Annons

Up and coming: @oakmosshome

Tanke som slagit mig = att man inte ska köpa paraffinljus till sina ljusstakar pga föroreningarna till inomhusluften börjar nog de flesta vara ganska medvetna om vid det här laget, men varför görs fortfarande alla konventionella tårtljus i paraffin? Om du är på jakt efter en alternativ numrerad dekoration till födelsedagskalas eller jubilarer i sommar – kolla in Oakmosshome. Deras tårtljus görs av 100% naturliga och fossilfria ingredienser.


Foto: Oakmosshom

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Har du tips på doftljus? Tycker alla ja hittar lite oavsett pris är gjorda på parrafin.

 • pia skriver:

  Är det inte samma med de snurrade ljusen attde bara kan göras i parrafin.

  • Frida skriver:

   DIY-trenden med egna snurrade ljus kan bara göras med paraffinljus men det går att gjuta och göra snurrade ljus från scratch i både stearin och bivax.

 • Minna skriver:

  Wow så fina!
  Tack för detta tipset!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.