ett pitch deck för ett nytt API som jag vill förverkliga. Liksom det nya utbildningsprogrammet som redan förgrenar sig och andra roliga saker som är för tidiga att ens nämna. Jag jobbar hårdare än på länge, men med sådant jag verkligen tror på. I den takt jag vill. Och det gör att jag orkar, lite till.

Kategorier:

Kommentarer

 • Gabriella skriver:

  Vilken härlig skrattande bild och glatt inlägg! Heja dig!

 • Minna skriver:

  Vilka härliga bilder!
  Och man blir ju bara så nyfiken och förväntansfull på vad som komma skall!
  Heja dig ???????? Och ha en fin helg!

 • Emma skriver:

  Vilka härliga bilder!

 • Johanna skriver:

  Vilken härlig bild! Vill passa på och ge dig lite fredagsberöm. TACK för att du inspirerar på ett helt annat sätt än många av de influencers jag följer. Ingen köphets och reklamflod, trots att du har så många följare? Det ärar dig.

 • Iina Holopainen skriver:

  Härligt Frida! Tack för att du är en sån bra förebild och inspiratör ✨ Ha en helt underbar helg!

  • Frida skriver:

   ❤️❤️ Tack, och tack för att du vill följa mig. Trots glesa uppdateringar inemellan. Fin helg till dig med!

 • BM skriver:

  Åh, vilken härlig lokal du har! Jag riktigt känner hur välgörande för själen det skulle vara att komma in i en sådan lokal. Jag verkligen älskar ljus och mycket rymd och rena linjer. Ja, allt som du har där. Vackert så det gör ont i min känsliga vårsjäl????????????.

 • Hanna Janson skriver:

  Hämtar så mycket matnyttigt och inspirerande hos dig, tack för det Frida!
  Ska just färgsätta ett stort rum med mycket ljusinsläpp i söderläge och vill hitta en ljus varm grå till utan att den blir för gul. Och jag blev väldigt nyfiken vilka 3 färgkoder du har bakom dig på anslagstavlan?

 • Maria skriver:

  Fina bilder! Och spännande! Och vilken fin växt i fönstret bakom dig Vad är det för någon?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.