Annons

Kvällens kontor

När blogginläggen kommer glest kan ni räkna med att jag har mycket att stå i, på andra sidan skärmen. Idag har jag följt budgivningen på ett hus som vi var långtgående spekulanter på. Jag har haft telefonmöte med min redaktör för att spika innehållsstrukturen till min nästa bok. Jag har blivit intervjuad av tidningen Lantliv (om trenden #cottagecore) och jag har varit på Spinneriet för att fota dukningsbilder till ett kommande samarbete med Georg Jensen.

Jag vill egentligen inte jobba såhär sent, men vissa dagar är det enklare att surfa vidare på vågen av energi än att streta emot. Så nu gör jag just det tills den klingar av. Bilden nedan? Jag läser på om exteriör färgsättning inför en filmad intervju jag ska göra i veckan och hittade det här fotot i min mobil, som jag tog för ett år sedan när jag föreläste i Eksjö. Kanske en av de allra finaste svenska städerna att besöka för den som vill ha inspiration kring kulörkombinationer på träfasader. Eksjös stadskärna har över 50 kulturminnesmärkta trähus och är en av Europas bäst bevarade trästäder. Dagens tips, från kvällens kontor!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Henrietta skriver:

  Åh, så roligt att få se ett foto från min egen stad! Den är så fantastiskt fin, fast jag bott här i över 15 år hittar jag fortfarande nya detaljer på mina promenader i stadskärnan.
  Jag var och lyssnade på dig den kvällen, det var mycket intressant! Känns som ett helt liv sedan, före corona…

 • Ja Eksjö är otroligt fint. Har ett liknande foto i min mobil. Min mans familj bor ju i Eksjö. Heja heja dig Frida. Ser fram emot din kommande bok

 • Josefin skriver:

  Åh så spännande med hus! Planerar ni att flytta från huset ni bor i nu?

  Har precis fått hem övningsboken.
  Vilken bok???????? Ser framemot att läsa den!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.